7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Synske Gina idag!

Synske Gina

6.09 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

Min livsoppgave er å hjelpe andre

Med mine medfödte evner föler jeg at det er min misjon å hjelpe mennesker på vår felles vei mot Friheten og Kjærligheten.

Jeg kan gi deg råd i familierelasjoner og parforhold som trengs og tydeliggjøres og ryddes opp i.

For de som føler seg klare, kan jeg utover rådgiving gi informasjon om tidligere liv og karma. Nøkkelord her er: Hvilken lærdom kan man få, og hva man kan få på plass i seg selv? Som medium kan jeg kontakte dine nære og kjære, også de som er reist videre. Jeg kan også kanalisere fra hjelpere.

Jeg ser i nåtid, fortid og framtid, alt ettersom hva som er mest hensiktsmessig for den enkelte.

Jeg bruker ingen hjelpemidler.

Ønsker deg varmt velkommen til en samtale. 

 

Her er boken som jeg har skrevet og kommet ut med:BokGina-100x133

«Gamle-Erik og skjebnen» er en åndelig og satirisk bok som er like dyp og alvorlig som den er lett og humoristisk. Med en undertone av nordnorsk ironi følger vi Gamle-Erik sin streben etter makt og velstand.

I hans rike burde alt egentlig være perfekt. Og det hadde det muligens vært, hvis det ikke var for naboen som stadig er et forstyrrende moment. Men Gamle-Erik øyner håp i og med at himmelriket er like i nærheten – for Jesus har lovet at alle bønner blir oppfylte.

Gamle-Erik sine trofaste medhjelpere står alltid ved hans sin side. Men det blir ikke alltid på den måten han hadde tenkt seg.

For bestilling, send epost til ginanit@online.no
Pris: kr. 243,- inkl. porto.

Les mer om Gina i Magic Magasin:

Har som livsoppgave å hjelpe andre 

 

Synske Gina tilbakemeldinger

Reidun Margrete Gulbrandsen  

Tusen takk Gina for din unike evne til forståelse og innsikt. Jeg trengte ikke å si noen ting, og du gav meg alle de riktige tingene! Jeg har aldri opplevd lignende eg.

Babette  

Fantastisk!!!

Alia  

Kjære Gina! Du er veldig dyktig. Og gitt meg konkrete svar og gitt meg mulighetene for å se veien videre. Dette har også bygget opp min selvtillit. Tusen takk for de flotte samtalene.

Lisbeth Bah  

Kjære Gina ! Tusen takk for hjelpen, den ga meg det jeg trengte ! Jeg skulle gjerne gitt deg alle himmelens stjerner, men jeg får gi deg de seks stjernene som jeg kan gi. Lisbeth

Anonym  

Kjære Gina! Først og fremst: DU ER HELT RÅ!!! Jeg og min samboer ble satt over til deg i håp om å finne en verdifull nøkkel. Du kunne ikke love at du kunne klare dette. Du forklarte at "kjemien" mellom oss måtte stemme, for at du kunne få inn detaljer rundt dette, men at vi kunne prøve. For det første så forklarte du nøyaktig hvordan min kone så ut, at hun sto med to ting i hendene sine og at hun la den på ett hjørneskap som så litt rart ut. Vi har ett hjemmelagd hjørneskap(!). Vi la på med deg, tittet på skapet, OG DER VAR DEN!! Vi har lett etter nøkkelen i snart 10 timer, og vi ville aldri ha lett der, uten din forklaring. Dette er vi så imponerte over, at vi ikke har ord! Tusen hjertelig takk for hjelpen! Du er helt rå!!!

Per Arne Madsen  

Meget godt inntrykk av Gina. Hun treffer "spikeren på hodet"

Irene  

Jeg har fått hjelp mer enn en gang av Gina. I en svært krevende situasjon hele 12 år tilbake hjalp du meg til å se ting klarere. Helt tilfeldig fant jeg deg igjen her inne. Dine evner er til å stole på og du ser situasjoner og fastlåste mønstre helt tydelig. Tusen, tusen takk igjen Gina for en unik og healende rådgivning! Anbefaler deg på det sterkeste!!

Harald Nilsen   

Takker for hjelp til å finne vår kjære Katt,Tarzan, Gina sa at han var ved et hus vi hadde hatt tilknytning til på et slags vis . Vi forsto ikke helt hva hun mente med en gang . Så kom jeg på tanken at vi hadde vært på visningni et hus rett i nærheten av der vi bor. Og at han kanskje kunne være i Garasjen ...og riktig nok når vi ropte på han hørte vi mjauing i nabo garasjen der. Han hadde sikkert blitt skremt når bilene ble startet.Gina sa at han var blitt skremt av en lyd . Helt utrolig .Vi er helt overveldet og glad for at vi fikk tips . Så tusen takk til Gina ! Vennlig hilsen fra Nina og Harald

Skyttemann  

Veldig behagelig å snakke med. Tok seg god tid til å gi veloverveide svar basert på det hun faktisk "så".