7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

I åndeverdenen er det ingen grenser

Hjerter er en rød tråd i livet til Åse Britt Piglmaier i Sandefjord. Til daglig får hun hjelp og støtte av en ukjent kjærlighetsenergi, som viser seg i form av hjerter i telys. Hun får også mange andre tegn og hilsninger fra åndeverdenen. Åse Britt får også beskjeder via automatskrift, som hun formidler til andre. Hun har erfart at i åndeverdenen er det ingen grenser. Det er vi som setter grenser for hva vi kan oppleve.

Hjerter er en rød råd i livet til Åse Britt Piglmaier i Sandefjord
Hjerter er en rød råd i livet til Åse Britt Piglmaier i Sandefjord

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Det kom et brev, tre tettskrevne A4-sider med sirlig håndskrift, dekorert med små røde hjerter med gullkant. Brevet var fra Åse Britt Piglmaier i Sandefjord. Hun fortalte litt om seg selv, sine evner, og hendelser i livet som har gjort inntrykk.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Sima Khan, en synsk dame, fortalte meg for over 20 år siden at jeg ville komme til å skrive, for skrive skulle jeg! Det ville bli min pensjon.

For ett års tid siden fortalte Henning Hai Lee Yang at en prosess var satt i gang for meg, og pilen pekte bare oppover for kommende år. Han kalte meg også for trollkjerring og sa: ”- Du er en gammel sjel. Du kan alt!”

Alt dette er spennende med tanke på at jeg er en ”ung” dame på 65 år, skrev Åse Britt i brevet.

Opplever mye

Åse Britt er født i Bergen i 1945, flyttet til Holmestrand i 1979 og videre til Sandefjord i 1991, hvor hun fortsatt bor og trives. Leiligheten er hjemmekoselig med gamle og nye ting i skjønn forening. På en overbygd veranda står gamle dukker og dukkevogner på rekke og rad. Åse Britt røper at hun er en barnslig sjel, som også samler på glansbilder.

Vi har benket oss på det romslige og trivelige kjøkkenet, der Åse Britt har dekket på til en rikholdig lunsj. Ut fra brevet visste jeg at denne damen hadde mye å fortelle, og det er vanskelig å vite hvor vi skal begynne, men Åse Britt prater i vei på klingende bergensdialekt:

DSC_0198 
Tegn fra Universet? Ansiktet som åpenbarte seg i denne koppen minner om Jesus

- Jeg har opplevd utrolig mye spennende, og det gjør jeg fortsatt. Jeg får informasjon som jeg lytter til og ser alltid opp for små tegn jeg får fra Universet!

Åse Britt viser et par kopper hun har unnlatt å vaske etter bruk. I den ene kan man tydelig se et ansikt, som hun selv mener er et Jesusbilde. I den andre er et tydelig hjerte.

På bordet står en vannkaraffel, som hun også kan fortelle noe om:

- Jeg satt helt alene og leste. Plutselig begynner det å buldre oppi der. Holdt på ca. 10 min. Jeg har sett det flere ganger! Det er masse flotte energier her i huset, sier Åse Britt, som aldri har vært redd. At TV slår seg av og på, at ting stadig flytter på seg eller at ting blir borte for så å dukke opp igjen andre steder i huset, er en del av hverdagen.

- Bilder har falt ned. En gang sto rammen for seg selv, og bildet med glasset sto på et annet sted. Det så ut som om glasset var limt på bildet, selv om det egentlig var løst, forteller den spennende damen.

Gaver fra Universet

En dag hadde Åse Britt besøk av en venninne som driver med alternative ting. Åse Britt fortalte henne om en liten sølvstjerne, som plutselig åpenbarte seg på skulderen. Venninnen forklarte at sølvstjerne er kvinnelig energi. 

- Neste morgen så jeg at det lå noe blankt på kjøkkenbordet. Jeg trodde først det var kontaktlinser, men da jeg ringte og spurte venninnen min, svarte hun at hun jo ikke brukte linser. Da så jeg at det lå mange slike biter på kjøkkenbordet, sier Åse Britt og åpner en liten eske, der det ligger seks ørsmå krystaller i forskjellige størrelser.

- Da vi hadde spist dagen før, lå det garantert ingen krystaller på bordet. Venninnen min minnet meg på at jeg fikk jo en stjerne tidligere, og at stjernen er femarmet. Ifølge henne er jeg et trinn videre i utviklingen, og det blir nummer seks (seks krystaller). At de er gjennomsiktige står for klarsyn.

Åse Britt har mottatt mange små gaver fra Universet, som hun finner rundt omkring i huset. Foruten krystallene har hun tatt vare på sølvstjernen, små steiner, en ørliten fjær, ørsmå pappmasjé blomster og hjerter. Hun viser også en gammel øyenskygge som skulle kastes. Plutselig åpenbarte det seg to hjerter i den nesten oppbrukte øyenskyggen.

Den bitte lille fjæren har sin egen historie:

- En kveld lå jeg og leste. Jeg har to drømmefangere som henger over sengen. Plutselig begynte den ene å svinge, så den andre. Jeg tenkte at det var noen som ville si meg noe, og jeg sa takk. Da ga de seg etter hvert.

Morgenen etter fant hun en ørliten, brunlig fjær på gulvet i stua. Den er alt for liten til å passe inn i en drømmefanger, og det var heller ingen grunn til at den skulle havne i stua.

Telys med hjerter

Når skumringen kommer om kvelden, tenner Åse Britt ni telys i stua:

- Ni er det høyeste tall i universet. Når jeg tenner lysene, kommer hjertene frem, som oftest tre hjerter hver kveld. Det er helt fantastisk og veldig spesielt, forteller den utrolige damen.

- Mannen min Petter har healingevner og er veldig åpen for disse tingene. En kveld satt han i stolen i stua mens jeg var på kjøkkenet. Plutselig ba han meg komme inn i stua for å se noe merkelig. En moderne englefigur i krystall, som jeg har fått i gave, har en gjennomsiktig kropp og ansikt, men nå hadde ansiktet plutselig ”blitt levende” med både øyne og munn, forteller Åse Britt.

- Lars, sønnen til en venninne, døde bare 40 år gammel. Da min venninne ringte og fortalte at han var død, tente jeg straks et telys mens jeg sa høyt: - Dette er til deg, Lars! Så gikk jeg inn på kjøkkenet for å lage mat, og plutselig kom mannen min inn fra stuen og sa: - Det var da veldig merkelig med det lyset. Kom og se! Jeg gikk inn i stuen, og da var hele flammen blitt til et rødt hjerte.

Dette har skjedd flere ganger når Åse Britt har tent lys for en avdød person.

- Jeg kan se at flammen på lyset går fra gult og blir til et rødt hjerte. Jeg sier alltid takk hver gang!

Automatskrift

I over 20 år har Åse Britt skrevet automatskrift. Hun mottar kanaliseringer fra folk som har gått bort til de som er igjen:

DSC_0200 
Åse Britt viser tegn og symboler hun har fått via automatskrift

- Lars kom til meg etterpå. Han hadde beskjed til konen sin. Jeg skrev ned automatisk et par ark, som ble levert til henne. I ettertid har hun fortalt at hun hadde vanskeligheter da hun løp eller syklet forbi graven, men etter at hun fikk brevet mitt, var det helt greit. Jeg synes det er en viktig oppgave å kunne hjelpe folk i sorgen. Det er så fantastisk egentlig, at jeg må bare ta imot og si takk!

Åse Britt forteller om første gang hun skrev automatisk:

- Jeg har alltid likt å skrive brev. Hadde stor omgangskrets og skrev mange brev. Hva jeg skulle skrive, har alltid kommet naturlig til meg, men denne ene kvelden fant jeg ikke de riktige ordene. Jeg synes det var veldig rart. Mens jeg satt der med kulepennen, så merket jeg en veldig sterk kraft i hånden som gjorde at den begynte å gå av seg selv. Da kom med veldig gammel, snirklete skrift ordet kjærlighet, som er det vakreste ordet som finnes, og så tegnet jeg et hjerte. Siden har hjerter vært mitt symbol. Jeg syntes dette var helt fantastisk og tenkte: - Hva er det som skjer? Tror aldri jeg hadde hørt om automatskrift.

Hun var meget oppglødd da hun ringte til en venninne i Bergen og fortalte om hendelsen.

- Venninnen min syntes dette var spennende og spurte om jeg kunne spørre hva hun skulle utdanne seg til. Jeg satte meg ned og fikk med den samme, gamle håndskriften: Kosmetolog! Så ringte jeg opp igjen, og venninnen min begynte å le, for det var noe hun aldri kunne tenke seg å bli. Ett og et halvt år senere fortalte hun meg at hun hadde søkt på tre forskjellige studier og hadde kommet inn på ett av dem. Hun utdannet seg til kosmetolog.

Eldgammelt budskap

Åse Britt får også masse informasjon fra andre planeter gjennom automatskrift, blant annet informasjon om solsystemet, naturen og menneskeheten:

- Mye av dette er vitenskapelig stoff på et høyt plan, som jeg selv ikke forstår. Jeg har skrevet om cellenes balansepunkt, og jeg har skrevet mye om vann, blant annet om regndråper og vannets molekyler. For over 20 år siden sa jeg at de ville finne vann på Månen og Mars. Det finnes liv der også, har Åse Britt fått vite.

Mye av informasjonen har hun sjekket med leksikon og fått bekreftet at stemmer.

Den utrolige damen henter frem bunker med papirer, som visstnok bare er noe av det hun har skrevet automatisk.

- I begynnelsen fikk jeg opp mange symboler og tegn. Jeg fikk høre at de lignet på hieroglyfer, noe jeg ikke visste hva var, men ble fortalt at det var en skrift fra gammel tid. Da jeg sjekket i en bok på biblioteket, fant jeg igjen veldig mange av de symboler og tegn jeg hadde nedtegnet på papiret. Jeg har også fått frem noe veldig gammelt fra Herodes´ tid i skriveriene mine. Senere fikk jeg beskjed at jeg skulle lese 12. Mosebok. Jeg visste ikke om det fantes en 12. Mosebok, og igjen gikk jeg til biblioteket. Jeg sjekket i hyllene og tok tilfeldig ut en bok, som viste seg å være 12. Mosebok.

Åse Britt hadde tidligere sett animasjonsfilmen Prinsen av Egypt. Moses hadde en søster kalt Miriam. Dette navnet hadde hun tenkt å ha på en av døtrene sine, men det ble ikke noe av. Da hun så Miriam i filmen, ville hun bare gråte og måtte gå ut av kinosalen. Så sterk var opplevelsen!

Healingevner

En dag fikk Åse Britt beskjed om at det ikke var automatskrift hun skulle jobbe mest med, selv om hun fortsatt skulle bruke den til å formidle beskjeder. Hennes velutviklede healingevner skulle nå sterkere frem i lyset.

I veldig mange år praktiserte Åse Britt både rosenterapi og reikihealing uten at hun visste om disse behandlingsformene. Den tidligere svigerinnen hennes tok et reikikurs. Da hun var ferdig med det, kom hun til Åse Britt med en bunke bilder av de forskjellige behandlingsmetodene. Hun sa: - Vær så god, her er alt du har gjort for meg i flere år!

Åse Britt var mye alene med barna. En morgen etter at de var gått på skolen, hørte hun plutselig at noen begynte å prate. Hun tenkte først at hun hadde glemt å låse døren og at det hadde kommet en selger inn. Så oppdaget hun at det var radioen. Den hadde slått seg på og sto nå på en kristelig stasjon, som hun ikke visste fantes en gang. Fra radioen hørte hun en stemme som sa: - Ånden bruker deg til det du kan brukes til! Så slo radioen seg av igjen.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

En sterk historie 

- En kjent skuespiller ble for mange år siden utsatt for en bilulykke. I syv år var han på Sunnaas, og legene kunne ikke gjøre noe. Jeg fikk plutselig opp navnet hans og beskjed om at jeg skulle ringe til ham. Jeg sa til mannen: - Nå har du sittet syv år i rullestol, og det er kanskje på tide at du kommer deg videre i livet? Min venninne kan hjelpe deg. Hun praktiserer forskjellige behandlingsmetoder med fantastiske resultater! Mannen sa ja til behandling.

Vi var tre voksne mennesker som måtte hjelpe ham fra rullestolen og opp på benken, for han hadde ikke kontroll på noe. Han var også skjev i ansiktet. Plutselig sa min venninne til meg: - Det er du som skal ta healing på ham! Jeg ble overrasket, for jeg hadde aldri jobbet med healing, bare utført det på venner og familie. Mannen sovnet under healingen.

Etter andre behandlingen så jeg plutselig at øynene og munnen hans var ”i posisjon”. Jeg tenkte at dette ikke var mulig. Men mannen viste tydelig bedring, og i dag går han alene opp trappen, forteller Åse Britt, som har hatt kontakt med ham siden.

Takker for smertene

- En astrolog sa til meg en gang: - Du fikk evnene dine fordi du aldri sluttet å be da du hadde det vanskelig. Du trodde hele tiden!

Åse Britt er en blid, glad og positiv person til tross for at hun har stadig tilbakevendende mageproblemer, slitasjegikt, fibromyalgi og leddgikt:

- Jeg verker hele døgnet. Likevel takker jeg for smertene. Jeg vet at det er meningen jeg skal gjennom dette. Hvis jeg ikke hadde hatt smerter, så hadde jeg antagelig hatt et annet liv som ikke hadde vært så meningsfullt. Jeg vet ikke hvorfor jeg ser det på den måten. Jeg kaller ikke det jeg har for sykdom, men en tilstand. Jeg tar ingen medisiner eller smertestillende, bortsett fra blodtrykkstabletter, men de skal jeg nok etter hvert bli ferdig med! sier hun og ler.

- Jeg tror at sykdommer vi får er både genetiske og selvforskyldte, fordi vi ofte takler opplevelser vi gjennomlever i livene våre med feil tankemønster, sier den sympatiske damen.

Åse Britt henter livsglede og overskudd ved å være sammen med familien. Hun har fem barn og 14 barnebarn. Ektemannen har to sønner, en fostersønn, og i alt seks barnebarn. Snart kommer det femte oldebarnet til verden.

- Så har vi flotte ”bonus”- barnebarn også, herlige barn som føles som våre egne. Vi er utrolig privilegerte! Barnebarna mine synes jo det er spennende med alt det rare som skjer i huset. Hvis de synes det er skummelt å gå inn i et rom, sier jeg at vi sammen kan jage ”spøkelsene” ut av rommet. Da er det ikke skummelt mer!

På dødsleiet

Åse Britt har innsett at en av oppgavene i livet er å være tilstede og nærværende overfor folk som skal dø. Hun har opplevd at mange nære og kjære har forlatt dette livet og føler at hun har bidratt til at deres siste stund her på jorden har blitt meningsfull. 

- Den siste uken min mor levde, bodde jeg sammen med henne på Røde Kors huset. Hun var inn og ut av koma. Hun var nok ikke åpen for alternative ting, men jeg tok telepati på henne mens hun lå på det siste. Jeg sa:

- Mor, når du har kommet over på andre siden, gi beskjed til meg hvis du har det bra! Halvannen uke senere kom jeg hjem og satte meg i stolen om kvelden for å lese. Plutselig hørte jeg en klikkelyd i nærheten av meg. Jeg reiste meg opp og gikk mot verandadøren. Der ble lyden svakere. Så gikk jeg tilbake til stolen min, og der ble lyden sterkere igjen.

Åse Britt koblet ikke dette til noe spesielt og satte seg i stolen for å lese igjen.  Neste kveld startet det på nytt igjen. Klikk, klikk, klikk… Plutselig forsto hun:

- Nei men, mor! Er det deg? Da har du det bra. Tusen takk! Klikkelyden stoppet og kom ikke tilbake.

DSC_0188 
Åse Britt koser seg i den trivelige stua si.  

Onkelen til Åse Britt sin første mann hadde kreft, og hun var med ham på dødsleiet. Han hadde bodd 55 år i Australia og var kommet tilbake til Norge.

Siste natten han levde var Åse Britt med ham på sykehuset i Tønsberg. Hun var en snartur hjemom neste morgen og dro tilbake på sykehuset på formiddagen.  

- Det hadde regnet hele morgenen, og da jeg kom inn på rommet hans, strålte solen utenfor. Jeg begynte å synge: Sol ute, sol inne… Han begynte å synge med meg. Det var en fin opplevelse vi hadde sammen, og vi snakket om det fantastiske vennskapet vi hadde hatt.

- Plutselig begynte han å kikke seg rundt. Jeg så at han var overveldet for jeg forsto og følte at alle de avdøde slektningene hans kom for å hente ham. Så sa han til meg: - Nå skal jeg snart reise hjem! Vil du hjelpe meg?

Advart og veiledet

Åse Britt har fått beskjed gjennom klarsynte og folk som kanaliserer at hun har hjelpere som har meget høy bevissthet. Hun har opplevd ved mange anledninger at hun får hjelp når hun ber om det, eller at hun blir advart og veiledet:

- For ett og et halvt år siden skulle mannen min og jeg til Bergen i begravelse. Det var glatt over fjellet, og vi vurderte om vi skulle kjøre bil eller ta toget. Mens jeg sto på badet, bestemte jeg meg for at vi skulle kjøre bil og tenkte å bære ting ned i bilen. En avlang krystall lå langt innpå benken på badet. Plutselig lå den i to deler på badegulvet, et tegn som viste oss at vi ikke skulle kjøre bil. Vi tok toget. Dagen etter begravelsen ble min mann innlagt på sykehuset og ble liggende i fire dager. Vi tok toget tilbake. Ettersom min mann ble syk, så hadde ikke han klart å kjøre hjem igjen, og jeg hadde heller ikke turet å kjøre på glatt føre. Nå la tingene seg til rette for oss!

Åse Britt forteller om et par lignende tilfeller:

- For ca. ett år siden, sa jeg til mannen min at jeg hadde fått beskjed om at vi måtte sjekke bilen. Han svarte at det var ikke lenge siden den var på EU-kontroll, så alt var i orden med den. Men jeg vet at når jeg får disse beskjedene, så stemmer de. Det endte med at han dro av gårde med bilen. Det viste seg at noe holdt på å knekke under bilen.

Ekteparet har en hytte, som ligger ved Hallevann utenfor Larvik. De må ha båt for å komme dit. En høst fikk Åse Britt beskjed om at de ikke kunne stole på båten lenger. Den var ikke trygg, og de måtte kjøpe ny båt. Hun videreformidlet dette til mannen. Han svarte at den gamle, utrolig sterke hjemmelagde båten holdt i mange år til.

- Når jeg får en slik beskjed, da er ikke båten trygg, og da skal ikke jeg ut i den! svarte Åse Britt. Da våren kom, reiste mannen for å sjekke båten. Isen hadde forårsaket at hele den ene siden på båten hadde sprukket.

Tegn fra oven

- Min bror bor i Bergen. En gang lurte han på hvordan det er mulig at et ark med min skrift på kunne ha kommet inn i skapet til datteren Hilde. Dette var noe jeg hadde sittet og skrevet her på kjøkkenet i Sandefjord. Jeg har aldri hatt det med meg eller sendt det til Bergen. Arket fikk jeg tilbake fra broren min!  I åndeverdenen er det ingen grenser. Det er vi som setter grenser hva vi kan oppleve. Men jeg innser at det er veldig viktig å følge beskjedene jeg får og ikke glemme å takke, sier Åse Britt og forteller om Magne, en meget nær venn, som døde bare 46 år gammel:

- Han sa til meg fra den andre siden: - Åse, se til høyre, og jeg skal blinke til deg! Det gikk flere uker, og jeg hadde glemt hele greia. En dag sto jeg og mannen min ved graven til Magne og skulle legge ned krans til jul. Det sto en lykt på hver side av gravsteinen. Plutselig begynte den høyre lykten å blinke flere ganger. Det var veldig merkelig, for det var ikke et eneste vindpust. Plutselig kom jeg på at det måtte jo være Magne som blinket til meg, slik han lovet. Jeg takket Magne, og blinkingen stoppet.

En mørk høstkveld satt Åse Britt og spilte kabal på dataen, mens hun tenkte på hvordan slike mirakler kunne skje. Jeg ba om et tegn på at det jeg gjorde var riktig. Plutselig så jeg en stor, åttekantet, rød laserkule stå på utsiden av vinduet. Jeg syntes det var mektig. Jeg reiste meg opp og gikk inn i stuen. Nå sto kulen utenfor stuevinduet også. Jeg hadde bedt om et tegn på at det jeg gjorde var riktig. Dette var tegnet! Jeg sa takk, og kulen forsvant.

Bokprosjekt

Åse Britt har et hav av fortellinger å øse av, men ler og sier at skal hun fortelle alle, blir det en bok i stedet for en reportasje i Magic Magasin. Men en bok har hun tenkt å skrive en dag. Hun har et rikholdig materiale liggende, også mange dikt. Forsiden på boken er allerede tegnet via automatskrift.

Hun liker også å ta bilder, og i brevet la hun ved noen bilder tatt på hytta. Når man setter bildene ”på høykant”, endrer motivet seg og viser noen merkelige skapninger (naturvesener?) og et Soria Moria slott.

- Jeg tror grunnen til at jeg har fått disse bildene er at jeg skal skrive en bok om naturånder, sier den utrolige damen, som også har sendt mange sjeler over i lyset.

 Jeg har aldri sett ånder, men har sett skygger og følt at de er der. Jeg har veldig lyst til å jobbe med slike ting fremover, innrømmer hun.

Telysene har brent ned, men når vi går for å sjekke dem, er det ingen hjerter å se. Litt skuffende, men åndeverdenen virker tydeligvis ikke på denne måten. Det er ikke bare å bestille noe, og så skjer det! Man må ønske det av hele sitt hjerte!  

Epilog

Etter besøket hos Åse Britt, kom et nytt brev, der hun skriver:

”Etter at du hadde reist, kom det hjerter i tre av telysene mine. Da jeg løftet opp vannglasset mitt, så jeg at det var litt vann under glasset, uten at jeg forsto hvorfor. Da jeg skulle tørke det opp, var det ikke en ring som etter et vannglass, men selvsagt et nydelig hjerte! Hva ellers?”

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.