7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Livet avspeiles i hendene våres og akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det også. Håndanalyse er en flere tusen år gammel spådomsmetode som kan avsløre mye om deg...

Tekst: Signe Steffensen Tips en venn på e-post

For rundt 20 år siden lærte Kundan Rockstad å tolke hendenes hemmelighet. Spent skal jeg få min første håndanalyse.

Analyser din egen hånd her!

Kundan tar et avtrykk av begge mine hender. Hvorfor, vil jeg gjerne vite, som den nysgjerrige journalisten jeg er.

- For å kunne kartlegge livet ditt grundig, må jeg ha et avtrykk av hendene. Da ser jeg alle linjer, hendenes og fingrenes form, fingerledd, fingeravtrykkene og forskjellene mellom venstre og høyre hånd. Hendene er et fysisk kart, forklarer Kundan. I hendene kan han se både det fysiske, det mentale, det åndelige og det følelsesmessige.

Studerer avtrykkene av hendene

Kundan studerer mine avtrykk nøye. Jeg venter spent!

- Du er kreativ og flink til å kommunisere. Men du holder mye tilbake. Du må bli mer direkte, tørre å si hva du mener. Du er for forsiktig. Del mer. Vis hvem du er. Stol mer på deg selv. Følg ideene dine.  Innerst inne vet du at dette stemmer. Hendene lyver ikke. De sier noe som du allerede vet fra før, men som du ikke har villet erkjenne. Du har et potensial som du må utvikle, sier han og råder meg til å kle meg i sterke farger og omgi meg med blomster. Alt dette vil hjelpe meg til å bli mer synlig. Han forteller meg videre at jeg er utrolig viljesterkt og at har jeg først bestemt meg, gir jeg meg ikke.

- Denne staheten har hjulpet deg i mange situasjoner. Du har mye kraft i deg. Du er som en gammel, myk kriger. Du har stor intuisjon. Men stoler du på den? Hendene er et verktøy. De viser dine muligheter. Forteller deg ting om områder i livet ditt. Som for eksempel tidligere liv, barndom, foreldre, jobb og kreativitet. Det viktigste er hvordan du lever ditt liv i forhold til ditt potensial og hvordan livet ditt kan bli.

Sees i sammenheng

Kundan ser hvor mye vi har tatt i bruk så langt i livet vårt. Den høyre hånden er den aktive hånden og viser hva vi gjør i det livet vi lever nå. Den venstre hånden derimot er den passive hånden som viser hva vi har fått med oss fra tidligere liv. For de som er venstrehendte er det motsatt. Det finnes ikke to like hender. Hele hånden skal sees i en sammenheng. 

- Hvem er det som oppsøker deg?

- Alle slags mennesker, kvinner, menn, unge og gamle. De står ofte ved et veiskille og ønsker et svar på veien videre. En ung gutt for eksempel hadde tenkt å studere IT i likhet med alle kameratene sine. Men han tvilte. I hånden hans så jeg klare tegn som fortalte at han burde velge politiyrket. Og det sa jeg til ham. Han nikket og sa at han hadde tenkt på det samme selv. Senere har jeg hørt at han valgte politiyrket. Mange ganger opplever jeg at jeg tenner stjerne i øynene hos dem jeg tolker hender på.

Ta håndanalysen her! - Hånden avslører alt

Positiv håndanalyse

- Forteller du alt du ser?

- En håndanalyse skal ikke være en dramatisk opplevelse. Helse og barn er temaer som jeg normalt ikke går inn på. Jeg forteller heller ingen når de skal dø. Målet er jo at analysen skal være positiv og gi folk et spark til å komme videre i livet. Til å se muligheter.

041 

Rundan Rockstad ser våre muligheter når han foretar en håndanalyse. Foto: Signe Steffensen 

- Hva med deg selv. Hvorfor ble du interessert i håndanalyse?

- Jeg stod også ved et veiskille. Opplevde et samlivsbrudd og bestemte meg for å dra nordover. I Stavanger hørte jeg om James W. Holiman og bestilte en analyse i Oslo. I en og en halv time tolket han mine hender i detalj. Dette gjorde et stort inntrykk og rørte ved mye i meg. Det var en veldig sterk opplevelse, og jeg fikk lyst til å lære mer.

- I 1988 arrangerte jeg kurs i hele Norge med den kjente håndleseren fra Amerika. I alle år har jeg holdt kontakt med Holiman, og vi treffes fortsatt. Vi er 20 elever som går på håndanalysekurs hos Holiman på en skole i Hønefoss den siste søndagen hver måned. Selv om jeg kan mye, er det alltid mer å lære. Og Holiman deler sjenerøst av sin kunnskap!

Etterspurt håndleser

I dag er Kundan selv en etterspurt håndleser og foredragsholder. Hans ventelister er lange. Han holder foredrag og leser hender både i Norge og utlandet. Lange opphold i mange land. I India bodde han en periode i en ashram. Der fikk han navnet Nirmohi som betyr kjærlighet uten bindinger.

- I Østen har navn en dypere mening enn det har for oss i Vesten. Navnet minner oss om vårt potensial og hva vi kan oppnå. Da jeg flyttet til Hedalen i Valdres, følte jeg meg hjemme der. Der har jeg et stort kurs- og meditasjonssted. Av min læremester og påminner Vasant Swaha fikk jeg navnet Kundan som betyr den rene, glitrende og skinnende. Jeg føler meg fortrolig med det navnet, og det minner meg på mitt potensial, avslutter den trivelige håndleseren.

Håndanalyse eller kiromanti er læren om hendenes linjer og form. Dette ble brukt allerede flere tusen år før Kristus og blir fremdeles flittig brukt i Østen. I vår vestlige del av verden har håndanalyse og studier av disse blitt tatt opp igjen på 1900-tallet. Det forskes på områdene innen medisin og psykologi.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!