7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Sommerens store kjærlighetshoroskop

Spent på hva sommeren vil bringe? Her kan du lese ditt kjærlighetshoroskop for Juli og August. God Sommer!

Tekst: Randi Bjærum

VÆREN

Juli

I juli kan behovet for å vite at du er best og den eneste i nære forhold overskygge at du også har et ansvar for å vise partneren din og andre om hvor mye vedkommende betyr i livet ditt. Tenker du langsiktig og er raus med å gi den andre kreditt, så kan du selv få støtte og goodwill når du har mindre å gå på. Du kan oppleve at kommunikasjonen kan gå på tomgang mellom dere, og det vil være lett å fokusere på detaljene og glemme hva dere har sammen. Tenk i nye baner. Vær positiv og raus. En tur sammen kan øke fortroligheten og harmonien.

August

Misforståelser på ulike områder av livet ditt oppstår når kommunikasjonsplaneten Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen mesteparten av måneden. Det vil påvirke fritidsaktivitetene dine, kommunikasjonen med barna, jobben og nære forhold. Dobbeltsjekk mail og beskjeder du sender og får. I tillegg vil herskeren over tegnet ditt stå i spenningsaspekt til hjemmesektoren i horoskopet ditt og skape uroligheter der. Du kan oppleve hjemmeatmosfæren som stressende til tider. Vent med å legge deg opp en mening om nye bekjentskaper til neste måned. En du tidligere har hatt et romantisk forhold til kan komme tilbake i livet ditt. Men om det blir til noe mer, vet du først noe om i september.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

TYREN

Juli

Det sosiale vil ta seg opp og kjærligheten kan nå nye høyder hvis du viser hva du føler. Men det er også tid for ettertanke. Du bør unne deg å stoppe opp en gang i mellom, så du ser hvor initiativene dine fører hen. Noe gammelt kan bli aktuelt igjen. Kanskje fordi du blir minnet om en gammel flamme eller møter deg selv i døren. I andre halvdel kan du regne med mye aktivitet, men det er viktig at du bremser litt opp og ser deg om. Ellers kan det bli for heseblesende, også initiativ du gjør overfor eventuelle nye bekjentskaper.  Det er viktig at du setter ting i perspektiv og reflekterer over hva du vil.

August

Kjærlighetsplaneten Venus i harmonisk kontakt til tegnet ditt de tre første ukene av august indikerer at du får en romantisk og kjærlighetsfylt måned. Noen du var romantisk involvert med tidligere, eller hadde et godt øye til, kan komme tilbake i livet ditt for en kortere eller lengre periode. Om det blir alvor vet du først i neste måned når Merkur går direkte igjen. Misforståelser i nære forhold kan oppstå. Ta ikke det andre sier for gitt. Noen kan ombestemme seg. Med lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter i tegnet ditt går det meste din vei for tiden, allikevel. Det som er viktig er at du er bevisst på hva du ønsker. Bli sikker i dine følelser før du uttaler deg.

TVILLINGENE

Juli

Du vil ha en sterk sensuell utstråling nå som erotikk- og energiplaneten, Mars oppholder seg i tegnet ditt. Det er lettere enn vanlig for deg i hele juli og oppnå kontakt med dem du ønsker å komme i kontakt med. Møter du noen du ønsker å bli bedre kjent med eller allerede kjenner noen, skal du ikke være redd for å ta første steget. Er du etablert går du romantiske dager i møte. Hva med å invitere partneren din ut på noe hyggelig. I dagene rundt fullmånen 15. juli kan det hende du legger energi i å analysere et gammelt forhold eller i å definere relasjonen til en annen. Det kan hindre spontaniteten og at følelser får flyte fritt.

August

Herskeren over tegnet ditt beveger seg baklengs på stjernehimmelen og det er lettere enn normalt at det oppstår misforståelser i nære forhold. Det som blir sagt kan bli oppfattet annerledes enn ment. Det er uklokt å trekke for raske konklusjoner. Legg godviljen til og vent med å diskutere alvorlige temaer før Merkur går direkte igjen siste uken i august. Bruk heller dagene konstruktivt til å rydde opp i forefallende arbeid, både på jobb og privat. Perioden med Merkur retrograd er tiden for å gjøre unna alt du kan sette re- foran, reorganisere, reparere og så videre. Jo mer du får gjort nå, jo bedre tid får du i september til det nye som kommer da.

KREPSEN

Juli

Med kjærlighetsplaneten Venus i tegnet ditt mesteparten av måneden går du en sosial tid i møte der nye bekjentskaper kan utvikle seg og gamle kan forsterkes eller gjenoppstå fra asken. Den fjerde og siste solformørkelsen skjer i tegnet ditt 1. juli. Det kan storme i nære forhold første uken i juli som en konsekvens. Ønsker du å unngå de store konfrontasjonene kan du med fordel opptre smidig og diplomatisk noen dager rundt formørkelsen. Siste uken i juli vil du sannsynligvis trives bedre i bakgrunnen enn foran på barrikadene. Økonomisk kan du bruke penger raskt og spontant. Tenk før du kjøper, eventuelt sjekk om partneren din er enig.

August

I august bør du være måteholden med økonomien. Det ligger an til en endring i hvilke verdier du ser for deg skal gjelde. Enten fordi du føler du har brukt for mye penger på unødvendige ting, eller at du har fått en ide om hvordan du skal disponere de annerledes. Det kan og være at du har blitt inspirert av et nytt bekjentskap du gjorde i juli. Har du ikke møtt noen er september fullpakket med muligheter. August er en litt roligere periode i så måte. Situasjonen vil være mer status quo denne måneden siden Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen. Ta vare på det du har, og vis omsorg og respekt for de som står deg nær.

LØVEN

Juli

Behovet for å trekke seg tilbake og få litt tid for seg selv vil være stort i begynnelsen av måneden. Det kan du med fordel unne deg første uken i juli i forbindelse med solformørkelsen. Sterke emosjonelle følelser tenderer til å dukke opp, og en litt roligere hverdag gjør de enklere å håndtere. Selv om mange går ut i ferie kan du likevel oppleve at et engasjement i en forening eller organisasjon kan gi uttelling i form av et verv eller muligheter til å utvide bekjentskapskretsen og nettverket. Kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i tegnet ditt siste uken i juli og tiltrekningskraften din øker. Et romantisk møte ligger i kortene.

August

Kjærlighetsplaneten Venus, i eget tegn frem til 21. august, indikerer at du har mye godt i vente. Romantikken tar seg opp og du opplever hyggelige stunder med partneren din. Siden Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen i tegnet ditt kan du oppleve at følelser du har glemt eller fortrengt kan komme tilbake til deg. Tenk over dem. Kanskje kan du glede partneren din med å friske opp gamle minner eller handlinger dere gjorde sammen før. Fører tankene derimot til en følelse av at noe må skje, bør du avvente med å handle på dem, hvis det fører til negative handlinger. Vent til Merkur går direkte igjen i månedsskiftet august-september.

JOMFRUEN

Juli

Nå har du en utstråling som gir deg sympati, men det er også viktig at du viser initiativ og kan ta føringen. Det kan nemlig dukke opp nye muligheter i kjærligheten, og du kan oppleve goodwill fra nye bekjentskaper både fra inn- og utland. Du kan bli noe selvkritsk og tenke på tidligere fiaskoer i stedet for å fokusere på å se framover. Du bør glemme gammel grums det er for sent å gjøre noe med. Venus sin plassering i horoskopet indikerer at møter vil oppstå med noen som har sammen humanitære innstilling som deg eller deler dine visjoner. Partneren din kan ha en god ide om ferie, men du kan se manglene ved den. Si ifra på en diplomatisk måte.

August

Gratulerer med dagen til deg som har bursdag i august. Du står overfor en ny tid med blanke ark og fargestifter. Kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i tegnet ditt 21. august og du kan se frem til flere flotte uker. Du vil merke at du får mer oppmerksomhet enn vanlig og kommer mer i sentrum. Samtidig beveger herskeren seg over tegnet ditt baklengs på stjernehimmelen i den delen av horoskopet som står for dine urealiserte drømmer og hemmeligheter. Du kan i august oppleve at du får tanker og drømmer om den kjærligheten som tidligere ”glapp unna”, eller oppleve at du tilfeldig møter vedkommende igjen. Vent med å ta avgjørelser rundt nye bekjentskaper der romantikk er involvert til månedsskiftet.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

VEKTEN

Juli

I juli trenger du å kjøre ditt eget løp og kan irritere deg om du må gå på andres premisser, noe som særlig kan vise seg i situasjoner der du må ha andre nært innpå deg. Blir det lagt opp til mer sosialt samvær enn hva du ønsker deg i ferien, si ifra. Du kommer best ut av det hvis du tenker på hva som passer best for deg i det lange løp. Kjærligheten opptar tankene dine. Finn på noe hyggelig med en som står deg nær. Stjernene indikerer at i juli vil romantikken banke på døren din og gi deg minner for livet. Lever du i takt med den du er vil du få bedre innsikt i situasjoner, og du kan tenke strategisk for å oppnå det du vil.

August

Førsteinntrykket du får av dem du møter i august skal du ta med en klype salt. Alt er ikke som det ser ut som. Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen og du kan forandre mening om vedkommende når dere blir nærmere kjent. Det samme gjelder hva du føler i en bestemt sak. Tar du en beslutning før siste uken i august kan du komme til angre deg. I dagene rundt fullmånen 13. august kan du oppleve å møte en som har de samme verdier som deg. Dette kan bli starten på et vennskap, som kanskje kan bli til noe mer.  Måneden er en fin tid for å rydde opp i viktige papirer som har med det offentlige, forsikringer, lån og gjeld å gjøre.

SKORPIONEN

Juli

I juli kan det være både lett og fristende å henge seg opp i maktkamp, sjalusi eller intriger, men vær oppmerksom på at det ikke behøver å være noe i det. Tvert i mot kan det være ødeleggende i en nær relasjon. Enten det er et nært forhold, samarbeidsforhold eller et vennskap kreves det at du både gir og tar litt for samspillets skyld i de neste ukene. Kanskje må du gi avkall på noe for å oppnå noe annet. Er du singel kan du i de samme ukene møte en som har magnetisk utstråling, men med mye bagasje. Bruk tid på å bli kjent før du tar et valg. Føl på hva du kan leve med, og hva som kan bli for mye.

August

Med ekspansjons- og lykkeplaneten, Jupiter i partnerdelen av horoskopet ditt mesteparten av måneden kan du oppleve hvor mye lettere du kommer overens med andre. Du opplever at andre mennesker åpner seg opp for deg på en annen måte, og du får goodwill i de saker du fremmer. Er du etablert vil du få mange hyggelige stunder sammen med partneren din. Vær bare litt obs på at konflikter og misforståelser kan lettere oppstå siden kommunikasjonsplaneten beveger seg baklengs på stjernehimmelen inntil de siste dagene i august. Spesielt i dagene rundt fullmånen 13. kan emosjonelle følelser komme til overflaten og temperaturen mellom dere stige. Ubetenksomme ord kan starte krangler. Legg godviljen og hjertevarmen til, så stopper du stormen før den starter.

SKYTTEN

Juli

Nye impulser kan komme, men det kan være vanskelig å gripe dem om du ikke kan befri deg fra gamle, følelsesmessige bindinger. Du har en tendens til å legge deg opp en mening ganske tidlig og få problemer med å se ting fra en annen synsvinkel. Nøkkelen til kjærlighet i juli er å gi slipp på noen av de gamle mønstrene og være åpen for nye tanker. Selvutvikling blir viktigere for deg, likeledes å skape en identitet, og du kan føle behov for å markere deg med egne meninger overfor partner og nye bekjentskaper. Det går bra hvis du ikke blir for selvopptatt og opptatt av ditt eget. Blir du for selvsentrert kan du gå glipp av en annens invitasjon. Husk at det er to i et parforhold. Hvis du er bevisst på at man må både gi og ta for å finne balansen går det deg vel.

August

Behovet for å få anerkjennelse for hvem du er og hva du gjør, vil være stort i begynnelsen av august. Energinivået ditt er på topp og du søker nye utfordringer. Men du kan i møte med andre gå for fort frem slik at du får andre i mot deg, i stedet for med deg. Ta det litt roligere innledningsvis, siden Merkur er retrograd, og du vil gå fine dager i møte. I dagene rundt fullmånen 13. august kan du oppleve at du kommer i kontakt med mennesker du kan debattere og dele synspunkter med. Kameratskap oppstår, noen av dem med romantisk undertone. Pluto i harmonisk kontakt med både Venus og Mars indikerer at det ligger en sterk lidenskap under.

STEINBUKKEN

Juli

I nære forhold kan du legge for mye i detaljer, eller i å forstå noe du egentlig ikke trenger å gå til bunns i. Viser du litt større tillit og åpenhet kan du slippe deg løs og kanskje bli bedre kjent med en du har hatt et godt øye til. Søt musikk vil kunne oppstå om du lar ansvaret eller pliktene hvile for en stund, og om du ikke stiller for høye krav til den andre heller. Generelt kan nå både nye og gamle venner melde seg. Det meste kan skje midt i måneden når det er fullmåne i ditt tegn. Drømmer kan bli sanne hvis du åpner hjertet ditt, tar initiativ og stoler på magefølelsen.

August

Stjernehimmelen indikerer at du trenger å sette av tid for deg selv til å tenke over en del ting. Stjernene indikerer at du må ta stilling til hva du føler og ønsker å få ut av et visst forhold. Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen til slutten av måneden og ber deg bruke god tid på å legge deg opp en mening. Nymånen siste uken i august i harmonisk aspekt til stjernetegnet ditt er en god tid å handle på for deg. Bekjentskaper du har gjort deg kan du nå komme i klarhet til hva du føler. Vær ikke redd for å ta det første skrittet i en bestemt sak. Lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter er i harmonisk kontakt med stjernetegnet ditt.

VANNMANNEN

Juli

I nære forhold, både i samarbeidsforhold og mer intime relasjoner vil du nå lett kunne fleipe, ta lett på ting og la det skure, men kanskje kan du selv bli provosert av en fleip eller to. Krangling og irritasjon kan ligge i kortene, men tar du ikke deg selv så høyttidelig, går det bra. Spesielt i første uken, i dagene rundt solformørkelsen 1. juli. I andre halvdel av juli kommer du lett i den rette stemningen for å kunne slå ut håret, glemme formalitetene og invitere ut den du har hatt et godt øye til i det siste. Er du av den litt eldre garde, ligger det også til rette for både festligheter og å kunne gjøre noe kreativt. Nye bekjentskaper vinner seg når dere blir bedre kjent.

August

Du står overfor en sosial måned, men diskusjoner og uenigheter med venner, søsken og naboer kan oppstå om du ikke tenker deg om to ganger før du snakker. Bagateller kan blåses opp og bli til en storm i et vannglass. Forsinkelser kan oppstå hvis du er ute på en kortere reise. I dagene rundt fullmånen 13. august kan du om du er etablert oppleve at du sitter med bedre kort enn partneren i en bestemt sak.  Vær rettferdig. Romantikk kan oppstå i de samme dager med en du allerede kjenner. Enten fordi vedkommende kommer tilbake i livet ditt, eller at du ser på en du allerede kjenner med nye øyne.

FISKENE

Juli

I nære forhold eller samarbeidsforhold kan du ha kortere lunte enn ellers, om andre legger seg i det du mener er sakene dine. Tenk deg om før du sier i fra, fordi du nå kan legge mer i små ting enn hva som egentlig er ment. I familien eller hjemmet kan noe gammelt og ufordøyd komme fram igjen. Kanskje er det en anledning til å få det ut av verden. Nå er det gode muligheter til å starte med blanke ark, for eksempel i forbindelse med noe nytt i hjemmet. Eller et nytt romantisk forløp. Spesielt de tre første ukene kan bli intense der spennende utvikler skjer. Vis deg fra din beste side i møte med det ukjente. Du vet ikke hva som kan utvikle seg i sommerdagene før du står midt oppe i det.

August

Nye venner kan komme enda tettere innpå deg i de første dagene i august. Det føles givende og lærerikt for deg. Endringer i planer og reiseruter kan forsinke deg, og gjøre deg litt små oppgitt deler av måneden. Men det er kommunikasjonsplaneten Merkur som skaper misforståelser og forsinkelser i alt som skjer i nærområdet ditt. Ta det med ro og beregn ekstra tid så går det bra. Det vil endre seg de siste dagene i august og tempoet vil ta seg opp. Hold ikke mer enn hva du ønsker å påta deg i augustdagene. Det kommer et skifte i kurs i månedsskiftet august-september som kan føre til at du ønsker å bruke tiden din annerledes. 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.