7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Hvor er din plass i søskenflokken

Hvor er din plass i søskenflokken? ...yngst, eldst eller i midten?

Tips en venn på e-post

Den yngste

Det viser seg at disse barna får mye friere tøyler enn resten av søskenflokken. Derfor blir disse barna bortskjemt, og de får som oftest viljen sin i ett og alt. Dette gjør at de blir selvopptatte, og kan virke sjefete i mange sammenhenger. De yngste barna er også svært sosiale, selvstendige, egosentriske, og en smule arogante.

Den mellomste

Disse barna er flinke problemløsere og meklere i en krangel. Kanskje nettopp fordi de har stått mellom eldre og yngere søsken hele oppveksten? De mellomste barna skiller seg gjerne litt ut, og føler seg ofte oversett. Derfor trekker de seg ofte tilbake og blir på den måten rolige, balanserte og litt tankefulle personer.

Den eldste

Den som bekymrer seg mest i en søskenflokk, er helt tydelig den eldste. Dette preger personen resten av livet. De har blitt vant med å passe på og ta ansvar ovenfor småsøsknene sine i enhver situasjon, og kan derfor bli veldig sjefete. Men generelt er den eldste av søsknene ansvarsfull, organisert og omsorgsfull.

Enebarnet

Disse barna er utrolig nok meget selvstendige og flinke, selvom de ikke har hatt søsken til å støtte seg til oppover i årene. Enebarn kjeder seg aldri, og trives godt i eget selskap. Deling er ofte et fremmedord, så det må man ofte minne dem på. Enebarn er trygge og modne barn med sterke personligheter og gode venner.

Tvillinger

Når det gjelder deling, kan disse alt om det! Tvillinger har godt hjertelag, og viser alltid stor omsorg for andre mennesker. Ofte har de behov for å skille seg ut, men det er kanskje fordi de har blitt sett på som halvparten av det hele? Tvillinger er selvsikre, omgjengelige og forståelsesfulle personer.

Nysgjerrig på hva fremtiden bringer? Spør på e-post 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.