7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Gro Anita idag!

Gro Anita

6.010 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0411
Gi meg en
tilbakemelding

 

Gro Anita er en av de virkelig sterke kvinnene i verden. En helhjertet "trollkvinne" med et klarsyn som ser rett inn menneskers dypeste emosjoner.

Hun jobber med sine egne energier og evner på en måte som viser hvor naturlig det meste som skjer oss er. Plutselig står en tidligere utfordring helt klart for en... uten at man skjønte hva som egentlig skjedde. Hun bruker sjelden hjelpemidler, men noen ganger anser hun det som hensiktsmessig å "spørre" kortene..

Gro Anita er ei dame som sjenerøst gir av sin kraft til andre, slik at de kan få gro sine egne krefter. "Trollkvinnen" er den feminine kraften, og går hele veien der de fleste andre velger å gi opp.
Hun er kjent fra tv og media, er født klarsynt, og har jobbet med dette i over 20 år.

Velkommen til en samtale!

I Magasinet kan du lese Portrettintervjuet: Klarsynte Gro Anita - Bruker egen livserfaring til å hjelpe andre

Gro Anita tilbakemeldinger

Dianna  

Hei gro, vi snakket så fint sammen om troll og sånt, og jeg fikk god hjelp til å finne nøkkelen til bilen min :) anbefales på det sterkeste, mye ekte feminin trollkraft.

ingrid  

Tusen takk for gode råd, og fine ord! Alt ser litt lysere ut nå:) Hilsen Ingrid(som ringte deg to ganger,hehe)

Veronika Skjærvik Grue  

Hei. Du er en fantastisk spå dame. Ble roligere i sjela mi og fikk energi nok til og bruke min tid på mine interesser. Dette setter jeg stor pris på.. Tusen takk Gro Anita. ♡♡♡ Endelig fikk jeg låst opp mine tanker. Kommer alltid til og ringe deg ♡♡♡ Stooooor klem Mvh Veronika Skjærvik Grue.

Wenche  

Tusen takk for god hjelp Anita. Fikk leiligheten vi ville ha så vidt over takst. Venter i spenning på om huset blir solgt i dag. Det blir det nok. Har god magefølelse og er overbevist av Gro Anita. Hun ser at huset blit solgt. Jippi, føler meg lykkelige med masse god energi fra Gro Anita. Klem

Anette  

Ble veldig overrumplet og forbauset da Gro Anita umiddelbart så meg og min situasjon på alle plan - og på en varm,klok og vis måte forklare meg hvorfor ting var som det var og at jeg ikke trengte bekjymre meg over det jeg slet med. Jeg ble så utrolig glad og lettet da jeg snakket med Gro Anita. Hun leste meg og som en åpen bok - og hun trygget meg i det jeg var redd for ved å fortelle meg det hun så. Nå kan jeg bare glede meg fremover. Tusen takk, og takk for ditt varme trygge vesen du delte av med til meg da vi snakket sammen. Anbefales på det sterkeste.

Tove  

Det er bare en ting og si DU ER BARE DYKTIG ;) Det er bare en av deg som virkelig tar oss som sliter på alvor og ikke minst at du er ærlig.du hjelper til videre håp i mørket. Takker deg så inderlig for god samtale @--}--

Heidi  

Ble imponert hvor treffende det var. Når jeg ringte inn var jeg i en vanskelig situasjon. Det Gro Anita sa og rådet meg til stemte veldig bra. Kommer sikkert til å ta kontakt igjen :)

Ann Helen   

Jeg ble spådd av Gro Anita. Hun er utrolig flink og fantastisk. Jeg er veldig fornøyd med det hun spådde meg. Jeg vil anbefale henne på det varmeste

Lillian   

Du er kjempe flink Gro Anita :-))

Maria A  

Tusen takk Gro Anita! Du hjalp meg til å se mine muligheter på en hjertevarm og direkte måte. Når jeg ringte deg sto jeg litt stille i livet og så ikke helt hvor jeg var på vei. Føler nå at jeg har energien min tilbake og ser veien jeg har lyst til å gå. Anbefales virkelig og vil helt sikkert ringe deg igjen! Goklem til deg