7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Santara - Lysarbeider, livsveileder og healer

Santara jobber med healing og bevisstgjøring, og er opptatt av å spre budskap om de nye energiene som er på jorda og påvirker oss alle. Hun bruker ingen hjelpemidler, men har full tillit til den informasjonen som kommer, som hun bruker til å hjelpe andre mennesker.

Foto: Nils Ally
Foto: Nils Ally

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Nina Helen, eller Santara (45) som hun kaller seg hos Magic Circle, bor i landlige omgivelser i nærheten av Hønefoss. Fra stuevinduet og balkongen har hun panorama utsikt til grønn og frodig natur og kan også skimte Tyrifjorden i det fjerne.

Santaras samboer, er på reise, så hun har huset for seg selv, bortsett fra kattepusen Kasper. Det er litt ustabilt vær i dag, så han trives best under tak; ligger henslengt på sofaen ute i bakgården.

Ingen hjelpemidler

Santara sier hun har vært interessert i selvutvikling mesteparten av livet, men hun levde et ”normalt” liv og hadde ”vanlige” jobber.

- Jeg var tidlig veldig søkende og søkte mye i meg selv, spesielt etter at jeg fikk sønnen min, som nå har blitt 23 år. Jeg har vært nysgjerrig på alt som har med det alternative å gjøre og søkte svar gjennom bruk av tarotkort og bøker i tillegg til mange forskjellige kurs. Plutselig var det andre som ble bevisst på mine healingevner og sa til meg at jeg måtte begynne å heale. Dette skjedde for ca. 9 år siden. Jeg fikk navnet Santara kanalisert og fikk vite at navnet betyr en lysende stjerne som kom med visdom.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Santara snakker med rolig, behagelig stemme. Hun er en nydelig jente med et strålende smil og en perlerad i munnen. Hun har store, isblå øyne, og det er noe overjordisk over blikket hennes.

Arbeidet i Magic Circle

Santara er ganske ny hos Magic Circle, men hun har erfaring med samme type jobb fra tidligere. Hun får mange positive tilbakemeldinger fra kundene.

- Hva føler du at du kan bidra med på Magic Circle?

- Jeg er opptatt av hvordan mennesker kan skape sin egen fremtid, og hva de trenger å gjøre for å endre på ting i seg selv. Jeg jobber mye med bevisstgjøring og er opptatt av hvordan man kan finne svar på ting selv. Jeg kan fange opp hvor et menneske står i livet, hvor det står fast, og kan veilede videre, svarer Santara. Hun bruker ingen hjelpemidler, men fanger opp energiene til den hun snakker med, og så får hun informasjon ut fra dette.

- Vi jobber jo alle på forskjellige måter. Jeg fikk beskjed om å legge bort tarotkortene for mange år siden. Jeg brukte de ikke så veldig mye ovenfor andre, mest for å øve opp intuisjonen. I stedet for å bruke hjelpemidler, skulle jeg ha tillit til meg selv og den informasjonen som kom. Jeg prøvde tarotkortene noen ganger i ettertid, men klarte ikke å tolke de lenger. Jeg blir litt forvirret når det gjelder å tolke ting, for informasjonen kommer mye kjappere uten hjelpemidler, sier Santara.

- Kaller du deg synsk?

- Det er mange måter jeg kommer frem til svaret på, en måte er å se i bilder. Jeg kan også føle, formnemme og få beskjeder. Jeg har vel mer en telepatisk, såkalt ”fra sjel til sjel” kommunikasjon. Når jeg tømmer hodet mitt for tanker, så kommer informasjonen til meg på ulike måter, som jeg bruker til å hjelpe andre. Jeg har full tillit til det som kommer!

- Mange ringer vel for å få greie på hva som skjer i kjærlighet, jobb osv?

- Ja, men de kan faktisk påvirke sin egen fremtid ut fra hvilke valg de tar. Det finnes ingen tilfeldigheter. Vi møter det og de vi trenger å møte for å utvikle oss, samtidig som vi har en fri vilje til å ta egne valg. Jeg kan fortelle mennesker om sannsynlige hendelser som kan skje, men det er helt opp til hver enkelt, og den frie viljen, om tingene skjer. I den nye energien skjer ting så fort at det er vanskeligere å spå fremtiden enn det har vært før. Slik energiene jobber nå, handler alt om egne valg og ta ansvar for eget liv, og som jeg sier å finne egne svar.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Healer

Santara jobber med healing og bevisstgjøring. Hun har telepatisk kontakt med engler og mestere i form av kanalisering. Mange av de som kontakter henne er også lysarbeidere og healere.

DSC_0237aDSC_0237aDSC_0237a
 

- Jeg mener at helheten som menneske med kropp, sjel og sinn er viktig. Derfor jobber jeg med forløsning av følelser og tankemønstre, bevisstgjøring, og det gjør jeg både i enkeltkonsultasjoner og i forhold til kurs. Da går jeg mer inn på hvordan folk kan åpne opp, få kontakt med seg selv, bevisstgjøring, de nye energiene og hvordan ting henger sammen helhetlig, forteller Santara.

Hun leier lokaler på et alternativt senter i Hønefoss med det spesielle navnet ”Ørnen og Condorens Hjerte”. Her tilbyr hun forskjellige behandlingsformer. Hun tar imot kunder både på senteret, hjemme og på telefonen.

- Jeg jobber med healing når jeg snakker med folk. Gjør det i sammenheng med bevisstgjøring. Tror det er viktig for menneskene å forstå at vi faktisk kan helbrede oss selv, sier den sympatiske damen, som utstråler en merkbar ro.

Når Santara utfører healing, ser hun bort fra de teknikkene hun tidligere lærte, noe hun etter hvert følte bremset energiene hennes:

- Det jeg setter fokus på, er det høyeste potensial av kjærlighet og lys, og at jeg går bakenfor sinnet mitt når jeg jobber med energi. Jeg lar energien få lov å jobbe av seg selv. Jeg behøver ikke legge hendene på personen. Jeg kan jobbe med healing bare ved øyekontakt, over telefonen, eller sende fjernhealing, som kan være like effektivt.

De nye energiene

Santara er opptatt av den tiden vi er inne i nå, de nye energiene. Hun har mye informasjon å formidle videre til mennesker omkring dette:

- Det jeg mener med den nye energien, er Enhetsenergien, hvor vi alle er i ett. Det vi gjør mot oss selv, gjør vi også mot andre.

Alt går så mye fortere med de energiene vi jobber med nå. Alt vi sender ut, får vi tilbake enten det er positivt eller negativt. Det har også noe med bevisstgjøring å gjøre. Sender vi ut negative ting, så får vi det tilbake i form av noe vi trenger å forløse i oss selv. Den nye energien går på at vi skal øke bevisstheten her på jorda for å kunne åpne opp for kontakt med vår egen sjel å bli i ett med alt som er.. Da er vi nødt til først å ha en bevisstgjøring i oss selv. Det er også derfor vi møter de utfordringene vi trenger for at vi skal kunne utvikle oss videre.

I den separasjonsenergien som har vært, har vi søkt svarene utenfor oss selv, men nå skal vi søke innover i oss selv og finne svarene der. Det er viktig. Det er så lett å flykte unna og legge skylda på andre, omstendigheter, situasjoner eller annet utenfor oss selv. Som menneske er vi nødt til å ta egne valg og ta ansvar for eget liv, og det gjør vi på den måten at vi må ta ansvar for hva vi sender ut og forløse de negative følelsene og tankemønstrene som vi kanskje har hatt med oss i mange liv, eller ved gjentatte mønstre.

- Hva kan folk gjøre selv for å oppnå dette?

- Det går på at følelsene våre trenger aksept og tilgivelse fra oss selv for å gi slipp. I den nye energien kan vi ikke forstå ting med hodet og den mentale tenkingen, vi må bakenfor sinnet og ned i hjertet vårt for å forstå den bevisstheten, hvordan det henger sammen og fungerer. Vi er for mye ”oppe i hodet” og tenker logisk på alt. Det er mange mennesker som også trenger jording i forhold til det å være tilstede i livet. Vi er også flinke til å tilgi andre, men vi glemmer å tilgi oss selv, svarer den sjarmerende damen. Til tross for at hun i enkeltes øyne driver med ”høytsvevende” ting, er hun en jordnær og nøktern person med begge beina plantet godt på jorden.

2012

- Du sier du har en viten som vet, hvor har du fått den fra?

- Via hjertet mitt eller sjelen min. Vi har alle i oss mye kunnskap og viten, det er bare at vi har glemt hvem vi egentlig er. Den bevisstheten begynner å komme tilbake. Vi må alle finne våre egne sannheter. I stedet for å finne svarene utenfor oss selv eller spørre andre, så er det noe med å spørre innover, for vi har alle våre egne sannheter og svar, sier lysarbeideren.

- Har du noen tanker angående 2012?

- Jeg lever veldig i nuet, og jeg synes ikke vi skal sitte og vente på noe som skal skje i 2012. Alt skjer her og nå samtidig. Å være tilstede i nuet for hvert øyeblikk kan gjøre en forskjell. Vi kan skape det vi vil. Så hvordan 2012 blir, det kommer helt an på hvordan menneskene jobber forut for det. Men at det skjer en overgang, det tror jeg på! Vi kan ta våre egne valg, velge våre egne forandringer av det vi ønsker oss, det kan vi gjøre her og nå. Vi trenger ikke vente til i morgen med det, eller til 2012! De valgene vi tar i nuet er med å påvirke fremtiden, også for helheten og overgangen av det som skal skje.

De som tror på dommedagsprofetier kan slappe helt av, for det vet jeg ikke kommer til å skje! Slik jeg ser det går vi en positiv tid i møte! Personlig tror jeg menneskene vil gå igjennom en positiv fysisk og åndelig utvikling, og at 2012 vil markere overgangen til en ny og bedre tid.

Kasper

Katten har lagt seg rett ut på gulvet, mens Santara legger hendene over den bløte kattepelsen og gir healing. Katten ligger helt urørlig og nyter øyeblikket.

- Katter er med på vekke oss opp åndelig, og lærer oss om ubetinget kjærlighet. Det hender jeg healer katten, eller at katten healer meg. Alle katter har egne personligheter. De har motsatt energi av oss mennesker. De legger seg på plasser hvor det kan være stråling, vannårer og slike ting, i motsetning til hunder, som legger seg langt unna slike steder. De har mer lik menneskers energi. Det at katter transformerer denne spesielle energien, gjør at de er healere. Hvis vi har vondt i kroppen, kan katten legge seg på det aktuelle sted og trekke ut negativ energi, fordi katter har motsatt energi av oss, forklarer Santara.

- Kan du lese tankene til katten?

- Ja, det går på telepatisk kommunikasjon. Når jeg har vært bortreist, og har glemt å snakke med katten i mellomtiden, da går han ifølge sønnen min bare rundt og mjauer. En gang var jeg på jobb noen uker i Nord-Norge. Jeg arbeidet med noen ”tunge” energier og glemte å kommunisere med katten min. Han var helt ”spinnvill” og spiste opp øretelefonene til sønnen min, for Kasper prøvde desperat å få kontakt med meg. Da jeg kontaktet katten telepatisk, sa at jeg hadde det bra og fortalte når jeg skulle komme hjem, da roet han seg helt ned. Da skjønte Kasper at alt var i orden med meg, og han kunne slappe av!

Religion

Ifølge Santara er telepati naturlig for alle mennesker, men vi har glemt å bruke den kunnskapen. Vi kan utøve telepati på mange forskjellige plan, også med dyr og planter.

Nina5pNina5p
Dette lille alteret har Nina på uteplassen sin

- Så planter har også energier?

- Alt er energi og bevissthet!

Vi sitter i den trivelige bakgården, som har hvite møbler, koselige lamper, blomster og diverse nips, blant annet engler og en gedigen Buddhafigur. På veggen henger et alter med levende lys og et vakkert bilde av Jomfru Maria. Det er nærliggende å komme inn på religion. Santara har et bevisst forhold til det meste, også religion:

- Mennesker har hele tiden satt fokus på en tro utenfor seg selv, som da har med Gud og gudsbegrep å gjøre. Når det gjelder religioner, så kommer vi fra samme kilden alle sammen selv om vi er på forskjellige utviklingsstadier. Det finnes jo mange forskjellige dimensjoner. Det med religioner, å tro på Gud, å ha en Guru, som er utenfor oss selv, mener jeg vi skal bort fra. Jeg har derfor ingen bestemt religionstro.

Buddhismen er vel det som står nærmest de universelle lovene som jeg på en måte heller til, men jeg ser ikke på Buddha som en religion. Jeg er åpen for de nye energiene og den nye tiden, som handler om de universelle lovene, og de dekker alle religioner.

For meg betyr Gud skapelse. Vi er alle ett. Gud finnes i oss, rundt oss, overalt! Det er skapelsen! Vi er alle like mye verdt, vi er alle skapere! Det er ikke noe som er utenfor oss, men i oss alle sammen! Jeg har respekt for mennesker uansett hvilken tro de har.

- Hva skjer når vi dør?

- Når vi dør, og går over i en annen eksistens, får vi på en måte i revy det vi har opplevd her på jorda. Da får vi tilbake vår kontakt med sjelen, helheten, bevisstheten og alt det som har vært. Vi forstår meningen med alt. Gjennom den nye energien skal vi på en måte få tilbake kontakten med oss selv, mens vi er her i en fysisk kropp! Vi skal begynne å bruke den kraften, de potensialene vi har, visdommen og kunnskapen som vi alle har i oss. For å skape en ny verden trenger vi å åpne opp for denne kraften. Da kan vi skape akkurat det vi ønsker oss!

Kursvirksomhet

- Jeg jobber med å hjelpe andre til å stå i sin egen kraft, og utvikle sitt eget potensial. Det handler om å velge det og be om det. Vi tenker så komplisert med hjernen vår at alt skal være så vanskelig, på bestemte måter, osv. Det er ikke slik det fungerer. Det handler om valg.

-Vi kan velge å be om det vi vil ha, og så får vi det. Så enkelt kan det være! Hvis jeg føler at det er noe i mitt energifelt som ikke skal være der, så ber jeg om at det skal forlate mitt energifelt, fordi det er jeg som bestemmer over dette. Ved å bruke stemmen min, som er kontakt med min egen sjel, kan jeg be om det jeg tillater og det jeg ikke tillater. Alt handler om valg, å de kan vi bare ta i nuet. Det er da det er viktig å velge fra hjerte, og ikke fra hodet. Mye av dette snakker Santara om på kursene sine.

- På mange av kursene lærer jeg også bort hvordan folk skal puste riktig. Det er viktig i forhold til å få livskraft og glede inn i livet, balanse på det fysiske, det spirituelle, det psykiske, og alt i en helhet, sier hun og legger til at pust er viktig, og at vi ikke har lært å puste riktig. Jeg kan bare gi bort enkle nøkler, som andre kan få nytte av, men det er opp til hver enkelt å bruke verktøyet for sin egen del. Dette går ut på enkle øvelser som man kan bruke hver dag.

Santara har vært mye på farten når det gjelder kursvirksomhet, men nå prøver hun å få andre til å arrangere noen av disse for seg, og deriblant kurset i Sauda til høsten. Bio Medicus Akademiet i Oslo, Norges største alternative høyskole, er også en av de som arrangerer kurs for henne.

- Jeg har vært med på messer i mange år, men jeg føler at det er ikke der jeg skal være. Likevel har jeg sagt ja til å bli med på Alternativmessen i Lillestrøm i november, der Magic Circle har stor stand i år. Det blir jo fint å møte andre som jobber med det samme og få nærkontakt med kundene, avslutter den trivelige damen.

Les mer om den nye energien, kursvirksomhet og behandlingsformer Santara kan tilby, og mye annet på hjemmesiden hennes: www.santara.org

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.