7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Ring Inghild idag!

Inghild

6.08 tilbakemeldinger
Ring meg nå!
7900 0450
Gi meg en
tilbakemelding

Jeg spår deg via Tarotkort, klarsyn og intuisjon. Har mange års erfaring som Healer/Medium & Klarsynt. Jeg hjelper deg til bedre selvinnsikt, livskvalitet og kjærlighet. Jeg har dyp psykologisk innsikt og kan ”se” årsaker og sammenhenger, hvilke følelser som blokkerer/hemmer deg. Jeg har sterk intuisjon og ser klare bilder og er utrolig treffsikker i mine spådommer for fortid, nåtid og fremtid.  Hjelper deg til å gi slipp på fortiden og leve her og nå, og til å få det mye bedre med deg selv og de rundt deg. Jeg gir deg redskaper som du kan praktisere i hverdagen.

Jeg har alltid vært åndelig og hatt god intuisjon, men jeg visste ikke at det kaltes intuisjon/klarsyn, det fant jeg ut på et senere tidspunkt i livet. Jeg ble mer klar over mine medfødte evner da jeg bodde i England fra 1987, den landsbyen jeg bodde i har en meget sterk energi som åpnet meg meg opp. Jeg skjønte det ikke helt da, så det tok noen år før jeg forstod hvilke evner/gaver jeg egentlig hadde.

I 1996 fikk jeg klar tale fra en "guide" nøyaktig hvordan jeg skulle gå inn i meg selv å finne svaret;
Kjærlighet er svaret på ALT. Mitt motto er å elske alle levende vesener på jorden uten betingelser og krav, det er en vidunderlig følelse. Men først må vi gå inn i oss selv for å finne vår egen sannhet å lære å elske vårt indre barn og anerkjenne oss selv. Jeg kan si at jeg er ekspert på følelser og hjelper deg å SE deg selv å sette ord på alle følelsene.

Jeg har også mange års erfaring innen Mediumskap, kommuniserer med åndene på den andre siden. Mitt første møte med åndene var i 1993 da min far “snakket” til meg og det var før jeg visste at jeg kunne kommunisere med åndene, men det var helt naturlig for meg å erfare den hendelsen. Åndene er der for å hjelpe oss, sende oss kjærlighet og støtte i enhver situasjon.

Jeg har drevet som Healer også i 16 år og har en kraftfull energi. Jeg healer deg meg kjærlighet fra hjertet. Også fjernhealing.

Jeg kombinerer alle mine redskaper som gir deg en kjærlig kraftfull energi. DU er Verdifull.

Lys & Kjærlighet fra Inghild

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Inghild

Inghild tilbakemeldinger

Oluf  

Fantastisk å snakke med. Fikk hjelp med akkurat det jeg trengte hjelp til. Takk :)

Alia  

Hei Inghild! Tusen takk for de flotte samtalene. Du er fantastisk og omsorgsfull person. Du sender masse lys og kjærlighet til meg. Setter stor pris på det. Du er flink til å veilede og hjelpe med å løse vanskelige problemer. Du har et veldig varm hjerte. Beste hilsen fra meg

eva   

Det var en fantastisk lettelse å snakke med Inghild, hun ga meg en ny innsikt i hvordan løse på gamle, inngrodde mønstre. Tusen takk!Hilsen Eva

Åshild Sesilie Ersland  

Utruleg flink til å "sjå meg" og hendelsar framover.

hege  

forløsende god prat, leste meg veldig bra, godt med en utenfor som setter fokus på det som er viktig å fokusere på. Ringer inn igjen.

Ted  

Du er en helt fantastisk og kreativ person. "One of a kind".

Heidi Lund  

Hjertelig takk INGHILD, for fantastisk hjelp! Inghild er et varmt menneske som ser deg tydelig. Hun er rask og treffsikker, og leste meg som en åpen bok! Her er det bare å ta av seg hatten og LYTTE:)

Maria-Terese Haaland  

Eg kjenne din nærhet kver gang du nærme deg butikken min. Å eg e så uendelig glad for ditt nærvær når eg får d. Alle klemmer e en uendelig stor glede for meg:). Tusen takk kjære Inghild:)