7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Simas drømmeverden

Ifølge synske Sima Khan er drømmer kontakt mellom mennesker og universet. Sima arbeider mye med drømmetydning, og hun tyder drømmer på en eldgammel måte som kommer fra Egypt. Hun tar utgangspunkt i en månealmanakk og følger et bestemt ritual for å huske, lagre og tyde drømmene.

Sima Khan kan lære deg å bruke månealmanakk og å tyde drømmer.
Sima Khan kan lære deg å bruke månealmanakk og å tyde drømmer.

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

- Alle spør: ”Hvordan har du det i dag?” Ingen spør: ”Hvordan hadde du det i natt?”

Natta er like verdifull som dagen. Om dagen gjør vi fysiske ting, men om natta er det mye åndelig arbeid som skal utføres. Når vi er åndelig sterke, blir vi sanndrømte, men hvert eneste menneske drømmer og har kontakt med universet/ kosmos. Selv har jeg alltid vært sanndrømt og trodde automatisk at alle andre tok drømmene sine like høytidelig som meg, sier Sima, som har arbeidet mye med drømmetydning.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Varsel eller beskjed

- Jeg tyder drømmer på eldgammel måte, som kommer fra Egypt, hvor det er 27 dager i måneden. Månen styrer det okkulte og drømmene våre. Drømmene kan være sanne eller ikke sanne, og er enten et varsel eller en beskjed.

Sima 8
Sima tyder drømmer på eldgammel måte som kommer fra Egypt. Den liggende gullkvinnen representerer en høyere, åndelig person fra Egypt.

-Det er to ting som er viktig for å tyde drømmer, månedato og drømmetidspunkt.

Når det gjelder månedato, tar jeg utgangspunkt i en såkalt månealmanakk. De fleste nordmenn vet ikke hva det er. I motsetning til en vanlig kalender som vi bruker i Norge, så finnes det en månealmanakk som styrer livet vårt. Vårt livs sjel er måne, vår kropp er sola, så når vi glemmer sjela vår, så lever vi ikke.

Hver natt reiser vår åndelige sjel på astral- eller universreise. Her får vi blant annet kontakt med våre avdøde slektninger, forteller Sima og røper at det ikke er tilfeldig når ting skjer i løpet av natten:

- Som et eksempel kan vi si at du legger deg kl. 22.oo. Frem til kl. 02.oo, så renser sjelen din alle dine problemer som har med psyken, fysikken eller dagligdagse ting å gjøre. Etter det blir sjelen ren.

Så kontakter den universet og henter beskjeder mellom 2.oo og kl. 8.oo. I denne perioden kan folk ha vanskeligheter med å stå opp.

Sima legger til at folk som ikke husker drømmene sine, ikke tar drømmene sine på alvor og som ikke tror på drømmene sine, ikke utvikler sine åndelige evner:

- Folk kan glemme drømmene sine på grunn av redsel etter å ha opplevd mareritt i barndommen eller hatt det vanskelig i tidligere liv. Da blokkerer vi og vil ikke vite noe mer!

Les også:
Drømmene er livets speil
Hvordan sover du?

Månens påvirkning

Månen heter luna på latinsk. "A lunatic" (månesyk) betegnes på engelsk som en gal person.

Enkelte undersøkelser viser at det begås flest kriminelle handlinger når det er fullmåne og mange mennesker er overbevist om at fullmånen påvirker dem i negativ retning. De føler at de har spenninger og uro i kroppen, har søvnproblemer, får hodepine og andre fysiske og psykiske plager. Når fullmånen påvirker flo og fjære, er det kanskje ikke så rart den påvirker oss mennesker, som jo består av mye vann.

- Fullmånen påvirker oss veldig. Noen får mer overskudd, andre det motsatte. Når det er fullmåne, er kroppen vår full av vann. Det gjør oss urolige. Fullmåne virker også veldig negativt på ekteskapet. I Norge synes folk det er romantisk å gifte seg når det er fullmåne, og det er jo litt rart, synes Sima.

- Månealmanakk, hva ble den brukt til i gamle dager?

- Den ble brukt over hele verden, i Europa, blant indianerne og i asiatiske land. Da var ikke folk opptatt av vanlig almanakk og kalender, bare månealmanakk. Denne brukte sjømenn før de reiste ut på havet. De passet godt på at de ikke startet reisen sin når det var nymåne, som bringer masse bølger, eller ved full måne, som bringer uhell og storm.

Sima bekrefter at månekalenderen også er aktivt i bruk mange steder i verden i dag:

- I India, Pakistan og andre asiatiske land så står det oppslag ved alle badeplasser at når det er fullmåne, er det forbudt å bade. Da kan det lett skje ulykker. Du kan godt bade i svømmebasseng, men ikke i sjøen eller havet. Det står også ofte en vaktmann og passer på at det ikke skjer ulykker under badingen, forklarer Sima.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Dramatiske drømmer

Å se død og sykdom hos sine nærmeste er en stor belastning for Sima. Det har påvirket helsetilstanden hennes, og hun har også vært fire ganger på sykehus.

Først drømte hun at søsteren kom til å dø, så den første mannen hennes, så drømte hun at hun hadde to barn i magen som døde, og i fem år drømte Sima at hennes mor var i ferd med å dø. Alt viste seg å stemme.

Mens hun fortsatt bare var et barn, ble hun som 12-åring giftet bort til en middelaldrende mann av foreldrene. Mens de var forlovet, så Sima at mannen kom til å dø innen fire år. Drømmen gjentok seg i fire år, og Sima ble helt utslitt av den. Etter fire år døde mannen helt plutselig.

Sammen med familien, sin andre ektemann Iftikhar og sønnen Bobby, lever hun i dag et enkelt liv i en koselig, toetasjes enebolig med en av Drammens mest trafikkerte innfartsårer som nærmeste nabo.

- Da jeg kom til Norge i 1970, fikk jeg vite at jeg ikke måtte fortelle noen at jeg var synsk, for da ble jeg brent på bål. Foruten mannen min, var det ingen som visste at jeg var synsk.

Sima 13
I 1979 åpenbarte Jesus seg i en drøm og fortalte Sima at hun skulle gå ut og bruke sine synske evner. Etter dette har Jesus betydd mye for henne.

I 1979, da jeg var gravid i åttende måned, mistet jeg tvillinger. Da jeg lå på sykehuset, hadde jeg fryktelig vondt og var veldig lei meg.

Jeg sovnet, og opplevde at jeg reiste til himmelen. Det eneste jeg så var en kirke. Jeg gikk inn i den tomme kirken, deretter inn i et siderom. Her sto en mann som skinte slik at jeg ikke kunne se ham ordentlig. Han hadde en beigefarget, lang kjortel, et brunt tøybelte, og han holdt et lite lam i armene sine. Jeg tenkte i hjertet: ”Det må være Jesus!” Han smilte.

Da jeg begynte å gå, snudde jeg meg en gang til for å virkelig se om det var Jesus. Da var lammet borte, og skikkelsen gjorde et tegn som jeg tolket som en velsignelse eller gudegave.

Da jeg våknet, var jeg ikke redd for noen ting. Jesus ga meg beskjed om at jeg nå måtte gå ut og bruke de synske evnene mine, forteller Sima. Etter dette har Jesus betydd veldig mye for henne, noe de mange religiøse bildene på veggen vitner om.

Grunnleggende ”regler”

- Er du interessert i drømmer, og vil lære å tyde disse, må du først skaffe deg en månealmanakk og lære å bruke denne. Den finnes for alle, enten du er indisk, pakistansk eller hindu.

Når du våkner etter en drøm, kan du gjenta drømmen og gi beskjed til hjernen din at du vil lagre den, men du skal ikke tyde drømmen.

Når du har stått opp, ikke gjenta drømmen, spis frokost og se på klokka. Når den viser åtte minutter over hel time (for eksempel 8.o8), sjekk at sola er oppe (du må ikke tyde drømmer når det er mørkt). Nå kan du gjenta drømmen, men du skal fortelle den bare til deg selv, ikke til andre.

Mange tar ikke drømmer alvorlig, og da vil du ”ødelegge” drømmen din. Når du skal tyde drømmen, kan du be om hjelp fra Gud. For eksempel kan du si: ”Jeg kan ikke tyde alt, men jeg ber om at min drøm betyr lykke, langt liv og god helse.” Du kan også be om Guds kjærlighet til deg og din familie. Da er du ferdig. Da skal du slutte å prate om den drømmen.

- Det er jo mange som glemmer drømmer?

- Du kan ikke glemme hvis du har gjentatt drømmen en gang og har gitt beskjed til hjernen din at den skal lagres. Hvis du har en drøm som gjentar seg, er det en advarsel. Da må du kontakte en som virkelig kan tyde drømmer.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.