7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Les ditt kjærlighetshoroskop - og finn din partner!

Det kinesiske horoskopet er delt inn i 12 dyretegn. Før du går inn i et forpliktende forhold, er det lurt å ta hensyn til hvilket dyretegn din partner tilhører, for å se om dere passer sammen. En fryktsom hare bør holde seg unna en dominerende Hane. Mens Slangen, som ikke slipper taket i byttet sitt, får problemer med Tigeren. La den kinesiske spåmannen Hai Lee Yang guide deg gjennom ditt kinesiske kjærlighetshoroskop!

Tekst: Henning Hai Lee Yang/Kari Flaata Halling

- Kjærligheten er kanskje det viktigste her i livet. Den gjenspeiler at du er elsket som den du er, og du kan regne med hjelp og støtte av din partner. Men kjærlighet er også kompliserte saker, derfor bør du velge din livsledsager med omhu. Ulykkelig kjærlighet, og to som ikke passer sammen, er noe av det tristeste som finnes, mener Hai Lee Yang, som er ekspert i å tolke kinesisk kultur og spådomskunst.

Det kinesiske horoskopet - I kjærlighetens tegn

I 35 år har han sett fremtidsutsikter i horoskop og heksagrammer, tolket ansiktstrekk og håndflatens linjer.

- Kineserne har som tradisjon alltid å konsultere en spåmann når de skal forplikte seg overfor hverandre, det være seg i ektepakt så vel som i forretninger.  De tar spådommene meget alvorlig, eller bør i hvert fall gjøre det, mener Hai Lee Yang.

Ser mulighetene

- Kommer det et dypt forelsket par til meg og vil ha min bekreftelse på at de har valgt riktig, så gjelder det å være diplomatisk.  En dyktig spåmann legger alltid godviljen til og ser mulighetene i et forhold. Dersom spåmannens prognoser og folks følelser er på kollisjonskurs, skal man gå frem med varsomhet, mener Hai Lee Yang, som har skrevet mer enn 50 bøker om kinesisk astrologi, og har doktoravhandling på samme tema.

Spåmannen er selv født i Oksens år 1949, og er en såkalt Jordokse. Ifølge horoskopet sitt er han en jordnær og produktiv familiemann. Han er gift med en kvinne født i Vanndragens år, en mild og behagelig dragetype, men de har sine utfordringer. For selv om Hai Lee Yang er et aldri så stabilt trekkdyr, så har han samtidig mange jern i ilden, gjerne på en gang, og da er det absolutt bra med en Drage som har orden på sakene, spøker han.

Beveger seg i sykluser

I det kinesiske horoskopet, som er delt inn i 12 tegn, defineres man ikke etter måned, men etter hvilket år man er født i. De 12 tegnene beveger seg i sykluser. Hvert 12. år kommer alltid året deres tilbake i den kinesiske kalenderen. Men hvert dyreår har også fem undergrupper oppkalt etter elementene: Man er dyretegnet sitt, og i tillegg er man enten metall-, vann-, tre-, ild- eller jordutgaven av det samme dyret. Hvert 60. år kommer ditt dyretegn tilbake.

- Hvert av de 12 dyretegnene har sitt motstykke i vår zodiak. Er du født i Grisens år har du også kvalitetene til en som er født i Fiskenes tegn. Selv om du kanskje er født så sent i griseåret at du strengt tatt er en Steinbukk ifølge vestlige utregninger, sier Hai Lee Yang og legger til:

- For mange kan dette virke komplisert. Ikke rart man trenger en velvillig spåmann som kan nøste opp i jungelen av elementer. Men i det store og hele er kjærligheten også kompromissets kunst, og lengst kommer kanskje de som har evnen til å se det beste i hverandre!

2012 er Dragens år

- Ifølge den kinesiske kalenderen varer Harens år frem til 22. januar 2012. Da går vi inn i Dragens år. Det som kjennetegner Dragens år er at det er et kraftfullt år, et år hvor det er snakk om positive forandringer og mange positive muligheter. For de som er villige til å satse, vil det bli et godt år, sier Hai Lee Yang.

- I det foregående Harens år, har det vært ganske opp og ned med økonomien i mange land, for man kan jo ikke vite hvor Haren hopper. Men i 2012 kan det endre seg til det positive. Det blir litt mer strukturert og med flere muligheter for å rette opp økonomien.

- 2012 er et godt år for kjærlighet, bryllup og til å føde barn. Sønnen min skal faktisk gifte seg dette året. Det er også et år med mange feiringer og mange gode hendelser. I Kina er det slik at de fleste ønsker å gifte seg i et år som faller i Dragens år eller få barn som er født i Dragens år. I 1988 ble opp mot 70.000 barn født i Hong Kong. I år 2000 ble også mange barn født i Kina, sier den fargerike spåmannen. 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.