7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Mia idag!

Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Hjelper deg å finne sannheten og din vei videre fremover!

Når du står ved en korsvei eller ett veivalg, og du må velge; Hva skal du velge? Hvilken vei skal du gå?

Det finnes to veier eller flere, og de har ulike retninger. Hvis du er heldig er det skiltet, det kanskje står "Nord", "Syd", "Jobb", "Selvstendig" eller lignende, og hvis du da allerede vet hvor du skal, er det mye enklere å velge. Men om du ikke vet hva du vil, eller det ikke er skiltet? Da må du huske på at det aldri vil finnes et skilt som sier "Rett" eller "Galt". Du må lytte til sannheten i hjertet ditt, og til din intuisjon. Universet og sannheten finnes i deg. Men det er en lav og stille stemme, som kan være vanskelig å høre, og enkelte ganger trenger man faktisk hjelp. Det er i slike situasjoner jeg kan hjelpe deg med å finne frem til din sannhet.

Hva jeg kan gi veiledning om:

 - Kjærlighet og partnerskap
 - Arbeidslivet
 - Familielivet
 - Utdanning
 - Relationer

 - Drømmetydning
 - Selvutvikling
 - Selvforståelse

 - Reiki-healing

Ved hjelp av de evner som jeg har, og ved kanalisering med blant annet bordkort og tarotkort, føler jeg hvordan du har det med deg selv, mennesker og omstendlighetene rundt deg. Jeg kan hjelpe deg med å forstå hvilken retning veien du går på har, og hvilke muligheter som ligger foran deg.

Jeg ser frem til en samtale med deg.

MIA

Mia tilbakemeldinger

"GULLHÅR"  

Mia,du er RÅ 😎 Vi fikk oss en god latter begge to, da du traff tidspunktet pang riktig,nok en gang !! Takk for fin samtale , og god hjelp. Så, enda en 6 er til deg fra meg 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Sonja  

Utrolig varm og omsorgsfull dame som jeg anbefaler på det varmeste kommer til å bruke henne igjen

Snøklokke   

Tusen takk for en nydeleg samtale, fekk pågangsmot til å stå på. Eg nyt no vårens første tegn snøklokker å tenker på deg.

SSR  

Tusen takk for hjelpen Mia. Nu er jeg lettet og meget tilfreds med det du fortalte mig, jeg er så glad for at få svar på alt jeg lurte på.

Britt Anita  

Hei Mia:) Tusen takk for tilbakemelding og veiledning!:) Det er helt utrolig hvor alt stemmer :) Mannen kom inn i mitt liv som du såg og lykke i jobb..Ha en fin høst! Klem

Anette  

Hei. Snakket med Mia i dag og hun var til stor hjelp for meg til å ta et valg jeg trengte hjelp til. Hun nevnte på ting som stemmer helt, og er en rolig, varm og hyggelig dame å snakke med. Jeg fikk full tiltro til henne og kommer til å kontakte henne igjen om jeg skulle trenge ekstra hjelp ved et veivalg. Tusen takk Mia :) Tusen takk Mia!

Hilde  

Stor fornøyd med alt du har å si. Du er åpen og ærlig. Jeg har kun brukt deg og det kommer jeg til å fortsette med :D Tusen takk for all hjelp. :D

"Gullhår"  

Nok ein ein gong , TAKK skjønne Mia !!! Det går på fram : ) Du er GOD !!

"Gullhår"  

Heilt presis treffsikker igjen,kjære Mia. Takk,dette trengte eg. På Spørsmål om økonomi,kjærlighet,og tidspunkt er du heilt fabelaktig !!!

anonym  

Mia er fantastisk treffsikker på konkrete spørsmål. Det har skjedd nøyaktig slik ho sa. Behageleg og skjønn å prata med.

Line M O Holtet  

Tusen takk, du traff riktig bra her og det vil je si dette hjalp mæ stort!

Emil  

Elske dæ ass, du veit ailjt!