7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Elaine gir deg "livsnøkkelen"

Elain Waage fra Stavanger er både synsk og klarsynt. Hun kan se dine tidligere liv og hva som skjer i fremtiden. Hun er også et medium som utfører ”readinger” og har kontakt med den andre siden. Elain har skrevet boka ”Livsnøkkelen”, kanalisert gjennom automatskrift, som kan hjelpe folk til et bedre liv.

Boken ”Livsnøkkelen – praktisk kunnskap til bedre forståelse av ditt liv”, gir gode råd om hvordan vi kan få et bedre liv.
Boken ”Livsnøkkelen – praktisk kunnskap til bedre forståelse av ditt liv”, gir gode råd om hvordan vi kan få et bedre liv.

Tekst og foto: Signe Steffensen

Elain Waage fra Stavanger er født synsk. Sitt første syn fikk hun da hun var fire år på en feriereise til San Marino i Italia sammen med foreldrene:

- Jeg satt og lekte da jeg plutselig var i en annen verden. Jeg så et opptog med flagg og faner. Grønne vimpler svaiet i vinden. Folk marsjerte i takt med musikken. En festival. Det var som om å betrakte en film. Jeg var en tilskuer. Jeg husker scenen slik den utspant seg som om det var i dag. Senere fant jeg ut av bildene, og alt jeg så, at det var en scene fra middelalderen. Dette gjorde et svært sterkt inntrykk på meg. Jeg kommer aldri til å glemme denne opplevelsen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Fortalte du dine foreldre om hva du så?  

- Ja, men min mor mente at jeg hadde drømt det hele. Jeg ble ikke lei meg, men tenkte at dette var min egen spesielle hemmelighet. En hemmelighet som jeg måtte holde for meg selv.

- Ble du skremt?

- Nei, jeg ble ikke skremt, og jeg blir heller ikke skremt nå når jeg ser ting. Men jeg fant tidlig ut at jeg måtte holde synene for meg selv. Enkelte ganger glemte jeg meg og fortalte lekekameratene hva jeg så. De syntes at jeg var rar. Og jeg tenkte stakkars de som ikke ser noe. Det er synd på dem. For jeg visste at jeg hadde rett, svarer Elain. 

Dramatisk opplevelse

- Da jeg ble eldre, gjorde jeg om synene til ord. Jeg beskrev hva jeg så, men sa at jeg hadde lest det i en bok eller et blad.  Jeg følte at jeg måtte skjule meg for omverdenen. Mange mennesker synes at clairvoyance er skremmende og mystisk. De blir redde for noe de ikke kan forstå, noe som ikke lar seg bevise vitenskapelig. For meg er det naturlig. Jeg har lært å leve med synene mine. For det meste kan jeg koble meg selv av og på. Men selv om jeg er koblet av, får jeg likevel en sterk følelse av at noe er på gang. Jeg fornemmer store ulykker og naturkatastrofer. Da krigen i Irak brøt ut, hørte jeg skrikene til mødrene og barna. Det var redselsskrik. Fortvilelse. Angst og redsel, sier Elain, som både ser, hører og lukter. 

- Det er som å være på kino. Der opplever du alle scenene med hele deg. Slik er det for meg også. En annen dramatisk opplevelse hadde jeg i Bath i England. Jeg var godt voksen og på ferie med min mor i byen, hvor sporene etter romertiden er bevart. Både det kjente badet, fontener og utsmykninger fører minnene til den gang romerne okkuperte byen for to tusen år siden. En dag mens vi ruslet omkring i byen, så jeg hvordan romerne tok byen. Det var et grusomt slag. Jeg så hele hæren med soldater som stormet inn i byen og hvordan de hærtok den. Mange døde. Jeg hørte skrikene. Dødsskrik.  Jeg ble helt skjelven over det jeg så. Og jeg er helt sikker på at det var slik hæren fra keiseren i Italia gjorde Bath om til en romersk by. Dette synet har også brent seg fast i hukommelsen min. Det slipper meg ikke. Heldigvis er de fleste synene positive og det er jeg glad for, sier Elain, som får henvendelser fra folk i ulik alder og kjønn.

Mange vil ha hjelp

- Folk henvender seg til meg for å få hjelp til å løse problemer. En gang kontaktet en ung kvinne meg for å spørre hvordan hun kunne bli gravid. Hun hadde slitt i lang tid med barnløshet, og dette ble etter hvert et stort problem for henne. Jeg så at hun ville bli gravid innen kort tid, og det stemte. Mange spørsmål dreier seg om å finne en partner, om familieliv, jobb og økonomiske problemer, forklarer Elain, som ikke trenger å treffe personene som ber om hjelp. Hun snakker med dem i telefonen.

- Jeg må få et inntrykk av vedkommende, og så stiller jeg meg inn på han eller henne. Bildene kommer rask opp. Noen ganger får jeg opp mange bilder, andre ganger færre. Men alle som kontakter meg, sier at det stemmer det jeg ser. De gjenkjenner ting og får bekreftelse på valg i livet. Men det er de selv om må velge veien videre!

Elain tror at de fleste velger å lytte til hennes råd.

- De fleste som kontakter meg, vil vite hva fremtiden bringer, og om hendelser i tidligere liv påvirker dette livet. En ung jente kontaktet meg fordi hun hadde fått kontakt med en mann på nettet. Hun spurte meg om dette forholdet var seriøst. Hun torde ikke bli mer kjent med mannen før hun hadde spurt meg om råd. Jeg så at denne mannen kun var ute etter pengene hennes. ”- Han kommer til å be deg om å låne ham penger. Han er ikke interessert i deg,” sa jeg. Hun takket for advarselen. 

Flere historier

- En annen gang ringte en kvinne til meg. Hun slet i samlivet med ektefellen og lurte på om han ville endre seg. Skulle hun flytte for seg selv, ville hun vite. Hva med et sted å bo? Jeg fortalte henne at alt ville ordne seg og at hun ikke måtte være redd for å bryte ut av et vanskelig samliv. Et halvt år senere fikk jeg en e-post om at hun hadde flyttet og fått ny jobb. Og var glad for et nytt liv!

Elain husker godt da hun snakket med et par. Plutselig så hun rosa stjerner mellom dem. 

"- Skal dere ha små?”, datt det ut av meg. De fortalte at de hadde prøvd lenge uten å lykkes. Men mine ord ga dem håp. Og det stemte. Noen uker senere fikk damen bekreftet at hun var gravid.

En ung kvinne hadde lyst til å bytte jobb. Men hun torde ikke fordi hun hadde en fast stilling. ”- Om noen få måneder vil det lyses ut en stilling som vil være perfekt for deg. Den bør du søke på”, sa Elain til henne. Stillingen ble lyst ut, og hun fikk den. 

- Et par år senere kontaktet hun meg på nytt. Hun hadde søkt på en høyere stilling og var veldig spent på om hun ville få den. JA, fikk jeg straks opp. Tre uker senere fikk jeg en sms med hilsenen ”Det ble JA”.

- Hva med dyr? Kontakter folk deg for å få hjelp til å finne kjæledyrene sine?

- Jeg er ikke flink når det gjelder dyr, og det gir jeg klar beskjed om. Likevel hender det at jeg ser hva som har skjedd med kjæledyret. Jeg husker spesielt en gang da en dame ville vite om katten som hadde vært borte i flere dager, ville komme hjem igjen. Hun var veldig urolig for den. ”- Jeg kommer hjem om et par dager”, sa katten til meg. Gjett om eieren var glad da katten dukket opp nøyaktig etter to dager. Noen måneder senere fikk jeg en sms. ”- Har du lyst på en kattunge”? Løpeturen hadde nemlig gitt resultat.

Stoltenberg eller Støre?

Elain kan også få opp ting som har med det politiske liv å gjøre, eller ting som skjer ute i den store verden:

- Jeg var sammen med en venninne, da jeg plutselig fikk opp bokstaven S. Jeg sa til venninnen min at en politiker med navnet S snart ville bli avslørt. Jeg visste på det tidspunkt ikke om det var Støre eller Stoltenberg. Men jeg var helt overbevist om at det var en kjent politiker det dreide seg om. I kjølvannet av Lysbakken og Støre vil vi oppleve flere avsløringer både her i landet og i utlandet. Jeg ser at en mektig kvinne vil bli gransket. Dette vil føre til stor oppmerksomhet i media.

- 2012 er avklaringens år. Mange land i Europa vil slite økonomisk, og det vil ta lang tid å bygge landene opp igjen. Men det vil ikke bli så ille som krakket i 1929, sier Elain, som er sikker på at alle som har noe å skjule, enten det gjelder økonomisk utroskap eller andre ting, vil bli avslørt. Flere avsløringer vil komme. Alt skal frem. Ingenting blir skjult.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Reading

Elain er også et medium og formidler budskap fra den andre siden. Og hun ser tidligere liv. Jeg er fascinert av treffsikkerheten hennes og er spent på hva hun får frem under enn ”reading”. Vil det stemme det hun ser?

- ”- Jeg får opp to tidligere liv. Den ene livet er fra middelalderen i Tyskland, i en by ved grensen til Holland. Dine foreldre var gullsmeder, og du utformet vakre smykker. Det var et godt liv hvor du brukte din kreativitet til å designe smykker. I det andre livet levde du nøysomt i et kloster i Spania. Jeg får opp Santiago. Der levde du et strengt religiøst liv. Du måtte undertrykke deg selv og hvem du var. Dette livet påvirker ditt nåværende liv. Du viser ikke hvem du er. Du skjuler deg. Du godtar for mye. Setter ikke nok grenser for folk rundt deg. Ikke heng fast i gamle mønstre. Du må stole på din egen institusjon. For innerst inne vet du hva som er rett. Du er altfor høflig, og det stopper deg i å stille spørsmål. Ikke hold tilbake. Vis hvem du. I din væremåte er du ikke typisk norsk. Du er internasjonal og liker å reise. Du må åpne opp for det positive. Pass på å få balanse i livet ditt. Når du er stresset, skal du se for deg en vekt.  Det vil hjelpe deg til å skape likevekt”.

Ordene treffer meg. Mye stemmer. Jeg bestemmer meg for å bli flinkere til å stole på meg selv og min egen intuisjon.

Automatskrift

- Egentlig er alt veldig enkelt. Altfor mange mennesker kompliserer ting. Jeg tror det er grunnen til at jeg en kveld fikk beskjed fra den andre siden om å skrive en bok som skal hjelpe folk til å få det bedre med seg selv og omgivelsene, forteller Elain og fortsetter:

- Hånden min begynte å skrive av seg selv. Jeg skrev og skrev alle beskjedene som jeg fikk. Jeg kunne knapt nok skrive fort nok!

Dette resulterte i boken ”Livsnøkkelen”, som inneholder meldinger mottatt fra den andre siden, kanalisert gjennom automatskrift.

- Jeg fikk beskjed om at jeg skulle skrive 52 konkrete og tydelig nøkler til å låse opp. Alle nøklene tar opp ulike temaer, sier Elain.

Jeg har boken foran meg og slår jeg opp på nøkkelen balanse fordi jeg har fått beskjed om å arbeide med å skape balanse i tilværelsen.

Fra boken:

”Å være trygg i seg selv er å være i balanse. Å være sterk i seg selv er å være i balanse.

Det blir påstått at menn er redd sterke kvinner. Er de det? Hvem påstår egentlig det?

Langt flere menn enn kvinner er i balanse, er trygge i seg selv, har den indre styrke – den indre ro. Hvorfor? Fordi de ikke er blitt så undertrykket gjennom århundrer slik kvinner er blitt. Men i de senere år har mengden av usikre, utrygge menn også økt – påvirket av de siste årtiers undertrykking av både menn og kvinner.

Vi snakker om mental styrke, den mentale styrke dere får når dere er i balanse. Når dere har den indre ro, indre trygghet, indre håp, indre visshet – visshet om dere selv. Den styrke dere får når dere er i balanse med deres eget Yin og Yang. Styrken som kommer når dere aksepterer dere selv – den dere er. Og lever etter det, ikke hva de rundt dere sier. Den harmoni dere da er i – den gjør sterk. Og et sterkt menneske vet at det ikke behøver å vise at det er sterkt, dere vet at dere ikke må bevise noe.

Et sterkt menneske – et menneske i harmoni føler ikke behov for å vise noe. Det vet!

Ved å bruke deres institusjon vil dere finne balansen i deres egen kropp. Forstå og føle hvor stor den lille delen er. Da vil deres liv komme i balanse”.

En tilfeldig nøkkel?

- En del folk bruker boken som en oppslagsbok. De slår opp på nøkkelen som omtaler det de søker etter. Du kan slå opp på et tilfeldig sted i boken, og finne et budskap der som passer til din situasjon, påpeker Elain.

Intuitivt slår jeg opp i boken. På nøkkelen energier. Jeg leser følgende fra boken:

 ” - Hva er energier? Hvilken form har de? Finnes det virkelig hjelpere dverger, feer og vandrere?
Ja, og det er det vi skal fortelle om nå.

Hjelperne har dere alltid med dere. De er de første de kan henvende dere til når dere trenger hjelp. De er alltid med dere og rundt dere. Det kan være en eller flere hjelpere, dette varierer. Noen har de samme hjelperne hele livet. Men som oftest skifter dere hjelpere underveis alt etter deres utvikling.

Be om det. Be om beskyttelse i konkrete saker til konkrete ting eller generelt. Det er nok å si: Jeg ber dere beskytte meg.

Alle energier liker å bli snakket med, så gjør det. Snakk med de positive energiene høyt eller i tankene. Ikke bare når dere trenger hjelp, men ellers og. Takk dem for hjelp dere får, lytt, føl energienes svar. På en eller annen måte får dere svar. Dere må bare lære dere å bli klar over det, bli observante.

Når dere snakker med positive energier, blir dere mer åpne, mer mottakelige for beskjeder, informasjon og advarsler dere får. På den måten får dere en lettere, enklere, mer harmonisk og rikere hverdag.

Dere kommer i balanse”.

Jeg tenker over budskapet jeg har fått. Det slår meg at igjen dukker ordet balanse opp.

- Er det så enkelt som du sier?

- Ja, alle får det budskapet som de trenger. Jeg bruker selv boken når det er noe jeg lurer på, og som jeg ønsker svar på, sier Elain, som er glad for alle de gode tilbakemeldingene hun har fått.

- Det viser at boken hjelper dem til et bedre liv. Og derfor var det meningen at jeg skulle skrive den!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.