7900 0200
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Santara idag!

Santara

6.04 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0200
Gi meg en
tilbakemelding

Klarsynt livsveileder med telepatiske evner, healer og medium.

All den visdommen jeg har fått gjennom mine egne livserfaringer, er noe jeg ønsker å dele med de som kommer min vei. 

Jeg ønsker å hjelpe deg med å utvikle ditt eget potensiale av den du er, og hvordan du kan gi slipp på gamle mønstre du sitter fast i. Dette vil gi deg livsglede og inspirasjon til å bevege deg inn i en mer positiv retning i livet, for å leve ut drømmene dine.

Med min kanal for høyere bevissthet kan du spørre meg om alt mellom himmel og jord som gir deg svar på det livet har å by på.

Jeg kommuniserer fra hjerte til hjerte og fra sjel til sjel.

Under vår samtale gir jeg også healing.

Velkommen – SANTARA

Se gjerne mine workshops og kurs på www.santara.no

Santara tilbakemeldinger

Alia  

Veldig treffsikker og ærlige svar. Santara er hel fantastisk. Hun er veldig rolig å prate. Takk for at du har hjulpet meg med å bygge opp min selvtillit. Du har hjulpet mye gjennom vanskelige tider. Takk for de fine samtalene. Anbefales sterkest. Helt rå person. :-)

Eva  

Flere ganger har du hjulpet meg i riktig retning. Du har en helt egen evne til å forstå og formidle energier og informasjon på et avansert plan. Dine forsyn har vært presise og alltid vist seg å stemme. Tusen takk!

Aud  

Jeg er dypt takknemmelig ! Jeg anbefaler Santara til alle !

OS  

Veldig dyktig lysarbeider! Fikk hjelp med healing, husrens (flere hus) og intuitiv veiledning. Anbefales på det varmeste. Hilsen fra Fornøyd Kunde.