7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Renate idag!

Renate

6.04 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

 

Utfra mitt klarsyn gir jeg deg nøkkelen som hjelper deg videre.

Jeg er medium, klarsynt, klarfølt, har god intuisjon, healingevner og kan rense hus.

Jeg er helhetsterapeut og jobber mye med tanker og kosthold.

Jeg kan gi deg nøklene så du kan hjelpe deg selv ut av vanskelige situasjoner, relasjoner og mønster.

3 ord som jeg bruker om alt  i livet: Kjærlighet - Kvalitet - Ydmykhet

 

Med vennlig hilsen

RENATE

Renate tilbakemeldinger

Dag  

Renate: ei vanvittig treffsikker flott servicevennlig, ydmyk og jordnær dame som e meget trivelig og prate med! Du hjalp meg gjennom flere extremt harde tider, og alt du har sagt har skjedd! Uten tvil ei meget begavet dame ❤️ Seks stjerner fra meg!

Line  

Renate du er en gave til menneskene! Med ditt ydmyke hjerte og klarsyn ser du meg og mit liv forfra og til nu. Fremtiden du nevner slår til hver gang. Alt du har sagt til meg om mitt liv stemmer. På detaljnivå. Alt du har fptt klart opp har skjedd etterhvert selv om jeg der og da ikke kune fatte at det skulle skje eller stemme. Takk for at du er trygg og tydelig idet du sier. Du får rett hver gang. Jeg må smile når jeg tenker på alle de gangene jeg har hadd vanskelig for å stå oppreist og du med fine trøstende ord som magi løfter meg opp og jeg fortsettter på veien min. Ikke fordi du sa at jeg skal gå dit eller dit men fordi du forvisset meg i tvilens stunder at det som blir det blir, det som er det er. Du ser sannheten, og den er nok i sin egen virkelighet. Virkelighetens helbredende kraft!

Anette  

Jeg hadde ringt deg før angående et problematisk brudd med en mann og du gav meg noen oppklaringer som han ikke hadde kunnet gi meg. Neste gang jeg ringte, sa du at du hadde fått meg inn litt tidligere på dagen og at du fikk opp at han ville snu og komme tilbake. Du snakket også om at han var på en reise og at jeg ventet på at han kom nordover og at alt ble bedre når han kom. Da trodde jeg at du blandet meg med en annen. Jeg kjente ikke til noen reise nordover. Du sa at det var mulig det var en annen som reiste, men du var sikker på at det var meg du hadde fått opp og at han ville komme tilbake til meg. Det var godt å snakke med deg. Jeg trengte håpet du gav meg og synes det var deilig å høre om den lykkelige slutten du så. Men i bakhodet lå tanken om at du kanskje forvekslet meg med en annen. Så jeg våget ikke helt å tro på den lykkelige slutten heller. Nå har jeg fått vite at han for første gang på over 25 år faktisk har mønstret på en båt og er på reise fra Middelhavet og hjem til Norge. Jeg håper du har rett det det andre du så også. I såfall kommer jeg med ny tilbakemelding. :)

Maja  

Vil bare si tusen takk for god hjelp. Du hadde selvsagt helt rett i alt du tok inn rundt meg samtidig som du var hyggelig å trygg å snskke med. Energiene i huset er mye bedre og minstemann sover igjen godt på rommet sitt. Tusen takk!