7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Hai Lee Yang idag!

Hai Lee Yang

6.02 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

Helt ifra jeg var liten har jeg hatt stor interesse for kinesisk spådomskunst, og dette ligger i genene i flere generasjoner bakover. Det første jeg begynte med, var å lese menneskers ansikt og kroppsspråk. Dette ble jeg dyktig på, og leser ansikter som en åpen bok. I tillegg er jeg dyktig på kinesisk astrologi, I-Ching, Feng Shui, håndlesing og håndskrift.

Etterhvert har jeg jobbet nesten over alt på denne jord, og jeg har lært meg å spå på 7 forskjellige språk. Så med årevis erfaring som profesjonell astrolog og personlig rådgiver, har jeg opparbeidet meg en stor kundekrets verden over.

Jeg er utdannet markedsøkonom, skipsingeniør og har doktorgrad i filosofi. Men hovedbeskjeftigelsen har jeg nå viet til astrologi og spådomskunst, og det har også blitt en del bokutgivelser med årene.

Har mange treffsikre spådommer å vise til, og blir ofte kontaktet av en rekke tidsskrifter og aviser.

Henning Hai Lee Yang

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Hai Lee Yang

Hai Lee Yang tilbakemeldinger

Marie Lie  

Hei Henning :) Jeg vil takke utrolig mye for den håndanalysen jeg fikk fra deg! Mye svar inni den. Du er en person jeg ser opp til - Mvh: Marie Lie

Lisa  

Hei Henning! :) Takker for en fin lesning, under alternativmessen på Verdal. Var virkelig imponert over hvor nøyaktig du beskrev meg og mine tiligere år, og hva jeg interesserer meg for. Er selv flink å lese mennesker. Med vennlig hilsen Lisa Jenssen