7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Hva sier herskeren over tegnet ditt om deg som person?

Vi har alle et stjernetegn, men visste du at hvert stjernetegn har en planet som hersker over stjernetegnet ditt? Planeten som styrer stjerne- tegnet ditt kan fortelle mye om personligheten din. Test deg selv og finn ut hva herskeren over stjernetegnet ditt sier om deg som person.

Tekst: Randi Bjærum                                                                                                    Tips en venn på e-post 

Alle stjernetegn har en hersker, men to planeter hersker over to stjernetegn. Kjærlighetsplaneten Venus hersker over både Tyren og Vekten. Kommunikasjons- og handelsplaneten Merkur hersker over både Tvillingene og Jomfruen. Vet du ikke hvilket stjernetegn du har, kan du finne det i tabellen under. Er du født i grenseskillet mellom to stjernetegn, bør du få stilt ditt personlige horoskop, siden datoene for skillet mellom stjernetegnene varierer fra år til år.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Planeten Mars hersker over stjernetegnet Væren

Er du født i stjernetegnet Væren vil du være under påvirkning av planeten Mars. Planeten Mars forteller at du er en ambisiøs og konkurranseinnstilt person. Du har selvtillit og kaster deg ut i ting. Ofte uten å tenke først. Din tilnærming til livet er preget av entusiasme, engasjement og iver. Du har mer sansen for handlinger enn ord. Med en selvsikker holdning gir du deg i kast med de oppgaver du brenner for. Du er den fødte leder og er flink til å sette andre i arbeid.

Planeten Venus hersker over stjernetegnet Tyren

Er du født i stjernetegnet Tyren vil du være under påvirkning av planeten Venus. Planeten Venus forteller at du liker å leve et luksuriøst og behagelig liv. Du er sjarmerende og virker tiltrekkende på dem du møter. I nære forhold er du hengiven og trofast. I vennskap er du mer opptatt av kvantitet enn kvalitet. De venner du knytter til deg har du som regel hele livet. Familie er viktig for deg og du vil gjøre mye for å holde dere sammen. Helse og utseende er viktig for deg, og du vil bruke tid på å ta vare på deg selv.

Planeten Merkur hersker over stjernetegnet Tvillingene

Er du født i stjernetegnet Tvillingene vil du være under påvirkning av planeten Merkur. Planten Merkur forteller at du er intelligent, snartenkt, effektiv og fleksibel. Du tilpasser deg skiftende omstendigheter og kommuniserer på en effektiv og humoristisk måte. Du er i stand til å ta abstrakte ideer og tanker ned på et folkelig nivå og formidle det enkelt og troverdig. Kunnskap er viktig for deg, og du motiveres av å lære nye ting. Venner liker deg for din vittige humor og kunnskap. Det som bærer deg fremover og skaper din suksess er din evne til å tilpasse deg nye situasjoner.

Månen hersker over stjernetegnet Krepsen

Er du født i stjernetegnet Krepsen vil du være under påvirkning av Månen. Månen forteller at du er et følelsesmenneske. Du kan ha humørsvinger alt ettersom det er en god eller dårlig dag.  Du er en snill person som har omtanke for de som står deg nær. Et behov for at andre rundt deg skal ha deg godt fører til at du kan bli en som tar ansvar mer for andres behov enn egne. Venner og familie er viktig for deg, og du kan gå gjennom ild og vann for dem. Det kan være vanskelig for deg å be andre direkte om tjenester. Du har en tendens til å spørre på en indirekte måte ved hjelp av små hint slik at de tar ansvar og tilbyr seg.

Solen hersker over stjernetegnet Løven

Er du født i stjernetegnet Løven vil du være under påvirkning av Solen. Du er en ambisiøs, stolt og sjarmerende person. Du liker å bli sett og få anerkjennelse for den du er. Som tenker er du reflektert. Av natur foretrekker du kvalitet og luksus. Mot venner er du sjenerøs, men føler du deg oversett eller tråkket på kan du bli fornærmet. Du hjelper gjerne andre. Kreativiteten din er en av dine styrker som bærer deg fremover i livet. Du har ambisjoner og liker å lede andre. 

Planeten Merkur hersker over stjernetegnet Jomfruen

Er du født i stjernetegnet Jomfruen vil du være under påvirkning av planeten Merkur. Planten Merkur forteller at du er intelligent, snartenkt, effektiv og fleksibel. Du tilpasser deg skiftende omstendigheter og kommuniserer på en effektiv og humoristisk måte. Du er i stand til å ta abstrakte ideer og tanker ned på et folkelig nivå og formidle det enkelt og troverdig. Kunnskap er viktig for deg, og du motiveres av å lære nye ting. Venner liker deg for din vittige humor og kunnskap. Det som bærer deg fremover og skaper din suksess er din evne til å tilpasse deg nye situasjoner.

Planeten Venus hersker over stjernetegnet Vekten

Er du født i stjernetegnet Vekten vil du være under påvirkning av planeten Venus. Planeten Venus forteller at du liker å leve et luksuriøst og behagelig liv. Du er sjarmerende og virker tiltrekkende på dem du møter. I nære forhold er du hengiven og trofast. I vennskap er du mer opptatt av kvantitet enn kvalitet. De venner du knytter til deg har du som regel hele livet. Familie er viktig for deg, og du vil gjøre mye for å holde dere sammen. Helse og utseende er viktig for deg, og du vil bruke tid på å ta vare på deg selv.

Planeten Pluto hersker over stjernetegnet Skorpionen

Er du født i stjernetegnet Skorpionen vil du være under påvirkning av planeten Pluto. Planeten Pluto forteller at du er en grundig, gjennomtenkt og dyp person. Du er opptatt av de dypere sider ved livet, men har en tendens til å stille ting og personer opp mot hverandre og se alt i svart – hvitt. Pluto tilfører deg et røntgensyn som gjør at når du kommer inn i et rom kan du fange opp stemningen og tilpasse deg omgivelsene. I samtale med andre kan du oppfatte underliggende motiver og det som forblir usagt.

Planeten Jupiter hersker over stjernetegnet Skytten

Er du født i stjernetegnet Skytten vil du være under påvirkning av planeten Jupiter. Planeten Jupiter forteller at du som person er entusiastisk, optimistisk og opptatt av åndelige verdier. Du er en tenker, alltid på utkikk etter meningen med livet. Du motiveres av at ting har en dypere mening, men har en tendens til å bli fanget i eget garn hvis du ikke av og til lytter til andres meninger. Optimistisk og frihetstenkende som du er blir du en gledesspreder i omgivelsene dine. Venner setter stor pris på ditt selskap. Frihet er viktig for deg, og du kan bli opprørsk hvis noen prøver å begrense den.

Planeten Saturn hersker over stjernetegnet Steinbukken

Er du født i stjernetegnet Steinbukken vil du være under påvirkning av planeten Saturn. Planeten Saturn forteller at du er en seriøs, pålitelig, hardt arbeidende og autoritær person. Du vet hva du vil og motiveres av status og makt. Å klatre oppover karrierestigene er viktig for deg. Andre kjenner deg som en praktisk, jordnær, til dels kynisk person. Disiplin og å fullføre en påbegynt arbeidsoppgave er viktig for deg. Gir noen deg et ansvar, vet de at det blir ivaretatt. Det er sjelden du klager, og du tar utfordringer og jobber deg gjennom ting. Det som motiverer deg, og gir deg suksess, er din egen vilje til å lykkes i livet.

Planeten Uranus hersker over stjernetegnet Vannmannen

Er du født i stjernetegnet Vannmannen vil du være under påvirkning av planeten Uranus. Planeten Uranus forteller at du som person er intelligent, kreativ og fantasirik. Du liker å bryte gjeldende normer og regler, og oppfattes av andre som opprørsk. En evne til å se en situasjon fra siden gjør at du kan opp-fattes som ukonvensjonell, mens din hensikt bare er å gå din egen vei. Du liker å tilsette din egen vri på enhver situasjon og handling. Ditt kreative talent støttes av geniale intuitive ideer som kan føre deg frem til berømmelse og ære.

Planeten Neptun hersker over stjernetegnet Fiskene

Er du født i stjernetegnet Fiskene vil du være under påvirkning av planeten Neptun. Planeten Neptun forteller at du som person er intuitiv, ærlig og har medlidenhet med andre. Du viser empati med andre og blir ofte en barmhjertighetssamaritan. Prøv å beskytte deg selv litt, slik at ikke andre utnytter dine gode egenskaper. Du er idealistisk og liker å leve et ærlig liv, men kan snuble litt hvis du hører for mye på andre som ikke vil deg vel. Bruk din intuisjon i livets valg. Kreativiteten og fantasien din er det som fører deg fremover mot suksess i livet. Du har en sterk magefølelse, og tillater du deg til å lytte til din indre stemme før du tar avgjørelser, vil du bli overrasket over resultatene.

Stjernetegn: Du er født i perioden: Hersker: Engelsk navn på stjernetegn:
Væren 20. mars-19. april Mars Aries
Tyren 20. april-20. mai Venus Taurus
Tvillingene 21. mai-20. juni Merkur Gemini
Krepsen 21. juni-22. juli Månen Cancer
Løven 23. juli-22. august Solen Leo
Jomfruen 23. august-22. september Merkur Virgo
Vekten 23. september-22. oktober Venus Libra
Skorpionen 23. oktober-21. november Pluto Scorpio
Skytten 22. november-21. desember Jupiter Sagittarius
Steinbukken 22. desember-20. januar Saturn Capricorn
Vannmannen 21. januar-18. februar Uranus Aquarius
Fiskene 19. februar-19. mars Jupiter Pisces

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.