7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Familie i åndenes makt fikk hjelp av Alva

Hos en familie i Lier har huset brent ned til grunnen tre ganger, det har vært flere branntilløp, og elektriske artikler lever sitt eget liv. Kan det være åndelig aktivitet som forårsaker alle de uforklarlige tingene? Alva hos Magic Circle tar saken

Alva fra Magic Circle har tatt utfordringen med å rense huset, der det skjer mange uforklarlige ting. Foto: Nils Ally
Alva fra Magic Circle har tatt utfordringen med å rense huset, der det skjer mange uforklarlige ting. Foto: Nils Ally

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Det er grått og trist høstvær, vekslende med yr og regn. Tåken ligger tung i dalsiden. Veien slynger seg i landskapet og fører frem til et stort, hvitt hus.

I første etasje bor Øyvind sammen med sønnen Ketil (21). I de to øverste etasjene bor Øyvinds datter Ann Karin med samboer Jon Ola og de tre barna Kristoffer (9), Markus (5) og Julie (1).

Alva fra Magic Circle har tatt utfordringen med å rense huset, der det skjer mange uforklarlige ting. Den synske spådamen har med seg sin samarbeidspartner og forlovede Jan-Reidar Tønne. Spenningen er til å ta og føle på. Hva skjuler seg bak de fire veggene?

Negative energier

- I går natt fikk jeg mange indre bilder. Det kjentes som rene ”atombomben, med en enorm gnistrende spenning. Jeg fikk beskjed at jeg måtte velsigne området og gjøre om energiene.

I bilen, på vei til Lier, fikk jeg vanskeligheter med pusten, forteller Alva. Da hun og Jan-Reidar står utenfor huset, føler de begge mye aggresjon og negativ energi. De får også opp at det hadde vært nabotvister fra gammelt av. Jan-Reidar får inn at noen har dødd her. Alva føler vannvittig press i hodet, store spenninger, som om hun blir ”angrepet” av noe.

- Huset bærer preg av den historien som har vært her. Det har hele tiden vært småkrangling mellom to småbruk. Jeg ser også veldig tydelig at noen har dødd her. Jeg føler det både i hodet og hjertet, som om noen fikk hjerteinfarkt, men jeg får ikke inn drap, bekrefter Alva, som ser at pleietrengende var nært knyttet til stedet.

Øyvind bekrefter at pasienter fra Lier sykehus ble utplassert rundt på gårdene. Moren begynte fra ca. 1970 å ta imot slike pasienter. Det var et slit å være alene med barna. Hun måtte finansiere hus og hjem. Med pasienter kunne hun være hjemme med barna. At noen av pasientene kunne ha dødd på stedet, er vel heller ikke usannsynlig, mener Øyvind og viser vei inn i huset.

I gangen får Alva inn en stor mann med skjegg. Hun tror han kommer ”utenfra” og at han ikke har nær tilknytning til familien. Det dreier seg om lang tid tilbake. Energiene i gangen er fortettet og negative. Det er vanskelig å puste her inne.

Alva og Jan-Reidar tar en runde i huset for å kjenne på energiene og danne seg et inntrykk av hva de står ovenfor. De har fått lite eller ingen informasjon på forhånd, men Øyvind røper at eneboligen er bygd på en tomt utskilt fra et lite småbruk. Nesten på samme sted som huset nå er bygd, sto det for lang tid tilbake et lite uthus/fjøs. Det ble sagt at hvis et husdyr ble satt i en bestemt bås, så døde dyret kort tid etter.

Nøktern og jordnær

- Veien frem til huset er endret i forhold til landskapet. Der det ligger et veikryss nå, gikk det en bakke ned tidligere. På andre siden av veien sto ei gammel løe. Her ble jeg ofte skremt, og det har andre også blitt.

Lier 21 
Alva og Jan-Reidar utfyller hverandre på mange plan og er gode samarbeidspartnere når det gjelder å rense hus for åndelig aktivitet. 

En av naboene så og møtte en person i krysset der borte, sa hei og merket seg at personen hadde på seg så rare, gammeldagse klær. Plutselig var han borte. For lang tid tilbake var det en person som hang seg, og som ikke ble gravlagt på kirkegården eller registret i noen kirkebøker. Det er nok han som ikke har fått fred, mener Øyvind, som er en nøktern og jordnær mann, ikke spesielt opptatt av overnaturlige ting.

Men, ettersom det har skjedd så mye uforklarlig i huset, har han nå åpnet opp for at det kanskje kan være noe i det likevel. Han minnes at han selv opplevde noe merkelig da han var 14, 15 år, som han ikke har snakket så mye om:

- Jeg lå i sengen og følte plutselig at jeg lå og fløt oppunder taket. Jeg følte at det var hele meg, for jeg så ikke kroppen min på sengen. Jeg så hele rommet. Alt var helt klart. Jeg følte at det var noen krefter som prøvde å få meg ut gjennom veggen, oppi et hjørne, ikke langt unna en ventil. Det var akkurat som jeg lå og skallet inn i veggen. Jeg følte at det ikke var en drøm, men at jeg var lys våken. Kroppen min var så stiv og kald at hårene reiste seg. Hendelsen varte bare i noen sekunder, forteller den trivelige karen og legger til:

- Mange i familien sliter med en form for allergi. Vi vet ikke hva det er for noe, men jeg klør, Ketil klør i perioder, Ann Karin klør og Lisbeth, yngste dattera mi som bor i Sarpsborg, klør. Vi måtte avlive ei bikkje vi hadde for en stund tilbake fordi hun begynte å klø. Men man må jo tenke rasjonelt. Vi er jo i familie, og det kan være arvelig, men likevel?

Huset brant tre ganger

Huset har brent ned til grunnen tre ganger. Den første brannen startet like etter 17. mai 1970. Det ble antydet at årsaken var feil på vaskemaskinen. Øyvind minnes hendelsen som om det var i går, til tross for at han var 11 år den gangen:

- Det begynte å brenne på vaskerommet. Det var første gang bikkja ikke ville ligge nede sammen med broren min og jeg. Da ”fattern” våknet midt på natta, så sto bikkja og gravde oppå brystkassen hans for å få ham til å våkne. Det var det som reddet oss, for da var det full fyr i huset. Han klarte å komme seg ned en etasje og fikk kastet oss ut av vinduet på soverommet, både meg, broren min og søstera mi. ”Modern” prøvde å gå inn igjen for å redde noe, men ”fattern” fikk avverget dette. I farten slang hun armene rundt noen klær, men de sto snart i full fyr. Hun hadde gått med hvis det ikke var for ”fattern”.

Fra huset ble bygget opp igjen og frem til 1988, var det tre branntilløp, alle tilskrevet elektriske årsaker. I 1988 brant huset ned igjen. Denne gang mente de årsaken var fryseren.

I 2000 brant huset ned for tredje gang, og denne gangen antok de at en lampe var årsaken. Nytt hus ble nok en gang oppført på samme tomt. Familien flyttet inn i 2002.

- Etter det har det vært et branntilløp i sikringsskapet (vaffelkontakt). Jordfeilbryteren slår ut. Elektriker finner feilen, som blir reparert, men jordfeilbryteren slår ut igjen etter noen dager. Diverse vaskemaskiner, tørketromler og nytt kjøleskap er byttet ut. Nye PCer går i stykker etter kort tid. Vannvarmekjele går over til nesten konstant bruk av strøm i stedet for jordvarmen (jordsløyfe ute).

Vi har forespurt politi, forsikringsselskap og andre om hjelp til å undersøke grunn- og atmosfæriske forhold for om mulig å finne årsakene. For ordens skyld har vi hatt E-verket opp i forkant av nesten alle brannene, fordi vi mente noe var galt. (Blinking i pærer og lignende). Ingen ting ble funnet.

Jeg har også hatt voltmeter stående over flere uker for å se på strømtilførsel og stabilitet. Stabiliteten er jevn, men jeg ser at strømtilførsel er forholdsvis høy, men ikke faretruende høy ifølge E-verket/elektriker. I følge maskin leverandører skal alle maskinene tåle dette.

Kjetils opplevelser

Når det gjelder åndelig aktivitet i huset, har Øyvind selv aldri sett noe fysisk, men det har derimot sønnen Ketil. På grunn av negative hendelser har han flyttet rundt og sovet i ”alle” rom i huset. Han har sett skikkelser med negativ energi og forteller en episode fra han var 15, 16 år:

Lier 18 
Øyvind viser stedet der bunadskjorta til Ann Karin datt ned ved flere andledninger. Den ene gangen sto hun i trappen og så at skjorten løftet seg fra tørkestativet og falt ned. 

- Jeg våknet brått ei natt og kikket bort på TVen, som sto i hjørnet av rommet. Jeg ble livredd og skrek som en stukken gris. Jeg fikk beskjed: Ha deg vekk!” Så kom pappa, og jeg roet meg ned!

Ketil sier også at mobilene hans virker nesten aldri, og han forteller om siste gang huset brant, palmesøndag år 2000:

- Av en eller annen grunn fikk jeg for meg at jeg skulle stå på ”skateboard” i snøen, og det går jo ikke an. Så merket jeg at noe var galt, og jeg flyttet meg lenger bort fra huset. Da jeg kom bort på veien, så jeg at det var et rart lys inne på rommet mitt. Jeg gikk tilbake til huset for å se. Så fikk jeg en beskjed: Flytt deg! Jeg tok ett skritt tilbake, og så sprengte vinduet. Hadde jeg blitt stående ti sekunder til, så hadde jeg fått masse glass over meg.

Ketil er overbevist om at det er onkel Einar som passer på ham. Han mener både å ha sett ham og hatt kontakt med ham ved flere anledninger. Einar er farens bror, som døde i en bilulykke da han var 25 år.

- Einar var litt av en villmann. Det kan tyde på at han går igjen her i huset, tøyser og spøker en del. Einar ble spådd at han skulle dø før han fylte 25 år. Han døde 1 ½ måneder før det, forteller Øyvind.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Ingen tilfeldigheter

- Hva er det som skjer i huset? Hvorfor skjer alt her? Det kan ikke være tilfeldigheter at huset brenner ned tre ganger, at vi har flere branntilløp og alt elektrisk utstyr ryker? tenker Øyvind oppgitt. Ann Karin er enig:

- Det kan ikke bare være vi i hele Lier som kjøper B-varer. Det rareste er jordfeilen. Vi har vannbåren varme, og så har vi jordfeil på føleren som går på batteri. Vi har bodd her i seks år og har vel byttet seks vaskemaskiner og seks tørkletromler. Helt utrolig. Da tørketrommelen røyk nylig, og garantien hadde gått ut, så fikk jeg ny allikevel, for det har vært så mye!

Ann Karin forteller også at de må bytte lyspærer annenhver måned. I første etasje smeller det i lamper uten at pærene går.

For en tid tilbake fikk de en lokal klarsynt til å sjekke huset:

- Det virker ganske naivt å tro på slike ting, men vi vet snart ikke hva vi skal gjøre, for ting skjer hele tiden. Vi opplever ofte at ting forsvinner for så å dukke opp igjen på riktig sted kort tid etter.

Mitt barnebarn var ca. to år den gangen han så en dame på rommet sitt. Noe vi selvsagt ikke tok notis av, men siden har vår klarsynte påvist ”en gammel dame”, som ikke er ondsinnet. Den klarsynte mente det var en person til her som hun ikke kunne mane frem, sier Øyvind og legger til at damen påviste ting, men renset ikke huset. Hun kunne heller ikke forklare alle uhellene de hadde.

- En gang kom vi hjem etter å ha vært på fotballkamp. Da jeg skulle inn på badet, så var døra låst fra innsiden. Det er ikke noe vindu på badet, men nøkkelen sto i døra på innsiden!  Den klarsynte mente det var Einar som laget ”spikk”!

Øyvind innrømmer at han føler avmakt, nesten likegyldighet, men for å bearbeide alle de uforklarlige hendelsene, har han begynt å skrive ned alt som skjer.

Damen som passer på

Øyvind føler at han er forfulgt av vanskeligheter og setter sin lit til at Alva og Jan-Reidar vil rydde opp. Før de starter husrensingen, besøker vi Ann Karin og barna i toppetasjen.

- Her ville ikke jeg ha sovet, sier Alva i det hun titter inn på soverommet til Ann Karin og samboeren. I øyeblikket sitter Kristoffer og Markus intetanende på sengen og spiller TV-spill.

Ketil viser et mindre soverom, der han nekter å gå inn. Det er noe i hjørnet der inne, mener han bestemt.

- Barna sover urolig. Eldstemann har vanskeligheter med pusten, men det kan til en viss grad forklares med at han har astma.

En gang sa den yngste gutten at han så en dame, som han mente passet på ham. Da han skjønte at jeg ikke så henne, sa han: Ja, men se - Der står hun! forteller Ann Karin, som senere har sett konturene av en liten dame. På guttenes rom er det andre åndevesner som går igjen.

Alva får kontakt med damen som familien føler vandrer rundt i leiligheten:

- Damen som går igjen er fra din familie. Det kan være din bestemor. Du er litt lik henne, sier hun til Øyvind og formidler videre:

- Hun er god og passer på familien. Kjærligheten til dere er så sterk at hun ber om å få bli! Hun har det godt her!

- For ca. ett år siden opplevde også Jon Ola, samboeren min, noe merkelig. Han satt på sitt lille kontor, og plutselig var det ett eller annet som føyk forbi ham. Han skjønte ikke hva det var, men det ble kaldt. Så gikk han ut av rommet, og det føltes tungt. Han gikk opp trappa, og da han kom midtveis, så klarte han ikke gå lenger. Det var akkurat som om noen sto og holdt ham igjen, så han måtte krabbe opp de siste trinnene, forteller Ann Karin.

Husrens

Når Alva utfører husrens, bruker hun alle fire elementene: Ild, vann, jord og luft!

Lier 15 
Alva's hjelpmidler til husrens: 7 telys, en pyramide av fluoritt, en "jordingsstein" og røkelse av hvit salvie. 

Hun bærer rundt på et fat, der det står syv tente telys og en pyramide av fluoritt. På fatet ligger også en brun ”jordingsstein”, og hun har tent på røkelse av hvit salvie. Jan-Reidar bærer en ”jordingsstein” på seg. Han har med seg en kjele med kokende vann iblandet eukalyptus.

Renselsesprosessen foregår i alle rom, og i hver etasje. I det ene rommet slukner røkelsen hele tiden. Alva prøver gang på gang å få den til å brenne. Telysene slukner også innimellom, noe hun ikke har opplevd før. Når hun er ferdig med å rense et rom, ber hun oss andre gå foran seg ut av rommet. Hun må alltid være sistemann som forlater rommet.

- Den koselige, eldre damen får bli, men et par maskuline, urolige energier ble renset vekk. Nå skal guttene få rommet for seg selv, sier Alva og spør om Øyvind har et bilde av bestemoren sin.

- Bildene ble tapt under brannen, men har fått en del bilder tilbake fra andre i familien, svarer han. Mens Alva fortsetter renselsesseremonien i Øyvinds leilighet, leter han gjennom en haug med bilder og finner til slutt et par aktuelle:

- Dette er min bestemor Klara på morssiden. Vi kaller henne bare for mor! Alva smiler gjenkjennende. Ingen tvil om at det er henne hun har sett! Kjetil er spent på å høre om den synske får kontakt med onkel Einar og blir nok litt skuffet når Alva mener han ikke går igjen i huset, men besøker dem bare av og til.

- Når vi renser hus, så roter vi borti mye. Det kan være vanvittige krefter ute og går. Jeg har gjort hva jeg har kunnet for å fjerne de to personene jeg ”sanset” av negativ energi. Energien vil nøytraliseres etter hvert. Det behøver ikke ta så lang tid. Men vær OBS på at det har blitt satt i gang en prosess, så det kan smelle i dører og oppleves ubehagelig på andre måter, sier Alva, som avslutter seansen med å velsigne huset, eiendommen og hele familien.

Angrepet av åndevesen

Før vi reiste fra Lier, tok jeg et bilde av Ketil, idet han skulle gå tur med hunden. Om kvelden ringer Øyvind og forteller bestyrtet hva som skjedde videre:

- Da Ketil gikk tur med hunden, og kom et stykke unna huset, så han en storvokst, mørkkledd mann stå på verandaen i 1. etasje. Han så opp mot leiligheten til Ann Karin og Jon Ola. Ketil følte den mørkkledde hadde noe ondsinnet i gjerde og var bekymret for småtassene i huset. Han ba derfor om at mannen ikke skulle skade de små, men ta ham i stedet.

Etterpå satt Ketil og jeg sammen med Ann Karin og Jon Ola i leiligheten deres og pratet om det som hadde skjedd tidligere på dagen. Plutselig følte Ketil seg livredd, hvorpå han ble angrepet av den store mannen, som vi skjønte han kunne se. Vi andre kunne ikke se mannen, men vi så at Ketil ble angrepet og kastet i gulvet. Gutten var vettskremt! Øyvind prøvde å løfte ham opp i stolen, men klarte det ikke. Normalt er gutten liten og lett, men nå var han stiv som en stokk og kjempetung.

- Senere fortalte Ketil at han følte mannen ble svakere og svakere, og at han selv fikk overtaket etter hvert. Mannen flyktet inn på soverommet mitt. Da gikk en lyspære. Ketil var helt utmattet og sov godt hele natten, forteller Øyvind og legger til at sønnen ble tidligere utfordret av samme mann i gangen nede, men ble ikke fysisk antastet.

Hvordan har det gått?

Allerede dagen etter at Alva og Jan-Reidar renset soverommet til Øyvind, merket han forskjell på lampen på nattbordet. Den hadde hele tiden småduret, men denne lyden var nå borte.

En måned etter vi besøkte huset i Lier, tok vi igjen kontakt for å høre om det hadde blitt merkbar forandring.

Øyvind kan bekrefte at energien har blitt lysere og lettere og at det ikke har skjedd noe dramatisk i ettertid. Jon Ola merker at det er mye roligere. Ann Karin er litt usikker, men det er ingenting negativt. Ketil har ikke sagt så mye, men det tyder Øyvind som et godt tegn.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.