7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Trine Spillum ser i glasskula

Første gang Trine Spillum ringte ei spåkjerring så hun for seg ei mystisk dame på persiske tepper med mange stearinlys rundt seg, som kikket inn i ei magisk krystallkule. Etter ni år selv i bransjen, vet hun bedre.

Tekst og foto: Kine Westvik

Vi treffer Trine Spillum hjemme i huset hennes i Spillumsvika. Det er der hun vanligvis tar imot kunder, i tillegg til å gi konsultasjoner over telefonen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Trine har fem års utdanning innen markedsføring, men har likevel valgt et ganske så utradisjonelt yrke. Hun jobber med «den andre sida», det okkulte og mystiske, eller åndeverdenen, om du vil. I avisene annonserer hun med livsveiledning. Det er hovedgeskjeften til den moderne spådama, som helst ikke vil kalle seg spåkjerring eller synsk.

 
Selv om Trine ofte bruker flere teknikker samtidig når hun hjelper kundene sine, er krystallkulen kun til ære for fotografen.

– Det er ikke synskhet eller tipping om hva som skal skje i framtida dette handler om i det hele tatt. Poenget med det jeg driver med, er å hjelpe folk, forteller spillumskvinnen rolig, mens hun smiler med nøttebrune øyne. Trine har dannet seg et vidt konsept, og driver med rådgiving og problemløsning ved hjelp av flere verktøy.

Med healing, kanalisering, klarsyn, tarot og veiledning hjelper hun folk som vil forandre framtida si, til å se eventuelle faresignaler i det livet de lever i dag og bryte med gamle og negative mønstre. I tillegg hender det at hun drar ut på husrensing.

– Da renser jeg huset for ånder som er til bry for dem som bor der. Ikke alle tør å be om husrensing. De er redde for å virke gale, sier Trine.

– Det handler om lysenergi og kjærlighetsenergi. Alt handler om det, stråler hun.

– Underbevisstheten skaper livet vårt slik at vi blir det vi tenker og opplever. Ofte kan negativ energi sitte fast i underbevisstheten, og da må den omprogrammeres slik at den skaper ting som er bra for oss, forteller klarsynte Trine videre.

Hun bruker ofte flere av teknikkene samtidig når hun hjelper kundene sine. Forventer du å finne henne sittende på gulvet omkranset av stearinlys og røkelse, må du kaste dette bildet med en gang. Trine sitter på det lille hjemmekontoret sitt, med dataskjerm på den ene sida og et kjøleskap på den andre, når hun gir telefonkonsultasjoner. Når hun tar imot kunder personlig, er det som å ta imot gjester på kaffebesøk.

– Vi sitter i stua i en rolig atmosfære og drikker kaffe mens vi snakker om det som opptar kunden, forteller Trine.

Husmødre og politikere

Husmødre utgjør en del av klientellet som kontakter henne, men også politikere, forretningsfolk og personer med ulik bakgrunn og utdannelse.

– Jeg har sittet og sett på forretningsprosjekter til flere titall millioner. Alle typer folk oppsøker meg og vil ha hjelp til å forandre seg eller lurer på hvordan livene deres kommer til å se ut i framtida, avslører Trine.

– Noe av det vanligste folk spør om er kjærlighet og økonomi, spesielt dem som ringer. Når vi sitter heime hos meg, går samtalen dypere, og alle områder i livet blir berørt. Det blir ofte snakk om helse, forhold, penger og arbeidsliv. Ofte hjelper jeg folk til å foreta indre reiser, hvor de når en annen frekvens og kan løse opp i uoppgjorte eller vanskelige ting, legger hun til. Det aller vanligste spørsmålet er likevel om det «blir meg og ham/henne», og ifølge Trine kommer slike ting fram i tarotkortene.

De største utfordringene får hun når noen vil ha kontakt med en avdød.

– Det er sterkt og heftig å jobbe med åndeverdenen, og av og til spruter tårene også hos meg når vi får kontakt. Kunden har jo forventninger, så ofte tenker jeg at «nå må det bli rett», forteller Trine.

Vi blir spådd...

Trine er ei av utallige spådamer som annonserer virksomheta si i aviser, både lokalt og nasjonalt.

Men i motsetning til mange andre, er hun ikke redd for å stå fram med fullt navn og listet telefonnummer.

– Det har noe med å stå for det jeg sier og gjør. Det er mange useriøse på markedet, og jeg synes det er mer troverdig når folk vet hvem jeg er. Jeg har jo ingenting å skjule, sier hun åpenhjertig. På de ni åra Trine har jobbet profesjonelt med åndeverdenen, synes hun folk har fått ei mer åpen innstilling til temaet.

– Folk er mer mottakelige for det åndelige, og tør prøve ut mer, sier hun, og legger plutselig ut tarotkort på oss. Hun forteller det hun umiddelbart ser om familieliv, helse og personlige egenskaper, i tillegg til hendelser fra fortida.

Utrolig nok stemmer det meste hun sier, og vi må innrømme at et snev av kaldgrøss går igjennom kroppen.

Avmystifiserer

– Du vet, alle kan utvikle disse evnene, i større eller mindre grad. Det har med intuisjon og trening å gjøre og handler om å kunne kommunisere riktig, smiler hun og byr på nytinede bringebær og varm vaniljesaus.

Trine har to barn, Margrete på ti og Sigrid på tolv.

– Hvordan opplever døtrene dine det du driver med?

– De er veldig åpne, og får healing av meg når de vil, forteller 35-åringen. Hun er ikke redd for å bli oppfattet som litt sprø, men er veldig opptatt av å avmystifi sere det hun gjør.

– Jeg vil ikke at folk skal tenke på meg som orakelet fra Spillum, ler hun og holder opp krystallkula.

– Fortell meg hva du ser, oppfordrer hun, og gir etterpå ei tolkning på svaret.

Trine trives godt i det hun gjør, og føler det er en viktig jobb.

– Noen trenger en rørlegger, mens andre trenger livsveiledning, avslutter hun.

 Vil du snakke med Trine, treffer du henne på 7900 0450!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.