7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Besøk i Englenes by

Fortalt av Kathrine Gyldenrose: I 2006 satt Rafael og jeg sammen og mediterte i healingrommet, som er kursrommet vårt. Plutselig åpenbarte det seg en lysende skikkelse foran oss. Vi så den først som en sol, og ut fra solen kom en hvit, ren lysstråle. Jeg oppfattet dette lysvesenet som en engel, og den sa til meg:

Tekst: Kari Flaata Halling

Tips en venn på e-post 

Fortalt av Kathrine Gyldenrose

Bli med til englenes by, så skal jeg fortelle deg litt om englene! 

Jeg ble løftet opp til Englenes by og hadde kontakt med min skytsengel. Da jeg kom opp til porten som førte inn i byen, så jeg at det sto mange lysende mennesker eller sjeler der. Jeg spurte skytsengelen hvorfor det er så mange som står og ser inn i Englenes by, men ikke kommer helt inn i den. Da svarer min skytsengel:

Det er fordi menneskene er mest opptatt av seg selv, sin egen åndelige utvikling og å komme i kontakt med englene. De har glemt å hjelpe og være tilstede for mennesker på jorden.

Da jeg kom gjennom porten, så jeg mange engler, som var eteriske, gjennomskinnelige, opphøyde vesener. De gikk til siden og dannet en vei for meg slik at jeg kunne komme inn i byen. Langt der fremme satt Metatron.

Det var den samme engelen som kom første gangen. Jeg kjente ham igjen, for han var helt hvit og hadde en krone på hodet sitt. Han var englenes konge. Jeg gikk frem til Metatron, knelte, og han la hånden sin over kronechakraet på hodet mitt.

Da gikk en slags elektrisk impuls inn i kronechakraet, som jeg kjente helt fysisk. Han åpnet en kanal til kronechakraet mitt. Det var noe han ville jeg skulle formidle videre til menneskene fra englene.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Metatron rakte meg Livets bok og sa at alle mennesker har en side i denne boken. Han hadde slått opp på min side. Jeg fikk beskjed om å legge boken i fanget og ta imot det budskapet som kom til meg.

Så ble jeg tatt med inn i englenes forsamling, en stor sal hvor alt gikk i sirkler. Erkeengelen Metatron at jeg skulle ta en plass der. Det virket som om det var en veldig stor forsamling, og jeg fikk vite at veldig mange på jorden som har kontakt med englene, har en plass der. Jeg hadde ikke før satt meg ned, før jeg ble bedt om å komme frem for å motta noen gaver. Jeg ble litt overrasket, for jeg forsto ikke hvorfor jeg skulle få gaver.  

Den første gaven jeg fikk av Metatron var en stav med en femstjerne, som står for åndelig kunnskap. Han sa det var kunnskap som jeg skulle hjelpe til å formidle fra englene og vekke opp menneskene.

Så fikk jeg en pergamentrull, og den rullen var også kunnskap, som jeg skulle formidle skriftlig.  

Den tredje gaven jeg fikk var et beger med Livets vann, som ble helt over meg.

Jeg kjente helt fysisk at det gikk en bølge gjennom kroppen min, en feminin energi, som var veldig rensende. Det hadde med at jeg skulle hjelpe folk å rense deres følelser. Det var på en måte englehjelp som jeg skulle jobbe med i terapi. Det satte i gang mange prosesser i meg også. De sa også at jeg skulle starte en engleskole.

Jeg ønsket ikke å forlate Englenes by, men plutselig var jeg tilbake i min dagsbevissthet, nesten som et nytt menneske.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.