7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Prøv deg på automatskrift

Automatskrift er en skrift som involverer andre vesener, hvor hånden på et annet menneske, som frivillig har overgitt seg selv til denne form for styring, skriver av seg selv. Den skriver ikke ved hjelp av bevisst tankevirksomhet eller intelligens, men ved hjelp av en ukjent kraft...

Denne ukjente kraften er ikke underlagt den skrivendes vilje og i ekstreme tilfeller er det pennen eller blyanten som skriver av seg selv, uten annen kontakt enn en finger.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Å gjøre seg nytte av automatisk skrift er ikke enkelt til å begynne med. Det kreves stor tålmodighet og mye øvelse.

Les også:
Når ånden fører pennen 

Det som skrives, budskapet, kan være av høy litterær verdi, tilogmed av høy åndelig verdi, eller det kan gå i retning av det komplett bisarre, det latterlige eller det vulgære.

Noen ganger fortelles det om en verden hinsides vår, eller det kan gi noen enkle råd til den som skriver. Til tider besvarer også skriveren de spørsmål som blir stilt f.eks. om den fremmede kraftens identitet "hvem er du?"  eller det kan dreie seg om ting som tenderer mot "farlige" områder som for eksempel foutsigelser. Til tider kan automatskrift forutsi fremtidige begivenheter som faktisk virkelig kan inntreffe.

Slik går du frem

• Du trenger penn og papir, eller du kan prøve deg via tastaturet på datamaskinen.

• Tenn ett eller flere stearinlys, og demp eller slå av det øvrige lyset.

• For å komme i en avslappende stemning, og få fred og ro i kroppen, kan du gjerne begynne med å meditere. Be om beskyttelse, eller be en bønn om at lyset må beskytte deg. Pust rolig, og prøv å tømme hjernen for tanker. Kommer det en tanke, la den passere! Tenk deg at det er en link mellom åndeverdenen og deg.

• Når du har falt til ro, sett pennen lett mot papiret, eller legg hendene lett på tastaturet. Bruker du penn, bør den ikke ha motstand, men gli lett over papiret.

• I begynnelsen skjer det sannsynligvis ingenting. Etter hvert som du øver, så vil du få en pirrende følelse i fingrene. Du kjenner at de beveger seg, eller du kan kjenne et lett trykk som gjør at hånden og armen rører på seg.

• Noen følger med på hva de skriver, mens andre lukker øynene, og lar pennen overta. I begynnelsen vil teksten være uforståelig, men etter hvert blir den mer og mer leselig.

• Spar gjerne på papiret du har skrevet på, og datèr det, slik at du senere kan se fremgang i din skriving.

• Den som kommer gjennom til deg fra åndeverdenen, har sannsynligvis et budskap til deg. Det sies også at man kan velge hvem som skal styre hånden og pennen.

• Forsøk å tyde det du har skrevet etter at du er ferdig, og ikke prøv å lese det mens du holder på med skrivingen.

LYKKE TIL

Les mer på:  www.larsrolle.net  

Kilde: Lars Rolle

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.