7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Santara idag!

Santara

6.04 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg er spirituell lærer, healer og medium som leser din energi og kanaliserer ned informasjon som svar på dine spørsmål. Jeg har i mange år jobbet med enhetsenergien for å bevisstgjøre mennesker til å komme mer i kontakt med seg selv, for å utvikle ditt fulle potensiale av den du Er.

Jeg jobber i ulike tidslinjer og dimensjoner for å hente informasjon som trengs for å hjelpe nettopp deg. Healing-energiene mine har en transformerende virkning som hjelper deg å slippe det du ikke trenger lengre i din egen utvikling. Jeg bruker min kunnskap, visdom, healing, nøkler og intuisjon sammen med mitt klarsyn.
Jeg har direkte telepatisk kontakt med både mitt og ditt høyere jeg, engler og mestre derfor trenger jeg ingen hjelpemidler for å finne svar på det du lurer på. Jeg har deltatt på flere sermonier fra ulike  indianske kulturer og har arbeidet med det spirituelle på fulltid de siste 16 årene. Har gode erfaringer med fjernhealing på mennesker og dyr, samt rensing av hus. Du får healing samtidig som du snakker med meg, du kan stille hvilken som helst spørsmål, og jeg skal svare deg så godt jeg kan.

Kom gjerne på mine workshop og kurs. Velkommen fra hjerte til hjerte og fra sjel til sjel til en spennende samtale.

SANTARA

Santara tilbakemeldinger

Alia  

Veldig treffsikker og ærlige svar. Santara er hel fantastisk. Hun er veldig rolig å prate. Takk for at du har hjulpet meg med å bygge opp min selvtillit. Du har hjulpet mye gjennom vanskelige tider. Takk for de fine samtalene. Anbefales sterkest. Helt rå person. :-)

Eva  

Flere ganger har du hjulpet meg i riktig retning. Du har en helt egen evne til å forstå og formidle energier og informasjon på et avansert plan. Dine forsyn har vært presise og alltid vist seg å stemme. Tusen takk!

Aud  

Jeg er dypt takknemmelig ! Jeg anbefaler Santara til alle !

OS  

Veldig dyktig lysarbeider! Fikk hjelp med healing, husrens (flere hus) og intuitiv veiledning. Anbefales på det varmeste. Hilsen fra Fornøyd Kunde.