7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Heidi - populær healer og helbreder

Ca. en gang i måneden tar Heidi turen til Tromsø for å behandle nye og gamle kunder. I Magic Magasin nr. 6/12, som kommer ca. 8. november, har vi et portrettintervju med Heidi, der vi også har med tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Her kommer flere tilbakemeldinger fra nord:

Heidi Foto: Kari Flaata Halling
Heidi Foto: Kari Flaata Halling

Dame (60), Tromsø

Heidi er unik. Jeg traff henne for ett år siden, og etterpå har jeg fått en helt annen livskvalitet og et helt annet liv. Fra før hadde jeg veldig mye smerter i hele kroppen på grunn av fibromyalgi og osteoporose. Har hatt syv brudd.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Da jeg traff Heidi, hadde jeg brukket foten 10 måneder tidligere. Jeg haltet og hadde smerter. Jeg hadde vært på røntgen, bruddet var grodd, jeg hadde vært hos fysioterapeut, og jeg gjorde alt som jeg ble bedt om, men det var så vondt! Jeg ble deprimert, og det ødela livskvaliteten.

Så ble jeg tipset av ei venninne som hadde gått hos Heidi. I telefonen sa Heidi til meg at hvis hun ikke kunne hjelpe meg, så sa hun fra med en gang. Men da jeg kom dit sa hun at det skulle gå bra, men da måtte jeg gjøre som hun sa. Jeg kjente forbedring etter første gang. Heidi fant straks frem til stedet der bruddet hadde vært. Hun sa til meg at bruddet var grodd, men såret var ikke grodd, derfor hadde jeg så vondt. Hun ga meg råd hvordan jeg skulle forholde meg videre, og ba meg kontakte henne hvis det var noe.

Det er så rart. Når hun har hendene på meg, så kjenner jeg varmen. Når jeg tar henne i hånden, så er den kald.  Står hun bak meg og holder hendene ved siden av ørene mine, så kjenner jeg varmestrålingen.

Takket være Heidi er jeg nå bra. Hun har også hjulpet meg med akutte ting. Da ryggen låste seg, fjernhealet hun meg om ettermiddagen, to ganger om kvelden og en gang morgenen etter. Det hjalp!
Jeg hadde også barnebarnet på fem år med meg til Heidi. Han var sengevæter og var fortvilet. Han ble kurert etter første gangen. Nå skal datteren min gå til henne, og håper også hun får hjelp.

May Rita Hansen (32), Tromsø

Møtte Heidi første gang januar 2011 fordi jeg hadde fått anbefaling av min tidligere sjef. Jeg er ikke en som vanligvis går til healere, men jeg gjorde et unntak denne gangen. I utgangspunktet var jeg skeptisk, og jeg bestemte meg for ikke å si et ord til noen.

Den første timen var spåing. Det var det jeg var mest interessert i. Jeg sa kun mitt navn og alder, og hun holdt meg i hånda og fortalte alt som jeg tenkte rundt min familie, økonomi, jobb, helse. Hun begynte med at min søster skulle ha baby og at jeg skulle være med på fødselen. Det hadde vi avtalt, uten at jeg hadde fortalt Heidi noe på forhånd. Hun sa at det ville bli ei jente og at fornavnet hennes betyr engel. (Jenta ble kalt Angelica.) Så sier hun at jeg har en far som jeg ikke har kontakt med, og hun sa at jeg ikke kom til å ha kontakt med ham, for han kom ikke til å forandre seg. Hun sa også hva som kom til å skje på jobben, at jeg var på en plass jeg ikke ville være. Men hun sa: - Slapp av, til sommeren ordner det seg! Og det trodde jeg egentlig ikke noe på, men hun fikk rett, og det kom som et sjokk både for meg og de på jobben. Jeg fikk den jobben jeg ville ha.

Det var som om Heidi tok ordene rett ut av hodet mitt. For eksempel sa hun at jeg måtte slutte å tenke at jeg aldri blir gift, noe jeg ofte tenkte. Hun sa at jeg kunne slappe av og ikke bekymre meg, for jeg kom til å bli gift og få ett eller to barn. Hun var litt usikker på om den ene var faren sitt barn fra et tidligere forhold. Hun fortalte at det kom til å bli litt drama rundt denne mannen på grunn av hans eks.
Jeg kan jo ikke vite om hun får rett når det gjelder fremtiden, men jeg fikk høre om ei som hadde vært hos Heidi for 13 år siden, og alt det hun sa som skulle skje i fremtiden skjedde ned til hver minste detalj.

Heidi har også healet meg, og den behandlingen jeg husker best var august 2011. Da hadde jeg influensa, hadde hostet i flere uker og sovet dårlig. Heidi holdt hånden litt oppe på ryggen min og sa jeg hadde bronkitt. Hun kunne ikke garantere at hun kunne ta den bort, men hun skulle prøve. Hun sa at jeg ville svette noe sinnsykt. Jeg tenkte at hun sikkert overdrev, for jeg bruker aldri å svette mye. Jeg lå der en halvtime, og jeg skulle på en konsert. Jeg har aldri svettet så mye i hele mitt liv. Jeg hostet ikke mer etter den ene behandlingen og sov godt hele natten. Fra å være skeptiker må jeg jo tro på dette når jeg selv har erfart det.

Pensjonist (68), Tromsø

Hver gang Heidi kommer til Tromsø, har jeg time hos henne. Jeg får healing og samtale når hun er her, men jeg ringer ellers også. Jeg kjenner varmestrålinger fra hendene hennes. Har også prøvd fjernhealing.

Heidi har vært en god veileder for meg i et par år. Jeg tar opp familiære ting og ting på det personlige planet, der jeg står fast i livet. Det er som et puslespill. Hun får bitene på plass. Heidi greier å holde meg oppe. Jeg har en del smerter i kroppen og har kols. Healingen har gjort at jeg er mye bedre, om ikke helt bra.

Heidi er så sikker og bestemt på det hun sier. Jeg har snakket med andre som sier hun har synske evner. Det har jeg erfart. Hun har noe spesielt, ikke minst hun lytter til hva jeg har å si!
Hun er etterspurt her oppe, nesten så jeg kan sammenligne henne med ”Snåsakallen”. Fra hun står på flyplassen, venter folk på henne. Hun har masse energi og jobber hele tiden. Vet ikke hva godt hun kan gjøre for folk. Jeg er så takknemlig for at hun er den hun er. Hun får frem noe godt i menneskene, og alle blir glade i henne.

Før Heidi ringer for å si at hun skal til Tromsø, kan jeg ha kjempestore smerter. Da tenker jeg: - No e´ho Heidi på vei!

Mann (36), Tromsø

Jeg møtte Heidi for 12 år siden. En venninne av meg hadde blitt spådd av henne og tipset meg. Jobb og kjærlighet sto da i høysetet. Jeg var litt skeptisk, men Heidi fortalte om barndommen min i detalj og sa også ting som jeg aldri hadde sagt til noen. Ble helt forferdet!

Prøvde healing også, for jeg plages med ryggen. Jeg var god i flere dager, men så kom det igjen, noe som delvis var min egen skyld. Jeg har spilt i band i flere år, og da er det viktig å holde seg frisk. Når jeg har vært i ferd med å få influensa, har hun tatt fjernhealing på meg, og det har funket.

Heidi er veldig direkte, og det anser jeg som en stor fordel.

Dame (55), Tromsø

Jeg traff Heidi for første gang for 12 år siden. Jeg hadde en forferdelig traumatisk opplevelse, da jeg holdt på å miste min sønn i en ulykke. Jeg var så redd for at han skulle dø, og i min fortvilelse ringte jeg Heidi, som jeg ved en tilfeldighet hadde fått vite om. Jeg hikstet meg gjennom samtalen. Jeg fikk møte henne dagen etter. Hun la hendene på meg og behandlet meg en halv time. Det hjalp mer enn noen kan fatte. Noe løsnet, og tårene rant hele tiden. Klarte ikke å prate. Fikk fjernhealing i etterkant.

Senere har vi hatt jevnlig kontakt og jeg har truffet henne når hun har vært i Tromsø.

Hun har også hjulpet meg for mine nakkeproblemer. Jeg kjenner at det skjer ting i kroppen. Blir trøtt og litt suset. Jeg unngår å kjøre bil etterpå.

Når jeg har time hos Heidi, er det ikke alltid noe konkret jeg vil ta opp. Det er deilig bare å få healing som påfyll.

Jeg gir Heidi ros for hennes fantastiske humør, ufattelige tålmodighet og at hun aldri avviser folk som trenger hjelp.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.