7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

En verdig vinner

Michael Winger (28) fra Jessheim vant Jakten på den 6. sans 2011. Han er en verdig vinner, som hele livet har hatt sterke synske evner. Han er også en erfaren healer og livsveileder.

I finalen fikk deltakerne bind foran øynene, neseklype og hørselsvern. Ved hjelp av den sjette sans forsøker Michael å finne ut hvor han er. Foto: TVNorge
I finalen fikk deltakerne bind foran øynene, neseklype og hørselsvern. Ved hjelp av den sjette sans forsøker Michael å finne ut hvor han er. Foto: TVNorge

Tekst: Kari Flaata Halling Foto: Nils Ally og TVNorge

Allerede i 2010, da han så Jakten på den 6.sans på TV, visste Michael at han kom til å bli med i programmet neste gang. Han følte seg trygg på egne evner, for da han satt og så på at de andre deltakerne løste oppgaver, fikk han opp flere ting enn dem. Spesielt bet han seg merke i Sepideh Randerzan fra Bærum, som kom på 3. plass i konkurransen:

- Jeg tenkte at hun er et menneske jeg vil treffe og tok kontakt med henne. Sepideh fortalte meg at hun skulle hjelpe TVNorge med å finne nye deltakere til neste sesong. Jeg sendte en søknad, men den kom aldri inn på grunn av tekniske problemer. Sepideh fikk gitt meg beskjed at søknaden min ikke hadde blitt mottatt av TVNorge, slik at jeg fikk søkt på nytt!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Hadde du på forhånd en følelse av at du kom til å vinne?

- Jeg tegner i blant det som kommer opp i hodet mitt. Før jeg meldte meg på i programmet, tegnet jeg en pallplassering, og jeg så at jeg vant, men jeg visste ikke om det hadde å gjøre med Jakten på den 6. sans, svarer den sympatiske mannen, som utstråler en egen ro. Han fremstår som stillferdig, trygg og selvsikker.

– Hvordan reagerte du etter at du hadde vunnet?

- Da Laila Back ropte opp navnet mitt, ble jeg litt satt ut, for da gikk det egentlig opp for meg at jeg hadde vunnet. Selv om vi deltakere støttet hverandre hele veien, så ble det litt misunnelse og ”utpsyking” da det nærmet seg finalen. Slik er det jo egentlig i alle konkurranser. Jeg merket på de andre at de veldig gjerne ville vinne, sier Michael og innrømmer at i begynnelsen synes han det var veldig uvant å stå foran kamera, men nå kunne han gjerne jobbet mer i TV.

Deltok for opplevelsen

Michael er samboer/forlovet med Siv-Jeanette. Han har en sønn på ti måneder som heter Gabriel, og han er reservepappa for Siv-Jeanettes sønn Sean (7).

- Hele veien var jeg ikke med for å vinne. Jeg følte at jeg hadde vunnet allerede. Jeg har truffet Siv-Jeanette, jenta jeg vil være sammen med resten av livet, har fått en sønn, og livet mitt er helt perfekt. Jeg ville være med i programmet for å teste meg selv, utvikle meg mer, og få med meg selve opplevelsen, forteller Michael og legger til at han har opplevd ganske mye i livet, som har gjort ham til den han er i dag.

DSC_0034 
– Dette kjedet betyr mye for meg, og var også sentralt i ene episoden av Jakten på den 6. sans, sier vinneren Michael Winger. 

Rundt halsen bærer han et nydelig smykke, som betyr mye for ham:

- Lenken fikk jeg av Siv-Jeanette helt i starten på forholdet vårt. Korset har jeg fått av mamma og har vært i familien veldig lenge!

Korset var også sentralt i ene oppgaven i Jakten på den 6. sans. Her skulle deltakerne forsøke å lokalisere en velkjent gjenstand som ble sendt ut i verden. Michael ga fra seg kjedet, men greide ikke å finne ut hvilken by det befant seg i:

- Jeg fikk opp Danmark, men det var dit vi skulle senere i Jakten på den 6. sans. Det viser bare hvor vanskelig en slik oppgave kan være, men jeg burde ha klart å løse den, sier Michael selvkritisk.

Alt har en mening

- Helt fra jeg var liten kunne jeg se ting, sanse ånder og kunne også se glimt av fremtiden. Jeg visste for eksempel når farfar skulle dø. Jeg trodde egentlig at alle hadde disse evnene, men at de ikke pratet om det. I livet mitt har jeg opplevd veldig mange ting, og det er jeg glad for i dag, ellers hadde jeg ikke klart å jobbe med disse tingene. Så fikk jeg en nedtur. Det var masse rart som skjedde med meg, blant annet fikk jeg et slag i hodet. Plutselig kunne jeg ta inn smerte fra andre mennesker. Jeg møtte en sjaman som ga meg healing, men jeg trodde ikke på slike ting. Han var ikke fysisk til stede heller. Han var et annet sted. Da jeg reiste meg opp etter en time, var smerten borte. Det føltes som om verden var forandret, men likevel den samme. Etter dette fikk jeg mer balanse i livet, forteller Michael.

Han mener at alt i livet har en mening, og at det er en grunn til at han har opplevd så mye i livet, både på godt og vondt. Men han vil ikke snakke om alt det vonde han har opplevd.

- Det er en grunn til at jeg ramlet og slo ryggen min, og ikke kunne drive som heismontør lenger, legger han til.

Michael føler at han stadig utvikler seg. Når han driver med healing, kan han plutselig se farger som stråler ut av hendene og lyser som en lommelykt.

- Healing er det jeg føler meg dyktigst på, men å lese steder og personer er jeg også ganske god på. Her får jeg opp detaljerte beskrivelser. Men jeg synes det er vanskelig å få opp navn på personer. Å kommunisere med ånder foregår på en helt annen måte enn slik vi prater sammen nå. Jeg kjenner på følelser og får opp bilder. Men plutselig kan jeg høre stemmer, og da er det ikke bare jeg som hører det, men alle som er i rommet, sier den klarsynte healeren.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Englehviskeren

I dag driver Michael på full tid med healing, fjernhealing og andre ting som går under behandling av sjelen: Kanalisering, reading, sjelhenting, selvutvikling og livsveiledning. Han driver også med opplæring, kursvirksomhet og rensing av hus. Alt under konseptet Englehviskeren.

- Sjelhenting? Hva i all verden er det?

- Metoden kommer fra Inkaindianerne i Peru. Sjelhenting kan være en kraftfull opplevelse. Under dramatiske hendelser i livet kan man miste sjelebiter av seg selv. Dette kan påvirke hvordan du er som person i dag. Jeg renser bort det vonde og henter tilbake den biten du har mistet. Det sies at sjelhenting kan tilsvare flere år med terapi, svarer englehviskeren Michael, som også bistår andre ved behov.

Det hender han blir kontaktet av healere og klarsynte, også de som driver kurs og skoler:

- Når de ikke klarer å rense hus selv, har jeg blitt leid inn. Når jeg renser hus, kan det være for at det går igjen ånder, som ikke har klart å komme dit de skal. De tapper energien til folk som bor der, og de kan også merke at uforklarlige ting skjer i huset. Noen ganger er ikke forklaringen at noen går igjen, men at energien fra mennesker som har bodd i huset kan ha festet seg i veggene. Hvis personen som har bodd der tidligere har slitt psykisk og vært mye depressiv, kan den som bor der nå føle seg mye nedfor og trives ikke hjemme. Eller et par kan ha kranglet mye mens de bodde i huset, og du og din partner forstår ikke hvorfor dere er sure på hverandre. Det hender også at et barn ikke vil sove på rommet sitt, men når rommet er renset, sover barnet bra igjen.

- Hvis det begynner å suse glass ut av skapet, da er det vel ånder som er i gang?

- Ja, da er det ånder som har noe de skulle ha sagt, svarer Michael med et smil.

Reddet liv

Michael forteller en historie om ei jente han kjente, som han ikke hadde vært i kontakt med på et halvt års tid:

DSC_0048 
Healing er det Michael føler han er best på. Her er det Charlotte som får erfare de varme hendene hans 

- En dag jeg var i butikken, fikk jeg plutselig en ”filmrull” i hodet at hun satt hjemme med masse piller som hun ville ta. Hun ønsket å ta livet sitt. Jeg ringte legevakten og bråreiste hjem til henne. Hun hadde tatt alle pillene. Jeg nølte ikke, men fikk henne ut i bilen og kjørte henne til legevakta, der hun ble pumpet. Legene sa at hvis hun hadde ventet på sykebilen, så hadde hun dødd. Hun lå med surstoff og ledninger over alt. Jeg fikk beskjed om at lever, nyre og lunger var skadet for livet, og at hun antagelig ville bli invalid.

- En av grunnene til at hun ville ta livet sitt, var at hun skulle opereres for kreft i magen. Mens hun lå bevisstløs i sengen, kom lege og sykesøster kom inn hvert kvarter for å ta urinprøve og blodprøve. Da jeg var alene med henne, kom plutselig et sterkt lys inn i rommet, og jeg fikk beskjed om å holde henne i beina, så skulle ”de” hjelpe henne med resten. Da jeg holdt beina hennes, var det akkurat som jeg så gjennom henne, som et røntgensyn. Jeg har aldri opplevd dette før. Jeg sendte energi og lys til de organene som var skadet. Jeg så at hennes avdøde bestefar var i rommet. Da jeg var ferdig, våknet hun. Legen kom inn for å ta nye prøver. Det viste seg at jenta var frisk. Legen betraktet det som et mirakel. Jeg kjente riktig nok at kreftcellene var der fremdeles, men etter at jeg tok healing på henne, forsvant den brennende følelsen jeg hadde kjent. Jeg ba henne ta en ny prøve før hun skulle inn og opereres. Det gjorde hun, og det viste seg at også kreften var borte. Men det betyr ikke at jeg kan helbrede alle med kreft, understreker Michael.

Gabriel

- Englehviskeren? Har du kontakt med engler?

- Ja, jeg trodde ikke noe på engler tidligere, men plutselig sto det en engel i stua mi. Senere kom det flere og flere. Jeg ser dem ikke med vinger, men som personer. Det de sender ut kan ikke sammenlignes med noe annet jeg vet om, svarer Michael og har en sterk historie å fortelle:

- Kjæresten min var gravid en gang tidligere. Da tok jeg en indre reise og ba om å få se barnet mitt. Jeg kom til en stor slette med gult gress. Det sto en krybbe midt utpå enga. Foran meg sto en dame med langt, mørkt hår og hvit kjole. Da jeg spurte om å få se barnet, stoppet hun meg og sa: - Jeg heter Azariel, og du kan ikke få se barnet. På himmelen så jeg masse mørke, tunge skyer. Jeg avsluttet reisen, søkte på Internett og fant at Azariel er dødsengelen. Da skjønte jeg at det ville gå galt, og det endte med spontanabort. Da vi kom inn på legevakta, var jeg så lei meg og spurte: - Hvorfor jeg? Har ikke jeg opplevd nok? Da kom et sterkt lys inn i rommet, og jeg fikk beskjed om at det var viktig at jeg skulle oppleve dette. Det gikk et par uker, og så begynte jeg å se en lysere gutt løpe rundt i stua mi. Han sa: - Jeg heter Gabriel og jeg kommer snart! 

Michael forteller videre at da Siv-Jeanette var tre måneder på vei, dro de til legen for å ta ultralyd. Legen sa det var en gutt. Jeg fortalte til Siv-Jeanette at gutten skulle hete Gabriel. Hun ble overrasket og spurte: - Er du sikker på det? En dag var vi i barnebursdag med hennes sønn. Vi diskuterte igjen navnet Gabriel, og plutselig lå det en stor konvolutt rett foran beina hennes. Hun tok den opp, og det sto Gabriel med store bokstaver over hele siden. Vi kjente ingen Gabriel og så på dette som et tegn. I syvende måned begynte Siv-Jeanette igjen å tvile på navnet. Vi satt i bilen og pratet sammen. Jeg skulle kjøpe noen bildeler og svingte inn på et verksted. Både ute og inne hang plakater om ”Gabriel tilbud på bildeler”. Etter dette var det ingen tvil om hva gutten skulle hete.

Dramatisk start

Den første episoden av Jakten på den 6. sans skulle spilles inn på Svalbard. Siv-Jeanette hadde termin og skulle føde Gabriel på den tiden Michael skulle være borte. Michael slo seg likevel til ro, for han fikk for seg at sønnen skulle bli født litt før tiden, slik at han fikk vært med i programmet.

- Fire dager før jeg skulle reise, var det fortsatt ingen tegn til at Gabriel skulle komme, så da begynte jeg å få kalde føtter og ringte Nordisk Film. Ingen tok telefonen, og ingen ringte tilbake. Natta etter kom riene, og tidlig onsdag morgen, to dager før jeg skulle reise, kom endelig sønnen vår. Alt gikk fint, og vi reiste hjem fra sykehuset dagen etter. Da måtte jeg forberede meg på å reise fra dem morgenen etter. Vi visste ikke hvor jeg skulle, bare at jeg ble borte til søndag kveld, og at vi ikke fikk ha kontakt, forteller Michael.

Jakten2011_pgm8_4_[1] 
I semifinalen skulle deltakerne forsøke å finne hvilket glass som inneholdt noe som smaker vondt. - Jeg tok et glass og kjente at det brant i hånden. Jeg mistolket "beskjeden" og trodde det var det riktige glasset, men det viste seg at det var det glasset jeg skulle tatt ut! 

Han har full forståelse for at det er strenge regler for deltakerne og synes TVNorge har opptrådt på en ryddig og ordentlig måte, som også innebar at deltakerne følte seg godt ivaretatt.

- Jo lengre jeg kom i programmet, desto høyere krav satte jeg til meg selv. Jeg føler at når man kommer til finalen, da bør man være dyktig, sier den stolte vinneren.

- Har du lært noe av å være med på Jakten på den 6. sans?

- Ja, jeg har lært mye. Synes evnene mine har blitt mer skjerpet. Jeg visste at jeg kunne ting, men det var en ting jeg lærte underveis. Jeg har jo alltid snakket med ånder, men da vi var i Danmark, lærte jeg meg å lese hva som hadde hendt i rommene før jeg snakket med åndene. Så i finalen hadde jeg ikke kontakt med ånden før siste minutt. Når jeg lukker øynene og åpner de igjen, så er det akkurat som jeg står i hendelsene, sier Michael, som også vet at farfaren hans dukket opp underveis i programmet og hjalp ham.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.