7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Einar idag!

Einar

5.614 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg er en voksen mann med mye livserfaring. Har også erfaringer som jeg godt kunne klart meg foruten.

Hele livet har jeg hatt arbeid hvor kontakt med mennesker har vært svært viktig.

Jeg har i mange år arbeidet med spåtjenester via telefon, så trenger du en å snakke med, er jeg her for deg!

Vi kan snakke om alt du ønsker, og målet mitt er at du skal bli mer optimistisk og se flere muligheter.

Jeg har i mange år brukt krystallkule og tarotkort i tillegg til mitt medfødte klarsyn. Via disse hjelpemidlene er jeg i stand til å "veilede", og ikke minst gi deg evnen til å se de mulighetene som akkurat DU har.

Husk: VALGENE ER DINE. La ikke andre bestemme over ditt liv!

Velkommen til en prat med meg!

Einar

Einar tilbakemeldinger

Leif Bjarne  

Einar sa jeg ville få det veldig fint en gang i livet mitt! Einar fikk helt rett! Einar kan anbefales til alle som har situasjoner de trenger hjelp med!

Renate  

Ærlig, positiv, hyggelig og veldig treffsikker. Anbefaler Einar på det sterkeste, og kommer selv garantert til å ringe han igjen. Hadde en veldig fin og hyggelig samtale, som fikk meg til å tenke I riktige baner. Tusen takk.

Grethe  

Tusen takk for en trivelig samtale! Du er behagelig og rolig å snakke med og gikk rett i kjernen og fikk meg opp på riktig energi nivå. Jeg følger rådene dine og det var også godt med bekreftelser. Er meget takknemlig og anbefaler deg gjerne videre. Klem fra Grethe

kari  

Ja, jeg har snakket med Einar tidligere, og det han fortalte meg da? har gått i oppfyllelse. Treffsikker er han.

Anonym   

Jeg ringte for ikke så lenge siden, jeg var helt ifra meg pga et brudd, jeg fikk høre at jeg han kom til å komme snikende tilbake i midten av mars, men at jeg ikke kom til å ville ha han tilbake fordi jeg hade truffet en annen. Og at han det var slutt med burde være veldig kjapp om han ville ha meg tilbake, at jeg bare kunne lene meg tilbake å se på at det er nå ting virkelig blir ille for han. Jeg trodde ikke jeg ville møte en ny på en mnd! Etter et forhold på 5 år og jeg elsket han så intenst. Men det gjorde jeg. Han har prøvd å komme tilbake nå i mitdten av mars og jeg vil ikke pga han nye. Jeg er helt i sjokk. Alt har stemt... utrolig rart! Ambefaler einar på det sterkeste!

Dag  

Jeg har snakket med Einar flere ganger. og han treffer alltid blinken - helt utrolig! Takk!

Anne-johanne Navelsaker  

Han er meget dyktig kan anbefales på det varmeste :)

hilde  

Spennende og mange nye vinklinger på det som i utgangspunktet var ett enkelt spørsmål fra meg. Treffsikker!

synnøve  

Ringte i min dypeste sorg. Følte meg glad og lettet etterpå. Du så at vi ville finne tilbake til hverandre i løpet av to uker, og det skjedde. Takk

Cecilie  

Denne tilbakemeldingen ville jeg ikke vente med:) Tusen takk for en flott samtale Einar, det du sa følte jeg var veldig riktig, bekreftende og oppmuntrende, samtidig som jeg kjente en varme og omsorg fra deg som slo over meg. Jeg ønsker deg alt godt videre, og håper du får det beste ut av din situasjon:)

Sara Karoline Greaker  

Tusen takk for praten vi hadde for et par stunder siden!:) jeg er utrolig fornøyd med det jeg fikk som svar på spørsmålet mitt. Nå gjenstår det bare og se:) tusen takk!

Alex  

Hei Einar :-) Du er rett og slett så empatisk og præcis. Du har et fantastisk gave fra Gud med det du gør . Du er veldig dygtig og VELDIG behagelig at snakke med !

linn  

tusen takk får en super fin samtale, du er utrolig dyktig og bra mann. du traff så sykt bra på alt du sa, jeg fikk gåsehud når du fortalte alt det du så:) kommer til og anbefale deg til alle jeg kjenner::)) tusen hjertelig takk får dette::)) du er bare helt rå!!!

Elsa Aas  

Hei. For ca 5 - 6 år siden snakket jeg med deg Einar. Jeg husker deg. Du var så sikker på at jeg ville oppleve det du så! :-) Jeg er fra Nordland, bodde i Bodø. Nå er det skjedd det du fortalte meg; jeg er flyttet til Oslo, har på en "spesiell" måte truffet en person, det ser ut som "tiden" er viktig, den blir lang før det ordner seg. Jeg måtte gjennom enn skiulykke, stor skade høyre kne og operert, - da møtte jeg ham. Må ha en operasjon til. Pga av dette har jeg ikke vært i jobb siden vinter 2010, jobber som sykepleier. Derfor ikke råd til å ringe til deg akkurat nå, men skal gjøre det litt senere i vinter når jeg er i jobb igjen. Ville bare sende deg en hilsen, med TAKK, og håper jeg kan snakke med deg om ikke lenge. For, denne tiden er- og blir nok litt tung før jeg får bli sammen med ham jeg møtte i febr. i fjor, hvis det er det som skal skje..... Kan si at jeg fra jeg var lita jente har hatt god kontakt med den andre siden, og har egentlig blitt ledet hit ned til østlandet. Jeg får beskjeder! Utrulig hva som har skjedd og hvilke beskjeder jeg har mottatt. Jeg får energier fra folk når de tenker på meg. - Jeg skal sende et bilde av meg før jeg ringer deg. Da sender eg deg gode hilsner for det Nye Året 2011. Jeg ringer. Varm hilsen Elsa:-)