7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Dyretolken Kristin

En dyretolk snakker med dyret ved hjelp av telepati/tankeoverføring. Dyret bruker alle sansene for å formidle hva det ønsker å si. Kristin Dragvold (42) fra Kristiansand er dyretolk. Hun synes det er spennende og koselig, og hun elsker å kunne være til hjelp for dyr.

Dyretolken Kristin Dragvold med hunden Knøtte
Dyretolken Kristin Dragvold med hunden Knøtte

Tekst og foto: Linda Lund

- Det har alltid vært helt naturlig for meg å kommunisere med mine egne dyr, og jeg stengte aldri igjen den åpne kanalen vi alle har som barn. Dersom man gjenåpner denne kanalen er de fleste i stand til å kommunisere med dyr, mener Kristin.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Utdannet dyretolk

Allerede som lita jente hadde Kristin stor interesse for dyr. Da hun var fem år kom hun hjem med en liten reveunge i armene og spurte moren sin om hun kunne få lov til å få en slik.

Hun oppfattet ofte om katter eller hunder hadde vondt i en labb, eller om de var sultne, og skjønte at hun kunne hjelpe dyr ved å snakke med dem. Hun kunne plutselig si "hunden din vil ut og tisse" før eieren hadde oppfattet det, og det stemte alltid.

Som barn trodde Kristin at alle kunne snakke med dyrene sine. Som voksen bestemte hun seg for å bli dyretolk, en treårig utdannelse hun er ferdig med.

- Dyretolk er ingen beskyttet tittel. Man kan i teorien kalle seg dyretolk etter å ha gått et nybegynnerkurs på syv timer. Selv har jeg tatt utdannelse, noe jeg mener gir et viktig grunnlag innen dyrs adferd, helse, anatomi osv., sier Kristin. 

Snakker med dyrene

- En dyretolk kan ikke garantere at adferdsproblemer blir løst. Vi ser likevel ofte at adferden forandrer seg etter at dyret er blitt hørt og vi har fått en forklaring på oppførsel/adferd. Selv om vi får opp helsen til dyret, kan vi aldri erstatte en dyrlege, og vi har ikke lov til å stille diagnoser. Jeg anbefaler stadig alternative behandlingsformer til eier, ofte fordi dyret ber om det, fortsetter hun.

Dyrene er veldig direkte og ærlige, og det kan bli ganske morsomt noen ganger når Kristin skal formidle noe til eieren av et kjæledyr. Det er heller ikke noen begrensninger hva slags dyr man kan snakke med.

- Jeg har snakket med papegøyer som banner, syngende hester, katter med sær humor, sinte veps og bestemte edderkopper. En gang jeg spiste middag, fikk jeg plutselig en beskjed fra hesten Gjølmes om at han ville ha kjeks. Jeg tok da kontakt med eieren og formidlet budskapet. Eieren grep en pakke kjeks og løp ut i stallen til Gjølmes som ble meget fornøyd. Siden det får jeg stadig inn beskjeder fra Gjølmes. Han sa blant annet at han ønsket seg lilla stripete leggvarmere til jul, og det fikk han, forteller Kristin. 

Fjernsamtaler

- Dyret trenger ikke være i samme rom som meg. Fjernsamtaler fungerer like bra, fortsetter dyretolken, som foretrekker å arbeide på denne måten. Hun trenger da bilde av dyret og info om navn, alder, rase, om dyret er kastrert/sterilisert og hvor lenge eieren har hatt dyret.

- Jeg kommuniserer med dyrene via telepati/tankeoverføring så det spiller ingen rolle hvilket språk dyret ”snakker”. Samtalen foregår ved hjelp av lyder, lukt, smak, bilder, symboler, følelser, ord og tanker, kroppsspråk og filmsnutter. Selv hører jeg dyret snakke, og jeg har også fått inn hvor i landet dyret er født på grunn av at jeg hører dialekten det snakker, forteller hun.

Forskjellige oppdrag

Ifølge Kristin kan kommunikasjonen foregå sammen med dyret eller på avstand. En samtale foregår alltid i stillhet. Dyret får lov til å prate om hva som helst:

- Jeg tar maksimum imot to spørsmål fra eier. Når jeg har skrevet ned samtalen, og har ”pratet” ferdig med dyret, sender jeg samtalen på mail til eieren, og ber om at jeg får en tilbakemelding innen fire dager.

Kristin kan også snakke med dyr som har forlatt denne verden:

- Kommunikasjon med avdøde dyr fungerer akkurat slik som med levende dyr. For mange kan det være godt å få prate med en kjær savnet venn og få svar på spørsmål de lurer på. Jeg har fått flere tilbakemeldinger på at eieren får ro en god avslutning med dyret etter en slik samtale!

- En dyretolk kan også hjelpe med å finne savnede dyr. Av og til må vi formidle et trist budskap om at dyret er dødt, men vi kan også være med på å lokalisere dyret dersom det ikke finner veien hjem. Det kan være ulike årsaker til at dyret er blitt borte. Noen ønsker et nytt hjem, og andre igjen ønsker å få fram et budskap. Det er viktig at eier er aktivt med og leter når dyretolken jobber med saken, fordi dyrene forflytter seg hele tiden.

En musehistorie

Kristin mener at det å kunne snakke med dyr er veldig praktisk i hverdagen.

http://www.dreamstime.com/-image21477334 
 

- En gang hadde en mus forvillet seg inn i huset, og kattene ble helt ville. Den lille musa ble selvsagt vettkremt og gjemte seg under parafinbrenneren. Jeg ville prøve å hjelpe, så jeg bøyde meg ned og sa: "Hvis du skal ha hjelp, må du komme ut nå!"

Timene gikk, men plutselig stakk den lille musa hodet ut av gjemmestedet og sa: "Hjelp!" Kristin holdt en kattespade foran musa, og det lille dyret hoppet tillitsfullt opp på den. Dermed kunne Kristin bære musa i ut sikkerhet, noe ikke kattene var særlig glade for.

- Da jeg satte musa ut i friheten igjen, snudde den seg, så på meg og sa "Tusen takk", før den løp inn i natten!

Dyreeier og dyretolk

Kristin forteller at det er forskjellige måter å kommunisere med dyrene på:

- Kommunikasjon med sjelen til dyret går på hva dyret kan hjelpe eieren med, og hva eieren bør gjøre selv. Disse samtalene kan bli veldig ”dype” og treffer ofte eieren rett i hjertet. Etter denne typen samtale lager dyretolken en ”støttesetning”. Støttesetningen tar utgangspunkt i hovedpunktene i samtalen, og kan være med på å endre uønsket adferd og bekrefter at dyret er hørt. Det er viktig at eier sier setningen til dyret og seg selv minst fire ganger hver dag.

Kombinasjonen mellom å være dyreeier og dyretolk er for Kristin helt genial:

- Dyrene fortjener en stemme, og jeg er meget takknemlig for å få lov til å hjelpe til med akkurat det, sier hun med et kjærlig blikk på hunden Knøtte (9 mndr), en blanding av drever og foxterrier.

Hun er også stolt matmor til Chreschendo (7 år), flatcoat/bordercollie), og kattene Staccato (3 år) og Memento (2 år).

Kontaktinfo: http://www.healingtalk.org/ 

Samtale med undulaten Pippi

pippi 
 

Dyrets navn: Pippi.
Alder: ca. 6 år.
Rase: Fugl, Undulat.
Hunkjønn. Kastrert/sterilisert: Nei!
Eier har hatt dyret siden høsten 2007, da fuglen ble funnet ute, lett skadet i høyre vinge. Da ingen responderte på avisannonse, fikk Pippi sitt nye hjem hos Linda.
Eierens navn: Linda Lund

Linda:

Noen uker før samtalen med dyretolk, hadde Pippi hatt enda en dramatisk opplevelse. En leke i buret var blitt ødelagt, og en tråd hadde viklet seg rundt halsen hennes. Jeg ble oppmerksom på at noe var veldig galt fordi en av de andre undulatene, Lukas, ropte og skrek i nesten en time. Han ga seg ikke før jeg kom helt bort til buret for å se om noe var galt. Da først fikk jeg se at Pippi satt veldig stille med tråden viklet veldig stramt rundt halsen hennes, men siden den lå inntil huden under fjærene, kunne jeg ikke se den før nå. Pippi visste at dersom hun beveget seg ville hun blitt kvalt. 

Pippi har den siste tiden spist noe av papiret som ligger i bunnen av buret, og jeg var bekymret for om dette kunne være helsefarlig.

Pippi:

Å, så koselig dette var da! Lunsjbesøk på en lørdag! Hva kan jeg by på? Litt tørt brød er bra for nebbet, eller noen frø? Vi har deilig papir på gulvet som vi kan ha til dessert dersom du ønsker det. Det er ikke noe å bekymre seg over. Dessuten lider jeg litt av post traumatisk stress for tiden, så da er det deilig med noe snacks til dessert. Hadde det ikke vært for min fantastiske helt, så hadde jeg vært i de evige jaktmarker nå, og stakkars meg da, tenk å bli jaktet på døgnet rundt, grusomt!

Ser fram til at Kim Are kommer på besøk, for han skjønner seg på oss mer enn mange andre av de som kommer og går her gjør. Han bryr seg om alle, i motsetning til de som bare er opptatt av seg selv og sin vonde tå, vonde rygg osv. Noen av dem ser ikke på oss en gang, meget skuffende, synes jeg. 

Jo, jeg VIL spise papir. Sånn er det bare, og det bestemmer jeg helt selv. Det å spise papir gjør meg spesiell, og det må dronninger være. Du kan forresten be moder`n gå ut og kjøpe litt mer bladsalat. Alltid godt med noe grønt. Vi har et meget godt kosthold, så vi er meget fornøyde.

Vi sliter litt av og til. Vi har så mange meninger, og så er det ikke alle som skjønner hva vi mener. Da bråker vi fælt en stund, og deretter tier vi stille og glemmer hele greia. Langsinte er vi ikke her hos oss. Vi er alt for mange involverte til å bry oss om sånne bagateller. Vi kjefter og smeller masse i et par minutter, og så er vi ferdige med det, stor sett i alle fall!

Jeg vil flytte ut, få mitt eget sted og starte familie. Dette burde vel jeg få bestemme selv? Jeg er sikker på at jeg har flere flotte egg på lur, og hvem ville ikke ha en ”helt” som far liksom? For en flott familie vi ville bli! Søte dagdrømmer popper stadig inn i hodet mitt med bilde av nydelige små fuglunger og den stolte faren. Dronningen bør ha arvinger etter seg til å ta over dynastiet. Meget viktig det. Kanskje, dersom jeg bråker veldig mye veldig lenge, så skjønner mor det også?? Ikke det? Noe skal jeg vel finne på, for jeg liker å få viljen min, skjønner du!

Helse: Stivhet i nakke ned mot høyre skulder og hodepine, kjennes ut som plager etter en gammel skade.

Støttesetning: Vi kommuniserer klart og tydelig. Tusen takk for samtalen, Pippi!

Tilbakemelding fra eier av Pippi:

Pippi er en tøff liten undulatdame som følger alt som skjer i huset med årvåkent blikk. Det stemmer at hun har en skade i den høyre vingen. Da hun kom til meg, hadde hun blitt funnet ute, og den ene vingen hadde fått litt tøff medfart, sannsynligvis etter angrep fra en katt.

Pippi er dronningen i buret, og hun bestemmer ganske riktig over alle sine venner (I alt 8 fugler).
Etter den skremmende opplevelsen i buret, har ikke Lukas veket fra Pippis side. Han pusler med fjærene hennes og er så beskyttende at det er rørende å se på. Ikke rart hun kaller ham sin store helt!
Pippi elsker oppmerksomhet, og at folk kommer bort til buret for å hilse på. Morsomt å lese hva hun sier, for dette er jo helt Pippis personlighet.

Heldigvis fikk jeg bekreftet at papiret ikke var helsefarlig å spise. Mer salat er også notert! Angående det å stifte familie, så synes jeg det holder med en gjeng på 8 undulater, og håper Pippi kan slå seg til ro som "barnløs", men i et lykkelig forhold med sin helt Lukas.

Synes det var spennende og koselig å lese samtalen og føler at infoen treffer på en prikk!

Samtale med hunden Chakra

chakra 
 

Dyrets navn: Chakra.
Alder: Født 12.12.10, 8 mnd.
Rase: Whippet.
Kjønn: Tispe.
Eierskap: Hele livet.
Eierens navn: Karin Hansen Ødegaard. 

Spørsmål 1: Hva er din oppgave?

Spørsmål 2: Har du noen ønsker?

Fri flyt:

Hei, jeg er Chakra! Ta av brillene, de trenger du ikke for å prate med meg!
*Kjenner igjen smerten i ryggen, mer intens nå.*

Jeg er følsom, jeg kjenner smerte rundt meg. Ikke skjul smerte for meg.

1. Det å føle andres smerte er min oppgave. Jeg tar den på mine egne skuldre og bærer smerten for andre, men smerten forsvinner ikke hos alle. De som anerkjenner meg for det jeg er kan jeg hjelpe, de andre får stå i kø til det blir deres tur til å forstå.

Å innse hva vi dyr kan gjøre for dere mennesker er et meget vanskelig tema. Dere må åpne opp og forstå. Å forstå vil ikke bare tilsi at man forstår, man må bevare troen inne i seg selv, ikke glemme og forkaste, men tro.

2. Vi skal leve sammen i harmoni, dyr og mennesker. Vi skal respektere hverandres behov.
Chakra liker pasta til middag, og svinesteik er også bra. Hun trenger et nytt halsbånd for å øke selvtilliten, men det fant hun egentlig bare på fordi hun har lyst på et.

Jeg kan hjelpe med stemmene fra den andre siden. Stol på meg, så skal vi arbeide sammen med dem og øke din åndelige utvikling.

Det viktige er å ha tid til seg selv. Jeg er din trofaste beundrer over alt du klarer å prestere, men jeg er også den som prøver å ta fra deg skyldfølelsen: Den invaderende følelsen av skyld, som gnager knoklene og innsiden din hver dag, fordi du mener at du aldri får gjort nok! Du er mer enn god nok, bare fordi du er deg. Bare det at du er deg, gjør mennesker og dyr glade hver eneste dag. Det at du har en slik innvirkning på andre, gjør at jeg valgte deg. Jeg er stolt over å få arbeide sammen med deg, fordi du er deg, tusen takk.

Det ble helt stille. Dyretolken spør: ”- Er samtalen slutt, Chakra”? Svaret Chakra gir: ”- Mor må få tid på å fordøye det som blir sagt”!

Tusen takk for samtalen Chakra!*

----

Tilbakemelding fra eier av Chakra:

Tusen takk for en super samtale, Kristin, den bekrefter mye! Dette er jo ikke det første dyret du snakker med for meg, og alle samtalene er like gode.

Chakra er en herlig jente fra eget oppdrett, så vi har hatt henne fra den dagen hun ble født. Jeg oppdaget tidlig at hun var spesiell, med sine englevinger i tegninger på ryggen, og healende egenskaper. Jeg visste at hun skulle være med meg på jobb som dyretolk og hundeinstruktør i fremtiden. Så når hun sier at hun føler andres smerte, stemmer det veldig bra. Hvis hun enser at noen har vondt, så legger hun seg til rette og healer dem. Både familie og folk som kommer på besøk.

Jeg syns det er interessant at hun snakker om dyr og mennesker i harmoni. Dyr kan nok lære oss mye mer enn vi noen gang kunne tenkt oss. Derfor er jo dyrekommunikasjon er unik mulighet for oss til å komme nærmere dyra, og få lære av dem.

Jeg ble så rørt da hun sa:

“ - Du er mer enn god nok, bare fordi du er deg. Bare det at du er deg, gjør mennesker og dyr glade hver eneste dag. Det at du har en slik innvirkning på andre gjør at jeg valgte deg. Jeg er stolt over å få arbeide sammen med deg, fordi du er deg, tusen takk”.

Det var godt hun tok en pause der, så jeg fikk svelget den lille tåren som lå i øyekroken!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.