7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Kathrine kommuniserer med englene

Engler er med oss hele livet, men vi vet ikke alltid hvordan vi skal få kontakt med dem. En sterk opplevelse gjorde at Kathrine Gyldenrose fikk nærkontakt med englene og ble i stand til å kommunisere med dem. I dag driver hun med engleterapi, som går på å koble mennesker til erkeenglene og løfte frem sjelens kvaliteter i menneskene.

Kathrine liker å omgi seg med vakre ting.
Kathrine liker å omgi seg med vakre ting.

Tekst og foto: Kari Flaata Halling 

Tips en venn på e-post

Kathrine Gyldenrose (52) er spirituell veileder, sjelsterapeut og healer. II den trivelige eneboligen på Prinsdal i Oslo driver hun Gyldenrose Esoteriske Senter sammen med ektemannen Rafael. Her tar de imot folk som vil lære mer om engler og gå i terapi. Sammen har de sønnen Gabriel (12).  Kathrine har to barn fra tidligere, som nå er voksne. 

Det er lyse og lette energier i rommet. Levende lys er tent overalt, og Kathrine har pyntet med engler, blomsterbilder og gjenstander av åndelig karakter. Selv har hun på seg en romantisk kjole med rosa blondekrage. Det er faktisk noe engleaktig over den lille, vevre damen med det blonde, lange håret.

Fikk hjelp av en engel
Kathrine snakker mer enn gjerne om sine overjordiske venner, som hun har jevnlig kontakt med. Hun utstråler en sjelden varme og snakker med rolig, behagelig stemme, som det er godt å lytte til:

- Engler er guddommelige budbringere, som gir oss kjærlighet, visdom og kraft, som er de tre grunnenergiene. Englene har ikke fysiske kropper, men deres eteriske kropper ligner våre kropper. De er overjordisk vakre. Englene er vanligvis usynlige på det fysiske plan. Deres vibrasjoner er utenfor vårt fargespekter. Det betyr at de har ultrafiolette og kosmiske stråler.. 

- Har du alltid hatt kontakt med engler?

- Jeg har hatt drømmer om engler da jeg var liten, men jeg visste også at englene var rundt meg. Var jeg ensom, kunne jeg alltid kommuniserte med min skytsengel. Vi har alle en skytsengel som er med oss fra vi er født til vi dør, og i alle våre liv (inkarnasjoner på jorden). Den kommuniserer med din sjel og er alltid der for å beskytte deg og veilede deg, svarer Kathrine.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Når var aller første gangen du så en engel?

Kathrine svarer med å fortelle om den aller første gangen hun fikk hjelp av en engel:

- Jeg var 17, 18 år og var i en veldig sterk krise. Jeg hadde vært sammen med en mann som ikke var snill og kjente at jeg måtte ut av forholdet. Da ble han veldig sint. Det var sent på natta, og vi var midt i Oslo sentrum. Jeg løp ned til T-banen, og han løp etter. Han innhentet meg og grep meg rundt halsen. Trodde jeg skulle dø.

Det var ingen andre i nærheten, men plutselig sto en eldre kvinne foran oss. Vet ikke hvor hun kom fra. Hun sa med kraftfull stemme, som ikke hørte til denne verden: - Slipp henne øyeblikkelig! Min overgriper ble kjemperedd og la på sprang. Jeg ønsket å takke kvinnen, men hun ble bare borte, og perrongen var tom i alle retninger.

Jeg forsto da at kvinnen hadde vært en engel i menneskekropp.  Jeg har alltid vært sensitiv for energier, og der og da følte jeg en veldig sterk og altomfattende kjærlighet, som gjorde at jeg følte meg trygg. Englene omgir seg med en helt spesiell energi. Har du først opplevd den, glemmer du den aldri!    

Erkeengelen Michael
Da Kathrine var ca. 30 år forlot hun jobben i forsikringsbransjen og begynte på naturterapiutdanning: Soneterapi, øreakupunktur og irisdiagnostikk. Etter hvert gikk hun over til healing/håndspålegging, noe hun følte at hun hadde med seg fra tidligere liv.

Engler 9b 
Ekteparet Kathrine og Rafael Gyldenrose er tvillingsjeler

 - Jeg fikk masse å gjøre, men ble etter hvert syk av å ta inn andres energier, hadde så store smerter at jeg måtte bare krabbe inn i sengen og legge meg. Klarte ikke å ta meg av mine to små barn. Jeg ba til englene om hjelp for smertene mine. Da så jeg helt fysisk en hånd som la seg oppå Solar plexus, og umiddelbart kjente jeg en varme og fred inni chakraet. Jeg ble helt fin. Det var helt fantastisk, forteller Kathrine.

- Hva har du gjort i ettertid for å beskytte deg mot andres energier?

- Mange mennesker tar kraften av oss. Vi kan ta tilbake kraften ved hjelp av erkeengelen Michael, som forløser mye angst og frykt. Jeg ber erkeengelen Michael om hjelp til å beskytte meg mot alle negative, ytre krefter.

Han sa det slik:

- Jeg kan beskytte dere mot negative angrep, krefter, tanker, følelser fra andre mennesker, men deres eget indre må dere ta dere av selv.

Han sa til meg at jeg hadde noen fiender rundt meg, og da trodde jeg det var ytre fiender, men han forklarte at det var mine indre fiender det handlet om og ba meg jobbe med mine egne tanker.

Erkeengelen Michael kan også hjelpe oss på andre måter. En gang sa han til meg:

- Du har vel lagt merke til at jeg holder pasientene på føttene deres? Jeg gir dem trygghet og styrke til å stå støtt i livet sitt, slik at de kan gå sin egen vei!  

Flere hadde gitt uttrykk for at noen holdt på føttene deres og trodde det var meg, men det var det altså ikke!

 

Møte med Jesus

Kathrine var fortvilet. Hun var i en sterk livskrise og følte seg utbrent.

- I 1997 åpenbarte Jesus seg for meg og fikk meg til å forstå hvor viktig det er at menneskene har ansvar for eget liv, hvordan de tenker, føler og handler. Han sto i stua mi foran meg og en venninne. Vi så ham begge to.

- Kall meg Mester Jesus- eller Sananda, sa lysvesenet.

Det var veldig sterkt, og jeg begynte å gråte, forteller Kathrine. Hun hadde jobbet med mennesker i mange år, og med håndspålegging, men nå fortalte Jesus at hun skulle slutte å heale på ”den gamle måten”. I stedet oppmuntret han henne til en dag å starte en healingskole:

- Jesus sa til meg at jeg skulle gi kjærlighet, trøstens ord og lys til mennesker. Han vasket føttene mine, og det var akkurat som om det gikk et kors gjennom dem!

Etter dette begynte Kathrine å lese og studere, og hun fikk evnen til å kanalisere ned informasjonen direkte fra englene og mesterne.- Jesus er en oppsteget mester. En erkeengel er en mesterengel, som i sin tid har vært menneske på jorden. Jesus jobber tett med erkeengelen Uriel, som er idealisme, hengivenhet og bønnens engel.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Jeg har kontakt med flere mestere, blant annet Maria Magdalena, eller Lady Nana som er hennes kosmiske bevissthet. Hun igjen har kontakt med erkeengelen Charity, det feminine aspektet til erkeengelen Kamuel. Det er nemlig slik at erkeenglene deler seg i to på sjelsplanet, det feminine og maskuline, forklarer Kathrine.  

- Noen vil vel si at du driver med alternative ting, og at dette ikke er forenelig med religion?

- Det er en del av hverandre. Det er det jeg prøver å undervise på englekurset, å se linken tilbake til det gamle testamentet og Bibelen. Englene har jo vært i all sin tid, svarer hun og legger til at hun egentlig aldri har vært opptatt av Bibelen eller ”vanlig” kristendom.

 

Engleterapi

I 1999 startet Kathrine Den nye tidsalders esoteriske healingskole (sjelsterapiskole) sammen med Rafael, som hun giftet seg med i år 2000. De to driver også Engleterapiskolen, en toårig skole, der Kathrine lærer bort englehealing. Her arbeider hun med de syv erkeenglene og englenes konge Metatron fra Englenes by (se eget avsnitt).

Engler 9 

Ekteparet jobber tett og nært sammen til daglig.

Den sterke opplevelsen hun hadde i 2006. da hun ble løftet opp i Englenes by, har satt varige spor i henne, og i dag er mye av det hun driver med basert på denne hendelsen.

- Jeg hadde arbeidet med sjelsterapi og karmaforløsning i mange år, og det var et tungt arbeid.

Umiddelbart etter besøket i Englenes by, ble det mer letthet og glede i arbeidet, også i privatlivet mitt. Jeg startet med engleterapi, som går på å koble menneskene til erkeenglene og løfte frem sjelens kvaliteter i menneskene.

Englene begynte å snakke til meg og formidle ting. Jeg hørte stemmen til flere av englene. Det er veldig interessant å ha direkte kontakt med erkeenglene. Under englehealingen har jeg på litt avslappende, harmonisk musikk, fordi erkeengelen Gabriel fortalte meg at englene harmoniserer seg på musikk. De bruker toneskalaen, og så svinger de med energiene sine i forhold til musikken.

For å kunne drive med engleterapi, føler Kathrine det er viktig å være mest mulig ren i kroppen. Hun renser seg veldig mye, er vegetarianer, røyker ikke og drikker ikke alkohol.- Jeg klarer ikke å spise tung mat. Det skjedde gradvis at jeg kuttet ut ”vanlig” mat og ble vegetarianer, og det faller helt naturlig for meg, sier hun.

 

Øvelser fra englene

- Engleskolen til prinsesse Märtha Lovise har fått mye blest i media fra første start, men Engleterapiskolen eksisterte før det. Vi har ikke markedsført oss. Jungeltelegrafen har likevel jobbet godt for oss, sier Kathrine, som mener de to skolene er ganske ulike. På kursene sine, og på engleskolen, har Kathrine og Rafael tatt med øvelser som de har fått av englene:

Engler 4 
Kathrine i godstolen med katten Aurora 

- Englene er uhøytidelige, lette og glade vesener, som ønsker at vi skal ha lys, latter og glede rundt oss, derfor praktiserer vi engleveving, som er å danse med englene. Man må bruke armene og hendene sine, og de er som vinger egentlig, og vi kan kanalisere energier gjennom dem. Vi setter på musikk som er harmonisk, så kan vi gjøre bevegelser og danse med englene, slik at vi kanaliserer selv, og da skaper vi faktisk et avtrykk på det indre (eteriske), som englene ser, og de kan ta med seg disse energiene og sende ut til trærne, naturen og det rundt oss.

Jeg fikk også noen englesegl, som skulle åpne opp for kvaliteter i menneskenes chakrasystem. Det er ett englesegl for hver gang. Jeg gir dem et englesegl, en signatur fra englene, og et budskap, og vi åpner opp for den kvaliteten, og så arbeider vi med chakraene, energifeltene i kroppen. Til slutt lærer de alle seglene, syv enkle øvelser som åpner opp chakraene

Kathrine forklarer videre at når man arbeider med engler og øvelser, kan det merkes på mange forskjellige måter. Noen kan merke at de får opp følelsene sine som de har fortrengt, andre kan føle letthet og glede. Sensitive mennesker kan kjenne i kroppen at det skjer ting i chakrasystemet.

 

Kattegudinner

De to kattegudinnene Aurora og Isis, sistnevnte oppkalt etter en egyptisk gudinne, er rundt oss det meste av tiden. Kathrine smiler og sier at hun har en helt spesiell historie å fortelle om kattene: 

Engler 10 
Kathrine sammen med kattegudinnene Aurora og Iris 

- Jeg hadde en katt som het Michael, som ble påkjørt og drept sommeren 2012.  Det var forferdelig vondt å miste Michael, men da vi kom til dyreklinikken, der han var levert inn, lå det en kattemor der med fem barn, som skulle avlives dagen etter. Det var jo et tegn til meg. Yngste sønnen min Gabriel, som var med, ønsket at vi skulle ta hele kattefamilien med oss. I min sorg tenkte jeg at jeg måtte ta de to som var spesielt knyttet til hverandre, og dermed fikk vi Aurora og Isis.

Jeg sørget for at de andre kattene ble omplassert, for jeg syntes det var så fælt at de skulle avlives.  Aurora er veldig aktiv og hopper opp i vinduskarmen oppunder taket. Der sitter hun musestille og ser bort på matmor og den fremmede damen.

- Du kanaliserer engler, men tar du også kontakt med sjelene til mennesker og dyr som har gått over til den andre siden?   

- Ja, det gjør jeg! Dyr generelt har ikke en egen sjel, men en gruppesjel, men det går an å komme i kontakt med den store sjelen til for eksempel katter, svarer Kathrine, som ikke driver med dyrekommunikasjon.

 

Englereading 

 Engler 1
 

Et øyeblikks stillhet! Plutselig ser Kathrine på meg og sier:

- Jeg kjenner at du har kontakt med englene. Det handler om harmoni og hjertet. Jeg føler at du har en grønn aura, mye grønt og blått. Du harmoniserer mennesker, du skaper fred og har en inkluderende energi. Du får folk til å trives og være trygge. Du er jo glad i naturen, blomster, og det som er levende. Du er veldig opptatt av dyr også, kjenner jeg. Du har en veldig kommunikasjon der, med dyr og natur! Det er Rafael som er i kontakt med deg. Du jobber med flere erkeengler. De er tvekjønnede, i den forstand at de har både feminine og maskuline aspekter.

Englehealere kan for ordens skyld dele en engel inn i en mannlig og en kvinnelig personlighet. Maria er erkeengel sammen med Rafael. De er på en måte et par. Det samme er Jophiel og Kristine, som er erkeengler for visdom.

De stimulerer oss til for eksempel å studere. Du er jo veldig nysgjerrig, leser og vil forstå ting. Du er et stemningsmenneske!

Tid for ettertanke! Kathrine serverer en kopp rykende varm urtete, som dufter himmelsk.

 

Bønnens engler

- Når er vi spesielt mottakelige for engler?

- Når vi er i en krise, er vi langt nede, og da blir vi på en måte testet. Vi kan velge å åpne opp og be om mer hjelp. Hvis vi ber, får vi kontakt med Bønnens engler. Så det hjelper å be, og det gjør vi egentlig mange ganger om dagen, for vi sender jo ut tanker, og av og til er det som en bønn.

Engler 5 
Vakre englekort laget av Kathrine

Så hvis vi ønsker noe godt for oss selv og andre mennesker, eller for å gjøre noe godt i verden, så vil englene ta imot de tankene og begynne å formidle energier og det vi trenger ned til oss. Det vil skape inspirasjoner. Det vil hjelpe oss til å komme på rett kjøl og bli oss selv igjen.  For når vi er ute av oss selv, så går vi på en måte ut av hjertet vårt, og da kommer frykten og alle de negative tankene og følelsene.

Noen som har problemer, blir kanskje ledet til en englehealer, til en bestemt bok, eller rett og slett til en meditasjon eller et kurs med engler, slik at man får en inspirasjon til å arbeide med seg selv.- Vi er alle nødt til å utvide vår bevissthet gjennom å studere, og selv har jeg lest flere bøker fra mennesker som har vært på jorden tidligere og formidlet om engler. Jeg har fått en åndelig beskjed om at jeg skal skrive en bok om engler, men jeg har ikke kommet så langt ennå. Jeg har skrevet fem andre bøker, men aldri en englebok. Det blir neste prosjekt å skrive en bok om de syv erkeengler, sier den spirituelle veilederen. 

 

Kathrine har skrevet fem bøker: ”Forening med tvillingsjelen”, ”Den nye tidsalderens healing”, ”Sjelens alkymi”, ”Fargenes sjelsmagi” og ”Lady Nana løfter frem Magdalenas visdom, forening av indre mann og kvinne”. 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.