7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Stjernetegn og Interiør

I denne utgaven av stjernetips ser vi på hvordan du innreder, og har det i hjemmet ditt.

Tips en venn på e-post

Tekst: Randi Bjærum

 

Væren

Du føler deg hjemme i omgivelser med rene linjer og moderne funksjonelle løsninger. Inngangspartiet ditt, er ofte neglisjert, siden du stort sett er opptatt, og rusher gjennom uten å se deg rundt. Kjøkkenet er moderne med sterke elementer av rustfritt stål i kjøleskap og komfyr. Fargen er ofte hvit med nyanser av rødt, kombinert med metall. På kjøkkenet finnes et rikholdig utvalg av elektriske husholdningsapparater som skal forenkle hverdagen. Det er ganske interessent siden du kanskje går for å være en av dem som tilbringer minst tid på kjøkkenet. ”Værer spiser stort sett for å leve, og lever ikke for å spise”. Sengen er ofte høy, eller høyt plassert. Soverommet bør være ryddig, uten nips. Levende ild er viktig, og en peis skaper hygge. 

 

Tyren

Estetiske, konservative og luksusorienterte Tyren har et hjem som det står respekt av. Du er veldig knyttet til hjemmet ditt, og fyller det med vakre gjenstander, der i blant kunst. Det er høy komfort og kvalitet i dine oppholdsrom. Sofa av høy kvalitet, en stor flott tv, king size senger og et luksuriøst bad er viktig for deg å fylle omgivelsene med. En ekte tyr er opptatt av sikkerhet, så inngangspartiet tenderer til å ha solid dør og ordentlig alarmfunksjoner. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene her. På kjøkkenet tilbringer du en del av din tid. Gourmet-retter skapes i jordnære, og mer konservative omgivelser. Tyren kan ha en forkjærlighet for tre, så treinnredning i ulike nyanser er bra ispedd gjenstander av terrakotta som skaper atmosfære. Tepper har Tyren en forkjærlighet for, og i dette hjemmet er det mange av dem. 

 

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

 

Tvillingene

Du er ekstremt sosial, noe hjemmet ditt bærer preg av. Inngangsdøren har ofte store vinduer eller glassoverflater slik at du ser hvem som kommer og går, men også hva som skjer utenfor. I stuen har du sofa med mange stoler til i tilfelle det kommer noen, noe det ofte gjør. Kjøkkenet er ofte stort, selv om du ikke tilbringer mye tid der med å lage mat. Stort sett stikker du bare innom for å hente deg en kopp kaffe, te eller en skål med frokostblanding. Interiøret er preget av åpne skap og hyller slik at du lett kan nå krus, kopper og annet utstyr du trenger. Huset er fylt med teknologisk utstyr som brukes flittig. Viktig at huset er funksjonelt slik at det er lett å rengjøre.

 

Krepsen

Som kreps trenger du et varmt, hyggelig og komfortabelt hjem. Du har grønne fingre, og går du forbi et hus med et nedgrodd inngangsparti kan du nesten gjette at det bor en Kreps der. Generelt har du en ganske så tradisjonell stil. Du er kjent for å være familiekjær, og samler gjerne familien rundt et hyggelig måltid. Kjøkkenet er et av de viktigste rommene for deg, Du kan trives med et tradisjonelt kjøkken i bondestil med et rustikt langbord. Ulike tresorter luner og skaper den rette atmosfære for deg. Eik og furu er foretrukket. Mye av det sosiale livet ditt foregår på kjøkkenet. Badet har også høy prioritet hos deg, og hvite fliser, hvitt porselen ispedd naturbørster, svamper, steiner og såper skaper atmosfære. 

Løven

Løven liker komfort, luksus og glitrende omgivelser. Helst skulle du bodd i et slott. Inngangspartiet har ofte en mørk brun dør, med en dørhammer på (helst gullbelagt), i stedet for ringeklokke. Siden du liker glitter og glamour så er ikke et tradisjonelt innredningsalternativ noe for deg. Gull og gult er en viktig farge, og store malerier og speil med gullrammer skaper stilen. Dyretrykk i tekstiler, pledd og interiørdetaljer er med på å skape din rette atmosfære. Det er en sjenerøsitet og hjertevarme der du bor, og har du barn får deres rom høy prioritet. Gjerne har de et eget lekerom i tillegg. Kjøkkenet derimot er moderne. Rustfritt stål vil være et av hovedelementene. Siden du er avhengig av Solen, vil store vinduer og gode spotter i takene være anbefalt. Soverommet ditt er ofte malt i gult. 

 

Jomfruen

Mange Jomfruer velger å holde en lav profil, og inngangsdøren gjenspeiler det. Døren er holdt i en lys eller nøytral farge/treverk, og hvis døren har glass så er det ofte farget glass i mønster, eller farget glass som duser ned innsyn. Gangen er et viktig førsteinntrykk, alt er rent, og du vil finne en matte på utsiden av døren, og en på innsiden. Oppholdsrommet vil ha en ren, og luftig følelse med en åpen romløsning, ofte referert til som ”den skandinaviske løsning”. Mange jomfruer er flinke med hendene sine og vil fylle hjemmet sitt med ulike patchwork og håndarbeidsprodukter. Riktig belysning er viktig, så det vil ha høy prioritet der du ikke kan dekke det med naturlig lys. Jomfruen er opptatt av mat og helse, og kjøkkenet er et av de viktigste rommene i huset. Ofte hvit kjøkkeninnredning med keramikk krukker til pynt, fylt med egenproduserte urter.  

 

Vekten 

Du er en estetiker, og liker å omgi deg med skjønnhet. Man skulle derfor tro at du hadde et elegant og estetisk hjem, men faktum er at du liker en litt mer avslappet still hjemme. Hjemmet kan også inneholde en kombinasjon av flere stiler, siden du skifter smak ganske ofte. Vekten er ofte tiltrukket mot den orientalske stilen der alt har en dypere mening bakenfor at det passer sammen. Inngangspartiet til Vekten kan derfor være pyntet med orientalske symboler som hilser velkommen. I oppholdsrommet vil lave møbler ofte være foretrukket. Gulvene er ofte naturlige trebord eller parkett. Du er generelt opptatt av balanse, for eksempel for å finne midtpunktet mellom to ting, så kan et to-farge tema fungere bra. Kombinasjonen mellom lyst og mørkt, for eksempel svart og hvit, eller to toner av samme farge for eksempel to blåfarger skaper riktig atmosfære. 

 

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter! 

Skorpionen

Du er en hemmelighetsfull og mystisk person, og dette reflekteres ofte i ditt valg av interiør. Du styres av intuisjonen din, og det er viktig å skape en følelsemessig riktig atmosfære for deg. Pluto er hersker av tegnet ditt og underverden som omgis av mørke, og det er ganske vanlig at du har dempet belysning. Fargene tar ofte opp elementer av mørk rød og burgunder, og kontrastene svart og hvitt. Du er veldig privat av natur og inngangsdøren er ofte skjult fra omverdenen eller gatenivå. Gjester kan ha problemer med å finne inngangsdøren din, hvis de ikke vet veien. I oppholdsrommene dine kan det være en tidløs mystikk som preger innredningen ispedd elementer fra arabiske land. Både Nord Afrika og Midt Østen inspirerer deg. Kjøkkenet ditt er moderne selv om mat ikke har hovedprioritet hos deg. Badekar er viktig for deg, og kan føles som ren terapi. 

 

Skytten

Skytten har et hjem preget av optimisme og vitenskap. Hjemmet er ofte komfortabelt innredet med sterke og glade farger. Du tar i bruk hele fargeskalaen når du innreder og dekorerer. Det er mange bøker hos deg, så bokhyller er et viktig møbel og har ofte en fremtredende plass. Du har egentlig ingen spesiell stil, men fyller det med gjenstander fra alle dine opplevelsesrike reiser og hobbyer. Hjemmet ditt bare vokser og utvikler seg i takt med de opplevelser og erfaringer du gjør deg. Inngangspartiet har ingen spesiell betydning for deg. Det ender ofte opp med å være et kaotisk sted siden du kommer inn, og skifter hamn til hjemmeatmosfære. Kjøkkenet preges av at det er mat, vin og venner som er en kombinasjon du foretrekker. Vennlig, god plass og hyggelig atmosfære. Moderne, men naturlig. 

 

Steinbukken

Ditt hjem er like mye en arbeidsplass som et avslapningsområde, så gjester som kommer uanmeldt er ikke alltid velkomne. Stilen din er solid, tradisjonell og ofte konservativ, med tidløse materialer. Du liker antikviteter og gamle ting, og er opptatt av kvalitet fremfor kvantitet. Du foretrekker få vakre, ordentlige ting, kontra mange lavprisprodukter. Fargepaletten i interiøret går ofte i brunt, svart og ulike grønn toner. Kjøkkenet holdes ofte i en tradisjonell engelsk bondestil. Du er ikke så opptatt av mat, men liker å underholde på viktige familie- og forretningsmiddager. Badet innredes også i en litt eldre tidsepoke. Tepper er viktig for deg, og de er av luksuriøs kvalitet. Sjakk matt ruter på golv er også finesser i et Steinbukk hjem. Skulpturer, og stein- (figurer) er et viktig element i innredningen. 

 

Vannmannen 

Du er noe utenom det vanlig på alle livets områder, også når det kommer til hvordan du innreder ditt hjem. Du har et øye for effektive og innebygde løsninger. Du er personen som bygger kott/skap under trappen for å utnytte plassen maksimalt. Det elektriske er i skjønneste orden hos deg, og downlights skaper den rette lysstemming. Glassbyggerstein i stedet for vegger, eller som romdeler er et ofte brukt element. Tv’n og musikkanlegg har en framtreden plass i stuen. Stilen din er moderne og preget av design. En svart skinnsofa med metallbein og tilhørende kaffebord av glass tilfaller deg. Vannmenn liker nye oppfinnelser, teknikker og ideer. Hjemmet ditt vil inneholde flere fiffige elementer av elektriske apparater, alt fra elektrisk vindusvasker til kakespade som synger bursdagssangen for deg. 

 

Fiskene 

Når det kommer til hvordan hjemmet skal se ut har vi to typer fisker. Hos den ene typen fisk flyter alt rundt i et kreativt, men ganske kaotisk hjem. Den andre typen fisk har et designhjem der alt matcher. Du er jo født i et vanntegn, og elementer av sjø og vann er viktig, enten det er akvarium, fontener, stein, skjell eller sand. Inngangspartiet avslører lite om hva som rører seg innenfor din dør. Når du skaper deg et hjem prøver du å skape et hjem som er stressfritt og avslappende. En minimalistisk stil er ikke noe for deg. Men et lite kjøkken kan du leve med. Du opplever det som fordelaktig med et lite kjøkken der du kan nå alt du trenger uten å ta for mange skritt når du lager mat. Kjøkkenet ditt har ofte et maritimt tema. 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.