7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Rahilii idag!

Rahilii

5.819 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Rahilii (Ulvekvinnen)

Først og fremst bruker jeg min egen intuisjon og innsikt. Ser og hører med og uten referansemidler (tarot og andre kommunikasjons-kort, pendel, runer m.m.) Ser hvor du står fast og mulighetene videre i parforhold, jobb og utvikling. Spirituell veileder og fjernhealer. Life-coach. Medial. Kunsthåndverker. Kommuniserer med engler, guider og kraftdyr. Dyrekommunikasjon. Drømmetolker. Har lang erfaring som lærer og terapeut i alternativ medisin og som medium. Holder kurs i blomstermedisin, aromaterapi/psykoaromaterapi, reiki/healing, fargehealing, totemdyr, mm. 

Med vennlig hilsen

Maj-Lis

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Rahilii

Rahilii tilbakemeldinger

Alia  

Hei Rahili! Tusen takk for de flotte samtalene. Du er en person med godt og varmt hjerte. Hjelper med finne muligheter og gir veiledning med gode tips. Du er rolig og trygg, lett å snakk med. Fantastisk person. Beste hilsen

Heidi Sofie  

Takk for tilbakemelding. Du gav meg svaret så nå vet jeg hva jeg skal gjøre i forhold til denne mannen.

Tove  

Du er bare et ekte og herlig menneske. takk så mye for en God samtale.

Ann-Christin Schrøder  

Tusen takk, du gav meg gode svar.. vet hvilket valg jeg må ta. Du gav meg tygghet om et valg jeg må ta. Så tusen takk.

Wenche  

Det var veldig fint å få snakke med deg Rahilii. Jeg var veldig urolig men fant roen etter samtalen vi hadde. Tusen takk, kan anbefale deg til alle og jeg vil helt sikkert kontakte deg igjen.

Edna  

Rahili, takk for at du var til, når jeg holdt på å gå meg vill. Jeg er deg evig takknemlig for den styrke du har gitt meg ved din åpenhet og sinnsro. Din treffsikkerhet er bare helt ufattelig. Jeg føler du er et av mine anker i livet.

anita  

Det du sa om den situasjon jeg er i stemte ganske mye men det er også en del jeg ikke får til å stemme med vedkommende.Men det var veldig fint å få høre at du også så denne situasjon som veldig komplisert.Tusen takk for opplysningene jeg fikk.

Hilde  

Så utrolig takknemlig for en prat med deg. Du gir innsikt og realisme for fremtiden og pågangsmot til selve livet! En samtale som bare blir herlig og fantastisk oppløftende uansett om jeg får høre noe annet enn jeg vil. Du har jo rett:)viser det seg..

Gudrun  

Jeg var skeptisk.....nå er jeg overbevist. Rahilii kan "se"! Med de få opplysningene jeg ga henne, er det umulig å kunne gi et så treffsikkert og utfyllende svar uten å være i besittelse av helt spesielle evner! Takk..... Jeg kommer tilbake til deg, garantert.

Alex  

Rahilii ; du er så et fantastisk behagelig menneske :-) Din dejlige stemme minder meg om den mor jeg aldrig har haft . Du er veldig omsorgsfuld og tålmodig ! Jeg havde ro på sjælen etter jeg havde snakket med deg . Du er veldig god til at mærke hvor vondt det gør i livet på folk ! Din søns sjæl kan være mye stolt af deg som mor :-)))

siv tharaldsen  

Tusen takk for en flott samtale ,kjente roen du ga meg:) Du er et fantastisk menneske med en fantastisk rolig og behagelig stemme.

Sten Gunnar Vie  

Jeg har i lengere tid hatt revmatiske smerter i hofte og lårbein. Noen ganger kjennes det ut som skikelig tannverk. Min fastlege ville trappe ned medisinbruken min, det har ført til at jeg har værre smerter. Så derfor tok jeg kontakt med Rahilii. Jeg ble som et nytt menneske etter å bare hadde snakket med henne i telefonen. FABELAKTIG!!! Så tusen hjertelig takk Rahilii. Med vennlig hilsen Sten Gunnar

Nina  

Takk for hjelp til ro og god nattesøvn i huset.Hadde mye uro grunnet indre og yttre uønskede energier som kom og gikk. Etter en samtale m Rahili roet hele huset seg ned.Kjente noe ble snudd inni meg,veldig sterkt og godt!

Alex  

Hej igjen Rahilii, ville bare sige at du er stdigvæk fantastisk og en kjæmpe plaster på såret når livet gør vondt !!! Din rolige symaptiske personlighed og stemme er heelende i sig selv. Dine evner er fantastiske og jeg venter med spenning på kva som vil ske i den nærmeste fremtid . Du har min respekt og sympati :-) klem fra meg

Alex  

Hei Rahilii , jeg ville bare sige at du er SUPER dygtig og veldig veldig behagelig at snakke med . Du har en fantastisk beroligende stemme og din spaadom er så korrekt og treffsikker. Du har en vidunderlig evne :-)

Luca Mijic  

Tusen hjertelig takk for ærlig svar.Det hjalp så mye.Bedrings prosess er i gang.Spesiell takk for varmen du sendte til meg.

"Gullhår"  

Takkar deg av heile mitt hjerte!!!!!! Du lytter,du ser , og er TILSTEDE, med varme og god stemme,og ein ro som smitter over på meg. Du er rett og slett ein vidunderleg klok,vis og god kvinne. DEG ringer eg igjen!!!! Alt godt eg ønsker deg,og tusen takk for hjelpa. Snakkes snart igjen.

Mary Iversen  

TUSEN, TUSEN TAKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for at du hjelpte meg så jeg fann igjen min øredobbe som jeg fikk på min 60 år;s dag. jeg kan ikke med ord forklare hvor glad jeg ble da jeg fann han på gulvet inne i gangen. Det står "Hvor mange stjerner vil du gi Rahillii", har jeg fått det til skulle jeg tatt hele himmelen ned til deg. Med kjærig hilsen fra Mary

Wenche S  

Tusen takk for en fin samtale som gjorde meg trygg på at jeg så langt har startet på noe som er riktig for meg. Ønsker deg en god helg! Mvh. Wenche