7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

GRO ANITA – populær «trollkvinne» med sterkt klarsyn

GRO ANITA – populær «trollkvinne» med sterkt klarsyn

INGHILD - treffsikre spådommer i fortid, nåtid og fremtid

INGHILD - treffsikre spådommer i fortid, nåtid og fremtid

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Inghild - Treffsikker i sine spådommer

Inghild hos Magic Circle spår deg via tarotkort, klarsyn og intuisjon. Hun har mange års erfaring som healer/medium og klarsynt. Hun er utrolig treffsikker i sine spådommer i forbindelse med fortid, nåtid og fremtid.

- Jeg hjelper deg til bedre selvinnsikt, livskvalitet og kjærlighet. Jeg har dyp psykologisk innsikt og kan ”se” årsaker og sammenhenger, hvilke følelser som blokkerer/hemmer deg. Jeg har sterk intuisjon og ser klare bilder.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Jeg kan hjelpe deg til å gi slipp på fortiden og leve her og nå, og til å få det mye bedre med deg selv og de rundt deg. Jeg gir deg «redskaper» som du kan praktisere i hverdagen, forteller den dyktige damen, som har jobbet hos Magic Circle siden i sommer.

Inghild har alltid vært «åndelig» og hatt god intuisjon, men visste ikke at det kaltes intuisjon/klarsyn før på et senere tidspunkt i livet:

- Jeg ble mer klar over mine medfødte evner da jeg bodde i England fra 1987. Den landsbyen jeg bodde i har en meget sterk energi som åpnet opp noe i meg. Jeg skjønte det ikke helt da, så det tok noen år før jeg forstod hvilke evner/gaver jeg egentlig hadde.

- I 1996 fikk jeg klar tale fra en "guide" og fikk vite nøyaktig hvordan jeg skulle gå inn i meg selv for å finne svaret; Kjærlighet er svaret på ALT. Mitt motto er å elske alle levende vesener på jorden uten betingelser og krav. Det er en vidunderlig følelse. Men først må vi gå inn i oss selv for å finne vår egen sannhet og lære å elske vårt indre barn og anerkjenne oss selv. Jeg kan si at jeg er ekspert på følelser og hjelper deg til å se deg selv og sette ord på alle følelsene.

Hun har også mange års erfaring innen mediumskap, kommuniserer med åndene på den andre siden:

- Mitt første møte med åndene var i 1993, da min far “snakket” til meg. Det var før jeg visste at jeg kunne kommunisere med åndene, men det var helt naturlig for meg å erfare dette. Åndene er der for å hjelpe oss, sende oss kjærlighet og gi oss støtte i enhver situasjon.

Inghild har drevet som healer i 16 år og har en kraftfull energi. Hun healer deg med kjærlighet fra hjertet. Hun gir også fjernhealing.

- Jeg kombinerer alle mine »redskaper» som gir deg en kjærlig, kraftfull energi. DU er Verdifull, avslutter Inghild, som sender lys og kjærlighet til siner medmennesker.

Slik blir 2017 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.