7900 0316
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Synske Heidi idag!

Synske Heidi

5.79 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0316
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg er født med mine evner, og oppdaget dem på godt og vondt allerede som femåring. Tidlig skjønte jeg at disse spesielle evnene måtte benyttes klokt, slik at de kunne komme andre til nytte og glede.

Via våre samtaler avdekker min naturgitte intuisjon de viktigste elementene i fortiden og nåtiden, som da kan hjelpe deg med å ta beslutninger for fremtiden. Det være seg hendelser i ditt liv som har vært viktige for deg.

I løpet av de siste 25 årene som profesjonell synsk. Jeg kan fortelle deg hva som er viktig for deg å konsentrere deg om akkurat nå, og i nær fremtid.

Her er noen eksempler på hva jeg kan spå deg svært detaljert om:

-karriere og jobbsammenheng
-parforhold og ekteskap
-barn og familie
-utdanning, reiser, venner og selv kjæledyr er viktige.

Denne typen spåing er detaljrik, og hjelper deg å finne den plattformen du ofte kan føle du behøver konsultasjon for å bygge videre på. For hver hendelse eller utfordring i livet, kan du selv finne det valget som er mest heldig for deg. Dette er et valg jeg kan hjelpe deg å ta, i form av bekreftelse på at det du tenker på å gjøre er riktig, eller at tanker du gjør deg rundt et tema stemmer. Likevel er det ikke alltid jeg forteller deg akkurat det du vil høre, men jeg formidler det med omtanke og ærlighet, og sier akkurat det jeg ser er det beste for nettopp deg!

Målet mitt er å veilede deg slik at du kan ta valg som er med på å gi deg et bedre liv. Mange av mine kunder er faste kunder som jeg har spådd gjennom flere år.

Jeg underviser og gir gjerne råd til forretningsvirksomheter og institusjoner.

Heidi:)

Synske Heidi tilbakemeldinger

Vivian  

Heidi er et menneske som absolutt har evner. Anbefaler henne på det varmeste . Tusen takk for god hjelp! Hilsen Vivian

Sølvi Bernhoff  

Jeg har fått råd med veivalg..Merker at hun er treffsikker..

Snorre S.  

Kjempe bra spåing :-D Aldri fått så bra spåing før. Tusen tusen milloner gange to takk!!! :-))

Kari anne  

En hælig dame med stort hjerte, veldig treffsikker, har hjelpt meg på rett vei i livet, slitt mye med smerter de siste årene. Somhun har hjulpet meg med så jeg kunne begynne i jobb igjen,etter lang tid sykmelding, har vert i jobb siden. Dette er ei dame med store ord og stort hjerte med gode helingevner.

Ingunn..  

Kjære Heidi.. Takk for en veldig treffsikker prat i går..Du klarte å roe meg ned mye mer enn du aner..Jeg kjente at mine valg er bra og viktige ..Du fikk meg til å føle at det jeg står for og er er flott...!!

Hilde Anita hansen  

Takk for at du så det du gjorde med min kjæreste Etter en grusom tlf først med bare leie ting, så klarte jeg å bli rolig å tro på deg. Ikke alle som er synsk som deg der inne. Jeg ringer deg gjerne igjen Heidi :-)

KARI  

Utroligt treffsikker og et nydeligt menneske.

Ann Heidi  

Tusen takk for god samtale og klare beskjeder. :))

Wenche  

Takk for praten og avklaringen idag. Skulle gjerne hatt mer cash og pratet mer - men vi fikk nok avklart det viktigste! Ringer deg gjerne igjen - satte veldig pris på klarheten og ærligheten din. Takk for hjelpen!!!