7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Hvordan finne Drømmemannen?

Ser du etter kjærligheten på riktig sted? Deltar du på aktiviteter du egentlig ikke liker bare i håp for å møte noen? Er du en av dem som går på utstillinger, ut på byen, på fotballkamp selv om du hverken liker kunst, utesteder eller fotball, bare i håp om å møte noen?Sjekk ditt stjernetegn og få tips om hvordan finne drømme mannen eller drømmekvinnen, og hvilke arenaer du kan oppsøke vedkommende på!

Tips en venn på e-post

Tekst: Randi Bjærum

Væren

Du som er Vær bør leve ut den kreative og sporty siden av deg. Steder der det er mye aktivitet bør du oppsøke hvis du ønsker å møte en som har de samme interesser som deg. En tilbakelent sofadrømmer er vel kanskje ikke den du ønsker å tilbringe livet med? Treningssentre, skog og mark, fjellet eller steder der dine hobbyer utføres, er stedet for å være aktiv. Følg dine drømmer og du møter en med samme interesser som deg. Ser du en du ønsker å bli kjent med, flørt i vei. Værer er det tegnet som er kjent for å flørte mest av alle, ofte ubevisst siden det faller så helt naturlig for deg. La øynene dine hvile noen sekunder lengre enn normalt, og du oppnår kontakt.

Tips: Finn sporten eller treningsformen du liker, og drømmemannen dukker opp!

 


Tyren

Å endre rutiner og oppsøke nye steder kan sitte langt inne hos deg som er Tyr. Du er et vanemenneske, og er stort sett fornøyd med livet ditt. Å bryte komfortsonen din for å oppsøke nye steder trenger du å planlegge hvis du skal få det til. Lag din egen regel der du for eksempel bestemmer deg for å oppsøke et sted der dine interesser utøves to ganger i uken, eller to ganger i måneden hvis du føler deg mer komfortabel med det. Når du kommer dit prøv å oppnå øyekontakt selv om du må krysse en barriere eller to. Ditt største sjarmtrekk er latteren din som få kan motstå. 

Tips: I pakt med naturen kommer din naturlige sjarm frem, og drømmemannen er å finne bak neste stein. Turistforeninger og andre lag arrangerer egne singelturer. Hiv deg med!

 

Tvillingene

Som tvilling har du ikke problemer med å komme i kontakt med andre mennesker så mulighetene er mange. Men problemet kan være at du fort mister interessen. Det er ikke så lett å følge deg der du nysgjerrig kaster deg over den ene ideen etter den andre. Nye interesser fenger deg, men ta deg litt lengre tid til å bli kjent med mennesker du møter på din vei. Du kan ikke finne alt du ser etter i et menneske. Noen interesser kan dekkes via samvær med venner. Når du møter en du ønsker å bli nærmere kjent med, kan du være usedvanlig sjarmerende. Du flørter lekent og lett, og sjarmerer med ord. 

Tips: I en diskusjonsklubb, et kor, en stand up klubb, show, revygruppe, rollespill eller på en karaokebar kan du treffe likesinnede.  Deltagelse i gruppesammenhenger byr på uante muligheter for å treffe den rette.

 


Krepsen

Empatisk, intuitiv og følsom som du er, har jeg vanskelig for å tro at du i lang tid vil leve alene. Du er som skapt for å leve i en større enhet, en familie med de mønstre og strukturer som det medfører. Du er veldig følsom og kan lett absorbere stemninger rundt deg, på godt og vondt. Det er viktig at du holder deg sammen med venner og bekjente som gir deg gode «energier». Ønsker du å treffe nye bekjentskaper, er nøkkelen til dette å følge dine gleder enten det er matlagingskurs, interiørkurs eller annet. Det er når du holder på med hva du liker aller best at Amors piler treffer deg, vel og merke hvis du gjør det i en sosial setting.

Tips: På interiørkurs, matlagingskurs, fritids- og hjem messer, vinklubb eller lignende, møter du den rette!

 

 

Løven

Sjarmerende, vennlig og elegant som du er, gjør du et godt førsteinntrykk. Du kommer lett i kontakt med den du ønsker, men hvor? For å finne den riktige kreative og lekne partneren som du ønsker, kan dramaklubber, teater og dansesteder være tingen. Ja, faktisk alle steder der skuespill og lek utøves, inkludert sport. Men vær obs på at behovet ditt for å være midtpunkt, kan overskygge evnen til å bli kjent med andre mennesker. Prøv å delta på begge sider i en samtale. Gir du den oppmerksomheten du mener du fortjener til en du ønsker å sjarmere, er du så å si garantert å vinne vedkommende sitt hjerte.  

Tips: Oppsøk steder der hobbyer og sport utøves! Delta i en revy- eller teatergruppe.

 

Jomfruen

Behovet for orden, struktur og ryddighet kan overskygge ethvert initiativ til å etablere en romanse. Du har mer enn nok med deg og ditt eget, og har egentlig ikke så mye tid til overs. Men er du først på leting, kan alle kurs- og læresteder være aktuelle for å finne den rette partner.  Helsen din er viktig for deg, og mye av din tid bruker du på å ta vare på kroppen din. Enten det er på helsestudio, spa eller andre helsebevisste steder kan du lett møte noen med de samme interesser som deg. I møte med andre, vær avslappet og åpen. Det er ingen vits å bruke din sedvanlige effektivitet når det kommer til hjertets valg. Ta deg tid.

Tips: På biblioteket, spa, helsestudio og helsefarmer finner du den rette! 

 

Vekten

Sjarmerende, intelligent og sosial som du er, er du sjelden uten en partner ved din side. Du lever som regel i en eller annen form for parforhold hele livet. Det du bør være oppmerksom på, er at du ikke går inn i et nytt forhold for tidlig. Ikke før det gamle er skikkelig avsluttet. Flørt faller naturlig for deg, og ditt vennlige smil og glimt i øyet sjarmerer de fleste. Du møter partnere overalt, men problemet for deg kan være antall beilere og problemet med å bestemme deg. Du kan bli sittende på greinen og veie dem for og imot, eller date flere samtidig. Det er viktig at du lever livet ditt, og ikke bare prøver å ”balansere” det hele tiden. 

Tips: Bare vær deg selv! Du tiltrekker dem som «bier til en honningkrukke»!

 

 

Skorpionen

Du er en sjarmerende og sosial person, men du er ikke lett å komme innpå som menneske. Hit, men ikke lenger er masken du bærer utad i verden. Det er ikke lett for andre, å se hva de kan gjøre for deg, hvis du ikke gir dem tydelige signaler. Bak skallet ditt er den en dybde og intensitet som få kjenner til. Et møte med noen som deler de samme interesser som deg vet du instinktivt er riktig når det skjer. Stol på intuisjonen din! Svømmehaller, dykkeklubber og nattklubber er ofte stedet du treffer likesinnete. Lidenskap, intensitet og en litt fandenivoldsk innstilling, er det som holder liv i det eksisterende forhold du har. Litt krydder og små overraskelser skaper spenning og nye minner sammen.

Tips: Søk blant det mer eksotiske og dunkle livet, i nattklubber, og steder der vannaktiviteter utøves.

 

Skytten

Rastløs, nysgjerrig og reiseglad som du er, så mangler det ikke på evnen til å komme i kontakt med mennesker. Men heller mer på hvilket inntrykk du gir. Du har lett for å virke for travel for andre rundt deg både i språk og fakter, så du kan skremme andre mennesker bort litt hvis du ikke er forsiktig. Du stråler best på steder der sykling og sport utføres, men også dansesteder/nattklubber er steder møter oppstår. Allsidig og fleksibel som du er, er det viktig at du treffer en av samme kaliber som deg. Er du allerede i et parforhold, bør du bruke tid en gang i blant på å skape en romantisk kveld for din kjære, men ikke legg opp så mye program at det blir for mye aktiviteter.

Tips: Stopp opp og se deg rundt! Du er alltid på farten og ser ofte ikke mulighetene som byr seg!

 

Steinbukken

Konservativ, målbevisst og opptatt av de ytre rammene har du lett for å velge deg en «Trofepartner». Du finner deg en partner som matcher dine mål i livet, men kan ha lett for å glemme at kjærligheten ikke kan planlegges som resten av livet ditt. Velg med hjertet, og ikke bare med hodet i livets største valg. Steder du har lettest for å treffe på en livspartner på er via jobb, organisasjoner du tilhører og kurs. Der møter du likesinnede med samme livsinnstilling som deg. Er du allerede i et forhold må du ikke glemme å bruke ord for å fortelle partneren din om hvor mye du verdsetter han/henne. Handling teller mer mener du, som at du tar ansvar for familie og økonomi, men vakre ord gleder enhver. 

Tips: Bruk både hjertet og hodet i kjærlighetens valg!

 

Vannmannen

I utgangspunktet har du ikke bruk for en partner siden du er så selvstendig på alle livets områder. Men det er alltid hyggelig å ha en ved din side man kan gjøre ting sammen med. Lettest har du for å møte likesinnete i frivillige og/eller humanitære grupper. Du sjarmerer og flørter med verbal kommunikasjon. Rask i replikken og kjapp i tankegangen kan du sjarmere dem du vil med en intellektuell tilnærming. Har du sjekket Mensa-klubben? Demp dine mest ekstreme synspunkter som går på tvers av normen til dere blir bedre kjent! Ellers kan du skremme bort noen som du ellers ville gått veldig godt overens med.

Tips: Engasjement i organisasjoner, gjerne med et humanitært formål, eller politikk, både lokalt og sentralt er en arena for å møte nye bekjentskaper som deler dine synspunkter og ideer.

 

 

Fiskene

Som fisken i vannet trives du med de fleste mennesker, og kan faktisk finne drømmepartneren i de fleste. Oppstår det situasjoner eller stemninger du ikke liker, kan du bare melde deg ut, og komme på nett når stormen roer seg. Du møter mennesker overalt, men lettest er det i helsestudioer, svømmeanlegg, steder der film, kunst og kultur utføres, og på utesteder. Både der musikken dundrer og samtale vanskelig kan påbegynnes, og de mer rolige stedene finner du deg til rette. En sjarmkveld for partneren din kan være kino, middag på en intim restaurant og dype samtaler, eller en gammel tv film med et koselig måltid til. 

Tips: Meld deg inn i en kunst- eller kinoklubb, eller start en selv!

 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Tvillingene