7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Eric Pearl- Verdens fremste healer

I Norge har den verdensberømte healeren Eric Pearl fått et stort publikum. Ikke minst etter at hans bok ”Vekk din indre healer” kom ut på norsk. Pearl betraktes som en mirakelmann. Mange mennesker har blitt friske etter at de ble healet av ham. I dag reiser Eric Pearl verden rundt for å spre kunnskap om Reconnective healing.

Eric Pearls helbredelsesevner fascinerer og forundrer leger og forskere over hele verden.
Eric Pearls helbredelsesevner fascinerer og forundrer leger og forskere over hele verden.

Tekst: Ingrid Stephensen Foto: Ingrid Stephensen og private fotos

Jeg har vært så heldig at jeg fikk sjansen til å intervjue den verdensberømte healeren Eric Pearl da han besøkte Oslo. Han tar varmt i mot meg på Grand Hotell. Ber meg sitte ned.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Selv om han kommer direkte fra USA, ser jeg ikke tegn til jet lag. Han sier at han ikke er trett. Jeg vet at han allerede har blitt intervjuet av mange den samme dagen.

Les også:
Healing: Underverker for kropp og sjel 
Få kontakt med det tredje øyet- Universets høyeste energi

Veldig populær i Norge

Eric Pearl er en Norgesvenn. 10 ganger har han gjestet landet vårt:

- Jeg føler meg hjemme her, og jeg har fått mange venner. Gode venner som jeg holder kontakten med. Blant dem Märtha Louise. Hun er en fantastisk person som lyser opp hele rommet. Hun skinner, sier Pearl, som ble invitert hjem til Märtha Louise og Ari Behn for noen år siden.

Senere har de hatt tett kontakt, og Pearl var nylig i bursdagen hennes.

I Norge har den verdensberømte healeren fått et stort publikum. Ikke minst etter at hans bok ”Vekk din indre healer” kom ut på norsk. Han betraktes som en mirakelmann. Både kreftsyke, MS-syke og andre med alvorlige diagnoser har fått helsen tilbake etter å ha blitt healet av ham. Egentlig er han utdannet kiropraktor, som i 12 år hadde egen klinikk i Los Angeles.

- Det hele begynte i august 1993. Jeg kom «tilfeldigvis» i kontakt med en dame som påsto at hun kunne utføre noe kalt Axiatonal Alignment, som ville være til stor hjelp i mitt liv. Dette møtet endret mye. Etter at jeg hadde vært hos henne, skjedde det noe forunderlig. Omtrent en time etter at jeg hadde sovnet, ble lampen ved siden av sengen min tent på av seg selv. Jeg våknet med en helt klar følelse av at det var andre til stede i hjemmet mitt. Modig sto jeg opp, bevæpnet med en forskjærerkniv, en boks pepperspray og min trofaste dobermannpinsjer og gjennomsøkte boligen. Jeg fant ingen. Jeg gikk og la meg igjen med en nifs følelse av at jeg ikke var alene, at det var noen som holdt øye med meg, minnes Eric.

Noe hadde skjedd

Dagen etter merket han at noe hadde skjedd. Hendene hans var fulle av blemmer og sår som blødde litt iblant. Og folk ble friske uten at han hadde rørt dem.

pearl 005 
Eric Pearl har gitt ut boken ”Vekk din indre healer”. Den har mange enkle og kraftfulle øvelser som hjelper deg å ta i bruk dine healende evner. Foto: Ingrid Stephensen 

Fra boken:

” Pasientene mine rapporterte at de kunne fortelle hvor hendene mine var, før de kom i fysisk kontakt med dem. De følte hendene mine når de var på mange centimeters avstand fra kroppen. Det ble en lek å finne ut hvor nøyaktig de greide å lokalisere hendene mine. Og etter hvert som folk begynte å ta imot healing, ble det mer enn en lek. I begynnelsen var healingen mindre dramatisk: Smerter, ubehag og den slags. Da pasientene kom inn for å få kiropraktisk behandling, ”justerte” jeg dem og ba dem lukke øynene og ligge i ro til jeg ba dem åpne øyene igjen. Mens de lå med lukkede øyne, førte jeg hendene over dem i noen få sekunder. Da de reiste seg og merket at smertene var borte, spurte de hva jeg hadde gjort”.

Pasientene kunne i detalj fortelle hva de hadde sett under healingen. De hadde sett vakre farger, former, engler og ånder. Eric forsto at han hadde mottatt en stor gave:

- Jeg bestemte meg for å ta imot gaven. Da jeg fikk en telefon fra produsentene av TV-serien ”The Other Side”, en serie som tok opp historier om alle slags paranormale hendelser, og jeg ble bedt om å bli med i programmet, takket jeg ja.

Kjent over hele USA

TV-programmet førte til at folk fra hele landet dro til ham for å motta healing. Ryktet om Eric Pearl spredde seg. Mannen som hadde gjort folk friske av kreft, MS, epilepsi og andre alvorlige sykdommer, ble med ett kjent over hele USA. 

- Jeg forsto ikke helt hva som hadde hendt meg. Rent intuitivt visste jeg at jeg hadde fått tilgang til en form for kraft. En healende kraft. Flere av mine pasienter begynte under behandlingen å tale i tunger. Da forsto jeg at kraften jeg hadde fått kom fra den andre siden. Budskapet var tydelig. Jeg skulle fortsette med healingen, og jeg skulle lære andre mennesker å heale. Dette ble helt klart for meg, forklarer Eric, som stilte seg selv spørsmålet:”- Hvorfor meg?”

- Jeg undret meg over at jeg var valgt ut til dette. Det er en helt ny form for healing som jorden aldri har hatt tilgang til før.  Vi trenger ikke å røre pasientene for at healingen skal virke. Vi trenger heller ingen ritualer eller gjenstander når vi healer. Det handler om nye frekvenser av energi, lys og informasjon fra universet som er sterkere enn noe annet vi tidligere har kjent til. Vi er i ferd med å huske hva vi egentlig er: Lys. Det er når vi glemmer hvem vi er, at vi blir syke. Jeg lærer folk hvordan de kan få kontakt med en healingsfrekvens som gir tilgang til et nytt nivå av healing. Det er Gud eller universet som gir oss tilgang til denne kraften. Den er en gave som gir oss bekreftelser i form av mirakler, forklarer Eric Pearl.

Healingen kalles for Reconnective healing – gjenopprettende healing

Fra boken:

" Heldigvis er det ikke nødvendig å gjøre en stor sak verken av opprinnelsen til energiene eller energiens natur. Gjenopprettende healing er grundig underbygget av de nyeste teorier innenfor nukleær- og kvantefysikken, der alt vi mennesker alltid har holdt for sannhet, blir snudd på hodet, der tiden går baklengs, der tyngdekraften blir sterkere etter hvert som avstanden øker, og der materie og energi nedbrytes til vibrerende strenger som er forbundet”.

Nye energifrekvenser

Eric mener at når vi tilpasser oss de nye energifrekvensene, vil vi merke forandring i vår egen kropp. Vibrasjonene kommer til uttrykk i oss og blir en del av oss.

- Du må finne ut hvordan denne tilpasningen kommer til å skje for deg. Hva kan du gjøre for at kroppen din, eller for den saks skyld hele ditt vesen, skal bli bevisst på de nye vibrasjonene og bli i stand til å operere som kanal for dem! sier han.

Fra boken:

” Etter min erfaring skjer denne harmoniseringen, overgangen der man tilpasser seg de nye frekvensene, som oftest på en av følgende tre måter:
1. Enkelte legger merke til forandringer i seg selv så å si fra begynnelsen – nye varmefølelser, annerledes følelser i hodet eller hender når man hører om det jeg skriver om for første gang, eller finner stoff om prosessen i en bokhandel.
2. Hos andre starter prosessen etter at man har tatt opp boken ”Vekk din indre healer” og holder den i hendene, eller når de åpner boken og begynner å lese.
3. Noen få merker ingenting før senere – tre dager, tre uker, kanskje enda senere.

Til slutt har vi en fjerde måte – den manifesterende. Den opptrer hos personer som utvikler små blemmer og opplever uforklarlige blødninger, slik jeg selv gjorde på et trinn i min egen utvikling”.

Etterspurt foreleser

I dag blir Eric Pearl invitert til å forelese og undervise ved sykehus og universiteter, ikke i egenskap av kiropraktor, men som healer.

Eric_Pearl[2] 
Den internasjonalt anerkjente healeren dr. Eric Pearl har tidligere gjestet ”Den andre siden” på FEM. Foto: TVNorge. 

Da han var i Norge for tre år siden, holdt han en forelesning om gjenopprettende healing på psykologisk institutt ved universitet i Oslo. Så mange var møtt frem at salen var for liten. En større sal måtte taes i bruk.

- Dessverre fikk jeg ikke lov til å demonstrere healingen. Instituttets ledelse var redd for at ryktet deres ville bli ødelagt og at de ville bli sett på som useriøse hvis jeg fikk utføre healing fra scenen. Men interessen var stor, og jeg fikk mange spørsmål. Dette viser at mange ønsker å vite hva healingen er, sier Eric.

Rundt 75.000 personer over hele verden har fulgt hans undervisning om gjenopprettende healing. Nesten 20 % av disse har vært leger, sykepleiere og psykologer. Å forelese på universiteter er ikke noe nytt for ham.

Vårt DNA endres 

- I dag bekrefter forskning at healingen virker og at vårt DNA endres. Det sies at det finnes mennesker som har en tredje DNA-streng, i motsetning til flertallet som har to. Denne tredje strengen knytter dem som har den nærmere til vårt genetiske opphav. Det sies at de har kommet for å bringe mer lys og informasjon til resten av oss. Vi er ved begynnelsen av et nytt årtusen, en ny bevissthetsendring hvor vi erkjenner at det må finnes noe mer. Vi lever i en spennende tid. En ny alder der bølge etter bølge av evolusjonsmuligheter flommer inn over vår verden.

Fra boken:

” Det jeg nå har forstått, er at dette dreier seg om healing i en helt annen forstand enn det vi så langt er blitt opplært til å fatte, forstå, tro på og akseptere. Denne formen for healing er en utviklingsprosess som kommer til liv gjennom gjensidig samarbeid og påvirkning med universet på det høyeste vibrasjonsnivået. Jeg er blitt overbevist om at det egentlig dreier seg om en omstrukturering av DNA, selv om jeg har vært tilbakeholdende med å innrømme det. Når vi beveger oss inn i det oversanselige, beveger vi oss inn i et rike der vi er i sameksistens med en energi og et nærvær som strekker seg langt utover alt vi har visst om til nå.

Ærefrykten og undringen man føler hver gang det ”umulige” skjer, svekkes aldri. Når du gjør det enklere for disse energiene å nå gjennom, hjelper du ikke bare til med å helbrede andre, du hjelper også til med å drive frem en forandring av hittil ukjent størrelsesorden”.

Kursvirksomhet

I boken ”Vekk din indre healer” beskriver han blant annet pasientenes sykehistorie og hvordan de er blitt friske. Boken er blitt en bestselger og er oversatt til 37 språk. I dag reiser Eric Pearl verden rundt for å spre kunnskap om Reconnective healing.

- Kan alle bli healer?

- Ja, alle kan nå dette nivået og bli healer. Energien vil strømme fra deg i det samme øyeblikk som du fokuserer på den. Ved å legge merke til den og la oppmerksomheten bli konsentrert om den, vil du oppdage at energien flyter fra deg over til den andre personen.

Eric Pearl holder kurs over hele verden om hvordan vi kan ta denne energien i bruk. Til Norge kommer han ofte. Og mange deltar på hans kurs for å bli utøvere av denne metoden for healing.

Nå holder han på å skrive en ny bok om hvordan man skal bli en god healer. Til å få frem det beste i oss. Til å bringe lys og informasjon til verden. For gjennom lyset skjer det healing og forandring.

Les mer på www.TheReconnection.com 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.