7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken kakemons er du?

Bake kake søte, dyppe den i fløte, først i sukker, så i vann, så kom det en gammel mann, som ville kaken smake...Les hva stjernene mener er din favoritt!

VÆREN

Væren er født mellom 21. mars og 20. april. Dine karaktertrekk er dogmatisk, presserende, positiv og maskulin. Du har planeten Mars i deg, ditt element er Ild, farge er Rød, og ditt organ er Hjerte.

Du er selvfølgelig en meget energisk og aktiv person. For å få mye energi, så liker du egentlig alt som heter kaker og alt som heter søtt. Med andre ord er du en skikkelig kakemons! Siden du får i deg mye rart, så er det ganske naturlig å ta til deg også ting som kan gi deg bra med antioksidanter. Derfor vil du sikkert falle for Jordærterte, for Jordbær inneholder veldig mye bra næringstoffer og også nettopp det som heter antioksidanter. Det er til og med vitenskapelig påvist at det å spise mye jordbær har en slankende effekt på kroppen vår. Det er derfor ikke noe rart at de fleste som er født i Værens tegn nettopp har en fast og fin kropp!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

TYREN

Tyren er født mellom 21. april og 21. mai. Dine karaktertrekk er eiertrang, uforanderlig, negativ og feminin. Du har planeten Venus i deg, ditt element er Jord, og farge er Rosa og Melkegul.

Du er en person som trenger mye energi til å utføre alle dine forskjellige oppgaver, og hva er bedre enn å innta en Ostekake. Den melkegule fargen tiltaler deg meget godt. Ost gir ikke bare mye energi, den kan faktisk regulere din fordøyelse slik at du får den riktige sammensetning av bakterieflora i din magesekk og tarmer. Ostekaker er jo kjempe godt, og den regnes egentlig mer som en luksus dessert enn akkurat kake. For deg som liker luksus, må derfor Ostekaken være midt i blinken for deg!

TVILLINGENE

Tvillingene er født mellom 22. mai og 21. juni. Du er meddelsom, tilpasningsdyktig, allsidig, positiv og maskulin. Du har planeten Merkur i deg, ditt element er Luft, farge er Blå, og alle de andre farger passer også til deg, for du er en kameleon.

Du liker kaker som er luftige og lett fordøyelige, og ikke minst lette å ha med deg, derfor er Smultringer noe du setter veldig pris på. Dessuten er nystekte Smultringer så godt at du bare ved tanken på dem får tennene til å løpe i vann. Selv om de er lette og luftige, så har de en litt brunaktig farge på seg, en jordfarge som du gjerne kan ha godt av. For en Tvilling kan det bli noe høytsvevende enkelte ganger, derfor kan det å spise Smultringer få deg ned på jorda igjen!

KREPSEN

Krepsen er født mellom 22. juni og 22. juli. Dine karaktertrekk er beskyttende, følsom, negativ og feminin. Du har planeten Månen i deg, ditt element er Vann, og farge er Sølvgrått.

Som Kreps er du en matskjønner. Ofte finner man de beste kokkene blant dem som er født i dette tegnet. Du er en person som er meget opptatt av smaksopplevelser. Berlinerbolle må derfor være en spennende kake eller bolle for deg som er Kreps. Bare tenk på det deilige den er fylt med! En Kreps har en fantastisk smakssans, og derfor vil du elske Berlinerbollen, for den gir deg rett og slett en fantastisk smaksopplevelse. 

LØVEN

Løven er født mellom 23. juli og 23. august. Dine karaktertrekk er kreativ, slående, mektig, positiv og maskulin. Du har planeten Solen i deg, ditt element er Metall, og farge er Solens farger .

Wienerbrød er rundt, vanligvis med eggfyll i midten, og det ser jo rett og slett ut som selveste solen. Når det er riktig stekt, så er kanten sprø og saftig, og med eggfyll i midten, så smaker det himmelsk. Wienerbrød er egentlig ment som en dessert mer enn en vanlig kake. For deg som er Løve, og liker alt som heter stekt mat, må derfor Wienerbrød være prikken over i’en for deg. Videre får du også mye energi av eggekremen, så her får du rett og slett i pose og sekk! 

JOMFRUEN

Jomfruen er født mellom 24. august og 22. september. Du er kritisk, analytisk, negativ og feminin. Du har planeten Merkur i deg, ditt element er Jord, og fargene dine er Mørkeblått, Mørkebrunt og Grønt.

Rullekake er noe du liker, enten du ruller kaken med syltetøyfyll eller vispet krem. Som Jomfru er du alltid omhyggelig, kjærlig og rytmisk. De beste artistene er nettopp født i dette Jomfru tegnet, og du kan bare bevege deg og rulle videre. Videre er Rullekake praktisk å ha med seg, og det er lett å servere til mange av dine gode venner. Siden du har planeten Merkur i deg, så liker du kommunikasjon, og du liker å varte opp og gi service til dine venner. Og med Rullekake kan du både få en god smaksopplevelse, mye energi og ikke minst skaffe deg gode venner på kjøpet.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

VEKTEN

Vekten er født mellom 23. september og 23. oktober. Dine karaktertrekk er harmonisk, positiv og maskulin. Du har planeten Venus i deg, ditt element er luft, og dine farger er alle Blå-nyanser samt Rosa og Lysegrønt.

Eplekake må være din favoritt ! Du er en person som trenger mye god energi, og særlig er du glad i frukt og grønnsaker. Eple er fruktens konge, og du må bare ha det. Bakt Eplekake med en liten dash av kanel er jo i seg selv himmelsk. Med eplet får du også kontroll på din vekt. Det har blitt sagt at Eplet er både sunt for kroppen og har en slankende effekt, så da er det bare å spise i vei og få i deg Eplekaken. Siden du er født i Vektens tegn, så vet du hvordan du skal kontrollere deg selv, for du vil alltid være i balanse. De fleste som er født i Vektens tegn er som regel flotte og slanke, takket være planeten Venus du har i deg! 

SKORPIONEN

Skorpionen er født mellom 24. oktober og 22. november. Du er intens, lidenskapelig, negativ og feminin. Du har planeten Pluto i deg, ditt element er Vann, og dine farger er Mørkerødt og Brunt.

Sjokoladekake må bare være skapt for deg som er født i Skorpionens tegn. Egentlig så mener man at Sjokoladen først og fremst er et nærings- og nytelsesmiddel fremstilt av kakaobønner som røstes, knuses, og tilsettes sukker, kakaofett, lecitin, vanilje og eventuelt tørrmelk. Sjokoladen regnes ofte som Afrodisiaka – stimulerende midler for kjønns- og hormondriften. Og for deg som er Skorpion, vil Sjokoladekaken være midt i blinken for deg. Den kan hjelpe deg med å holde lidenskapen oppe. Sjokoladekaken er til og med et sjekkemiddel som Skorpionen bruker før han eller hun nedlegger sitt bytte.

SKYTTEN

Skytten er født mellom 23. november og 21. desember. Dine karaktertrekk er
åpen, frihetselskende, positiv og maskulin. Du har planeten Jupiter i deg, ditt element er Ild, og dine farger er Mørkeblått og Purpur.

Du har alltid hastverk, og du har av og til nesten ikke tid til å spise ordentlig, slik at ditt fordøyelsessystem kan være litt tynnslitt innimellom. Sitronkaken kan være en kake som du har godt av å spise. Den er lett fordøyelig og smakfull, og siden den inneholder Sitron, så vil den kunne hjelpe deg å balansere ditt syreinnhold i magesekken. Den har også en annen god egenskap, for den kan rense luftveien for bakterier. For deg som er litt tungpustet, så kan Sitron opprettholde en ren luftvei for deg. Videre er Sitronkake delikat og meget smaksfull, og du klarer aldri å holde dine fingre fra kakefatet.

STEINBUKKEN

Steinbukker er født mellom 22. desember og 20. januar. Du er forsiktig, strebende, veloverveid, negativ og feminin. Du har planeten Saturn i deg, ditt element er Jord, og dine farger er Mørkegrått, Sort og Mørkebrunt.

Du som er Steinbukk og født ved juletider, så må det være ganske naturlig for deg å være veldig glad i å spise julekake. Julekake med rosiner er jo kjempedeilig, og hvis den serveres enten med litt smør og geitost, så kan den neppe overgås av noen andre kaker og brød. Videre er du som regel en meget jordnær person, og du liker å få i deg rosiner og nøtter som dyrkes frem av jorda. Uten å ane det, så har du meget godt av å få i deg både rosiner og nøtter, for begge disse ingrediensene gir deg energi og massevis av antioksidanter. 

VANNMANNEN

Vannmann er født mellom 21. januar og 18. februar. Du er uavhengig, menneskelig, postiv og maskulin. Du har planeten Uranus i deg, ditt element er Luft, og din farge er Turkis.

Muffins finnes i mange forskjellige varianter og smaker, til og den skal være litt luftig i konsistens. Du som er Vannmann er jo også temmelig luftig. Egentlig er du også en Kameleon som skifter form og farger hele tiden. Muffins er kaker du ikke kommer utenom, fordi den gir deg en mengde forskjellige smaksopplevelser. Siden du har element Luft i deg, så kan du få i deg så mye søtsaker som du lyster uten å tenke på din form og vekt. Du skal ha et fint fordøyelsessystem som tar unna alt som heter sukker og fettstoffer, og da kan du bare nyte din Muffins i god samvittighet.

FISKENE

Fisken er født mellom 19. februar og 21. mars. Dine karaktertrekk er: Vag, lett påvirkelig, negativ og feminin. Du har planeten Neptun i deg, ditt element er Vann, og din farge er Sjøgrønn.

Vafler er for deg en grei form for kake som du automatisk blir glad i. Som Fisk så har du alltid litt av et dilemma med å bestemme deg, derfor er det enkleste det beste for deg. Og hva er da enklere enn å steke vafler og smøre dem med rømme, syltetøy eller legge et par skiver geitost på? Egentlig er alle som er født i Fiskenes tegn temmelig barnslige, og hva er bedre enn å kunne servere vaffel som festmat til barna? Imidlertid er det en ting du må passe på, ikke spis for mye, for du kan lett legge på deg.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.