7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Lær deg å spå i kaffegrut og teblader

Å spå i kaffegrut var en populær beskjeftigelse blant giftemodne kvinner i gamle dager. Tolkningen var like enkel som den var logisk: Hvis gruten viste en hammer, var det tegn på at vedkommende ville bli gift med en snekker, eventuelt en saks (skredder) og en plog (bonde) osv.

Tips en venn på e-post

Å spå i teblader, Tassography, var også en populær spådomsform. Praktiseringen oppsto uavhengig av hverandre i Asia, Midtøsten og antikke Hellas.

Lær deg selv å spå

Engelske pottemakere laget spesielle kopper som skulle brukes til å lese fremtiden i. Slike kopper lages også i dag, men det går selvsagt fint an å bruke en vanlig kopp til å lese teblader i, men det beste er om den er hvit eller helt lys, slik at du kan se mønstrene tydelig.

Nysgjerrig på hva fremtiden bringer?
Spør på e-post

Slik kan du spå i teblader og kaffegrut

Som i andre spådomsformer finnes det forskjellige oppskrifter og fremgangsmåter, men det viktigste er at du lytter til underbevisstheten og intuisjonen din og lar den lede deg i din tolkning av symbolene som kommer frem.

* Lag kaffe eller te i kanne eller kjele (Teblader eller kokekaffe tilføres kokende vann). Hvis du ønsker, kan du istedet blande teen/kaffen direkte i koppen. Bruk da ca.1 spiseskje te i løsvekt pr. tekopp, eventuelt ca. ½ spiseskje til en kaffekopp).

* Hvis du bruker kanne/kjele, la teen/kaffen renne over i koppen uten å bruke sil.

* Drikk teen/kaffen, men la det bli igjen ca. 1 teskje væske.
Hold koppen i din venstre hånd (høyre hvis du er venstrehendt), lukk øynene og still spørsmålet du vil ha svar på. Snu koppen tre ganger i sirkulær bevegelse med klokken, slik at alt blander seg. Plasser koppen raskt opp ned på et fat eller skål. La den stå til alt har rent ut. Deretter kan du snu koppen og begynne tolkningen.

Del koppen inn i soner

* Området over hanken viser til arbeidslivet og karriere

* Området rett ved hanken viser til ting som ligger nært deg, for eksempel hjem og familie.

* Resten av koppen viser viktige hendelser i fremtiden.

Tidsinndeling av koppen

Grut på øverste del av koppen viser hendelser i nåtid, eller som ganske snart vil skje. Det du ser på sidene av koppen ligger litt lengre frem i tid, mens det som ligger på bunnen av koppen er uker eller måneder frem i tid. Du kan på forhånd bestemme deg for hvor lang tidsperiode du ønsker å spå for, men da må du bestemme dette før du heller i teen/kaffen.

Ikke tving frem mønstre. Hvis du ikke får det til, kan du prøve igjen senere. 

Du kan også bruke denne metoden til å spå i kaffegrut

Når du skal spå i kaffegrut, kan du også bruke kaffetrakteren, et kaffefilter og litt traktekaffe og lage kaffe på vanlig måte. Deretter tar du filteret med kaffegruten og velter det ut på en tallerken mens du konsentrerer deg om det du vil spørre om. Kaffegruten kommer nå forhåpentligvis til å vise deg ett eller flere symboler.

Noen av symbolene som kan vise seg

Bobler på teen eller kaffen kan bety at penger er underveis

Hjerte= Kjærlighet, mens et delt hjerte varsler sorg

Hestesko= Hell og lykke

Måne= Ustabil livssituasjon, men også bekymringer og redsler

Kryss= Dårlig helse, offer

To kryss= Et langt liv

Sol= Energi og suksess

Stjerne= Ikke nøl med å handle, men kan også bety at et ønske vil gå i oppfyllelse

Slange= Fiende

Sirkel= En klart definert sirkel representerer gaver, premier og vinnerlykke. Sirkel med prikker inni kan bety graviditet eller fødsel

Trekant= Betyr hell og lykke. Hvis trekant-mønsteret er i nærheten av et hjertemønster, bør du satse på kjærligheten og den du er forelsket i. Kan også bety kjærlighetsdrama.

Du kan se mange forskjellige former og mønstre i koppen. De sier stort sett noe om det de ligner på; for eksempel sier et hjerte noe om kjærlighet, en flaske noe om væske osv. Hvis du ønsker, kan du også bruke en ordbok for drømmesymboler til å tyde hva du ser.

Lykke til!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!