7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Irene Sunshine idag!

Irene Sunshine

6.012 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

Kjere dere alle sammen.

Varme tanker og hilsner til alle dere som trenger litt ekstra omtanke og kjerlighet. Tanker om at vi sammen kan gi hverandre en hjelpende hånd, en klem og noen rosende ord i en ellers travel tid. Ta dere tid til hverandre og husk ekstra godt på de som har det vondt, de syke, de som har mistet noen av sine kjære, de som har opplevd tragiske ting og ellers alt som skjer rundt om i hele verden.

Tenn lys i Deres hjem og send gode varme tanker fra Hjerte til Hjerte.

Takk til alle som har tillit og tro på meg, og som formidler og tar i bruk det jeg forteller dere. Dere skal vite at jeg bryr meg om dere.

Her er ting jeg kan være behjelpelig med: Mine evner som synsk, kanalisering, healing, dyrekommunikasjon, atrologi og drømmetydning.

Varme Hilsner IRENE Sunshine

Irene Sunshine tilbakemeldinger

Renate  

Endelig har jeg funnet meg en fast veileder hos dere :-) Irene er en fatastisk dame som er ærlig, gir gode råd og er i tillegg" spot on "i sitt klarsyn. Jeg setter også veldig pris på at hun utfordrer meg til å tenke selv, og følge magefølelsen min. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt, og i en tung stund gir hun meg håp uansett utfall av saken. Tusen takk for all hjelp. Vi snakkes igjen!

Hiwa   

Jeg har fått så mye hjelp av Irene om 5 år at det er bare helt fantastisk og ubeskrivelig fordig sannelig uten det å fortsette livet mitt var umulig i heletatt. Jeg tror på Gud og Enheten av mennesker og selvstendig søken etter sannheten og jeg tror på multiverse og engler og høyere makter og jeg Virkelig imponert over Irenes evner.Kjempe flink og treffsikker dame,Anbefales sterkt...

Siv  

Tusen Tusen Takk for samtalen Irene:)

Anna  

Tok min situasjon utrolig godt inn!! Virkelig imponert over dine evner!

Angel  

Kjempe flink og treffsikker dame! Anbefales sterkt!!!!

annonym  

Vi bare si at Irene er et unikt meneske som gir klare og gode svar om ALT i livet. Hun jobber veldig for at barna i verden skal ha det bra. Har fått utrolig mye hjelp og styrke av samtalene med Irene. Anbefaler hun på det sterkeste.

Terje Pedersen  

Har hatt to samtaler med Irene,anngående vanskelig barnesak.Fikk nesten en ny "start"fremover i saken.Særlig bedre enn dette får det nok ikke blitt!

Venke M  

Hei Magic Cirkle. Ja, jeg vil gjerne gi en tilbakemelding til dere om Irene. Hun er fantastisk;-) Jeg har vært så heldig å få treffe henne på linja for ca ... ja det nærmer seg to år nå, og hun har "sett ting" med stor nøyaktighet. Jeg er svært takknemlig for hennes hjelp. Hun har vært den jeg har snakket med i tunge stunder og hun har vært til stor støtte. Anbefaler henne på det varmeste. Og ja, hun arbeider for å hjelpe de små barn... slik man ser på hennes vakre englebilde. Når jeg trenger et lys i tunnelsen, et håp - så husker jeg på hva hun har sakt til meg og jeg føler meg styrket. Irene Sunshine, hjertlig takk for all hjelp - vi er glade i deg.

per arne thue  

du er flink, beundrer deg

Unni Sighaug  

Jeg har fått så mye hjelp av Irene at det er bare helt fantastisk.Hun får deg til å tenke nytt å ut av den krisa en er i der å da.Hu er bare til å anbefales på det varmeste.Om dere mister henne mister dere mange kunder og.

Anonym  

Irene er en fantastisk god frøken, og ikke minst -hun kan det hun driver med! Klare og tydelige beskjeder, godt innsikt i fortiden, og i føleler...Dette er en person alle har nytte av :)

Aina Johansen  

Jeg fikk hjelp av Irene Sunshine tidlig i januar i år, og det som tiltrakk meg henne, var bildet av dette barnet hun har i sin logo. Hun ER et varmt behagelig menneske å snakke med, og var til stor hjelp i en daværende kritisk og vanskelig situasjon for meg. Jeg vil svært gjerne stille akkurat henne et spørsmål på mailtjenesten deres. Dette fordi hun jobbet med samme temaet i januar, og jeg fikk en veldig tillitt til henne. utifra de svar og råd hun gav.