7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Kathrine idag!

Kathrine

6.011 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg har erfaringer med livsveiledning og healing i over 20 år. I flere år har jeg også arbeidet som auratolker og lest informasjon i auraen sammen med min mann, på alternativmessen i Oslo.

Jeg har skrevet fem spirituelle bøker. Den første boken heter «Forening med tvillingsjelen».

Jeg leser dine muligheter i fremtiden for å veilede deg videre i livet ditt.

Har du en eller flere av disse utfordringene som:

• føler deg fastlåst og bunnet i gamle relasjoner

• kjenner på kjærlighetssorg, eller lengter etter kjærlighet

• har pengeproblemer

• klarer ikke å tilgi andre eller fortiden din

• er redd for å utfordre deg selv

• sliter med negative tanker og følelser

- da ønsker jeg å hjelpe deg videre på veien din...

Jeg bruker min egen intuitive kontakt og kanaliserer fra min indre veileder, med støtte fra guider, skytsengler og erkeengler. For å komme i kontakt med deg, leser jeg deg gjennom sjelens utvikling og muligheter. Da kan du få hjelp til å bevisstgjøre hva du trenger å se, forstå og gi slipp på for å komme videre i livet ditt. Jeg kan også bruke astrologi for å se planetenes kvaliteter og innflytelser i livet ditt fremover.

Jeg tar imot deg som kommer min vei med kjærlighet, takknemlighet og glede!

Kathrine

Kathrine tilbakemeldinger

Linda  

Kjære Kathrine💖😇Jeg takker for fine samtaler jeg har hatt med deg.Du hjelper meg gjennom en vanskelig periode.Du er en varm og nydelig dame med masse forståelse og innsikt.Du er utrolig treffsikker og ting du har sagt underveis har skjedd.Du gir guiding,råd og sjelsterapi som gir meg styrke💜Du ser meg og min situasjon så klart.Takk for at du er der for meg😘Jeg anbefaler Kathrine på det varmeste💜

Anne  

Takk for at du er du, og for den engelen du er.

renatilille  

Tusen takk for hjelpen, fine ord og veiledning. Du er veldig treffsikker, og jeg kjente meg godt igjen i det du så angående min situasjon. Jeg kommer garantert til å ringe deg igjen.

engel  

Karhrine er en fantastisk veileder. Hun gir deg den beste hjelpen Full av kjærlighet og omsorg. Bryr seg virkelig om kundene sine Dyktig og treffsikker. Åpen og ærlig. Anbefales Hun tar deg i mot med en behagelig og rolig stemme.

Alia  

Tusen takk for de fine samtalene :-). Vil takke deg for den fine veiledningen og støtten jeg fikk fra deg Du er en fantastisk og flott veileder. Du har tatt meg godt i mot med kjærlighet og masse varme Du har en lett og behaglig stemme. Er rolig, som gjør at du er lett å snakke med Takk for healingen. Det hjalp masse. Anbefaler deg videre.

Lisbeth  

Hei. Jeg må bare få takke deg for samtalene vi har hatt:) Du har en myk behagelig stemme og en oppriktig ærlig ønske om å hjelpe. Du har fått meg til å se livet på en annen måte:) Du deler av dine kunnskaper og leser kroppen min( sjelsterapi) på en måte som er helt utrolig. Du vil jeg gjerne ta kontakt med så raskt det lar seg gjøre:) Du ser løsninger og svar jeg ikke hadde tenkt og bekrefter min egne følelser på det som stemmer. Bygger meg opp:) tusen takk:) go klem og lykke til🌹

Sheila  

Først og fremst må jeg si hvor dyktig og flink Kathrine er. Jeg har fått healing for selvtillit og styrke på jobben min. Nå har jeg merket at jeg kan heve hode høyt,si det jeg mener og ha troen på meg selv! Takk !Hadde det vært mer stjerner å gi!Ville jeg gitt deg 10 stjerner! Så god er du!

mina warsome  

jeg er utrolig imponert over denne damen.hun har hjelpet meg helt siden starten og grunnet henne har både jeg og mine nærmeste finnet ro ,Dette har hjelper meg utrolig i hverdagen..Dette er en effektiv dame som har peiling på si sitt.Anbefaler henne på det sterkeste og tusen takk for alt ❤️

Mina  

Jeg ble veldig overrasket over hvor mye informasjon du hadde på meg etter et par min tlf samtale. Jeg har ringt flere klarsynte på Magic Circle den siste tiden, og jeg må si at du har vært den klart beste, i forhold til å SE meg og min livssituasjon. Du traff med en gang! Du er svært dyktig og jeg kan stole på deg!Jeg har sett stort forandring i familien og endringer etter healing! Jeg anbefaler Kathrine !!!

Anne  

Vil bare takke Cathrine for all hjelp å støtte hun har gitt meg. Har vært ganske frustrert og oppgitt når jeg har ringt henne. Har en veldig fin fremgangsmåte, viser omsorg for sine klienter ,Hadde dårlig kontakt med mine søsken , Cathrine fant ut hvor blokkeringen lå, den dag i dag har jeg fått bedre kontakt mine søsken. Kan anbefales på det sterkeste. Hun finner ut hva som er problemet og hva en må jobbe meg . Takk igjen Cathrine

Fransisca  

Kathrine ser deg, din sjel og dine muligheter. Hun går kjapt inn på fortid, nåtid og fremtid. Hun viser stor hjertevarme og omsorg og gir healing mens hun leser deg. Jeg kan trygt gi henne min anbefaling.