7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Hva kan vi forvente oss i Dragens år som starter 23. januar 2012?

Vi har tatt en prat med vår anerkjente astrolog Hai Lee Yang og dette er noe av hva han mener vi har i vente i Dragens år som starter 23. januar 2012.

Tekst: Randi Bjærum

Dragen er symbolet på hell og lykke i Kina. Den er videre et symbol for keiseren i det gamle kinesiske imperium. Selvfølgelig vil det å bli født i Dragens år også representere dette symbolet. Alt er fargerikt og stort i Dragens år.

Høy fødselsrate

Faktisk føder mange bevisst sine barn i Dragens år i asiatiske land. Vanligvis er fødselsraten temmelig lav i Hong Kong, men akkurat i 1988 ble det født over 70.000 barn og i 2000 et par hundretusen der. Alle kinesere ønsket å få sine barn født i dette spennende året. Og det er ekstra stas når tallet 88 er involvert, for 88 betyr lykke og massevis av penger.

Les også:
Hvilket stjernetegn er du i kinesisk astrologi?
Ditt kinesiske årshoroskop for 2012

Et rundt 2000 og et annet tall 12 er heller ikke å forakte. 2000 betyr det fullkomne og 2012 det å få suksess. Kinesere er stort sett svært materialistiske, så derfor var 1988, 2000 to meget kjærkomne år. Og i år er det også mange som planlegger å føde barn i Dragens år 2012.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Dragen

2012  kommer til å bli like fint og kanskje enda mer staselig, fordi menneskeheten er i ferd med å gå inn i et Drageår.

Dragen symboliserer rettferdighet og styrke, optimisme og suksess, og Dragen brukes i forbindelse med feiring av et nytt år. Du og jeg kan oppleve Dragedans i de forskjellige kinesiske samfunn rundt omkring i verden. Det skal også symbolisere at det gamle året er i ferd med å si farvel, og at et enda bedre år er i vente.

Et år for store begivenheter og oppdagelser

I 1928 ble Korint ødelagt av et kraftig jordskjelv.

I 1952 døde kong George VI, og i 1976 begynte verdens første supersoniske passasjerfly “Concord” sine flyvinger fra Europa til USA. Det samme året landet to amerikanske romsonder, Viking I og Viking II på Mars.

I 1964 solgte Beatles en million eksemplarer av sine plater lenge før platene kom i butikkhyllene.

I 1940 oppfant amerikaneren Donald Kerst en maskin, en betatron, som kunne få elektroner til å fare av sted i lysets hastighet. Denne maskinen har vært svært viktig og nyttig for alle atomforskere.

I 1952, også et Dragens år, klarte to amerikanske forskere, Stanley og Harold Urey, å sende elektronisk strøm gjennom gasser som sannsynligvis eksisterte på jorden for mer enn 5 milliarder år siden, og som påviste at livets byggeklosser ble til innen disse gassene.

To andre genforskere klarte å bevise at det er DNA molekylene som inneholder genene som bestemmer vårt ytre, skrevet i et slags språk i alle levende skapninger.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

I 2012 skal verden komme til hektene

I fjor var et forholdsvis rolig år som falt på Harens tegn, men dessverre så kunne man ikke si hvor Haren hoppet hen. Det ble likevel et år med en del finansiell og politisk turbulens mange steder. Til og med opplevde Norge terrorisme på nært hold. Flere land er nå i ferd med å komme seg til hektene etter disse problemene. På den økonomiske fronten var det en relativt grei periode for Norge, men med svært store svingninger i oljeprisen.

Alt vil ta seg opp igjen i det gode året 2012, og det er også ingen grunn til panikk, for det kommer ikke til å bli dommedagens år slik som Mayaerne forfektet i forbindelse med sin kalender. Mange dommedagsprofeter vil oppdage at deres apokalyptiske spådommer ikke slår til.

Mange pessimistiske miljøaktivister har trodd at kampen om de gjenværende ressurser vil hardne til, og at prisene vil skyte til værs. Dette er ikke det sanne bildet. Mange av de råmaterialene man trodde det skulle bli vanskelig å få tak i, viser det seg at vi har mer enn nok av. Særlig går det tydelig frem at det renner mer olje og gass enn det vi mennesker har bruk for.

Boligprisene verden over vil fortsette å stige, og det samme gjelder den norske levestandard.
 
Forskningen vil oppleve flere gjennombrudd i Dragens år. Vi vil få mange nye svar i kampen mot AIDS og kreft. Nye medikamenter vil hjelpe oss mennesker til å leve lenger og samtidig etablere en bedre kvalitet i vårt daglige liv.
 
Den ferskeste FN rapporten forteller at matproduksjon i verden har økt mer enn den befolkning den skal forsyne. En kinesisk matforsker har klart å finne opp en superris som kan dyrkes og høstes flere ganger i løpet av et år, samtidig uavhengig av jordsmonn og klimatiske forhold, og dermed løst matproblemet for den jevne kineser.

Krig vil nok forekomme i Dragens år, og vi får håpe at USA og Iran besinner seg. Det er fortsatt nok plass til oss alle på vår planet. Flere land verden over står meget godt rustet til å møte eventuelle jordskjelv og flom. Alle vil kunne foreta seg de nødvendige skritt for å sikre seg mot disse farene. Verdens stormakter har kommet til en god forståelse vedrørende avskaffelse av masseødeleggelsesvåpen.

Dette året blir også et spennende år når det gjelder utvikling i det ytre rom. I 2012 vil Kina være rustet til å delta i kappløpet om å sende de første menneskelige beboere på månen. 

Nye systemer verden over muliggjør at vi mennesker kommer nærmere hverandre på en raskere og sikrere måte. Anvendelse av mobiltelefoner med tv, Internett, faks og video vil bli ganske vanlig dette året. Forskere vil også arbeide hardt for å finne metoder som kan sende objekter fra et sted til et annet i en fraksjon av et sekund. Gjennombrudd vil bli gjort; snart kan vi kanskje reise med lysets hastighet.

Det tok Marco Polo nesten 3 år å komme fra Venezia til Beijing på 1200 tallet, og i dag bruker et vanlig rutefly ca. 9 timer fra København til Beijing. Og fremtidens teknikk vil sikkert kunne kutte ned disse timer til minutter eller sekunder.
 
Siden Dragen har mye med ild å gjøre, kan man nevne at det største kullfeltet i verden ble åpnet i Selby i England i 1976. På den 29. desember 1940 ble London utsatt for Hitlers brannbomber; bl.a. ble Guildhall og ikke mindre enn åtte andre verdifulle kirker brent ned til aske. Det vil nok bli mye ild og fyrverkeri de siste timene i Dragens år. Og selv om flammene slukkes og asken ligger igjen for denne gang, kan du være sikker på at når det neste Drage året kommer, vil fyrverkeriet igjen brake løs.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.