7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Ditt kinesiske årshoroskop for 2012

Dragens år begynner 23. januar 2012 og varer frem til 10. februar. 2013. Ta en titt på hva ditt kinesiske horoskop for 2012 har å fortelle om livet ditt fremover.

Vet du ikke hvilket kinesisk stjernetegn du er ? Sjekk tabellen her: Kinesisk Stjernetegn

Tekst: Hai Lee Yang

Rotten

Du som er Rotte kan glede deg over utviklingen. Alt lover godt for deg i dette året, særlig innen forretninger og kjærlighetsliv vil du gjøre det meget bra. Rotten vil få en fin periode med store finansielle gevinster eller forfremmelse. Selv om året ser meget lovende ut på alle fronter, må du vise stor forsiktighet når det gjelder nyervervede venner. Ellers kan du risikere å bli utnyttet og få problemer senere. Videre er det snakk om en lengre reise i det store utland i løpet av året som du kan glede deg til. Med andre ord har du meget godt år foran deg. Det er greit å foreta ekspansjon i år, men du bør ta et skritt av gangen og ikke forhaste deg. Ellers vil du få et romantisk år, og hvis du har tenkt å gifte deg, er det bare å fri til din partner. Du kan regne med å få et ”ja” med en gang.

Les også:
Hvilket stjernetegn er du i kinesisk astrologi?

Oksen

Nå kommer det et spennende år for deg som er Okse. Dette blir et meget godt år hvor du ser at dine anstrengelser bærer frukt. Her er det imidlertid en del utfordringer og uventede problemer du kan løse på en fin måte. Du vil være ganske opptatt av disse utfordringene. Dine prosjekter vil skride frem etter planen, og i det tempo du ønsker. Du må kanskje arbeide ekstra for å få tingene til å skje, men de gode resultatene vil komme på løpende bånd. Videre vil du møte mange hjelpsomme og innflytelsesrike personer som er villige til å assistere deg. Siste halvdel av året blir enda bedre enn den første. Men uansett hvordan du snur og vender på tingene, kan du regne med en klekkelig belønning i form av meget god økonomi og stabilt familieliv. Imidlertid må du ikke glemme din egen helse, og der bør du sette av tid til å pleie deg selv.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Tigeren

Et år med mange muligheter er i vente for deg, og du finner det lett å få endene til å møtes i denne tiden. Særlig vil du oppleve at din økonomiske tilstand er på opptur og du må være like sjenerøs som du pleier. Det er faktisk et år hvor du kan blåse deg litt opp uten å se deg for. En del problemer i kjærlighetslivet vil skaffe deg litt hodebry, men du er rask til å takle dem på en god måte. Hvis du besinner deg og tar et skritt av gangen, kan disse proble¬mene på kjærlighetsfronten løses til slutt. Du må bare lære deg å omstille deg litt i år, ellers ser året ut til å bli behagelig for deg også!

Haren

Haren kan vente seg en aktiv, men hyggelig periode for seg selv og sine nærmeste. Selv om året kan inneholde mye forskjellig, kan du få ganske mye ut av det. En mindre gevinst på arbeidsfronten er også i sikte, så stå på. Du vil få lønn for stre¬vet. Ellers kan du skaffe deg nye forbindelser som vil kunne hjelpe deg frem i dette året. Dette blir et godt år til iherdig og målrettet arbeid. Videre kan året by på en del spennende høydepunkter, særlig på kjærlighetsfronten. Her kan det dukke opp tilbud hele tiden, og for deg som er glad i det andre kjønn, kan dette by på en del mindre problemer. Det er derfor lurt å velge riktig. Du bør unngå å kjøre flere løp på samme tid, for hvis du gjør det, er du virkelig ute å kjøre.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Dragen

Dette kommer til å bli et fabelaktig år for deg som er Drage i ditt eget år. Mulighetene står i kø for deg i denne gunstige perioden. Igjen høster du både anerkjennelse og oppmerksomhet rundt det du gjør. Den ene suksessen følger etter den andre, og du blir midtpunktet i flere prosjekter. Du vil føle deg etterspurt og alt vil gå glatt. Hjemmelivet blomstrer også opp, og det kan hende at du og din familie kommer til å begi dere ut på en lengre reise i løpet av dette fine og enestående året. Det eneste ved haken ved det i det hele tatt er at du ikke må slite deg selv ut. Ta et skritt av gangen, så vil alt det andre ordne seg

Slangen

Dette blir et år hvor du kommer til å  se at alt går i din vei, det du gjør begynner å gi deg gode resultater. Du føler at du kommer til å bli midtpunktet for dine omgivelser, det er bare å kjøre på. Du har mye energi og krefter i denne tiden til å takle mange av dine spennende oppgaver i år. Du er seig og målrettet, og vet hva du må betale for å nå dine mål, og du er ikke sen til å får gjennomslag for dine ønsker. Kontakten mellom deg og din kjæreste bli langt  bedre enn du aner, og det er mye kjærlighet og gode følelser mellom dere denne tiden. Din økonomi har vært temmelig litt anstrengt i fjor, men du kommer til å se en en skikkelig bedring i dine finanser i år, til og med så kan du få en klekkelig økonomisk belønning for ditt strev. Nå blir det nesten som en dans på roser, og i det hele tatt blir livet ditt i år en kjempesukess.

Hesten

Dette blir et år hvor du føler at ting begynner å løsne. Alt det du gjør begynner å gi deg uttelling. Du vil få uventet mye hjelp og støtte fra dine omgivelser. Du føler at du kommer bedre overens med omgivelsene. Det er greit å påta seg mer krevende oppgaver enn ellers. Du har energi og krefter i denne tiden til å takle mange problemstillinger. Du er utholdende, men dog er det grenser for hva fysikken din klarer. Videre vil det bli en del problemer å ta stilling til på kjærlighetsfronten. Kontakten mellom deg og din kjæreste kan bli bedre om dere bruker litt mer tid på hverandre. Økonomien har vært litt anstrengt etter i fjor, men du ser en bedring i dine finanser. En uventet økonomisk gevinst kan også komme på tale. I det hele tatt blir livet ditt i år mye bedre og lettere enn i fjor.

Geita

Du kan se frem til et fredelig år der det egentlig skjer ganske mye, mye etter planen. Dette blir en god periode med mange arbeidsmuligheter. Du kan regne med å innkassere litt suksess uten å måtte anstrenge deg for meget. Kort sagt er du inne i en grei fase av livet ditt. Videre er det fortsatt fine betingelser for kjærligheten, større forståelse og toleranse som du prøver å gi din partner. Økonomisk fremgang med god råd gir deg mulighet til utskeielser. Du nyter tiden på en avslappet måte og er i harmoni med deg selv. Selvtilliten er god, og om du åpner deg mer for kontakt med omverdenen, vil du få tifold igjen. Du utvikler deg meget rent personlig i denne tid, føler deg mer tilfreds med livet og muligheten det byr på. Det er stor dybde og intensitet i følelseslivet ditt, og du involverer deg fullt og helt. Tilknytning til en bestemt person i denne tiden gir deg stor glede.

Apen

Du kommer til å oppnå mye som har med kunnskap eller teknisk ferdigheter å gjøre. Selv om resultatene ikke kommer med en gang, kan du regne med betydelige fremgang. Du føler at du har samme styrke og gjennomslagskraft når du håndterer dine oppgaver. Det er ikke så lett å komme utenom deg nå, så sterkt som du markerer deg. Her bør du vise litt mer fleksibilitet og samarbeidsvilje, så vil alt det andre gå av seg selv. Når det gjelder kjærligheten, er mulighetene fremdeles de beste, og du klarer virkelig å komme partneren nær innpå livet. Dette blir mer givende, men også svært krevende. Økonomisk bærer også det den rette veien, og du vil få større overskudd på kontoen i løpet av året. Men det kan bli større forbruk, noe du bør passe på slik at pengene ikke forsvinner like fort ut igjen.

Hanen

Dette blir et fantastisk bra år for deg, og det ligger store muligheter foran deg. Du må lære deg å bli mer moden og ansvarsbevisst i denne perioden. Du vurderer deg selv litt mer lettvint og kan være litt mer realistisk. Du bør arbeide målbevisst med deg selv og på denne måte oppnå konkrete resultater. Du må bare konsentrere deg om å nå de mål du har satt deg. Vær flittig og utholdende, og da skal det mye til for å avspore deg. Tiden arbeider også for deg, bare du holder stø kurs. Du går mer i dybden, søker etter svar bakom tingene, er mer psykisk våken, vil lære dine egne beveggrunner å kjenne. Du må ordne opp i en del problemer hjemme, men du klarer deg fint her også. Pass på din helsemessige tilstand og gi kroppen avkobling. Det kan være en del gledelige ting i sikte. Kanskje gifter du deg og venter barn senere i år eller neste år, i så fall må man bare gratulere deg så meget!

Hunden

Dette kan bli et fint, men temmelig slitsomt år for deg. Du får slutte med å engasjere i alt for mange ting på en gang. Nå bør du prøve å være svært gjennomtenkt, men allikevel positiv. Du glemmer heldigvis ikke dine pene Hunde-manerer, virker utfordrende og er meget hensynsfull slik du pleier å være. Du preges av en sterk indre selvtillit og energi, som må ut, men du jobber ikke for å kanalisere disse inn i konstruktive baner. Du begynner stadig vekk på noe nytt, endrer kurs og starter noe nytt, bryter av og forandrer retning. Intet blir fullført ordentlig og du blir litt frustrert. Parforholdet ser ut til å stagnere og kan gå helt i stå. Du har en tendens til å bli egenrådig og sjalu, noe som kan skape uholdbare tilstander. Dette er et år hvor du absolutt bør ligge lavt og vente på bedre tider. Parforholdet kan være den rene dansen på roser, men du har dessverre en tendens til å bli litt egenrådig og sjalu, noe som kan skape en uholdbar situasjon.

Grisen

Dette blir et behagelig år, fullt av liv for deg som er Gris. Alt som har med ditt privatliv å gjøre, har de best tenkelige muligheter. Du kommer til å være utrolig livsglad og entusiastisk. Du reagerer åpent og spontant på følelser, og gir med glede uttrykk for varme og begeistring. Det er derfor du er populær og omsvermet i denne perioden. Det gode humøret ditt virker oppmuntrende på omgivelsene dine. Økonomien styrer du med fast og stødig hånd, og det ligger an til et skikkelig økonomisk høydepunkt allerede i midten av året. Har du tenkt på en lenger reise, kan året by på store muligheter. Sett av litt tid, og du kan glede deg til en lang reise til ukjente strøk i løpet av året, som du kan komme til å dra stor nytte av. 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.