7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Hva søker jeg etter hos en partner? Hva tiltrekkes jeg av?

Descendanten forteller hvilke egenskaper og kvaliteter du søker etter hos en partner og andre som du er villig til å forplikte deg til, enten det er vennskap, kjærlighet eller profesjonelt.

Tips en venn på e-post Tekst: Randi Bjærum

Tips en venn på e-post

Ascendanten forteller hva du viser av deg selv til omverdenen, masken du bærer overfor andre, din personlighet, ditt image og utseende. Det motsatte av Ascendanten er Descendanten. Der Ascendanten forteller om deg selv, ditt eget forhold til deg selv, forteller Descendanten om forholdet til andre.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Descendanten forteller hvordan du forholder deg til andre mennesker, spesielt i en-til-en forhold som din partner, vennskap, fiende, foretningspartner og lignende. Descendanten forteller om de oppgaver og forventninger andre stiller til deg og som du strekker deg etter. Descendanten er starten på 7. hus, og dette hus kalles av mange for ekteskapshuset. Dette har sammenheng med at dette området i horoskopet forteller hva du søker etter hos en partner og hvordan du forplikter deg til andre, enten juridisk eller ved ord.

Stjernetegnet du har på Descendanten er avgjørende for hvordan du forholder deg til andre. Har du Væren der så tiltrekkes du av aktive og dynamiske mennesker. Har du Krepsen der søker du kanskje mer mot hjemmekjære, trauste og solide menn.

På den andre siden forteller Descendanten også om egenskaper som er skjult i oss selv, en indre ubevissthet eller en indre partner som vi må bli klar over og integrere i oss selv. De egenskaper vi ikke er klar over vil vi projisere og søke etter hos en partner. Når du forelsker deg og bifaller de egenskaper en partner har vil det ofte være egenskaper som ligger latent i deg selv som du ikke er klar over. Egenskaper du trenger å utvikle for å føle deg hel som menneske.

Har du for eksempel Ascendanten i Væren vil du ha Descendanten i Vekten, og omvendt, har du Descendanten i Væren vil du har Ascendanten i Vekten. Hvorfor? Jo, fordi det er 180 grader mellom Ascendanten og Descendanten, eller man kan si at de ligger 6 stjernetegn fra hverandre.

Her er en oversikt over sammenhengen mellom Ascendant og Descendant.

Hvis du har:

Ascendant i Væren har du Descendant i Vekten.
Ascendant i Tyren har du Descendant i Skorpionen.
Ascendant i Tvillingene har du Descendant i Skytten.
Ascendant i Krepsen har du Descendant i Steinbukken.
Ascendant i Løven har du Descendant i Vannmannen.
Ascendant i Jomfruen har du Descendant i Fiskene.
Ascendant i Vekten har du Descendant i Væren.
Ascendant i Skorpionen har du Descendant i Tyren.
Ascendant i Skytten har du Descendant i Tvillingene.
Ascendant i Steinbukken har du Descendant i Krepsen.
Ascendant i Vannmannen har du Descendant i Løven.
Ascendant i Fiskene har du Descendant i Jomfruen.

Descendanten i Væren

Du tiltrekkes av aktive og dynamiske partnere. Egenskaper du kan søke etter hos en partner er en person som er entusiastisk og dristig med lederegenskaper, men som kan virke noe brå og hissig. Han eller hun kan være noe selvopptatt og vet å hevde seg selv. Med Vekt ascendant er du da nødt til å lære å hevde deg i forhold og ta standpunkt til hva du mener. 

Descendanten i Tyren

Du tiltrekkes av partnere som er rolige, stabil, metodiske og hevder seg på en systematisk og bestemt måte. Egenskaper du søker er harmoni og klokskap. Det er viktig at du og en partner kan dele en felles interesse. Det gir en følelse av trygghet og stabilitet i et forhold og kan dempe en eventuell tendens til sjalusi og en eiendomsrett du måtte føle over en partner. 

Descendanten i Tvillingene

Du tiltrekkes av partnere som er intelligente og livlige. Noen som er ukompliserte, nysgjerrige på livet og har allsidige interesser. Egenskaper du søker hos en partner er noen som kan sette ord på og analysere, på en objektiv og intelligent måte, de konklusjoner du kan komme frem til. Noen som kan stimulere din vitebegjærlighet og utfordre deg mentalt.

Descendanten i Krepsen

Du tiltrekkes av noen som er empatiske og sosiale. Noen som er lett å omgås og vet å opptre med sindighet og høflighet. Egenskaper du søker hos en partner er noen som er utadvendt, men sensitiv. En som vet når man skal ha det gøy, men samtidig også vet når det er best og opptre reservert og sindig. Kort sagt en som kan lese sosiale situasjoner. Noen som har evne og glede av også å tilbringe en kveld i fred og ro hjemme sammen med deg, og som du kan vise ditt sanne jeg overfor. Med Ascendanten i Steinbukken vil disse egenskapene hos en partner myke opp din praktiske og realistiske holdning til livet.

Descendanten i Løven

Du tiltrekkes av sjarmerende, galante og sjenerøse partnere som er hjertelige og byr på seg selv, både sosialt og i ferdigheter. Noen som under all hjerteligheten likevel har evnen til å tenke selv, og innta en reservert holdning til andre når det er nødvendig. Egenskaper du verdsetter hos en partner er en som viser respekt og verdighet overfor andre mennesker uansett kjønn, rase og religion. Siden du har Ascendanten i Vannmannen kan din eventuelle partner være en god og rådsnar partner når du setter i gang med dine ukonvensjonelle og kreative ideer.

Descendanten i Jomfruen

Du tiltrekkes av noen som er praktisk, fornuftig og pliktoppfyllende. En som gjør jobben fordi den må gjøres, og har glede av det. Ikke en som gjør en jobb bare fordi man får betalt for det. Egenskaper du verdsetter hos en partner er en ryddig tankegang og systematisk tilnærming til personer og situasjoner. Du tiltrekkes av struktur og orden siden du med ascendanten i Fiskene er romantisk kan tendere til å la ting flyte litt mer, og ofte tar viktige valg på idealistiske og fantasifulle ideer som ofte har utspring i hjelpsomhet.

Descendanten i Vekten

Du tiltrekkes av noen som er galant, sjarmerende og diplomatisk. En sofistikert verdensmann med livserfaring, som er lett å omgås, har stabilt og jevnt godt humør. Du finner ikke plumpe kommentarer, og mennesker som bruker ubehøvlet eller vulgært språk som noen du har noe spesielt til felles med. Det som kan irritere deg hos en eventuell partner er hvis vedkommende er vaklende i sine beslutninger siden du selv tenderer til å ta raske kjappe avgjørelser.

Descendanten i Skorpionen

Du tiltrekkes av noen som er intense, mystiske og har sterk personlighet. Noen som er bestemt, har utstråling og vet hva de vil. Det er fort gjort å forveksle utstråling, mystikk og magnetisme med en personlighet som er selvsentrert, kamuflert sjalu og som kanskje prøver å manipulere situasjoner for å få viljen sin uten å bruke ord. Vær obs på dette. Egenskaper du søker hos en partner er en modig og sterk partner som er villig til å gi slipp på ting og gnage på samme sak om og om igjen. Det er viktig for deg siden du når du først binder deg til noen, kan være vanskelig for deg å bryte ut igjen.

Descendanten i Skytten

Du tiltrekkes av noen som er optimistiske, intelligente, livlige, entusiastiske og tolerante. Noen som har en åpen personlighet, og som ikke er redd for å hevde sine meninger. Egenskaper du setter pris på er selvstendighet, reiselyst, og en generell nysgjerrighet over livet. Men du kan bli irritert over en eventuell partner hvis meninger blir hevdet som universale sannheter siden du er av den oppfatning at andres meninger er like viktige. Du faller for noen som er verbalt engasjerte og har samme behov og ønske om kommunikasjon som deg. 

Descendanten i Steinbukken

Du tiltrekkes av sterke, ambisjonsrike og dominerende partnere. Noen som er solide og verner om familiens verdier, men kan virke noe ufølsomme og kalde i sin streben etter perfeksjonisme og trygghet. Med Ascendanten i Krepsen vil din egen sensible natur trenge en struktur og en stabilitet som kan redusere dine indre følelsesmessige svingninger og gi deg en følelse av stabilitet og trygghet. Vær bare obs på at selv om du tiltrekkes av disse egenskapene er det viktig at du og utvikler dem i ditt eget indre og ikke projiserer alt over på en eventuell partner.

Descendanten i Vannmannen

Du tiltrekkes av originale, ukonvensjonelle og litt opprørske partnere. Noen som kan provosere og virke sjokkerende på andre mennesker fasinerer deg. En intelligent og fordomsfri partner med fantasi og et behov for frihet. Med Ascendanten i Løven der du vet å hevde deg selv kan energien fra en partner tilføre deg evnen til å se helheten for flere enn deg selv og de større bilder av samfunnet.

Descendanten i Fiskene

Du tiltrekkes av idealistiske, sensitive og fantasifulle partnere. Noen som kan gi og vise empati overfor andre. En som kan være hjelpsom uten å forvente noe tilbake, om en enkelte ganger noe idealistisk. En partner som er romantisk og kan gi deg en følelse av å bety noe for andre. Med Ascendanten i Jomfruen kan disse egenskapene hos en eventuell partner løse opp det kritiske, selvkritiske og perfeksjonistiske synet ditt og gi deg en påminnelse om at spontanitet og medfølelse er viktig

Håndanalyse - Hånden avslører alt! 

Vær klar over at egenskaper du tiltrekkes av hos andre er viktige å få integrert i deg selv. På det viset vil du strebe etter å utvikle de egenskaper du selv føler du mangler, og ikke bare søke etter dem i en eventuelle partner.

Vi har i dette stjernetipset sett på Descendanten og hva du tiltrekkes av når du går inn et mer forpliktende forhold. Hvilke egenskaper du finner viktige ved valg av en person du ønsker å leve lenge sammen med. Det er en forskjell mellom de valg du tar når man skal inngå et langvarig og forpliktende parforhold kontra et uforpliktende, flørtende og lett forhold, kanskje også basert kun på fysisk tiltrekning. Da må man se på et annet område i horoskopet ditt som kalles 5. huset. Descendanten er den seriøse forpliktende delen av et forhold.

Planeter enten på eller i nærheten av Descendanten vil påvirke det stjernetegnet du har der. For eksempel har du Vekten på Descendanten så vil du tiltrekke deg diplomatiske og vennlige partnere, men med planeten Uranus der vil du samtidig føle behov for en litt utradisjonell, og original partner som vet å overraske deg.

Vet du ikke hva din ascendant eler descendant, er kan du få vite det hvis du bestiller deg et horoskop eller får horoskopet ditt stilt hos en profesjonell astrolog.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.