7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Grethe idag!

Grethe

5.922 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Hei og velkommen til min side.

Jeg er en voksen dame fra Hedmark, klarsynt, jordnær, ærlig og takknemlig. Mine evner begynte jeg å bruke allerede på 90-tallet, og det viste seg etter hvert at dette skulle bli min livsoppgave. Livets opplevelser på godt og vondt har lært meg å stole på meg selv og utvikle mine evner.

Jeg ønsker å veilede deg trygt, og på en ydmyk og profesjonell måte. Det kan være vanskelig å ta valg og se sine egne muligheter, og nettopp dette ønsker jeg å være behjelpelig med. Jeg vil at vi sammen skal finne løsninger for deg.

Mitt mediumskap har utviklet seg gjennom livet. Jeg kanaliserer via de jeg snakker med, og noen ganger kan både dine og mine hjelpere komme til meg med viktig informasjon.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning.

Velkommen til en samtale med meg.

Vennlig hilsen

GRETHE

«Livet i seg selv er en eneste konstant forandring. Alt har sin tid, sitt minimum, sitt maksimum og sin eksistens»

Grethe tilbakemeldinger

Hege  

Takker Grethe - I dag fikk du meg til å skjønne mer av meg og min utvikling. Kommer til å ringe deg igjen. Takker for samtalen.

Bente   

Jeg har kontaktet Grethe flere ganger når jeg trenger veiledning i forholdt til jobb, etterutdanning og personlige problemer. Første gang jeg ringte Grethe beskrev hun meg som person veldig korrekt. Hun tok inn fortid og nåtid. Jeg er selvstendig næringsdrivende innenfor helse og var i en periode veldig i tvil hvilken etterutdanning jeg skulle ta. Hun forklarte veldig presist fordeler og ulemper mellom de forskjellige skolene så det var lettere for meg å ta ett valg. Beskrivelsene av de forskjellige skolene stemte ser jeg nå i etterkant. Jeg kontaktet henne også når jeg skulle bytte lokalisasjon for min bedrift. Takk for all hjelp til nå. Jeg kommer til å ringe igjen...

Hilde  

Anbefales! Fikk jobben som du sa jeg skulle få. Lett å prate med denne damen, og et hjerte av gull har hun, så tusen takk for at du er der.

Mathilde  

En stor takk til Grethe som hjalp meg med og ikke miste motet til å finne katten min! Han er nå trygt hjemme og vel bevart. Tusen takk!

Sylvi  

Anbefaler Grethe på det sterkeste. Så snar, tydelig og varm. En dame med sine evner På plass. Tok meg inn med en gang. Ga tips og veiledning på en vanskelig Situasjon. Som om hun så hele livet mitt uten å kjenne meg. Utrolig!

Mari  

Du er en fantastisk dame.Dine evner er helt fantastisk ikke bare ser du fortiden men også fremtiden.Du fortalte meg hva som hadde skjedd å hva som skjer i livet mitt nå,å alt stemmte. Jeg trengte å få styrke tilbake.Etter å ha snakket med deg ga du meg en styrke jeg ikke trodde var mulig å få tilbake ,etter den tøffe perioden jeg har vært igjennom. Men du klarte det.Jeg er nå sterkere enn noen gang❤klem

Alia  

En dame stort varmt hjerte💕😊. hun tar inn alt uten å nevne noe engang. En treffsikker og ærlig dame. er ydmyk over kundene sine. Gir omsorg, healing og er betryggende å snakke med. en av de beste på magic. Har vært kunde lenge, men ikke snakket så godt med en som deg Grethe.🌹

RR  

Grethe er en jordnær, varm og klok dame som raskt tok inn situasjonen rundt Pus som hadde vært savnet lenge. På en profesjonell måte formidlet hun svaret om hva som hadde skjedd, så nå kan jeg endelig slå meg til ro. Tusen takk for all hjelp Grethe - du er helt fantastisk:) R.R.

Tone  

For en dame 😊. Så treffsikker og flink. Stilte ikke mange spørsmål, bare fortalte hva hun følte og så. Fikk gåsehud da hun ramset opp hvordan jeg har hatt det i flere år. Flink til å gi gode konstruktive råd. Vil helt klart anbefale henne videre 😀👍.

Milla  

Helt fantastisk! Jeg har snakket med mange, og ingen har tatt inn situasjonen sånn som deg. Tusen takk for en fin samtale.

Teresa  

Tusen takk for gode samtaler og råd på veien. Helt utrolig hvor treffsikker du er, og hvordan du tar inn mennesker, miljø og energi rundt meg.

Jane  

Grethe, jeg kunne snakket med deg i timesvis! Du gav meg akkurat det jeg hadde behov for nå i denne fasen i mitt liv. Du er treffsikker, du gir tydelige svar, du er ydmyk i din tjeneste og har et svært god intuisjon. Jeg har et ønske om at mange vil ta kontakt med deg, din visdom kan godt deles med oss alle.

Sunniva  

På grunn av deg kan jeg senke skuldrene og begynne å ha det ordentlig bra med meg selv! Å snakke med deg var akkurat det jeg trengte i livet mitt og jeg er evig takknemlig. Super dyktig og en fantastisk dame det er lett å prate med!

Maibritt  

Anbefaler Grethe på det varmeste. Du har imponert meg med at du kjente historien ut fra et navn og alder. Også at du bekreftet mine mistanker og hva du kunne gi meg råd om videre på veien i en innviklet situasjon. Grethe er uten tvil den dyktigste , mest klarsynte. Virkelig verdt å ta kontakt med.

Hilde Ørbekk  

Jeg møtte en engel når jeg trengte det som mest,jeg er deg evig takknemlig

Elin  

Anbefaler Grete på det varmeste . Uten noe informasjon bekreftet hun for meg noe jeg lenge har tenkt på. Hun forklarte meg hva jeg burde gjøre, og de ordene skal jeg ta med meg på min vei. Tusen takk Grete. Skal ringe deg ved en senere anledning.

Tove  

Du imponerte meg,tok inn situasjonen og personer rundt meg med en gang.Fantastisk klarsyn. Også mine nære relasjoner hvor du bekreftet endel av det jeg selv hadde følt.Kom med utsagn som like etter viste seg å stemme. Forsto og fikk opp min situasjon. Fikk hjelp til å sortere tankene og hva jeg burde fokusere på. Veileder på tydelig og god måte. Anbefales.

Tina  

Tusen takk Grethe! Utrolig treffsikker! jeg føler meg lettet, selvom det ikke var svaret jeg kanskje hadde håpet å få.. Men jeg vet innerst inne at alt du sa stemmer! Jeg vil anbefale henne på det sterkeste!

Kristin  

Jeg anbefaler Grethe på det varmeste. Hun tok inn situasjoner og personer rundt meg så detaljert og korrekt. Skremmende treffsikker - i detaljer! Fantastisk rolig og empatisk å snakke med. Presise og gode råd. Hun er den beste dere har!

Solveig  

Jeg var skeptisk, men Grethe overbeviste på sin empatiske måte. Hun var treffsikker og raskt inne i hele min ganske så kompliserte situasjon. Jeg følte meg ivaretatt og fikk gode råd og oppmuntring fra henne. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste.

Heidi  

Kan virkelig anbefale Grete, nesten skremmende hvor hvor godt det stemte, ut i fra kun et navn. Og til deg,Grete tusen takk for en opplysende prat, føler meg mye lettere til sinns nå.

Fred  

Jeg snakket med Grethe på hennes aller første dag i Magic Circle, og hun er uten tvil en av de beste dere har. Hun ville ikke ha så mye informasjon om meg og kona mi, men traff blink på oss begge. (Jeg er vant med å fortelle litt om oss og vår situasjon, men hun sa klart ifra at hun ikke ville ha for mye av det, hehe). Bare det er utrolig synes jeg, at hun får inn kona mi så klart, uten å i det hele tatt ha pratet med henne. Full pott til deg Grethe! Jeg ringer deg igjen :-) Takk for en herlig prat med mange gode råd! Mvh Fred.