7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Agnes idag!

Agnes

6.08 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

Kjære deg...

Jeg heter Agnes og ønsker å hjelpe deg ved hjelp av mine fornemmelser, min intuisjon og bilder som jeg får opp med blant annet mine Tarotkort.

Av og til skulle vi ønske at ting i livet kom til oss lett, men slik er det som regel ikke. Vi står stadig i vanskelige valgsituasjoner og av og til lammes vi når vi ikke finner en god utvei.

Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne dine muligheter når du står i en situasjon hvor du kanskje ikke ser åpningen og lyst på situasjonen. Du kan kjenne deg trygg på at du blir ivaretatt med respekt.
Jeg har et naturlig og jordnært forhold til de krefter og energier vi omgir oss med, samtidig som jeg gleder meg over mystikken i det vi ikke umiddelbart kan sanse. Har i mange år arbeidet med tarot og terapi og har en bred og allsidig utdannelse og bakgrunn.

Jeg er rustet til de spørsmål du ønsker å stille; realisering av drømmer og kjærlighet, dine barn og familien, generelt om dagen i dag og i morgen, uro du føler, kreativiteten eller energien som har blitt borte, usikkerhet eller valg innenfor økonomi og forretninger, jobb og karriere, reiser og stagnasjon - stort sett det du måtte ønske å få svar på. Jeg vil gi deg råd på en ærlig og anerkjennende måte. Kortene er et hjelpemiddel for å finne dine beste forutsetninger for å kunne ta et godt valg.

Husk at det er du som skal velge - selv når skjebnehjulet kommer opp.

Gleder meg til å høre fra deg.

Agnes

Agnes tilbakemeldinger

Alia  

Agnes er en meget jordærnet, dyktig og treffsikker dame Hun er så rolig og trygg å snakke med Agnes hjelper deg med å se de mulighetene som nettopp du har. Hun er seriøs og ærlig. Agnes sender deg også healing. Takk for de fine samtalene og de gode rådene. Anbrfaler deg videre.

Alia  

Takk for alle de fine samtalene. Du er en meget dyktig og fantastisk person. Gir meg ærlig og direkte svar. Og hjulpet meg til å komme meg videre. Anbefaler henne. :-)

Cybele  

Har brukt Magic Circle mye og lenge. Anges er uten tvil den beste. Hun er en formidabel rådgiver, klarsynt, svært klokt og varmt menneske som behandler deg og dine spørsmål med verdighet og respekt. Ut fra samtaler med Agnes har jeg lært å forstå hvem jeg er, hvorfor jeg har gjort so jeg har gjort i fortiden, og hvordan fremtiden kan få klarere og bedre utfall. Terningkast 7;)

Vår  

Et helt fantastisk, varmt og jordnært menneske som veideler på en presis og verdig måte. Har uten tvil egenskaper mht å kunne se både nåtid, fortid og bilder av fremtiden. Jeg har utviklet meg mye som menneske ved hjelp av Agnes kunnskaper om mennesket og hennes evner:) For meg er Agnes uten tvil den beste samtalepartneren jeg kunne møtt på. Takk

Kathrine  

Kjempefin samtale med deg i dag...som egentlig ga meg det jeg trengte av bekreftelse på at min intuisjon er riktig :)

C.  

Takk for praten i går :) Du er treffsikker,helt utrolig!! Jeg venter nå bare tlf på at jeg sitter igjen med en bolig mindre. Mine valg er ikke enkelt,men kom nok mye nærmere et svar i går kveld.Det er godt å finne ro,jeg har jo allverdens tid,som du sa :) Ikke bare lett å være jorda,da man har ett bein på jorda og sommerfugler i magen.. :) C.

Veronika Skjærvik Grue  

Hei. Tusen takk for en hyggelig samtale med deg :-) Du ga meg mye og mer en mye. TUSEN TAKK :-):-)

Synnøve  

Positiv samtale som bekrefter mine egne følelser og styrker meg i troen på at jeg er på rett vei.