7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

GRO ANITA – populær «trollkvinne» med sterkt klarsyn

GRO ANITA – populær «trollkvinne» med sterkt klarsyn

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Får inn budskap fra alveriket

André Tilley har sammen med kjæresten Kari Mette Brunvatne hatt mange opplevelser i naturen. På sine mange skogsturer har de sett orber, lyskuler og lysalver som beveger seg. De har en rekke ganger fått inn budskap fra alveriket (alvefrekvensen), og noe av dette formidler de herved videre til Magic Magasins lesere.

Andrè Tilley og Kari Mette Brunvatn
Andrè Tilley og Kari Mette Brunvatn

Tips en venn på e-post

- Vi har tenkt tanken en dag å skrive bok om alverikets mysterier og hemmeligheter ut fra alle opplevelsene vi har hatt. Kjæresten min får inn budskap gjennom kanalisering. I fjor sommer, på en tur i skogen, sang hun plutselig alvesanger, og deretter begynte vi å snakke alvespråk til hverandre på våre skogsturer, forteller André Tilley.

Les også:
Det mystiske alveriket 

Nylig hadde han en opplevelse i en drøm:

- Samme dag hadde min kjære og jeg vært på tur i skogen. Jeg snakket med alvene og ba om å få oppleve alveriket på en ny måte. Om natten drømte jeg følgende:

- Jeg går bortover veien og er i mine egne tanker. Plutselig ser jeg tusener av måner i blå og røde farger med gullmønster rundt meg. Jeg er i et annet rike kalt alveriket, og det er mange slags lysvesener rundt meg. Jeg ser store grønne blader (grønne med gullmønstre) som beveger seg i luften. Bladene er ca. 2,5 ganger 2 meter store. Jeg blir omfanget av ett stort blad, som klemmer rundt meg, løfter meg i luften og snur meg rundt. Plutselig sitter jeg på bladet som på et flygende teppe. Jeg føler meg fri der jeg seiler i luften med alle slags lysvesener og skapninger rundt meg. Velkommen til alveriket, hører jeg de sier til meg.

– Det var som om jeg var der. Det var helt virkelig. Jeg ble på en måte litt redd og avsluttet drømmen, men det var veldig spennende å oppleve dette, sier André.

For ikke lenge siden satt de to i skogen og tittet på nattehimmelen. Plutselig fløy det en lysalv rett foran dem fra et tre til et annet:

- Det var en helt spesiell og stemningsfull opplevelse, og begge opplevde vi det samme. Vi så på hverandre og smilte!

Ved flere anledninger har det dukket opp orber og energier på bilder André har tatt. Det kan være energier fra både mennesker og dyr, engler eller hvileløse sjeler. Noen ganger er det naturånder og alver.

På hjemmesiden www.andresunivers.net kan du se bilder av blant annet orber og lysalver, og en fantastisk video som André og Kari Mette har laget.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Budskap fra alveriket (alvefrekvensen) om hvordan komme i kontakt med energiene i naturen:

Det er flere som kjenner til naturenergiene enn man tror. Men mange holder sine åpenbaringer for seg selv. De tror ikke på det. Eller de tør ikke tro eller tør ikke dele sine sannheter med andre.

Den beste måten å komme i kontakt med alveriket og naturenergiene er å være ofte i naturen. Det vil heve deg i frekvenser, rense deg, jorde og heale deg. Bli venn med naturen. Koble deg på energiene og naturelementene der om du kjenner det er rett for deg. Du kan forbinde deg med et vann, en bekk, et tre, et område, solen, vinden, hva du enn føler er rett for nettopp deg der og da. Bruk din fantasi slik du husker den fra barndommen. Å være som et barn er et godt råd for å få kontakt med den du egentlig er i væren og med energiene rundt deg.

Du kan be om healing fra naturen og fra alvene, naturåndene, devaene. Du kan be om kontakt og budskap. Du kan be om å bli vist noe du er klar for å lære eller utvikle i deg selv. Fortvil ikke om du ikke merker noe med det samme. Ha tillit. Tålmodighet. Sinnet ditt kan ha motstand. ”Men dette går da ikke an”, kan sinnet ditt si til deg. Aksepter motstand fra sinnet. Og la det gå når du er klar for det. Motstanden er der av en årsak og vil forlate deg når du er klar for det. Det som skjer er det du er klar for der du er akkurat nå.

Gi slipp på forventninger til hva som skal skje. Det bremser deg. Vær åpen, leken og tålmodig. Vær vennlig og forståelsesfull med deg selv. La det som skjer skje, og ha tillit til at det skjer det som skal skje, selv om du ikke merker det med dine vanlige sanser. Men bli likevel ikke overrasket om du en dag med ditt blotte øye- kanskje bare i et glimt- ser lysende energier eller lysalver i naturen. Bli heller ikke overrasket om naturen og energiene der taler til deg.

Ta imot det som måtte komme av syn eller budskap i tillit og forståelse til at det er en grunn til at det skjer. Det er det guddommelige som taler til deg, slik du selv også er guddommelig. Du er den kjærligheten som observerer, og du har et potensial i deg som er uendelig stort, og som du i dag enda ikke kjenner rekkevidden av.

Budskap fra alveriket (alvefrekvensen) om bevissthetsskiftet:

Kjære elskede venner. Vær hilset. Velkommen til denne skog og denne plass. Dere er begge påkoblet alvefrekvensen. Den tid er kommet der det skal gis budskap gjennom dere til deres medmennesker. Det vi vil si er at det som er dere skjedd er ikke tilfeldig. Dere har begge sterk forbindelse med naturen, og de vesener som der er.

Jorden står foran et skifte i bevissthet. Dere har alle en rolle å spille i dette skiftet. Hver på deres måte. Dere er alle guddommelige vesener. Vesener på en reise til å bli den dere er. Alle sjeler som nå er inkarnert på jorden vet dette. Men i sinnet er det enda få som vet hva som skjer. Det vi vil si er at i de kraftige renselsesprosesser som foregår på jorden og i menneskene er det store utfordringer. Frykt ikke det som dere ser. Ha tillit. Vi er mange rundt som kan hjelpe i denne krevende tid for så mange av dere. Dere alle har store ressurser i dere selv i deres sjel, deres guddommelige bevissthet. Dere er alle så mye mer enn dere tror. Og mange av dere vil bli klar over dette i tiden fremover.

Veien kan til tider synes tornefull. Husk at dere alltid har tilgang på freden, kjærligheten og gleden inne i dere i væren her og nå. Og be om hjelp fra det guddommelige og deres hjelpere i ulike dimensjoner.
Naturen er en stor gave. Forvalt den med ærbødighet og respekt. Det er mye dere jordboere kan gjøre, og endringer vil komme. Nye måter å betrakte naturen og naturens gaver. Nye energiformer. Nye teknologier. Nye rensemetoder.

Dere vil med tiden få økt forståelse for hva hver enkelt av dere kan gjøre og være energetisk for deg selv og sammen med andre. Det er mange lysarbeidere som er i ferd med å våkne. For mange skjer det ikke uten smerte. Husk at det hele er en del av en større plan, og at sjelen ønsker utvikling velkommen.

Tillit, aksept, kjærlighet. Bevissthetsskiftet er i gang. Dere kan føle det i dere og på kroppen. Dagene er annerledes enn før. Noe er forandret. Tiden går fortere. Alt skjer fortere. Konflikter kan ikke lenger skjules og skyves under teppet. Alt skal frem i dagen, i lyset, for å bli bearbeidet, forløst og å gi slipp. Masker faller. Falske identiteter oppløses. Dere finner mer og mer tilbake til deres selv og til hverandre. Til fellesskapet. Til naturen. Til enhet.

Budskapene er mottatt av Andrè og Kari Mette i mai 2011.

Slik blir 2017 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.