7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Daniella idag!

Daniella

6.012 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Daniella heter jeg og er så heldig å ha en gave som gir innsikt utover det vanlige. Det åndelige og for mange “overnaturlige” har vært en del av mitt liv siden jeg var liten. Trodde lenge at andre også så det jeg så. Jeg kommer fra en slekt med samiske aner og det er en stor del av den jeg er i dag.

Jeg lever i den troen at det vi møter i dette liv er vi ment å møte og det er opp til oss hvordan vi møter det. Alt skjer av en grunn.

Jeg kan hjelpe deg til å komme frem til de svarene og mulige veivalg du står ovenfor. Har du mistet noe som f eks en gjenstand så kanskje jeg kan hjelpe deg.

Jeg kan bruke tarotkort under samtale med deg, men får også opp direkte beskjeder, bilder og forskjellig symbolikk. Jeg kan til tider også ta inn avdøde som ønsker å gi beskjed. Stiller meg helt åpen for hva enn som måtte komme under en samtale og til tider blir jeg overrasket over det som blir videreformidlet. Jeg er meget takknemlig for å kunne gi deg de råd og hjelp som situasjon tilsier.

Ved å bruke de hjelpemiddel som situasjonen tilsier blir svarene på dine spørsmål mer tydelig og gjør forhåpentligvis din vei videre lettere… Jeg vet at jeg vil gjøre mitt beste for deg.

Daniella

Daniella tilbakemeldinger

Britt  

Daniella er fantastisk, hun tar så godt inn og ser allt, så varm og hjertegod dame, treffsikker er hun, jeg gråter litt hver gang jeg har avsluttet samtalen, for hun rører noe i meg, takk Daniella.

Nina  

Fantastisk. Takk for en fantastisk samtale. Enestående.

Tingeling  

Fantastiske Daniella som bare så situasjonen min uten å spørre noen spørsmål-(navn eller fødselsdato eller stjernetegn ) hun kjente kun på mine energier og alt stemte ! Omsorgsfull og koselig.

Tore  

Veldig hyggelig dame! Det gjenstår og sjå på svara eg fekk som eg fekk god følelse på!

Sunrise  

Daniella er en meget dyktig og seriøs veileder. Hun tar sine kunder i mot med glede, og viser omsorg og omtanke Daniella er en person med et varmt hjerte, og hjelper deg med å se de samme mulighetene som du har Hun gir deg healing. En treffsikker dame. Anbefales videre Tusen takk for de fine samtalene :-)

Alia  

Har vært i kontakt med Daniella flere ganger, og blitt tatt godt i mot. Er ærlig og gir direkte svar. Hun gir healing mens hun prater. Hun er en person med stort og varmt hjerte. Er treffsikker. Daniella hjelper deg fra indre hjerte. Hun anbefales på det sterkeste.

Rosebusken  

Har vært i kontakt med mange. Du er den beste. Helt utrolig. Med deg vil jeg gjerne holde kontakt. Helt fantastisk!

shirin kabiri  

Fantastisk menneske med en fylde i enhver sprmål du stiller, en som jeg føler meg trygg på, rett på sak og unik i sin lesning . Treffsikkker! Du er fryd. Takk for at du og dine evner, det treffer hjerterota:)

cecilie  

Fikk utolig god veiledning og svar på mine spørmål. enkel å prate med. God service 😊

Elisabeth  

WOW! Dette var fulltreffer! Kjære Daniella! Jeg gav deg KUN to spørsmål og det var i forhold til kjærlighet og jobbsituasjon. Ingen fødselsdato og ingen navn. Du gikk rett på meg og min situasjon og traff virkelig blink hele veien. Jeg har ikke opplevd maken og jeg må bare si at du er fantastisk! Tusen takk for en oppløftende og ærlig samtale! Jeg kommer til å anbefale deg til alle jeg kjenner. Tusen hjertelig takk!

Elin  

Tusen takk for en veldig hyggelig, oppklarende og lærerik samtale jeg hadde med deg i går. Du har nok rett i at det er min avdøde morfar som lager ablegøyer her, og ikke min far (som jeg hele tiden har trodd) :) Fikk også masse god energi av å snakke med deg, så jeg ringer deg sikkert igjen ved en senere anledning. Igjen takk! :)

Alia  

Veldig treffsikker og ærlig dame. Blir tatt godt i mot. Hun viser masse kjærlighet til meg. En person med masse omsorg. Daniella bryr seg om kundene sine. Takk for de fine samtalene. Snakkes igjen :-). Varm hilsen fra meg.