7900 0200
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Wenche idag!

Wenche

6.05 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0200
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg ønsker å hjelpe mennesker med mine evner som klarsynt medium, slik at de kan få håp, trøst, veiledning og ro i sjelen etter å ha hatt en samtale med meg.

Jeg ser på alle områder av livet og kan overbringe beskjeder fra kjære som har gått over til den andre siden.

Jeg ser personer, hører beskjeder og ser symboler og steder, og får ofte inn nøyaktige navn på personer det er spørsmål om, enten de som fortsatt er her eller de som har gått over. Jeg har fått dokumentert personer som har eksistert og hendelser som har skjedd tidligere i hus som jeg har renset.

Jeg har mye livserfaring på godt og vondt, dette kommer godt med i forbindelse med at jeg tar inn dine og andres energier og følelser, og jeg forstår disse raskt og konkret slik at vi kjapt penser inn på rett spor med klarsynet mitt.

Jeg har hatt disse evnene hele livet, men etter at jeg bosatte meg langt ute i skogen, ble de betydelig forsterket. Da kunne jeg ikke lenger bare ha dem for meg selv, mine venner og bekjente, men jeg ville bruke evnene til å hjelpe andre.

Det er også godt for alle å vite at det finnes noe mer enn det vi kan ta og føle på, og det at det er et liv etter dette jordiske, er jo en stor trøst å vite for de som har mistet noen av sine kjære. Det vet jeg av egen erfaring.

Jeg kan også føle energier i hus og fortelle hvem som er der og eventuelt hjelpe dem over på den andre siden. Her har jeg som sagt fått dokumentert at de fleste gangene har jeg oppgitt korrekte navn, år og hendelser.

Håper å gi deg en bedre dag etter at vi har hatt en samtale.

WENCHE

Wenche tilbakemeldinger

Wanja  

Fantastisk dame med nyttig og korrekt info...

Dan  

Jeg snakket med Wenche igår , og hun virker meget seriös - dessuten er hun sikker og veldig rett på sak. Takker!

Hugo  

Jeg har aldri opplevd maken!! Og jeg har snakket med MANGE klarsynte. Wenche gikk rett på sak og traff "spot on" uten noe om og men. Hun beskrev ting til den minste detalj. Hun var svært hyggelig, rolig og avslappet. Jeg vil anbefale henne på det varmeste. Tusen, tusen takk!!

Kristin  

Kjære Wenche! Takk for en fantastisk samtale. Dine evner er helt utrolig! Du tok inn tid, person, situasjon så korrekt at jeg ble helt målløs. Anbefaler deg på det sterkeste!!!

Pål  

Wenche, jeg vil bare få si at for noen evner. Hva du tok inn, og helt korrekt, imponerte meg enormt mye. Deg er det ingen grunn til å ikke anbefale. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!