7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Stor interesse for spiritualisme

- Interessen for spiritualisme er økende. Jeg synes at folk i dag er mer opptatt av det åndelige enn for ti år siden, sier André Kirsebom, prest og leder i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, (tidligere Norsk Spiritualist Kirke).

Tekst: Signe Steffensen Foto: Norsk Spiritualistisk Trossamfunn

I ungdomstiden hadde Kirsebom spirituelle opplevelser. Men det var først i 2005 at han viet seg til det åndelige.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Jeg har tatt mange kurs innen spiritualisme både i Norge, Sverige og England. I England har jeg tatt mange kurs innen healing, mediumskap og filosofi. Alt jeg har lært, bruker jeg til å videreføre Norsk Spiritualist Forening og Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, forteller Kirsebom.

Les også:
Spiritualismen har alltid eksistert
Sprer inspirasjon, livsglede og spiritualitet
Trancemedium og spiritualist

Tilbyr åndelig healing og kanalisering

Han har jobbet fulltid som medium og healer siden 2005.

- Den healing jeg tilbyr, er åndelig healing. Det betyr at jeg bruker åndenes kraft når jeg healer. Det er to ting som er viktig for meg, resultater og enkelthet. Jeg tror at jo enklere man gjør selve healingen, jo større kraft kan man videreføre til sine pasienter. Når det gjelder resultater, skal healingen rask gi bedring til folk som har plager, sier Kirsebom, som også gir fjernhealing og transehealing.

- Jeg hjelper folk som ønsker kontakt med dem som har gått bort. Via kanalisering får jeg kontakt med dem på andre siden. Først forteller jeg hvem som kommer igjennom og forteller saker om denne personen som beviser hvem vi har med oss. Til slutt forteller jeg hvilket budskap åndeverdenen vil formidle, forteller Kirsebom, som er veldig opptatt av at mediene skal være seriøse.

Ånden lever videre og kommuniserer med oss

- Dessverre finnes det en del medium som er useriøse. Dette ønsket jeg å gjøre noe med, og derfor holder vi kurs innen spiritualisme. Vi ønsker å samle de mediene i Norge som vil jobbe i foreningen og trossamfunnet. Siden spiritualismen startet å utvikle seg på slutten av 1800-tallet, har det blitt mer og mer akseptert at menneskenes ånd lever videre.

- Når vi dør, går vår ånd tilbake til åndeverdenen og lever der. De aller fleste velger å bli reinkarnert og kommer tilbake til jorden flere ganger. Selv om ånden ikke er her og er i en annen dimensjon, kan vi kommunisere med den. Når familie og venner dør, vil de følge med oss fra den andre siden. De beholder sin personlighet, men lærer også mye når de går over, siden de er mer åpne der. De bekymrer seg ofte over oss her på jorden og prøver å passe på oss så godt de kan. Problemet er at det er vanskelig for dem å kommunisere med oss. Et medium hjelper til med denne kommunikasjonen, forklarer Kirsebom, som har hjulpet mange mennesker å få kontakt med sine kjære på den andre siden.

Ikke vær redd for kontakt med den andre siden

- Alle ånder som kommer igjennom, vil være vennlige ånder. Seriøse medier jobber ikke med ånder som har problemer, da åndene kan løse sine problemer på den andre siden. De trenger ikke å bruke oss. Ikke vær redd for å etablere kontakt med den andre siden. Forteller mediet deg noe som skal skje i fremtiden, og det viser seg å stemme, er dette et tegn på et godt medium. Likevel er det ikke bra å gjøre dette. Jeg vil fraråde det fordi saker da kan bli selvoppfyllende profetier. Et medium bør derfor si lite om framtiden. Husk også at en spådom bare er en sannsynlig fremtid, ikke en fastsett fremtid. Du kan påvirke den hvis du vil. Du har hele tiden personlige valg, påpeker Kirsebom og legger til at vi alle har engler og guider som vil hjelpe oss i hverdagen.

Din guide passer på deg

- Din guide er en som er med deg og passer på deg hele livet. Det er godt å kjenne denne energien, for det gir oss trygghet og glede. Personlig liker jeg ordet guide bedre enn engel. Englene eller guidene er selve symbolet for den guddommelige kjærlighet og barmhjertelighet til menneskene. De kan være til stor nytte og hjelp for oss den dagen vi er rede til å ta imot.

_MG_0612 
André Kirsebom giftet seg selv innen sitt eget trossamfunn 

- Møter med engler eller guider beskrives ofte som overjordiske opplevelser. Det gir er en overveldende følelse av åndelig kjærlighet. Guidene er spirituelle vesener med enorm intensitet, visdom og hengivenhet. De kan skape stor glede, de kan lege dype sår, og de oppfordrer til respekt for planeten Jorden og til kjærlighet til alle vesener. Men mest av alt representerer englene en indre fred som følge av en gjenforening med kjærlighet til Gud, sier Kirsebom, som mener at vi mennesker har en stor kapasitet til å elske, og at englene kan hjelpe oss å uttrykke dette potensialet.

- Guider er ren kjærlighet, fred og glede. Mer virkelig enn den mest intense følelse, sterkere enn noen fysisk kraft.

Telepatiske beskjeder

- For meg personlig betyr mitt samarbeid med guidene nesten alt. Uten dem hadde jeg ikke kunnet gjøre jobben min. Guidene gir healing og hjelp til oss på mange ulike måter. De hjelper oss med å finne løsninger og sette ideer ut i livet. De assisterer og forsterker energien under healing og kanalisering. Er vi villige til å gi slipp på problemene våre og har tillit, vil guidene hjelpe oss å finne løsninger. De sender oss hele tiden telepatiske beskjeder gjennom vår underbevissthet. I hverdagen gir de oss tegn. Vi må bare være åpne nok til å fange dem opp. Kontakt med guidene kan man få hvor og når som helst. Når du er klar til å få kontakt, vil de nærme seg deg. Guidene er der alltid for oss. Men vi må lære oss å stole på dem og være åpne for at de er tilgjengelige når vi måtte ha behov for deres hjelp, forklarer Kirsebom og fortsetter:

- Vi blir alle født igjen på jorden for å lære noe i vår åndelige utvikling. Målet med å lære er at vi skal bli bedre som ånder og kommer nærmere Gud. Gud som også kan bli kalt Kilden, Den Store Hvite Ånd eller andre navn, er den samme Gud som du finner i andre religioner. Spiritualister tror ikke på verken Satan eller Djevelen. Lever du et dårlig liv, vil du likevel komme over til den andre siden som alle andre. Helvete finnes ikke. Men du må leve med dine handlinger, og din egen utvikling kan bli vanskeligere. Kanskje blir du den skadelidende i ditt neste liv. For å nå dine personlige mål som ånd, må du leve et godt liv og prøve å få lært det du skal på din reise gjennom livet.

Syv prinsipper

André Kirsebom opplyser at spiritualismen ikke har noen Bibel, Koran eller noen annen bok som man skal følge. De har kun et sett med syv prinsipper som styrer alt. Disse prinsippene ble gitt fra spiritualisten Robert Owen, som døde i 1858, og som etter sin død kom tilbake som ånd og ga prinsippene til Emma Hardinge Britten. Hun er kjent som en av de største spiritualister innen den moderne spiritualismen.

- I England og i USA finnes det flest spiritualister. I England er det rundt 1000 spirituelle kirker, og antall besøkene er mer enn i vanlige kirker. En vesentlig del av seremonien som de spirituelle sentrene gir, er at de tar ned ånder til mennesker som besøker dem. På den måten får mange kontakt med sine kjære. I Norge har vi spiritistkirker i Oslo og Bergen, men vi tilbyr seremonier i hele landet.

lona1 
Barnedåp 

- Vi er rundt 500 medlemmer og vokser jevnt. Våre healing- og mediumkvelder samler mange mennesker. Rundt 50 kvinner og menn i alle aldre finner veien til oss når vi arrangerer kveldene som tar opp ulike temaer. Healingen er gratis. Vårt største ønske er å få et eget bygg. Selv om vi i dag ikke har et eget bygg, så utfører vi alle slags seremonier, som navnedag, konfirmasjon, gravferd og bryllup. Selv giftet jeg meg innen vårt trossamfunn, sier André Kirsebom, spirituell prest, leder, healer og medium.

Spiritualismens 7 prinsipper

André Kirsebom er prest og leder i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og leder for Norsk Spiritualist Forening. Han har som den eneste i Norge sertifikater CSNU (d h s) som Demontrator, Healer og Public Speaker fra Spiritualist National Union i England. Han har også en DSNU (s h b) som er en høyere grad som Public Speaker, Healer og Basic Spiritualism.

Spiritualistene vil yte alle de tjenester som en vanlig kirke gjør og jobbe i lys og kjærlighet. Deres tro bygger på Spiritualismens 7 prinsipper:

1. En beskyttende skaper Gud
2. Menneskets respekt og likeverd
3. Aksept av åndenes sfære og englenes embete
4. Sjelens evige liv
5. Personlig ansvar
6. Belønning og gjeld for våre gjerninger
7. Evig utvikling for alle sjeler

Mer informasjon: www.spiritualist.no 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.