7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Nærkontakt med åndeverdenen

Lilli Bendriss, kjent medium fra TVNorge og Åndenes Makt, fremstår for mange som en streng, mørk og mystisk dame, som går i trance og har nærkontakt med spøkelser. I et eksklusivt intervju med Magic Magasin røper hun at hun er en dame med et stort hjerte. Hun mottar kanaliserte budskap og informerer mennesker om veien mot 2012. Samtidig er hun i gang med nye episoder av Åndenes Makt.

Lilli Bendriss: Mørk, mystisk og magisk. Foto: TVNorge
Lilli Bendriss: Mørk, mystisk og magisk. Foto: TVNorge

Tekst: Kari Flaata Halling Foto: Nils Ally og TVNorge

Med kjølig eleganse, perfekt sminket, og selvsikker holdning skrider Lilli inn på Theatercaféen, Lillis stamkafé. Her stortrives hun i gamle, ærverdige omgivelser. I over 100 år har dette vært byens mest populære spise- og møtested.

Lilli er vant med at folk gjenkjenner henne fra TV, spesielt fra seriene" Fornemmelse for mord" og "Åndenes Makt på" TVNorge. Nå har Lilly vært i fokus på grunn av de to bøkene hun ga ut i fjor høst: Selvbiografien "Gaven og Bevissthetsskiftet", sistnevnte har hun skrevet sammen med Camillo Løken.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- I boken "Gaven" vil jeg vise en ny side av meg selv. Etter at folk har sett meg i serien "Åndenes Makt", har jeg forstått at mange ser på meg som en streng, mørk og mystisk dame. Folk jeg har truffet har også gitt uttrykk for at de er litt redd meg. De tror at jeg kan se tvers gjennom dem og leser hva de tenker. Det kan jeg selvfølgelig ikke, sier Lilli og forklarer at hun må koble seg på en person for å få informasjon.

Når hun kommuniserer med den andre siden, må hun fokusere og hensette seg i en lett transe, ellers ser hun ikke usynlige ånder.

En akupunkturnål

Lilly anbefaler kremet fiskesuppe, og det høres unektelig fristende ut. Mens vi nyter denne velduftende og velsmakende retten, forteller Lilli litt om seg selv. Mye kjenner jeg igjen fra selvbiografien jeg nettopp har lest.

16 år gammel flyttet hun fra det lille tettstedet Sporstøl på Hareid til Ålesund for å gå i frisørlære. Hun arbeidet i ti år som frisør og startet sin egen salong. Etter hvert giftet hun seg med Kader fra Algerie, og fikk tre barn. I alle år var hun en svært aktiv forretningskvinne. Ekteparet bodde også en tid i utlandet.

Så en dag tok stresset overhånd, og hun følte at hun sto ved et veiskille. Hun var utbrent, fikk depresjoner og helseproblemer:

- Diagnosen var celleforandring i underlivet. Jeg tenkte på min far som hadde dødd to år tidligere av prostatakreft etter å ha kommet sent til behandling!

Lilli fikk mange velmente råd og fant til slutt ut at hun ville prøve akupunktur:

- Jeg fikk en akupunkturnål som åpnet mitt ”psychic center”, og det utløste et skred av følelser og en flom av tårer. Jeg var 42 år før hun jeg ble klar over mine spesielle evner. Jeg hadde opplevd noen tilfeller av å være sanndrømt som barn, men var ellers ikke opptatt av det overnaturlige.

Dette ble opptakten til en reise i hennes indre. Blokkeringene forsvant, og alt kom til overflaten. Gjennom selvutviklingskurs og meditasjon fikk hun nærkontakt med andre verdener, og hun fikk evnen til å helbrede.

"Shishi”

Vegg i vegg med Theatercaféen ligger blomsterbutikken ”Shishi”, som Lilli er medeier i, og som har fått i oppdrag å pynte både hotell Continental og Theatercaféen.

DSC_0056 
Før Lilli startet sin spirituelle vei, drev hun med blomster

- ”Shishi” er et grossistselskap med base i Estland. Markedet er de baltiske land og Sovjet. Det norske markedet er lite, forteller Lilli, som startet firmaet sammen med tre andre. Hun var daglig leder der i fem år før hun følte at det var det spirituelle arbeidet hun skulle bruke tiden på:

- I løpet av årene jeg jobbet med ”Shishi”, hadde jeg holdt en del spirituelle kurs rundt i landet, og hver gang kjente jeg at det ga meg enormt mye. Mens dagene på ”Shishi” gjorde meg trett, kjente jeg at energien strømmet gjennom kroppen når jeg holdt kurs. Jeg hørte den indre stemmen oftere og oftere: Din tid som aktiv partner i ”Shishi” er over. Du har skapt et økonomisk grunnlag for deg selv, og du er fortsatt medeier i firmaet om du slutter!

Dette var tegnet Lilli trengte for å fortsette sitt spirituelle arbeide!

- Da jeg begynte med TV-serien "Fornemmelse for mord", var jeg i utgangspunktet skeptisk og tenkte: Hvor mye er telepati? Filmcrewet vet jo noe om denne historien. Tar jeg ut informasjon fra dem? Men så kom det opplysninger som de ikke hadde peiling på, men som ble sjekket og bekreftet i ettertid. Det overbeviste meg, forteller Lilli. For tiden er hun i gang med innspilling av nye episoder av Åndenes Makt, som sendes på TVNorge til høsten.

- Den første saken jeg spilte inn var veldig interessant og litt annerledes. Noe for seerne å glede seg til. Jeg har også fått beskjed om å sette av tre dager, og da vet jeg at jeg skal langt av gårde, men aner ikke hvor!

Reinkarnasjon

Når jeg ser på den nydelige damen foran meg, får jeg relasjoner til Egypt og Cleopatra og kommenterer dette.

- Jeg har hatt mange liv i Egypt, og det er på en måte mitt land. I mange år var tanken på å reise til Egypt forlokkende, men samtidig følte jeg en skrekkblandet fryd. Jeg hadde hatt så mange indre reiser hvor jeg erfarte meg selv i forskjellige roller gjennom Egypts historie. Mange av dem var ganske traumatiske, svarer Lilli, som i ettertid har hatt sin reise til Egypt sammen med nære venner. Hennes møte med seg selv i pyramidens kamre var begynnelsen på et nytt kapittel i hennes liv. Hun vet at hun skal reise tilbake, men da med andre mennesker som hun skal være veiviser for.

- For mange er det viktig å tro på et liv etter døden. Mange har mistet barnetroen sin og føler kanskje at de ikke får svar som gir mening. Vi har en frykt for hva som skjer med oss etter døden. Blir vi borte? Men kroppen er energi, og energi kan aldri bli borte. Den kan forandre form. Som barn tenkte jeg også at det er ikke mulig å leve et helt liv, og så blir alt borte. Ble veldig tidlig grepet av tanken at det må være noe mer. Hadde en bekjent som trodde på reinkarnasjon, og det hørtes logisk ut. I dag kaller Lilli seg spirituell og har like stor respekt for alle religioner. 

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Spøkelser/ energivesen

- Hvordan kommuniserer du med spøkelser?

- Jeg sier gjerne energivesen i stedet for spøkelser. Alt er energi. Deres energi har bevisstgjort seg selv i en annen eksistens kalt døden, svarer Lilli og utdyper litt nærmere:

- Det er mange kategorier energivesen. Såkalte spøkelser er de som henger igjen og i sin bevissthet tror at de fortsatt eksisterer på det fysiske planet. Når åndevesener snakker til meg, vet jeg at det er en som er bevisst at han er der, og da kan det være en som ikke er klar over at han er død. Selv om han levde for over 100 år siden, ”henger” han fortsatt igjen emosjonelt i huset sitt.

I "Åndenes Makt" ser vi stadig at spøkelser ikke liker endringer i huset. De opplever det som om at de fortsatt bor i huset og at noen har kommet inn i deres hjem. Så kan det være noen som har noe uoppgjort og ikke kan gå videre før de har ordnet opp i dette. Da er det min jobb å føre vedkommende over til den andre siden.

Den andre kategorien energivesen er de som har kommet over dit de skal, men som kommer innom på besøk for å si at de har det bra og følge med på sine nære og kjære. De kan ikke fjernes. De er rundt oss og er positive energier. Noen kan oppleve at de blir redde fordi de ikke forstår hva det er. Når de får beskjed om at det bare er bestefar som passer på, så er det greit!

Av og til når jeg er på ”husjakt”, kan jeg føle at det dreier seg om et avtrykk av noe som har eksistert tidligere. En person som har levd i huset har etterlatt seg en historie som faktisk ligger i et frekvensbånd så nær opp til det fysiske at en sensitiv person fanger det opp, setter energi på det, og så begynner det å leve sitt eget liv. Her er det altså ikke snakk om at noen som går igjen, selv om det kan oppleves slik!

En episode

- Jeg husker en episode fra "Åndenes Makt". De ansatte på et hotell i Verdal følte seg overvåket. Med en gang jeg kom inn der, fikk jeg kontakt med en ung mann. Inne i hodet mitt så jeg hvordan han så ut. Det var et gjenferd som var bevisst at han var der. Han var en alkoholiker, som gjentatte ganger hadde blitt kastet ut av hotellet. Han sa til meg at han likte seg på hotellet, for her følte han seg som en konge. Nå kunne han gå gjennom lukkede dører, ligge i den sengen han ville, uten at noen brydde seg. Jeg spurte: Er det ikke ensomt her? Det er jo ingen som ser deg!

Jeg så at han søkte kontakt med de jentene som var der, for han gikk etter dem. Jeg måtte forklare ham at han hadde hatt et vanskelig liv, han døde, fant en plass å være, men at dette ikke var noe blivende sted. Noen ventet på ham. Jeg klarte på en måte å nå inn til ham og få ham til å forstå at han ikke kom til Helvete og ble straffet. Jeg fikk ham over på den andre siden, forteller TVNorges dyktige medium.

Kontakt med sine nære og kjære

Lilli har kontakt med flere av sine avdøde slektninger:

- Pappa har kommet til meg to ganger, helt klart og tydelig. Jeg søkte ikke å få kontakt med ham, men jeg satt og mediterte, og plutselig kjente jeg at jeg bare forsvant ut av kroppen og befant meg i en skog. Jeg ser min pappa komme gående mot meg. Han viste seg i ung alder, som en trettiåring. Da han levde, haltet han, for han hadde poliomyelitt. Nå gikk han helt rett. Da han så meg, ble han veldig overrasket og sa: Lilli, hva gjør du her? Jeg spurte om han hadde en beskjed til meg. Sørg for at mamma får en leilighet som er nær dere, og fortell henne at jeg venter på henne den dagen hun skal gå over! Dette var en viktig beskjed å få for mamma. Alt la seg til rette i ettertid. Vi klarte å få kjøpt en leilighet til henne, så hun bodde vegg i vegg med min søster. Mamma døde for noen år tilbake, men hun følte pappa rundt seg hele tiden mens hun levde.

- Min bestemor Laura, som jeg arvet evnene mine etter, har jeg ofte kjent er med meg. Jeg var i Ålesund på messe, og en klarsynt dame kom bort til meg og sa at det står en dame bak meg, som hun tror er bestemoren min. Etter beskrivelsen kunne jeg bekrefte at det stemte.

Lilli har en søster som døde i ung alder, og som hun ofte har kontakt med:

- Kvelden før min søster skulle begraves, tok hun kontakt: Husk å ta på deg tykke sokker i morgen, Lilly, sa hun. Jeg lovet det, men like fort var det glemt. Jeg kom på kirkegården og frøs skikkelig. Min søster kom også inn veldig sterkt da hennes datter skulle konfirmeres. Jeg holdt en tale som egentlig var hennes tale. Jeg fikk voldsom hjertebank. Så ble jeg fortalt hva jeg skulle si. Ordene bare kom til meg. Det var en sterk opplevelse. Min søster hadde gledet seg til denne dagen, men hun døde!

Lilli synes det utelukkende er positivt å ha kontakt med sine nære og kjære:

- De vil jo bare si at de er her og har det bra. De passer på oss og trøster oss når vi trenger det! 

Hektisk hverdag

Lilli har en hektisk hverdag. Hun er opptatt med boksigneringer, Åndenes Makt og messer. Det blir mye reisevirksomhet landet rundt:

- Jeg har konstant dårlig samvittighet for alle meldinger jeg får, som jeg ikke makter å svare på. Jeg har 12 timers arbeidsdag. Jeg driver med livsveiledning, både overfor enkeltmennesker og i form av kurs der jeg lærer folk å bruke evnene sine. Jeg driver også med healing og kanalisering.  I kjølvannet av bøkene mine, foregår det også mye. Det må jo gå ut over noe, og det er privatlivet mitt!

Lilli vil gjerne se mest mulig til barnebarna sine, to jenter på 12 og 13, og en liten gutt på 20 måneder, som snart får en liten søster. Kanskje hun kommer på min bursdag 23. mai? undres den stolte bestemor.

- Jeg er ”booket” opp hver helg frem til jul, men unner meg en og en halv måneds sommerferie. Da reiser jeg til Spania, Italia og muligens Los Angeles. Da er jeg ikke tilgjengelig, sier Lilli og legger til at hun og ektemannen lever et utradisjonelt liv. Han bor i Spania, hun i Norge. Det fungerer bra for to som er travelt opptatt med hver sine ting, mener den aktive damen.

- Blir du aldri stresset? spør jeg, mens vi nyter hver vår kaffe latte.

- Jeg får masse energi fra Universet. Trenger jeg påfyll, kan jeg få åndelig beskjed om at nå trenger jeg massasje, og så bestiller jeg en time!

2012

- Boken "Gaven" hadde aldri blitt til om det ikke hadde vært for min forhenværende kollega Terje Flood. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å la en journalist skrive boka, men han overbeviste meg om at dette kunne jeg gjøre selv. Så ble det slik, men Terje har redigert boken og hatt en stor kreativ del i den, så jeg har veldig lyst til å gi ham æren for at boken ble så bra, sier Lilli. Hun setter også stor pris på det nære samarbeidet hun har med Camillo Løken:

DSC_0008[1] 
 

- Like etter at vi møttes første gang, fikk jeg åndelig beskjed at vi skulle holde kurs sammen. Ett år senere har vi skrevet bok og startet forlag sammen, og kurset Bevissthetsskiftet er ”booket” for hele året!

Begge mener de har fått et kall om å forberede verden og menneskene på 2012, reiser rundt og holder kurs: ”En reise mot 2012”. 

- Vi er inne i et bevissthetsskifte som veldig mange føler på kroppen. Det er energier, lyspartikler, som kommer inn fra kosmos og påvirker vårt DNA. Mange føler uro, redsel og er veldig søkende. Da kan det være veldig greit å forstå at det faktisk er et vindu som har blitt åpnet inn til vårt sinn, og at vi kan bruke det til å forstå mer av den helheten vi er en del av. På grunn av at vibrasjonene er så høye, er det mange som opplever å ta inn ting de ikke har gjort før. Da er det viktig med et blad som Magic Magasin, der man kan lese og forstå litt mer, kanskje få henvisning til noen bøker eller filmer og ekspandere sin forståelse, mener Lilli.

Kanalisert informasjon

Lilli sier at hun aldri vil finne på å kalle seg sjaman, selv om hun bruker sjamanistiske teknikker:

- Han som ”åpnet” meg som medium var ”Wounded Eagle”(såret ørn), en gammel sjaman, som er med meg hele tiden. Han har undervist meg og gitt meg de vakreste dikt, som det også står om i boken. Når jeg holder kurs, står jeg på gulvet med tromma og kjenner at energien begynner å komme. Så kommer sjamanen inn i systemet mitt. Jeg skjelver, hjertet banker, jeg får et trykk i halsen, og så begynner jeg å synge. Da er det ikke Lilli som synger. Det er indianersang, og det er en voldsom kraftig stemme. Når jeg slår på tromma, lar jeg min kropp være et instrument for sjamanens bevissthet.

Gjennom årene har Lilli kanalisert informasjon fra ulike energier, blant annet ”The council of Elders” (De eldres råd). De kommer med kosmisk og vitenskapelig forståelse og er et råd av mange bevisstheter.

- ”The council of Elders” er mest rundt meg, pluss en kvinne som har fått navnet Amu Zahar. Hun kom til meg i en ”ut av kroppen” opplevelse i en meditasjon, hvor jeg reiste ut i Universet og verdensrommet for så å komme til en gold planet. Det var det en energikuppel, og under den var det en slags by med de merkeligste former for hus. Alt var veldig mykt. Plutselig dukket det opp en kvinne ved min side, veldig tynn og veldig høy. Hun var veldig brun i huden, hadde helt hvitt hår, blå øyne og en slags turban på hodet. Hun fortalte meg telepatisk hvor dette stedet var, underviste meg, og jeg ble påkoblet disse gamle, vise som sto rundt den enorme krystallen. Jeg kjente at jeg fikk en strømning i bakhodet, en elektrisk vibrasjon, som var der i flere dager. Da var det også som hun sa: Jeg er deg mange tusen år frem i tid! Amu Zahar er ofte den jeg kobler meg på når jeg gir en kanalisering til privatpersoner eller en gruppe, forteller den utrolige damen. 

Makt og kontroll

Timeplanen er streng. Lilli har forskjøvet diverse avtaler for å få til dette møtet. Nå nærmer tiden seg for Lillis akupunkturtime, og den er hellig:

- Jeg går fortsatt til den samme personen som jeg gikk til første gang for over 20 år siden. Han har hjulpet meg enormt, og jeg har stor tillit til ham. Det er en person jeg bare vet jeg skal gå til for å ha et klart energifelt og for å holde kanalene mine åpne. Jeg går også dit på grunn av muskel- og ryggproblemer. Nålene setter ting i bevegelse, renser ut stress og andre ting som ligger der!

Et siste spørsmål til TVNorges velkjente medium:

– Åndenes Makt! Hva slags makt har åndene over deg?

- Folk kommer til meg for de føler at noen har tatt kontroll over dem, og de føler seg rådville og hjelpeløse. Jeg sier at ingenting har makt over dem. Vi har makt over oss selv, og vi må finne vår kjerne, vår trygghet, vår kilde, og da kan ingen ta kontroll over oss. Jeg har brukt mange år av mitt liv til å finne min indre kraft. Jeg hadde den, jeg mistet den, og jeg jobbet hardt for å få den tilbake. Når jeg sitter med alt dette skumle, rare rundt meg, så vet jeg veldig klart at jeg er Lilli, jeg kontrollerer mitt jordskip, og det er ingen som kan ta kontroll over meg.

Lilli medgir at hun føler seg enormt beskyttet:

- Når jeg legger meg på kvelden, tenker jeg at jeg renser mitt aurafelt, innhyller meg i et guddommelig lys og kobler meg på mine hjelpere. Jeg bevisstgjør ansiktene deres, slik jeg opplever å se dem, og jeg takker for at jeg er beskyttet og at det kun er de gode kreftene som får være med meg i dette rommet jeg skal sove og være trygg!

Lilli anbefaler folk som er litt engstelige eller har vanskeligheter med å sove, å ta på høretelefoner med guidet meditasjon. Mange opplever at de sovner med høretelefonen på. Det finnes mange CD’er med guidet meditasjon på markedet, blant annet har Lilli gitt ut noen selv, men guidet meditasjon kan også lastes ned gratis på nettet.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.