7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Rahilii - Mystisk, spennende og utradisjonell

Mange ser på Rahilii som mystisk, spennende og utradisjonell, og hun beviser gang på gang at hun er i besittelse av helt spesielle evner. Hun formidler ofte beskjeder fra den andre siden. Rahilii har som mange andre hatt tøffe tak i livet og har erfart hvordan det er å være menneske på godt og vondt. Hun bærer selv på en stor sorg. Sønnen Gard Fredrik døde for fire år siden bare 25 år gammel.

Tekst: Kari Flaata Halling Foto: Nils Ally og private bilder

- Anene mine kommer fra Ungarn, Østerrike og den svenske Finnskogen. Jeg føler sterk kontakt med Finnskogen og har bodd der i en lengre periode av mitt liv. Det har vært kloke koner i slekten så langt tilbake at noen med sikkerhet ble forfulgt og avrettet på grunn av sitt klarsyn og sine uforklarlige, helbredende evner, forteller Rahilii, eller Maj-Lis Uller som er hennes egentlige navn.

Maj-Lis vokste opp med urter og kom til å interessere seg for alternativ medisin allerede i tenårene:

- Som 14-åring fikk jeg min første kontakt med den andre siden, helt uventet og uten forvarsel. Jeg fikk et varsel om at en av mine lærere skulle dø. Etter en tid gikk jeg inn i en periode hvor intuisjonen ble dypere, og jeg fikk forvarsler om mye. Ikke alt var hyggelige beskjeder. I slutten av tenårene spurte ofte folk meg til råds i personlige saker. Hvor jeg fikk svarene fra, tenkte jeg ikke så mye over.

Gjennom en årrekke på mer enn 15 år, utdannet Maj-Lis seg innen naturmedisin og hadde i mange år sin egen skole og praksis. Hun har utdannelse fra Norge, Sverige, Danmark, England og Frankrike.

Urter, blomstermedisin og tarot

- Etter en lang periode som naturterapeut og healer, og etter et møte med en sjaman fra Hawaii, fikk jeg en dag beskjed om at jeg het Rahilii, ulvekvinnen, forteller den spennende damen, som er healer og seer. Referanseredskaper er pendel, tarot, peilestaver, urter, blomstermedisin, runer mm. Men først av alt er det klarsynet som trer inn.

- Jeg er vokst opp med urter. Moren min hadde urter og råd for alt mulig. Jeg hadde mye astma som barn og fikk hjelp av mammas urter. På den tiden fikk man ikke kjøpt det noe sted, i alle fall ikke på den lille plassen vi bodde, sier den trivelige damen. Etter hvert lærte hun seg blant annet aromaterapi, soneterapi, blomstermedisin og mange flere behandlingsteknikker. Fortsatt underviser hun og gir behandling i blant annet Bachs blomstermedisin.

- Jeg har urter i hagen, mest bare som hobby. Jeg bruker blant annet mye nesle. Samler nesle hele våren, som jeg tørker og bruker om vinteren. Den er blodrensende og inneholder mye jern, sier Rahilii og legger til at hun drikker en kopp neslete hver dag hele vinterhalvåret, noe hun anbefaler alle å gjøre.

- Første gang jeg satt med en tarotstokk, fikk jeg en ekkel følelse. Jeg syntes bildene var ekle og gufne. Men så endte det med at jeg lærte å tolke kortene rent intuitivt. Jeg så at de stemte med bilder jeg fikk opp rundt situasjoner jeg tonet meg inn på, og kortene ble brukt som en bekreftelse på det å se, ofte i forbindelse med samtaleterapi. På en av mine reiser i London, fant jeg mange andre typer kort, blant annet såkalte ”partnerkort”. De er utslitte, for de bruker jeg hele tiden, sier Rahilii, som stortrives med arbeidet på linja hos Magic Circle.

Healing

- Når folk ringer til meg, tar jeg inn energifeltet deres. Jeg toner meg inn på vedkommende samtidig som jeg ser bilder og fargeenergi rundt personen. Jeg driver også med såkalt reading og ”ser” den som kommer gjennom fra den andre siden. Mens jeg har telefonkontakt med en person, skjer det også en healing, sier den spesielle damen. Hun fører også noe hun kaller en healingjournal, men spør alltid folk på forhånd om det er i orden at hun fører dem inn i boken.

- Jeg sitter med den to ganger daglig, morgen og kveld, og de som er oppført i boken, og trenger det der og da, får healing. Det er ikke min energi som overføres. Jeg er bare en formidler av den kjærlighetsenergien som strømmer gjennom oss alle. Det folk ikke alltid vil tenke på, er at ting skjer til sin tid. Det hjelper ikke at vi vil at ting skal gå raskere eller ønskesituasjoner skal oppstå som er urealistiske. Dessuten kan vi aldri gi eller motta for mye healing. Alt når et balansepunkt uansett hvor mye man selv vil ”pøse” på. Det hender at en person ikke synes at ting går raskt nok, eller ikke mener at noe skjer og derfor tar kontakt med en annen for å få ”mer” healing, sier Rahilii og legger til at den enkleste bønnen på jord lærte hun av Denise Linn: ” Hjelp meg, du vet hva jeg trenger”:

- Hvem ”du” er, får være opp til enhver å kjenne på. Det neste momentet er å slippe taket fullstendig og vite at nå har jeg sendt beskjed om at jeg har tillit til at hjelpen kommer! 

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Arbeidet på linja

- Jeg har en del faste kunder på linja og føler at folk synes om å snakke med meg og har tillit til meg. De fleste tar kontakt i livskriser og valgsituasjoner mer enn av nysgjerrighet. Jeg kan se hva en person har vært gjennom og mulighetene som ligger i fremtiden. Det er viktig å huske på at ingenting er endelig. Vi har heldigvis en egen fri vilje, og med den kan vi selv forandre kursen. Jeg kan ikke trylle, og jeg forteller ikke det som mange kanskje helst vil høre, hvis det ikke stemmer, men sier ganske enkelt det jeg ser, sier spåkvinnen. Hun har ingen fast praksis lenger, men tar av og til imot folk hjemme hos seg etter avtale.

DSC_0079 
Rahilii bruker blant annet pendel når hun spår 

Rahilii kjenner seg ydmyk og full av ærefrykt fordi folk har tillit til henne, og hun takker alltid for tilliten:

- Det hender en og annen har misforstått det med ”å se”, eller tror vi driver med en form for selskapslek. De kan for eksempel si: -Hva har jeg på meg nå? Jeg blir ikke såret av det lenger, men svarer ikke på slike spørsmål. Jeg svarer heller ikke på spørsmål som angår ”3. person”: Hvis folk spør om ex-partneren har en ny kjæreste, svarer jeg: –Det har ikke du noe med! Eller hvis du spør om sønnen din, og han er voksen, så svarer jeg ikke på det. Det kan være ting han ikke vil du skal vite, enten fordi han vil skjule det eller skåne deg. Men hvis det er snakk om en fortvilet situasjon, og du sier: - Kan du sende healing til sønnen min? Ja, det gjør jeg med glede!

Andre ting Rahilii ikke vil si noe om, er utfallet av rettssaker og sykdom. Hun har evnen til å finne ting, men orker ikke å finne dyr av følelsesmessige grunner. Rahilii håper på forståelse for dette, men kommuniserer gjerne med dyr.

Englebeskyttelse

Engler og guider er naturlige følgesvenner. Fra veldig tidlig barndom har hun følt at englene har vært med henne. Hun har alltid følt seg trygg og har aldri vært redd for noe, heller ikke for mørket eller tordenvær.

- Jeg likte å gå på kirkegården alene når det regnet og se på gravstøttene. Da følte jeg at jeg hadde noen med meg. Første gang jeg så en engel var da jeg var ca. 10 år og gikk i søndagsskolen. Det skulle være en juletilstelning. En skulle spille piano, og en annen jente og jeg skulle synge ”Barnatro”. En dame som var misjonær i Afrika skulle snakke. Jeg satt og så på henne, for hun var så nydelig, og plutselig så jeg en engel stå ved siden av henne.

Rahilii har også opplevd engler veldig sterkt som voksen:

- Jeg var i en bilulykke for sju år siden. Det gikk seks uker før jeg satt bak rattet igjen. Veien var ukjent, og da jeg nærmet meg en sving, så skjønte jeg at jeg hadde for stor fart og ville kjøre ut. Plutselig så jeg ”i et flash” en mur av engler som sto tett i tett, kjempehøye, hvite engler. Det var ikke min tur enda!

Rahilii har hele tiden følt at hun har god beskyttelse og at englene har vært tilstede. Den yngste sønnen Gard Fredrik, som døde for fire år siden, sa også tidlig: - Du behøver ikke være engstelig for meg. Jeg blir passet på, vet du, mamma! Han så ofte engler.

- Sønnen min har vært en healer siden han var liten, og han lærte aromaterapi og tarotkort av meg. Når folk spør, sier jeg alltid at jeg har tre barn, men mangler en.

Kunsthåndverker

Rahilii er kunsthåndverker. Hun er utdannet innen tekstil og glass, og i over 20 år har hun gått av og på hos modist og lært å lage hatter. Ønsket om å jobbe med glass har alltid vært der, men først etter bilkrasjen kom muligheten. Hun har forsøkt å blåse glass, men det ble for tungt. Kurser i glassforming har det blitt både i Norge og Sverige. Den flotte damen er ganske utradisjonell i klesveien, bærer fargerike, selvlagede klær og smykker. Hun lager også vakre Tiffany-glassengler og blyglassvinduer. Smykker blir laget i fusingteknikk.

DSC_0088 
Rahilii lager vakre Tiffany glassengler 

- Det at lyset bryter gjennom farget glass, gjør mennesker harmoniske. Det ser vi fra kirken, der folk kunne sitte rolige i flere timer og meditere over de vakre glassmaleriene. Når jeg holder på med englene mine, er jeg også i en meditativ stemning. Englene er forskjellige, og jeg har et forhold til hver og en av dem. I begynnelsen var det vanskelig å kvitte seg med dem, men nå tenker jeg at det er hyggelig de skal få et hjem hos en annen person!

Rahilii tenker tilbake på den tiden hun hadde skole innen naturmedisin, praktiserte som terapeut og var kunsthåndverker i ledige stunder:

- Jeg jobbet syv dager i uken, ofte til langt på natt, og hadde aldri ferie. Jeg elsket jobben min, men var liksom fanget i hamsterhjulet. Jeg tror at alle vi som driver i denne nisjen har hatt vår tøffe ”utdannelse”. Det er slik vi utvikler oss. Jeg har også opplevd mye vondt, men jeg ser at det har vært en mening med alt og en slags rød tråd gjennom livet mitt. Det kunne vært flere unnskyldninger til å gi opp, men jeg tror alle mennesker har en selvoppholdelsesdrift, og den skal man jammen gjøre noe med også. Det er et ansvar vi alle har!

Ett år etter bilulykken, flyttet Rahilii til Finnskogen. Hun var langt nede og følte at hun måtte ha fred og ro. Var borte nesten 1 ½ år fra spåtjenesten i den tiden, klarte ikke å snakke med noen. I kjølvannet av bilulykken, fant legene ut at Rahilii hadde en medfødt muskel/bindevevssykdom. Krasjen forverret alt. Hun ble veldig sliten og trett og kunne ikke drive slik som før. Men i etterkant ble det et viktig vendepunkt:

- Veien tilbake til livet etter bilkrasjen var kantet med alt jeg selv hadde lært og visste om livskvalitet. Jeg fikk bevis for at alt jeg hadde gitt fra meg og levd etter tidligere virkelig fungerte, og at ting tar tid!

Mistet sønnen

- Den generasjonen som har kommet etter oss, og neste generasjon, er rikt utstyrt åndelig og spirituelt. Jeg ser på mine fire barnebarn og kjenner hvor mye de vet. Men det er ikke alle som klarer å være her, sier Rahilii. Hun tenker på sin yngste sønn Gard Fredrik som tok livet sitt for fire år siden:

- Jeg var på en måte forberedt, men ville ikke innrømme det. Da vi sto rundt sengen hans i kapellet på sykehuset, kjente jeg så sterkt at han var i rommet med oss. Jeg skulle ønske at jeg kunne holdt rundt ham en gang til!

Rahiliis øyne blir fylt av tårer. Så henter hun seg inn og fortsetter: -14 dager etter blir datteren min gravid. 

Da de skulle sette inn dødsannonsen, ba Rahilii til Gud om hjelp, slik at hun fikk skrevet noen ord som var Gard Fredrik. Dette diktet kom til henne og ble satt i annonsen:

Som en lekende, brusende tiur var du,
praktfull og fargerik.
Langsomt ble leken stillere,
og fjærene lå sammenslått inntil kroppen.
Skogen vokste tettere rundt deg
til du ble helt stille.
Farvel elskede Gard.

– Jeg spurte Gard Fredrik: -Hvorfor kom du ikke til meg og sa: - Mamma, nå drar jeg? Så hørte jeg ham si: -Du ville ikke tåle det!

-Da jeg kom tilbake til Finnskogen og la meg om kvelden, så kjente jeg at han var der og strøk meg over kinnet og øyelokkene. Jeg ble glad, men ville ikke åpne øynene. Jeg sa: -Nå vet jeg at du passer på meg! Jeg er ikke redd for noen ting. Jeg er ikke redd for å dø, det har jeg aldri vært. Jeg vet at du er der hele tiden, og at det er jeg som må ta kontakt når jeg trenger hjelp, men at du sier fra når du vil ha kontakt.

Rahilii legger til at når sønnen vil varsle henne, så plinger det i noe i stua. Da må hun være på vakt. Men det er tydelig at han også kan gi tegn på annen måte at han er nærværende og til stede i rommet. Mens vi sitter og snakker om den avdøde sønnen hennes, slår plutselig lyset seg av noen sekunder for så å komme på igjen. Slikt skjer hele tiden, bekrefter Rahilii.

En spesiell hendelse

- Sønnen min tar kontakt med meg hele tiden. Derfor har jeg forandret synet på kontakt med den andre siden. De døde tar kontakt når det er viktig, og det skjer ofte under en samtale med en klient. Jeg får beskjed når jeg skal si ifra at kontakten er der og beskjeder skal gis videre. Jeg vil ikke være med på å manipulere frem en kontakt, derfor sier jeg nei hvis en klient ønsker kontakt med en bestemt avdød. Det er ofte slik at vi skal gjennom forskjellige prosesser og ikke fremskynde dem på egen hånd. Da tar alt lengre tid, forklarer ulvekvinnen og legger til at klarsynte har ulike oppfatninger om dette.

- Men jeg sier til folk: - De er der! Måten du merker det på, kan være en fugl som kommer på ruta, et spesielt bilde som faller ned eller andre tegn som gis til deg. Du må bare være åpen for dette!

Rahilii bruker å ha en stille stund med lys og musikk på den dagen og klokkeslettet sønnen døde. I år ble den tiden veldig annerledes:

- Noen var inne i entreen min og tok med seg vesken min mens jeg satte hundene i hundegården. For en gangs skyld hadde jeg ikke låst døren! I stedet for minnestund, satt jeg i telefonen med politi, bank og flere. Jeg var veldig ulykkelig, for jeg hadde klokken til sønnen min i vesken, og den var veldig viktig for meg. Jeg sa til sønnen min at jeg gjerne ville ha den tilbake. Etter et par timer gikk jeg tur med hundene. Borti noe buskas ved fotballplassen fant den ene hunden vesken. Den var satt pent fra seg. Lommeboken var vekk, men alt det andre, inklusive klokken, var der. Jeg funderte på hva beskjeden fra min sønn var. Sikkert at alt mulig lar seg ordne i fred og ro og at alle er hjelpsomme når man er fortvilet! 

Elsker naturen

- Jeg vet at Gard Fredrik er en gammel sjel og har spurt ham om han er min guide eller skytsengel, enda det står i alle bøker at mennesker som har gått over ikke kan være skytsengler. Jo, han er min skytsengel!

DSC_0074 
Rahilii med bilde av sønnen Gard som gikk bort bare 25 år gammel 

Når det gjelder sønnen, vet Rahilii at hun kommer gjennom det, men aldri over det:

- Jeg tenker nå: Takk for de 25 årene vi hadde sammen. Det var mange problemer og mye fortvilelse, men du ga meg så mye glede, og vi opplevde så mye morsomt sammen!

Hverdagen bringer med seg så mange positive ting. Hun finner glede i naturen og henter mye energi der:

- Jeg har litt vondt for å bevege meg, men har man hund, så må man ut. Jeg går daglige turer med de to hundene mine Max, en strihåret dachs, og Lara, en blanding av schäfer, labrador og Berner Sennen. Jeg plukker sopp og bær når det er sesong for det. Å gå i naturen er meditasjon. Å holde på i hagen er også meditasjon for meg. Kanskje biene også blir det? sier hun og ler. Rahilii er nemlig nystartet birøkter og innrømmer at hun er litt redd for å bli stukket av biene. Hun viser to hovne partier under haken, som røper at hun allerede har hatt nærkontakt med de små skapningene.

- Farger er viktig for meg, og naturen har farger alle årstider, også om vinteren. Snøen kan både være hvit, blå og grønn. Folk synes nok jeg er litt rar. Nå liker ikke jeg å gå på ski, men jeg liker heller ikke skispor på jordet, sier hun og ler. Hun bor i skogen og har alltid hatt et godt forhold til trær. Ikke at hun nødvendigvis går og klemmer på dem, men hun liker å se på trærne:

- Jeg trives ikke på fjellet. Det blir for øde. Jeg er vokst opp ved kysten, og selv om det kan være frodig der også, så synes jeg det er for åpent landskap og at det blåser for mye. Men ingenting er som store, flotte grantrær! Når trærne blir felt, kan stammene bli liggende langs veien i ukevis. Da lukter det så godt, sier Rahilii og drømmer seg langt bort.

Rahiliis lille husapotek

Start dagen med saften av en halv sitron, varmt vann og 1 ts honning. Er du forkjølet, ha i litt eplecidereddik. Kamillete, isop og ingefær er også godt mot forkjølelse.

Plukk nesle om våren og tørk i stekeovnen ved 50 gr. ett par timer. Rasp av stilken og knus. Ha i tett boks. 1 ts til en stor kopp kokende vann. Særlig i vinterhalvåret.

I vinterhalvåret er det også lurt å skylle nesen daglig med saltvann ( 1 ts til ½ liter lunkent vann).

Kamilletepose er kjempefint til øynene, hvis du får problemer med øyeinfeksjon. Kok en kopp te og ta ut posene litt raskt, så ikke virkningen går ut av dem. Klem ut mest mulig væske og legg på øynene.

Peppermynteolje er fint til innånding ved forkjølelse. Lavendel og bergamot i badevannet, og rosmarin i tinningen ved tretthet eller hodepine. Ikke ta noen eteriske oljer innvortes uten å ha konferert med en aromaterapeut. Heller ikke påfør eteriske oljer rett på huden.

Ikke eksperimenter med urter på egenhånd. De kan ”kollidere” med medisiner. Konferer med en som har kunnskap om urter. Men mange urter er fine mot kvinnesymptomer, PMS, overgangsproblemer, mensbesvær. Prøv det i stedet for syntetiske preparater.

Skaff deg en juicemaskin og en som lager smoothie. Nyt! 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.