7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Chani ga oss et smertefritt liv

Berit og Emil Mikkelsen fra Holmestrand har begge fått god hjelp av Mari Solei Bakken (Chani) hos Magic Circle. Fjernhealing har bidratt til at det uføretrygdede ekteparet har fått et nytt, smertefritt liv.

- Chani ga oss et smertefritt liv, sier ekteparet Berit og Emil Mikkelsen fra Holmestrand. Berit er storfornøyd med å kunne strikke igjen, noe hun ikke har gjort på ti år.
- Chani ga oss et smertefritt liv, sier ekteparet Berit og Emil Mikkelsen fra Holmestrand. Berit er storfornøyd med å kunne strikke igjen, noe hun ikke har gjort på ti år.

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

- Grunnen til at jeg tok kontakt med Chani, var at jeg hadde et enormt brokk, som gjorde at magen sto ut som en ballong. Det kunne ikke bli operert vekk, ettersom jeg har hatt seks operasjoner tidligere, deriblant tre keisersnitt. Den siste gangen jeg ble operert, hadde jeg en mislykket slankeoperasjon og holdt på å stryke med. Da jeg leste om Chani i Magic Magasin, tenkte jeg at det var verd å prøve healing. Jeg har bestandig trodd på slike ting. Tidligere gikk jeg hos en healer med sønnen min, som fikk god hjelp, forteller Berit Mikkelsen.

Les også:
Healing: Underverker for kropp og sjel

Merkelig opplevelse

- Første gangen jeg ringte til Chani, ble jeg litt skremt. Jeg hørte en spesiell musikk på linjen og tenkte at nå begir jeg meg ut på noe farlig og skummelt. Jeg ble beroliget da jeg fikk snakke med damen, som var veldig koselig. Hun sa til meg at hun ikke måtte forstyrres under fjernhealingen, for da er hun helt ” inne i seg selv”.

- Etterpå hørte jeg en vislende lyd, akkurat som en slange. Så hørte jeg Chani stønnet litt, og så ble jeg selv helt ”kokvarm” innvendig.

- Guri malla, tenkte jeg. Hva er det hun gjør? Synes det var veldig skummelt. Etter en stund, da vi fikk kontakt igjen, fortalte Chani at hun hadde sendt inn hjelperne sine til å ordne opp i kroppen min. Etter et par dager var brokken gått veldig ned. Jeg fikk fjernhealing i alt seks ganger, og da var magen min nesten flat. Chani mente den ville gå enda mer ned etter hvert, forteller Berit.

Nå viser det seg at hun fortsatt har en enorm kul på magen, som ikke rimer med det hun nettopp har fortalt. Berit er snar til å forklare:

- Kulen vokste igjen. Jeg fikk klar beskjed om å slappe av en time etterpå, og på grunn av brokken skulle jeg ikke bære noe tungt. Dette visste jeg jo, men jeg var dum og løftet på en tung seng, og så forverret tilstanden seg igjen!

Smertefri

- Allerede etter andre gangen med healing, sa Chani at hun trodde jeg trengte bare en gang til, for jeg tok energien så godt. Ettersom hevelsen gikk veldig ned, hjalp dette også på knærne og hoftene mine, som jeg hadde store problemer med grunnet leddgikt.

Ekteparet Berit og Emil Mikkelsen fra Holmestrand fikk helsen tilbake, takket være Chani fra Magic Circle, som ga fjernhealing over telefon.

Jeg spurte Chani helt tilfeldig om hun kunne gjøre noe med leddgikten min. Tidligere kunne jeg nesten ikke bevege meg, beina og hoftene var så stive, og jeg hadde problemer med skuldrene. Jeg som alltid hadde elsket å sy og strikke, hadde ikke gjort dette på ti år, og nå strikker jeg uten smerter. I hoftene og knærne hadde jeg store smerter, og de er også borte. Jeg tok smertestillende om natta for å få sove. Nå er jeg helt smertefri. Det er merkelig!

Ektemannen Emil er fra Tromsø akkurat som Chani. Det er mange med evner i hans familie, og han er veldig åpen til dette med healing. Når kona fikk så god hjelp, ville han også prøve:

- Jeg har hatt slitasjegikt i mange år. Chani har tatt både hofter og knær på meg. Nå er jeg helt smertefri! Innrømmer han.

Ettersom kona har hatt dårlig helse i mange år, har Emil tatt over som kjøkkensjef. Han har tidligere vært kokk, så på kjøkkenet er han i sitt rette element, lager mat og baker brød. I dag baker han pizzasnurrer, som vi får servert til kaffen. Han er også en kløpper med støvsugeren.

I dag har det uføretrygdede ekteparet en utmerket tilværelse. De har god kontakt med barn og barnebarn, og begge er glade i håndarbeide. Broderte puter og bilder har Emil laget flere av. Berit er i gang med vognteppe til sitt tredje barnebarn, som snart er på vei.

- Først tok Chani brokket, så tok hun skuldrene, så knærne og til slutt hoftene. I dag er jeg smertefri. Det er så fantastisk at det er nesten ikke til å tro. Takket være Chani så kan jeg bevege meg overalt, ikke minst reise på ferie. Tidligere kunne jeg knapt gå frem og tilbake til bilen, sier Berit. Emil nikker bekreftende. Begge røper stor takknemlighet til healeren fra nord.

Vil du snakke med Chani, ring henne på telefon 7900 0450!

Artikkelen ble første gang publisert i mars 2009.