7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Åndene er med meg i hverdagen

Turid Auestad (64) er mørk og mystisk, samtidig som hun er folkelig, morsom og lett å prate med. Men hun kommuniserer like gjerne med sine guider og de som ikke lenger er blant oss. Kontakt med åndeverdenen er dagligdags for Turid, som er synsk, rådgiver, driver med kanalisering og ser fremtidsutsikter for folk. Selv kaller hun seg underviser i metafysikk.

- Dette bildet av meg har en venninne malt. Jeg liker det veldig godt, innrømmer Turid.
- Dette bildet av meg har en venninne malt. Jeg liker det veldig godt, innrømmer Turid.

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Turid bor et kvarters kjøretur fra Lillehammer, i landlige omgivelser på et lite sted som heter Brøttum. Her bor hun sammen med ektemannen Tor (70).

På -90 tallet var hun mye i media, blant annet deltok hun i programmet "Møte med det ukjente" på TV 3. Det resulterte i et hav av henvendelser, og siden har hun aldri hatt behov for å markedsføre seg. Folk har likevel funnet frem til henne.

Les også:
Familie i Åndenes Makt
Når ånden fører pennen 

Tidligere reiste hun mye rundt og renset hus. Det gjør hun fortsatt, men kun over telefon. Nå bruker hun sine spesielle evner til å hjelpe folk, løse deres problemer og hjelpe dem videre i livet.

I begynnelsen brukte hun hjelpemidler som for eksempel tarotkort, men det har hun gått mer bort fra. Nå stoler hun helt og fullt på sin egen intuisjon og på sine åndelige veiledere og guider, som hun alltid har hatt god kontakt med.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Ser åndevesener

- Noen klienter ønsker at en avdød slektning skal komme igjennom, men jeg ber aldri om det. De som har gått over på den andre siden, har sine ting å gjøre og lære. Det er ikke riktig å forstyrre dem. Da må de frivillig komme gjennom, og i de fleste tilfeller gjør de det, sier Turid og viser vei inn i det knøttlille rommet, der hun tar imot klienter. Mange hjelper hun også over telefon.

- Automatisk ”hever” jeg meg opp i energi, og guidene kommer ned, slik at vi treffes et sted midt mellom. Det tar energi å være ”der oppe”, derfor tar jeg toppen to klienter pr. dag og jobber kun om ettermiddagen, sier den trivelige damen, som har evnen til å se ånder som er usynlige for folk flest:

- De er som oss. Det eneste de har mistet er sin fysiske kropp. Kommunikasjonen med dem foregår telepatisk. De døde lever i en verden som er parallell med den vi selv befinner oss i. En gang iblant skjer det at disse åndene beveger seg over den grensen som adskiller de to verdener. Det er ved slike anledninger vi kan føle dem, lukte dem, høre dem, ja til og med se dem som spøkelser!  Mange ganger ser jeg ikke hele personen, det kan være en hodeløs person eller en kjortel som vandrer forbi. Det jeg ser kan også være symbolsk. Fargen på kjortelen kan for eksempel være turkis, og turkis står for nye ting på gang.

Ifølge Turid er vi aldri alene og har alle noen rundt oss, derfor spør jeg om jeg har noen rundt meg nå?

- Jeg ser en som klapper deg på skulderen og sier at du er på riktig vei. Visstnok en ung mann som har kjent deg i et tidligere liv og som nå er guiden din, svarer den eiendommelige damen.
Kontakt med de døde

- Jeg er ganske enkelt født slik. Da jeg var bitte liten, bodde jeg i Ole Viks gate på Majorstua i Oslo. Mamma var livredd for å gå opp på loftet for å henge opp klær. Da kom lille meg tassende. Jeg så tre store spøkelser der oppe. Jeg så dem som store skygger. Kan ikke huske at jeg så ansikter, men jeg husker at de var voksne. Syntes det var så spennende, men mamma slang fra seg klesvasken og karret seg ned igjen. Jeg ville ikke ned fra loftet. Jeg ville være der å leke med spøkelsene, forteller Turid med innlevelse.

Hun har mange flere minner fra barndommen. Som femåring satt moren hennes i sofaen mens Turid preket om den andre siden, hvordan ting er der, hvordan universet er, at det ikke finnes noen død osv.:

- Da mamma døde for 1 ½ år siden, var hun ikke redd for å dø. Heller ikke pappa var det da han døde for 18 år siden. Det var nok min fortjeneste, sier Turid, som i ettertid har sett og hatt kontakt med begge sine avdøde foreldre:

- Spesielt når jeg mediterer, står pappa der. Han er veldig flink til å hjelpe folk over på den andre siden. Både mamma og pappa var i sin egen begravelse, og jeg kommuniserte med dem. De sto ved siden av presten, fulgte med på det som ble sagt, registrerte alle blomstene og hvem de var fra. Jeg har ikke vært i veldig mange begravelser, men det er bare en jeg har vært i som den avdøde ikke har vist seg.

Kjente personer på besøk

Turid er en morsom, sprudlende dame, full av humor og energi. Hun prater mye og gjerne og tar seg ikke selv så høytidelig. Da hun flyttet fra byen til landet for 12 år siden, var hun riktig nok spent på hvordan bygdefolket ville ta imot henne, men hun følte seg hjemme fra første dag. Hun fikk endog flere trofaste klienter.

Hjemme hos Turid kommer åndevesener på besøk titt og ofte. Noen ganger kan de ta seg god tid, rusle rundt i stua hennes og småprate med henne. Hun har også hatt kjente personer innom, men for henne er det ingen forskjell på Jørgen Hattemaker og Kong Salomon.

- Elvis har vært innom mange ganger. Han er nesten som en kamerat for meg. Vi har kjent hverandre i et tidligere liv, men mer vil jeg ikke si, for da går jeg inn på hans private område. To ganger så jeg John Lennon. Den ene gangen var han iført grå dress, hvit skjorte og det mest knallgule slipset jeg har sett i hele mitt liv. Han pratet med meg, stilte spørsmål, og jeg svarte etter beste evne. Han hadde en måte å snakke på som var meget spesiell, forteller Turid, som det mest naturlige i verden. Hun innrømmer at det også kan være ganske plagsomt å ha ånder på besøk:

- En gang Tor var i Oslo, sto jeg på badet og pusset tenner. Da så jeg i speilet en mann tett bak meg. Han hadde skjegg og capsen på snei. Jeg så ham bare til livet. Jeg ba ham ganske enkelt flytte seg, for jeg skulle gå og legge meg. Han sto bare og smilte. Jeg sa godnatt og la meg. Siden har jeg ikke sett ham.

- Hva sier Tor til at du har andre menn på besøk når han er borte? sier jeg spøkefullt. Stor latter.

- Jeg er gift med en mann som i høy grad forstår denne siden av meg. Vi har vært gift i 21 år. Begge mediterer, men på litt forskjellige plan. Tor tar til seg den informasjonen jeg videreformidler. Det kan være gode råd fra guidene, svarer Turid.

Beskjed fra guidene

Beskjedene guidene gir er korte, og det hjelper ikke om Turid maser etter mer informasjon. Det kan være litt irriterende, medgir hun.

DSC_0302 
Turid og Tor har vært gift i 21 år og utfyller hverandre på alle måter. 

- En dag satt jeg og leste mens jeg tørket håret mitt. Tor var bortreist. Han skulle komme hjem ca. klokken fire om ettermiddagen. Plutselig mistet jeg på uforklarlig vis boka på gulvet. Jeg tok den opp igjen. Ble veldig urolig. Klokka var ti på fire. Kikket ut av vinduet etter bilen hans, prøvde å roe meg ned, men det var helt umulig.

Plutselig så jeg at ved dusjkabinettet sto en av guidene mine, en mann i burgunder, lang kjortel. Han så på meg og sa: Tor kommer ved femtiden! Jeg spurte hva som hadde skjedd, men fikk ingen svar. Guiden gjentok budskapet.

Tor kom ved femtiden. Jeg løp ut og formelig skrek til ham: Hva skjedde ti på fire? Det viste seg at på det tidspunktet hadde han sovnet ved rattet og var en hårsbredd fra bakhjulet på en trailer da han bråvåknet og fikk slengt bilen tilbake. Det tok lang tid før han fikk ”roet” bilen på veien.

Turid har på seg en T-skjorte med indianermotiv. På veggen henger diverse ting som kan relateres til indianere.

- Indianere tiltrekker meg, men jeg har jo selv vært en i et tidligere liv. På begynnelsen av -80 tallet var jeg seks år i Amerika og har følt indianerkulturen på nært hold. Der var det mange seanser. Jeg kom med i en metafysisk forening. De forskjellige guidene våre gikk gjennom en prest i metafysikk, brukte hennes fysiske kropp for å kunne snakke. Det var så mye energi rundt dette, at aircondition eller lyset kunne slå seg av. En dame hadde kjøpt et par store, fine kassettspillere, og de eksploderte ganske enkelt, forklarer den spesielle damen.

Det er tydeligvis også mye åndelig aktivitet i rommet vi befinner oss i. Jeg ser stadig lysglimt, eller at lyset blinker. Turid ler og sier at det skjer ofte. Et par ganger streiker også kameraet mitt, men det har hendt ved flere anledninger når det er åndelig aktivitet rundt meg.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Religion

- Hvilket forhold har du til religion?

- Religion betyr jo at man tror på noe, og det gjør jeg absolutt. Jeg vet at Jesus finnes. Jeg har sett og snakket med ham mange ganger. Jeg vet at det er en enorm energi, som jeg personlig kaller for Gud. Jeg vet det er et liv etter dette. Jeg vet vi aldri er alene. Vi blir hjulpet hele tiden, ikke bare når vi ber om det. Det å samarbeide med guidene våre er en veldig fin måte å få enda mer hjelp, svarer Turid og understreker at hun ikke tilhører noe bestemt trossamfunn.

- Skulle du sette meg i bås, så måtte det bli kristen, men jeg tror også på reinkarnasjon, legger hun til.

Turid har på seg noen meget spesielle, gullaktige sko, som hun er veldig glad i.

- Første gang jeg så Jesus, var i Amerika. Jeg satt og mediterte på et teppe på gulvet sammen med ungene mine. Han kom i et lys som var gullaktig, derfor sier jeg at Kristuslyset er gullaktig og gyldent, ikke hvitt slik mange mener det er. Plutselig åpnet jeg øynene og så en brun sandal på hver side av meg. Så videre oppover og så en grågrønn kjortel. Reis deg! sa Jesus til meg og tok hånden min. Jeg husker ikke alt han sa, men jeg var inne i en vanskelig periode og begynte å gråte. Så pekte han fremover og sa: Du har valgt den veien der. Den er vanskelig, men den er riktig for deg, og du klarer det!

I den turbulente tiden vi lever i nå, mener Turid det er nødvendig å ta ned Kristuslyset (gudslyset) hver morgen og kveld. Vi kan ganske enkelt be om å få gudslyset rundt oss for total beskyttelse. Det samme kan vi gjøre hvis vi skal et sted med mye negativitet!

Åndelig kontakt

- Hvordan er den åndelige aktiviteten i rommet nå?

DSC00516 
Til høyre i bildet over fryseren kan man observere en stor orbe

- Jeg ser fortsatt guiden din. Han står og smiler bredt. Han har vært her hele tiden. Jeg ser vibrasjoner borti kroken der, sier hun og peker i hjørnet bak meg. Turid ser fargen rød, og en varm, turkis farge. Ser masse smil i hverandre. Hun mener hun nå ser at fire av mine guider er tilstede. Så er jeg tydeligvis godt beskyttet i dag.

- Hvordan vet du det er guider og ikke avdøde slektninger?

- Nei, avdøde slektninger kommer der, svarer hun, ler og peker mot den eneste døra i rommet. 90 % av dem kommer gjennom denne døra. Ellers kan jeg si at avdøde slektninger tar på seg klær som gjør at de blir gjenkjent. Jeg har aldri sett en guide komme i ei grå strikkejakke. De har lange kjortler på seg, sier Turid og røper at det kan være ganske tårefylt her inne noen ganger.

Turid konsentrer seg for å se om hun kan ta inn mer. Plutselig sier hun:

- Jeg ser lys, som blir mer og mer gullaktig. Hører flere ganger: ”- Jeg er Jesu sønn, du er Jesu datter!” Ansiktet er så godt. Jeg spurte om dette er din faste guide og fikk til svar: ”- Jeg kommer mer og mer inn nå, fordi hun vil forstå en god del ting som gjør at hun vil ”heve seg i vibrasjon”. Når disse vibrasjonene kommer inn, så trenger hun også guider som tar en høyere frekvens. Jeg er bestandig med deg, jenta mi!

Underviser i metafysikk

Utenfor vinduet høljer regnet ned, men i det lille rommet skinner solen. Turids gode humør smitter utvilsomt på omgivelsene. Jeg blir glad over å være i hennes nærvær. Turid ler ofte og hjertelig. Det er som om hele rommet fylles av positiv energi.

- Det er mye humor i åndeverdenen. Når man jobber med mye latter og positivitet, slik jeg gjør, og unnlater å snakke negativt, da kommer åndene ned, ler og har det hyggelig de også, sier den sprudlende damen, som kaller seg underviser i metafysikk. Hva innebærer dette? Turid forklarer at hun har telefonisk kontakt med folk fra hele verden. Hun gir undervisning i metafysikk, for eksempel kan hun fortelle folk hvordan det er på den andre siden. Hun er også rådgiver på det personlige planet. Folk kommer til henne når de trenger råd eller har problemer å slite med.

- Når jeg har en kunde, kan jeg veksle mellom å være underviser og rådgiver. Det kommer an på hva kunden trenger. Jeg kan gjøre en like bra jobb om kunden er tilstede eller om jeg har en konsultasjon på telefon. Alt i Universet er energi.  Den er så rask og effektiv at i det øyeblikket kunden tenker, så er energien hos meg, forklarer Turid og legger til at all informasjon kommer til henne intuitivt, og hun har nær kontakt med guidene sine. Som rådgiver i metafysikk hjelper hun også folk til å ha nær kontakt med sine guider:

- Guidene våre er veldig glade for at vi samarbeider med dem. Det må vi huske på i vår hektiske hverdag, avslutter lysarbeideren fra Brøttum.

NB: Tar ikke konsultasjoner pr. telefon uten å ha bestilt time på forhånd.

Ta kontakt på telefon: 62350727 eller 41514803.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.