7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Bilder som gjenspeiler sjelen

Når Inger Lisbeth Sagflaatt lager bilder, henter hun informasjon fra sjelsplanet, der sjeler møtes. Folk som bestiller et sjelebilde, får et personlig brev med tekst som kommer fra bildet, som er en kjærlighetshilsen fra sjelen.

Inger Lisbeth har i løpet av en 10- års periode laget ca. 3.500 sjelebilder
Inger Lisbeth har i løpet av en 10- års periode laget ca. 3.500 sjelebilder

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

For noen år siden hørte jeg Inger Lisbeth Sagflaatt fortelle om sjelebildene sine på en alternativmesse på Kongsberg. Det gjorde inntrykk. Jeg fikk visittkortet hennes og tenkte lenge på å bestille et slikt bilde. Men tiden gikk.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg så bildene hennes hos forskjellige alternative behandlere, og en dag kom venninnen min og sa hun hadde kjøpt et bilde. Jeg beundret de klare, vakre fargene og det uttrykksfulle ansiktet som lyste mot meg på bildet. Neste dag ringte jeg Inger Lisbeth, bestilte mitt eget sjelebilde og avtalte intervju for Magic Magasin. Hun ble kjempeglad.

Les også:
Når ånden fører pennen

Siden hun begynte å tegne sjelebilder for 10 år siden, har hun hatt mer enn nok å gjøre. Hun sa opp jobben sin i helsevesenet for å lage bilder. Det har blitt mindre bilder det siste året. På grunn av det har hun tatt ekstravakter i helsevesenet.

Personlig brev

Det går to uker. Sjelebildet mitt står klart, og et personlig brev ligger i en konvolutt ved siden av.

Idet vi håndhilser på hverandre, utbryter Inger Lisbeth at hun ser jeg har det samme uttrykket i øynene som hun tegnet i sjelebildet mitt. Hun gjenkjenner også sjelen min. At vi har kjent hverandre i tidligere liv, er hun overbevist om. Og så er vi kanskje litt like? mener hun. Begge er små, lyse i håret, har rett hår og pannelugg. Jeg må si meg enig i at det føles som om vi har kjent hverandre lenge.

- Når jeg har laget et bilde, og personen kommer inn døren, så gjenkjenner jeg umiddelbart personen i bildet. Jeg er ikke i tvil. Alle typer tegninger er personlige, og de hjelper deg i bevisstgjøring, forløsning og gjenforening med sjelens kraft og skjønnhet. Bildene blir laget i ubetinget kjærlighet, og de utstråler kjærlighet til deg som mottager, sier Inger Lisbeth og registrerer at jeg er tydelig begeistret over sjelebildet mitt. Det er som om jeg blir dratt mot bildet, som om det er et usynlig bånd mellom tegningen og meg.

- Brevet får du lese når du kommer hjem. Alle som bestiller bilder får et personlig brev. Informasjonen jeg gir henter jeg fra bildene, men jeg kan skrive brev uten bilder også. Mange av de som har fått bilder gjennom 10 år, får nye brev senere, sier den blide og sympatiske damen og skjenker te i store kopper, mens hun prater med iver og glød om åndelig bevissthet, bilder og utenomjordiske.

Alienbilder

- Jeg har vært åndelig interessert fra jeg var ung. Da leste jeg astrologi, og i 1974 lærte jeg å meditere. Andre ting, som å ha kontakt med utenomjordiske (aliens), kom sakte men sikkert på -70 og -80 tallet. Det var en del av hverdagen min.

sjelebile 003 

Sjelebilde av en ung gutt 

- Hva gjorde at du startet med sjelebilder?

- En dag i 1999 følte jeg og en venninne at vi ble ført ut i skogen, og der hadde jeg en opplevelse av å møte jordens indre. Det viste seg som et troll inne i en hule i jordens hjerte, der det også var små feer og krystaller, et vidunderlig sted. Jeg fikk kontakt med jordens hjerte, som er det samme som menneskenes hjerter. Når vi åpner hjertene våre, så får vi kontakt med sjelen.

Denne opplevelsen åpnet mitt hjerte og forandret mye hos meg. Jeg begynte å tegne sjelebilder uten å vite hva det var. Var jeg usikker på hva jeg skulle tegne, var det som om jeg fikk beskjed: Ta blokka, ta blokka!  Ansiktene kom til meg! forteller Inger Lisbeth, som etter hvert skjønte at det var bilder av folks sjeler hun kunne tegne:

- Det satt litt langt inne, for slike bilder var ikke ”funnet opp”, i hvert fall hadde ikke jeg hørt om det før. Tror kanskje jeg var først ute med å bruke ordet sjelebilder.

Alienlignende ansikter dukket opp på mange av bildene. Det var helt klart en gjenkjennelse fra å ha bodd på andre planeter. Det som skjer når vi blir gjenforenet med sjelskreftene våre, er at vi får inn disse ”bitene”, en del av gangen, og vi har alle vært mange steder og i mange univers!

Mange bestillinger

På fritiden vinteren 1999 -2000 satt Inger Lisbeth og tegnet alienbilder. Hun klarte nesten ikke å stoppe, samtidig som hun hadde en travel jobb i helsevesenet.

- I februar/mars hadde jeg stabler av bilder liggende. Da husker jeg at jeg ba til ”høyere makter” og sa:

”- Nå har jeg øvd meg lenge nok. Det er ikke noen vits i å lage alle disse bildene bare til meg selv. Nå må det vel skje ett eller annet, slik at jeg kan komme ut til folk med bildene mine?”

Det gikk to dager, og så ringte Grethe Tallaksrud fra Saga-Forlaget og ba meg med på en presentasjon i Tønsberg. Jeg tok med masse bilder dit, men var nok litt for optimistisk. Fikk litt bestillinger, men fikk ikke solgt noen bilder.

 løpet av våren og sommeren var jeg med på to lignende messer i Drammen. Jeg presenterte meg i ett minutt, gikk ut i pausen, og da jeg kom inn igjen, kom jeg ikke frem til bordet mitt. Folk sto i kø, og på to timer fikk jeg 40 bestillinger. Hvordan skulle jeg nå over alt? Jeg fikk nesten panikk, for jeg jobbet full nattevaktstilling. Fra da av sto ikke verden stille. Folk ringte, og jeg fikk mange bestillinger hver dag hele året i mange år. Jeg produserte bilder i ett sett, 3- 400 i året.

Inger Lisbeth jobbet ut år 2000, så sa hun opp jobben og levde på sjelebildene. I løpet av en 10 års periode laget hun ca. 3.500 bilder. Noen av bildene er solgt til Danmark, Sverige og England, og Inger Lisbeth vet at noen i USA har bildene hennes.

- Jeg var aldri redd for ikke å få bestillinger. De kom helt automatisk. Jeg måtte ha tillit til det jeg gjorde. Jeg laget bilder, skrev brev og lot det stå til. Leste ikke gjennom brevene etterpå. Da hadde jeg blitt kritisk. Jeg laget så mye, og det gikk så fort, at jeg rakk ikke å tenke på det jeg holdt på med, og det tror jeg det var en mening med. Hadde jeg fått tid til å tenke over alt jeg gjorde, så hadde jeg dømt det jeg gjorde ”nord og ned”. Da hadde jeg ikke vært fornøyd, mener den kreative damen.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Harmoni og balanse

- Kan du si at bildene blir kanalisert?

- Jeg vil ikke bruke ordet kanalisere. De blir kommunisert. Men det er klart det er mange åpne, såkalt klarsynte ting, som er der og sørger for at kommunikasjonen kan skje, svarer Inger Lisbeth og utdyper videre:

- Jeg bruker å si at jeg får informasjonen fra sjelsplanet, der sjelene møtes, men jeg sier ikke at det er i sjuende eller niende dimensjon. På ett eller annet plan kan våre sjeler møtes, men jeg kan ikke helt forklare hvordan det fungerer. Den menneskelige hjerne har sine begrensninger.

- Er du klarsynt?

- Jeg liker ikke betegnelsen, for det begrenser ting. Alt handler egentlig om harmoni og balanse. Hvis du ikke har like mye åpning på alle chakraer, så er du ikke i balanse. Hvis du har et kjempeåpent ”tredje øye”, så kan du si at du er så klarsynt. Du kan gå rett inn i den astrale verden og se masse der. Men for å forstå det du ser, så må du være i balanse, og det er det langt fra alle som er. Derfor sier klarsynte så forskjellige ting. Alt blir farget av deres sted å være på.

Jeg har søkt etter å være i balanse, derfor kaller jeg meg heller ikke klarsynt, synsk eller sier at jeg kanaliserer. For å finne balanse, trener jeg tai chi, som jeg har gjort i mange år. Tai chi harmoniserer og balanserer energisystemet. I mange år jobbet jeg intenst med meg selv for å kvitte meg med depresjoner og ting jeg bar på, innrømmer Inger Lisbeth, som i 10 år har undervist tai chi på Folkeuniversitetet i Drammen. Selv har hun personlig trener i Oslo.

Hvordan oppleves bildet?

Inger Lisbeth har ikke et eget atelier når hun tegner og maler. Hun sitter i godstolen i stua. Bilder hun har malt henger på veggene eller er stablet i en krok. De fleste er ikke sjelebilder. Når hun tegner sjelebilder, bruker hun vannløselige farger, og bildene trenger derfor glass og ramme.

Sjelebilde 6Sjelebilde 6Sjelebilde 6 
Inger Lisbeth lager ikke bare sjelebilder. Hun maler også bilder, som disse eksemplene viser

- Det er kjærlighetsenergi og helbredende kraft i bildene. Den treffer ikke hodet ditt, men hjertet ditt. Det jeg vil du skal tenke over når du får et bilde er: Hva føler jeg for farger og former i bildene? Hva gjør den med deg? Irriterer den deg, eller gleder den deg?

Jeg har opplevd at folk blir sint på bildene sine, eller lei seg, og så ringer de og vil vite hvorfor bildet er så trist. Da sier jeg at det er ikke bildet som er trist, det er du som er trist. Du speiler dine følelser i bildet. Energien treffer deg og forløser ting, forklarer Inger Lisbeth, som har fått mange positive tilbakemeldinger fra folk. Hun viser en bok full av brev fra folk som har fått hjelp av bildene på forskjellig vis.

- Spesielt barn og ungdom er glad i bildene sine. Små barn snakker gjerne med bildene, og de gjør det ofte når de tror ingen ser dem. Jeg lager like mange bilder til menn som til kvinner. Jeg har også laget partnerbilder, som er litt mer abstrakte, uten ansikter. Kraftdyrbilder har jeg laget masse av, og jeg har laget bilder til butikker, healing- og behandlingsrom. Bilder har blitt gitt til konfirmasjon, dåp, fødselsdager og bryllup.

Noen ganger får Inger Lisbeth bestilling på bilder til hele familien, mor, far og barn. En gang fikk hun tilbakemelding fra en mor, som sa: ”- Nå snakker vi i familien om helt andre ting enn vi gjorde før, fordi bildene har bevisstgjort oss.”

Ikke så opptatt av synskhet og spådom

Tidligere var Inger Lisbeth med på messer, holdt foredrag og snakket om bildene sine. Nå kommer hun i stedet hjem til folk eller besøker alternative foreninger. Hun har også hatt flere samlinger der folk som har fått sjelebilder tar med seg disse til videre samtale, fordypning og forståelse av bildene.

- Vi er her for en grunn. Jeg tror ikke på en eneste tilfeldighet. Derfor måtte jeg finne en grunn til at du er her i dag. Jeg kjenner at det inspirerer meg, sier Inger Lisbeth og ler.

Hun fungerer også som en rådgiver uavhengig av bildene. Hun tar imot enkeltpersoner og par til samtale og konsultasjon, og gir også veiledning på telefon, når det gjelder personlig utvikling og livsspørsmål.

- Det eneste vi har, og som vi kan gjøre noe med, er å leve i nuet. Det er utrolig viktig. Hvis jeg gjør øyeblikket her og nå så bra som mulig, så kommer det til å påvirke fremtiden også. Folk må leve 100% i nuet. Hvis vi skal leve i hjertet, så kan vi ikke leve i noe annet enn nuet. Den nye energien som vi snakker mye om, og som blir sterkere fremover, det er en nu energi. Det er her vi kan starte, men da må vi slippe tak i fortiden og slutte å bekymre oss om fremtiden.

- Hva mener du om synske som jo er opptatt av å se fremtiden?

- Jeg er ikke så opptatt av synskhet og spådom. Det er vel farlig å skrive dette i ditt blad, men jeg synes det er helt håpløst å spå om fremtiden. Du kan ikke gjøre det, for fremtiden ligger der som 1000 muligheter, og det er klart den synske kan se en eller to av de mulighetene, men det blir jo feil å bare fokusere på dette når det ligger 1000 andre der. Man skal ikke vite noe om fremtiden. Den skal du skape NÅ!

For bestilling av sjelebilder, ta kontakt med Inger Lisbeth på telefon 33 05 71 40/995 792 55.

"Alt skjer nettopp NÅ, i dette sekund.
Det er alt du har.
Gå ut i verden og fyll sekundene med kjærlighet!"

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.